#نمازشهدا🌷
💥خیلی اهل نماز شب نبود اما نماز اول وقتش ترک نشد
وقت نماز که می شد، خیلی ساده جانمازش را جلو میانداخت: «الله اکبر بسم الله الرحمن الرحیم…» و وقتی نماز تمام می شد: «الله اکبر…» و جانماز را جمع می کرد و می رفت. حساسیتی روی انجام تعقیبات نداشت. از حق نگذریم بعضی ایام مثل شب های فتنه ۸۸ بلند می شد و نماز شب هم می خواند. اما اینطور نبود که نماز شب دائمی باشد. البته تقید به نماز اول وقت داشت آن هم حتی المقدور در مسجد به جماعت. این اعتقاد از ویژگیهای صدرزاده محسوب می شد.
حتی وقتی مجروح بود حضورش در نماز جماعت قطع نمی شد و اگر موفق به نماز جماعت نمی شد، حتما نمازش را اول وقت می خواند. دو سه باری که مجروح شده بود با عصای زیر بغل به نماز می ایستاد. بعضی از ویژگی های شهید صدرزاده بعد از حضور در سوریه تغییر کرد و به انجام امور مستحبی به خصوص نماز شب توجه بیشتری پیدا کرد.
#شهیدمصطفی_صدرزاده🌷
هدیه صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 توصیه آیت الله بهجت (رحمه الله علیه) برای همه جهت رفع تمام مشکلات...⁉️
برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه مرتبه)
خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار میدهی _ قرار بده!
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
https://eitaa.com/joinchat/866058487Cc07939e1c8
838_16165168194019.pdf
452K
🚩پی دی اف زیارت عاشورا..
🚩با خط زیبا. و کیفیت بالا..
🚩السلام علیک یا ابا عبد الله
#پیشنهاد_برای_محرم
🖇 #امام_زمان
🖇 #حجاب
🖇 #محرم #امام_حسین
➖➖➖➖➖➖➖
767185_879.mp3
6.1M
📣زیارت
بخوانیم زیارت عاشورا به نیت ظهورامام زمانم
🍃اَللّھُمَّ؏َـجِّللِوَلیِّڪَالفَࢪَج
Ziyarat-Ashura-Halawaji.mp3
15.21M
با این زیارت عاشورا دلتو جلا بده ....😭
من دعاتون کردم شمام دعام کنید
.
.
#پرواز_در_حرم
در روایات برای خواندن این آیه خواصی همچون آرامش قلبی، دفع وسوسه و حفظ از شر ساحران و شیاطین ذکر شده است. خواندن آیه سخره بعد از نماز صبح، هنگام رسیدن حاجی به عرفات و هنگام ورود به مسجد، مستحب است.
ملاصالح مازندرانی با استناد به روایت مذکور، هفتاد بار خواندن آیه سخره را موجب صفای قلب، آرامش، از بین رفتن شک و وسوسهها دانسته است.
زندگی نامه:
سردار شهید حسن قربانی سینی، فرزند علی ، در هشتم مرداد ماه سال 1341 در محله گودضرابی زینبیه اصفهان در خانواده ی مومن و مذهبی به دنیا آمد. شهید قربانی در سال 1350 وارد مدرسه صغیر اصفهانی شد و در سال 1359 دوره راهنمایی را به پایان رسانید. از همان دوران راهنمایی که انقلاب شروع شد در تمام راه پیمایی ها و تظاهرات شرکت می کرد و اعلامیه های امام را بین مردم پخش می نمود. بهدنبال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، لباس سبز سپاه پاسداران را بر تن کرد و برای مبارزه با ضدانقلاب به استان کردستان عزیمت کرد. در پی تجاوزناجوانمردانه دشمن بعثی به مرزهای نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران، حسن نیز همچون خیل سربازان جانبرکف سپاه روحالله (ره) عازم جبهههای پیکار حق علیه باطل گردید.شهید قربانی در طول سالهای حضور در جبهههای نور؛ مسئولیتهای بیشماری نظیر جانشینی گردان امام جعفر صادق (ع)، فرماندهی گردان خطشکن امام سجاد (ع)، فرماندهی گردان امام حسن مجتبی (ع) و فرماندهی گردان حضرت ابوالفضل (ع) را پذیرفت. سردار قربانی در عملیاتهای بیتالمقدس، خیبر، رمضان، ضربت ذوالفقار، طریقالقدس، فتحالمبین،محرم، والفجر ۴ و والفجر ۸ حماسهها آفرید تا اینکه بعد از عروج عاشقانه شهیدشعربافچی، مسئولیت سازماندهی مجدد گردان حضرت ابوالفضل (ع) را به او واگذار کردندو گردان حضرت ابوالفضل (ع) طبق صلاح دید فرماندهی لشکر، در مرحله دوم عملیاتوالفجر ۸ وارد عمل شد. این گردان توانست دلاورمردانه در مقابل دشمن ایستادگی کندبهطوریکه حجتالاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی در خطبههای نمازجمعه از عملکردآنان تقدیر بهعمل آورد. حسن در سال ۱۳۶۲ش ازدواج کرد و صاحب دو فرزند شد. گفتنی است؛ محمدجواد قربانی برادر ارجمند سردار قربانی نیز در عملیات والفجر ۴ به شهادت رسید. روایت یکی از همرزمان شهید از رشادتهای ایشان در میادین نبرد، شنیدنی است: «گردان حضرت ابوالفضل (ع) برای شرکت در مرحله دوم عملیات والفجر ۸ آماده میشد، قربانی مسئولیت گردان را بر عهده داشت. بچهها به صف ایستادند. در مقابلشان، گارد ریاستجمهوری عراق قرار داشت. با فرمان قربانی، نیروها گارد را محاصره کردند و بخشی از منطقه را به خرمنی از آتش تبدیل ساختند. جنگ تن به تن آغاز شد و حتی بعضی از رزمندهها یکتنه در مقابل تانکها ایستادند. بچهها چند شبانهروز جنگیدند. با پایان یافتن بخشی ازعملیات، حاج حسین با خوشحالی حسن را در آغوش گرفت. برای اهل دنیا باورش سخت بود. امااین عنایت حقتعالی و دست یاری صاحبالزمان (عج) بود که بچههای یک گردان پیروزمندانه از نبرد با گارد ریاستجمهوری عراق بیرون بیایند. سالها بعد، رهپویان راه حق،گوشهای از وقایع این نبرد را در کتاب «نبرد فاو» به کلمه آوردند…
با فرارسیدن روز بیست و دوم شهریورماه سال ۱۳۶۵ هجری شمسی، ملائک به زمینآمدند. عزاداران اباعبدالله (ع) در شب تاسوعا فریاد واویلتا سر میدادند که سردارشهید حسن قربانی در سن بیست و سه سالگی به جمع عاشورائیان تاریخ پیوست. شهید قربانی که جهت تهیه مقداری از وسایل مانند ماشین تایپ، پرچم، موتور برقی و لوازم عزاداری و مداحی به اصفهان آمده بود در موقع برگشت به جبهه در نزدیکی اهواز ماشین آنها دچار نقص شد و چپ کرد و در شب تاسوعا به شهادت رسید. خبر شهادت سردار سرفراز سپاه اسلام، حسن قربانی را صبح روز تاسوعا، فرمانده بزرگ حاج حسین خرازی به خانوادهاش داد. پیکر مطهرش را در گلستان شهدای اصفهان به خاک سپردند…