🔺حسن روحانی در نشست خبری روز گذشته گفت: «در ترکیه یک لیتر بنزین ۱۵هزار تومان و در اروپا ۲۰ هزار تومان است؛ البته ما هم دنبال این نیستیم بنزین هزار تومانی را ۱۵ هزار تومان کنیم اما در حال برنامهریزی برای ایجاد تغییراتی در این زمینه هستیم.»
🔹این سخن روحانی به مصابه ی مقدمه چینی برای افزایش قیمت بنزین تلقی می شود. امری که در شرایط فعلی به صلاح کشور بنظر نمی رسد.
🔹باید از آقای رئیس جمهور پرسید آیا این تدبیر است که در شرایطی که بازار می خواهد به آرامش باز گردد، با جملاتی که بوی منّت دارد، از احتمال گرانی گفته و به جامعه استرس وارد کند؟ مخصوصا که در نظر مردم دولت نشان داده در مواجهه با گرانی های موثر از شوک روانی هیچ توان نظارتی ندارد و حتی راه ورود عده ای به رانت و فساد را هم فراهم می کند.
🔹این صحبت ها نشان می دهد روحانی نه تنها راه صحیح مدیریت قیمت ها در شرایط جنگ اقتصادی را ندارد، بلکه راه صحیح گفتگو با مردم و مدیریت روانی جامعه در این شرایط را بلد نیست. بهمن ماه گذشته در اوج گرانی غیرمنطقی گوشت و در شرایطی که بعضی از خانواده ها مجبور به حذف آن از سبد غذایی خود شده بودند، روحانی در هرمزگان از ارزانی گوشت نسبت به کشورهای همسایه سخن گفت و ارزانی را علت قاچاق گوشت و کمبود آن عنوان کرد.
🔻اما بعد معلوم شد علت گرانی گوشت با وجود واردات زیاد، اخلال مدیران و کارمندان دولتی از جمله مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در بازار گوشت بوده!
📝 #رها_عبداللهی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴 هدیه بزرگ اردوغان به اسد!
✍🏻 #حامد_رحیمپور
🔹هشت سال پیش آنچه پیشبینی میشد تحولات عظیمی بود برای تکه تکه کردن سوریه، اما حالا ارتش اسد، ارتش عربی سوریه نیست بلکه ارتش سوریه است! ارتشی برای تمام اقوام و اقشار سوریه. بر خلاف انتظار آمریکایی ها و تصور ترکیه، کردها به سمت ارتش سوریه و محور مقاومت حرکت کردند. پیشتر میان محور مقاومت و کردها روابط حسنه ای بود و این در تصمیم گیری های استراتژیک در چند موقعیت حساس سوریه نشان داده شد.
🔸چرخش کردها و قطع امید آنها از آمریکا به دولت سوریه دستاوردهای مهمی به دنبال داشت. در مرحله اول دولت سوریه به مناطقی تسلط پیدا کرد که بیش از پنج سال است هیچ نیروی رسمی یا کارمند دولت سوریه در آن حضور ندارد. این تسلط پیروزی بزرگی بود.
🔻 اگر ارتش سوریه میخواست به این مناطق در غیر این شرایط ورود کند علاوه بر پروسه ی سنگین سیاسی، می بایست در یکجنگ تمام عیار با نیروهای فرانسوی و آمریکایی بر کرد ها تسلط پیدا کند و این موضوع هزینه های سرسام آوری به دنبال داشت. در حقیقت ارتش سوریه بدون شلیک یک گلوله خود را به مرز شمالی رسانده است.
💢 این برگ برنده سوریه میتواند در آینده و مذاکرات سیاسی تشکیل دولت وحدت ملی و قانون اساسی جدید موفقیت بزرگی حساب شود و دست دمشق و شخص اسد را برای خیلی از موضوعات باز بگذارد.در واقع اردوغان پیروزی چشمگیری به اسد هدیه داد و شاید بهتر از این نمی شد.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این جامعه هنری است یا دین ستیزان اسرائیلی؟
🎥حذف افسانه بایگان بعد از سفر اربعین!
افسانه بایگان، بازیگر سینما و تلویزیون:
پس از سفر اربعین بخشی از جامعه هنری من را کنار گذاشت و کارهایی را که قرار بود انجام دهم را لغو کردند.
نزدیکترین دوستانم هم جواب تلفنم را نمی دادند.
من عاشق اهل بیت هستم و افتخار می کنم در این برهه از تاریخ در انقلاب اسلامی زندگی می کنم.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴 #سامری_انقلاب چه کسی است؟
🔹جناب سلمان فارسی از قول پیامبر(ص) می فرماید: «بعد از من، امتم به سه دسته تقسیم می شوند. دسته اول کسانی اند که در مسیر حق پایدارند؛ من و اهل بیتم را دوست می دارند. همچون طلای ناب، هرچقدر آنان را در درون آتش، شکنجه و گداخته کنند فقط عیار آنها بالا می رود. دسته دوم، کسانی اند که به باطل می پیوندند و قدمی از باطل بر نمی گردند. همچون آهنی هستند در آتش که فقط سیاهی ش بیشتر می شود. دسته سوم، کسانی اند که مذبذب بین این و آن اند؛ بین حق و باطل مرددند؛ دین شان بر دین سامری است؛ شعار سامری «لا مِساس» بود و شعار اینها «لا قتال»؛ امام شان عبدالله بن قیس اشعری است». (امالی مفید/ص۳۰)
🔸سامری فردی سیاس و قدرت طلب بود که در غیاب حضرت موسی(ع) توانست بنی اسرائیل را گوساله پرست کند. از طلاهایی که بنی اسرائیل از فرعونیان به غنیمت گرفته بودند یک گوساله ساخت که از پشتش صدایی بیرون می آمد!
🔹سامری آن همه زحمات طاقت فرسای موسی(ع) و برادرش هارون را به باد داد؛ بنی اسرائیل تا از دست فرعونیان نجات پیدا کردند چه خون دلها خورده و چه عذاب ها و شکنجه ها شدند؛ فرعون فرزندان پسرشان را می کشت، مردانشان را کشته و زنان شان را به کنیزی می برد. بنی اسرائیل با آن همه معجزه(اژدها شدن عصای موسی، سفره های بهشتی، چشمه های آب 12 گانه، شکافته شدن نیل برای عبور آنها، غرق شدن فرعون و لشکریانش در نیل و ...) ولی فریب سامری را خوردند.
🔸سامری شعار معروفی داشت؛ می گفت: «لا مساس، لا مساس». مرا لمس نکنید. ظاهراً بخاطر ترسی که از مردم داشت می گفت مرا لمس نکنید!
🔹عبدالله بن قیس مشهور به ابوموسی اشعری، سیاستمدارِ قدرت طلب و زیرک، اما ساده لوح در برابر دشمن، از اهالی یمن و از فقهای نامدار زمان خلیفه دوم و سوم است. در این دوران، به فرمانداری یمن، بعد بصره و بعد کوفه منصوب شده بود و در بدو شروع خلافت امیرالمؤمنین، بعنوان حاکم کوفه ابقا شد.
🔸ابوموسی در دو مقطع دستگاه حکومتی حضرت امیر(ع) را تضعیف کرد. یکبار در ماجرای پشتیبانی از لشکریان در جنگ جمل که نگذاشت جنگجویان کوفه به سپاه حضرت ملحق شوند یکبار هم در ماجرای خوارج و مذاکرات حکمیت که نتیجه اقدامش انتقال قدرت از حزب علوی به اموی بود!
🔹ابوموسی شعار معروفی داشت؛ می گفت: «لا قتال، لا قتال». یعنی جنگ نه؛ جنگ نه! با همین شعار، جنگجویان را از یاری حضرت در جنگ با طلحه و زبیر باز داشت و با همین شعار، خوارج خسته از درون لشکر حضرت پیدا شدند که با معاویه جنگ نکنیم چون قرآن به نیزه کردند و ... . خستگی ابوموسی بهمراه حماقتش اما جنگ ها و خونریزی هایی در جهان اسلام بنیان گذاشت که هنوز ادامه دارد! جنگ خوارج و بعد حاکمیت امویان و کشتار کربلا و کشتار حجاج بن یوسف و بعدها بنی عباس و ... . چرا؟ چون با شعار «جنگ نه جنگ نه» باعث شد تا حق ضایع شده و باطل رشد کند.
🔸اینجاست که به عمق فرمایش حضرت رسول الله(ص) پی می بریم که فرمود: دسته ای بین حق و باطل مرددند؛ امام شان ابوموسی اشعری، سامری امت من است؛ شعار سامری «لا مساس» بود و شعار ابوموسی «لا قتال» است.
🔹ابوموسی، به زحمات پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) و شهدای صدراسلام و آن همه تلاش و کوشش و شکنجه در راه حق پشت پا زد و خون شهدا را ضایع کرد. کاری ترین ضربه را به ستون فقرات اسلام، امثال ابوموسی زدند که مردم را از یاری اهل بیت و مقاومت در برابر دشمنان ناامید کرده و دشمنان را امیدوار می کردند! بهمین خاطر است که حضرت امیرالمؤمنین تنها کسی را که در قنوت نمازش، لعن و نفرین می کرد ابوموسی اشعری بود!
🔸حالا به نظر شما، سامری امت امام خمینی(ره) چه کسی است که با شعارِ «لا قتال» و خوشبینی به مذاکره و تعامل با دشمنان، سالها مردم را از یاری رهبر جامعه و مقاومت در برابر دشمنان ترسانده و در مقابل، دشمنان را امیدوار کرده؟ چه کسی است که حالا در دانشگاه، بعد از 6-7 سال از دولتش و شکست تزِ «بدهیم برود»، باز می گوید تنها راه حل مشکلات کشور، معامله بر سر قدرت دفاعی و موشکی و عقب نشینی از نفوذ منطقه ای است؟ کجایند انقلابیونی که براحتی فریب چند جمله ایشان را در سازمان ملل خوردند و مردم را به اشتباه انداختند که بله فلانی بالاخره به این نتیجه رسید که باید مقاومت کرد!
#داود_مدرسی_یان
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🌹 شبنم 🌹
شاید این عکس نشون بده که در ورزشگاه منامه چه کسانی نشسته بودند و دهان به توهین سرود ملی باز کردند
🔴 سوال از ظریف!
اگر در جمع جلسهی فعالان کانالیزه و گزینش شدهی فضای مجازی با ظریف میبودم و دقایقی فرصت برای صحبت داشتم، این متنِ عرائضم بود:
جناب آقای ظریف، درست در میانهی مذاکرات سال ۹۳ همزمان با اظهارنظر وزیر خارجه آمریکا که "توافق نکردن، بهتر از توافق بد است" در اظهارنظری عجیب گفتید "رسیدن به هر توافقی بهتر از عدم توافق است"!
وقتی گزارهی بالا مورد نقد قرار گرفت، شما منتقدین را عقدهگشا، دروغگو، سخیف، متوهم، کماطلاع خواندید و رئیس جمهور محترم هم صفات بیسواد، بی شناسنامه، مزدور، انقلابیون نفهم، یکمشت لات، کاسب تحریم، کودک صفت، حسود، بزدل، جیببر، عقب مانده، بیقانون، مستضعف فکری و بیکار تعابیری بود که برای منتقدین به کار برد!
جناب آقای وزیر! کاش زیادهخواهیها را پاسخ بموقع میدادید! قطعا در جریان هستید که "مقاومت"، اروپا را بیدار کرد
امارات متخاصم را به نرمش مجبور کرد مقامات کشورهای مختلف را به تهران کشاند
نخست وزیر ژاپن برای اولینبار پس از انقلاب به ایران آمد
چرا وقتی شمشیر دشمن را میبینید، هنوز چشمتان به دستان چُدنیِ فرورفته در دستکش مخملین غرب است؟!
جناب آقای ظریف! رفتید فرانسه تا برای نجات #برجام مذاکره کنید
خواست فرانسه، تعطیلی گام سوم کاهش تعهدات برجامی ایران بود تا به این واسطه #اینستکس تقویت بشود
اینستکس تقویت بشود باید #FATF تصویب بشود، برجام منطقهای و موشکی باید پذیرفته بشود تا FATF به این واسطه، نجات پیدا کند!
دور باطل مذاکره یعنی همین! این را میدانید باز مدافع برجام هستید؟!
جناب آقای وزیر! در واکنش به تروریست نامیدن نماینده پیشنهادی ایران در سازمان ملل توسط دولت اوباما و اخراج و بازداشت غیرقانونی دیپلماتهای ایرانی در اروپا سکوت پیشه کردید و در واکنش به امتناع آلمان از سوخت رسانی به هواپیمای حامل خودتان لام تا کام حرفی نزدید!
ممنونیم به خاطر این همه عزت!
رهبر حتی نامه ترامپ را قابل دست گرفتن نمیداند، چراکه بدعهدترین رییس جمهور آمریکاست
آنوقت جنابعالی ناگهان سر از #بیارتز و محل اسکان ترامپ درمیآورید؟! جالب است!
جناب آقای ظریف! هنوز نفهمیدیم چرا کشور مقتدر جمهوری اسلامی باید با عربستان مذاکره کند؟!
شما در زمستان ۹۴ در اوج گستاخی آل سعود، وزیر خارجهی این رژیم را دوست خود خطاب کردید و فاجعه منا را ندید گرفتید و خواستار ارتباط قوی تر ایران و عربستان شدید!
امیدوارم این چند بند مشمول تعابیر عقدهگشا و دروغگو و سخیف و متوهم که به پیشانی منتقدین چسباندید، نباشد!
#محمد_پاداش
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔸اکثر ایرانیها خواهان خروج از برجام هستند
🔹بر اساس نظرسنجی جدید دانشگاه مریلند، حدود ۵۹ درصد مردم ایران معتقدند اکنون تهران هم باید از برجام خارج شود.
🔹۷۴ درصد مردم ایران از گامهایی که ایران در جهت کاهش تعهد به این توافق برداشته حمایت میکنند.
🔹۶۳ درصد مردم ایران معتقدند که آمریکا تا جایی که توانسته علیه ایران تحریم اعمال کرده و حتی اگر بخواهد نیز دیگر توان اعمال فشار بیشتر را ندارد.
🔹نگرش منفی ایرانیها به آمریکا به ۸۶ درصد رسیده است.
🔹۷۲ درصد ایرانیها با توجه به تجربه برجام اعتقاد دارند که ایران نباید امتیازی واگذار کند، چرا که قدرتهای جهانی به تعهدات خود عمل نمیکنند.
🔸️️۱۸ میلیون نفر با جلوگیری از اسراف درایران، سیر می شوند!
فائو ،سازمان بین المللی غذا:
🔹آمار سالانه ضایعات غذایی در ایران ، تقریبا معادل ۶۰ درصد درآمد نفتی کشور است.
🔹هدر رفت روزانه غذا در ایران به ازای هر فرد ۱۳۴ کیلو کالری میباشد.
🔹در بخش کشاورزی نیز،سالانه ۳۰ درصد محصولات تولیدی در کشور،به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج میشود.
🔹آب مصرف شده برای تولید این ضایعات ۳/۹ میلیارد متر مکعب است که عدد بسیار نگران کننده ای به شمار میرود.
🔹طبق برآورد ها ، مجموع ضایعات غذایی و کشاورزی ایران ، به اندازه سیر کردن جمعیت گرسنه یک کشور ۱۸ میلیون نفری است!
🔸 ۶۲ سال فراق
❓ رهبر انقلاب آخرین بار چه زمانی به کربلا مشرف شده اند؟
❣اولین زیارت
🚩 اولین باری که رهبر انقلاب به زیارت کربلا رفتهاند در سال ۱۳۲۵شمسی در ۷ سالگی بوده:
🚩«پدرم ميخواست برود مکه. بنا بود ما را ببرد عتبات، بگذارد، خودش برود مکه و برگردد. [اما] نتوانست گذرنامهاش را درست کند. گذرنامه عتبات را هم نتوانست بگیرد. شبهای سختی گذراندیم... در بصره گمان ميکردیم که دیگر تقریبا از خطر جسته[ايم]. منزل یکی از علمای آنجا وارد شدیم. یکی دو روز آنجا ماندیم. بعد بلیت گرفتند. رفتیم نجف. چند ماهی نجف بودیم. کربلا بودیم. کاظمین و سامرا بودیم...»
❣آخرین دیدار
🚩 سفر دیگر ایشان به عتبات عالیات در حدود ۱۸سالگی انجامگرفته است. در سال ۱۳۳۶، حدود ۵۸ سال پیش، به همراه مادر و برادر و تعدادی از بستگان برای دیدار با خویشاوندانی که ساکن نجف بودهاند عازم عراق میشوند. در شهر نجف در درس علما و مدرسان حوزه علمیه نجف حضور مییابند ولی به خواست پدر پس از حدود دوماه به مشهد بازمیگردند.
🚩محرم سال ۱۳۴۷ بار دیگر ایشان قصد زیارت کربلا میکند... اداره گذرنامه درخواست او را به ساواک فرستاد و براي صدور گذرنامه از آن سازمان استعلام كرد. پاسخ دادهشده بسيار طبيعي بود: «مشاراليه... از هر فرصتی براي تحريک مردم استفاده مینمايد و پایبند به هيچ اصول و همچنين تعهدات خود نمیباشد. در صورت تصويب با عزيمت وی به عراق مخالفت شود.» و شد. این ممنوعیت خروج از کشور تا زمان پیروزی انقلاب باقی بود.
❣پس از پیروزی انقلاب نیز تاکنون فرصتی برای زیارت کربلای معلا برای ایشان فراهم نشده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 «وفا نیکفر» از نزدیکان روح الله زم:
🔹روح الله زم تحت حفاظت شدید دولت فرانسه بود و محافظت خیلی شدیدی از وی می شد.
🔹حتی باشگاه ورزشی را هم که تقاضا کرده بود برود باید با محافظ میرفت.