#احکام
‼️از بین بردن اقلام و برگه های تبلیغاتی دارای اسماء متبرکه
🔷س 5518: اگر کارگر شهرداری بعد از گردآوری کاغذها و اوراق انتخاباتی یقین داشته باشد که در لابهلای آنها اسماء متبرکه یا آیات قرانی وجود دارد، در این صورت چه وظیفهای دارد؟ آیا باید آنها را جدا کند؟
✅ج: جدا کردن اسماء متبرکه لازم نیست و میتوانند همه آنها را یکجا به وسیله آب تبدیل به خمیر کنند.
🌐 @shabnamshabna
#همسرانه
💑 زندگی بدون اختلاف وجـود ندارد!
🔸هرگــز اینگونه فکر نکنیــد که یک زندگی زناشویی همیشــه باید با آرمش همــراه باشد و تناقضی پیش نیاید. هیچ یک از شمــا زن و شوهر، کمال مطلق نیستید، اما مهم این است چگونه این اختلافات کوچک را مدیریت کنید.
🌐 @shabnamshabna
توییت جالب سید حسن نصرالله
🔹دبیرکل حزب الله لبنان با انتشار تصویر سردار قاآنی در کنار آیت الله رییسی و اشاره به آیه وهذا إلى إبراهيم وإسماعيل أن ظهرا بيتي»: به ابراهیم و اسماعیل سفارش کردیم:«... خانه ام را از هرچه رنگ و بوی بت پرستی دارد، پاک
کنید.» (بقره، 125)
🌐 @shabnamshabna
🔴انتخابات حماسه بود خام خونآشامان نشوید
#انتخابات 28 خرداد از جهات مختلف، حائز اهمیت است و نباید اجازه داد سارقان حرفهای سیاست و رسانه، «حقیقتربایی» کنند. سارقان حرفهای، سوژه را سرگرم میکنند، یا شوک به او میدهند، و هنگامی که گیج شد، سرمایهاش را میربایند. «مردمربایی» یا «ربودن افکار عمومی»، کار روتین کلاهبرداران سیاست است. چنانکه روایت انتخابات را از پله دوم، بلکه چهارم و پنجم انجام میدهند!
گفتنی درباره انتخابات، بسیار است و در این مجال، تنها به چند مورد اشاره میشود:
1- آمریکا، انگلیس و اسرائیل، به واسطه انتخاب آقای #رئیسی و پیشبینی روی کار آمدن دولتی باانگیزه و انقلابی، ضربه کمنظیری از ملت ایران خوردهاند. اما پادوهای آنها پس از ناکامی در مأموریت اول، اکنون تقلا میکنند حقیقت پیروزی بزرگ ملت ایران و شکست سهمگین دشمنان او را تحریف کنند. حتما میزان مشارکت و تحلیل علل نوسان آن مهم است و باید آسیبشناسی شود. اما مهمترین اتفاق انتخابات، شکست اردوگاه دروغی است که به مدت چند ماه، در حال اجرای سنگینترین عملیات روانی برای تمدید «مدیریت منفعل نسبت به غرب» و ممانعت از انتخاب رئیسجمهور انقلابی بود. انتخابات 28 خرداد، روز عزای بزرگ آمریکا و انگلیس و اسرائیل (و ارتجاع سعودی) است که برای جبران سرشکستگیهایشان در منطقه، روی انتخابات ایران سرمایهگذاری وسیعی کرده بودند. هزاران وطن فروش در داخل و خارج هم در این میان، عارشان نبوده که با خیانت به مردم خود، کاسبی کنند.
2- بخشی از این سامانه سیاسی و رسانهای آلوده، همان است که «اکبرگنجی» (از عناصر فراری مدعی اصلاح طلبی)، اواخر اسفند 98 درباره یک قلم خیانت شان نوشت:
«ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق #کروناهراسی ، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشتافکنی پیرامون شیوع کرونا در ایران است تا با فروپاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما «مخالف سیاسی»، «مدافع حقوق بشر»، «فمینیست» و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولتهای راست افراطی هستیم. تلویزیون مال بنسلمان است و «منبع معتبر» هم کسی جز خود او نیست... ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
3- موضوع کاهش مشارکت را باید درست روایت کرد. از تأثیر حداقل ده درصدی کرونا بر اساس پیشبینی همه مراکز نظرسنجی که بگذریم، بسیاری از مردم چند سال است با نتایج سوء مدیریت برخی دولتمردان، دست و پنجه نرم میکنند. در واقع کشور همزمان با تحریم دشمن، گرفتار سوء مدیریت داخلی بوده است. مردم در هفت، هشت ماه گذشته، شاهد دستورهای پیاپی گرانی از سمت دولت، دپوی چندباره میلیونها تن کالا در گمرکات و بنادر، کمیابی کالاهای اساسی، و معضل مسکن و اجارهبها بودهاند. برخی مدیران، متأسفانه چنان قبل از انتخابات با معیشت طبقات ضعیف تا کردند که گویا نه غم مردم را میخورند و نه متولی تدارک امید و نشاط برای مشارکت انتخاباتی هستند.
4- این خبر را مرور کنید؛ سردبیر نشریه صدا (ارگان حزب اتحاد ملت)، ۱۶ آذر ۱۳۹۸ درباره شوک بنزینی سال 97، به سایت انصافنیوز گفت:
«چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد. مهمتر از همه اینها اعلام کرد به توافقات پشتپرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره با آمریکا مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه بههم میریزد و روحانی خندیده است. اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاعنرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود»!
✍️ محمد ایمانی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
نوشته شهید چمران، لحظاتی قبل از شهادت
(( ای حیات ! با تو وداع می کنم ، با همه مظاهر و جبروتت . ای پاهای من ! می دانم که فداکارید ، و به فرمان من مشتاقانه به سوی شهادت – صاعقه وار به حرکت در می آیید ، اما من آرزویی بزرگتر دارم . به قدرت آهنینم محکم باشید . این پیکر کوک ، ولی سنگین از آرزوها و نقشه ها و امیدها و مسئولیت ها را به سرعت مطلوب به هر نقطه دلخواه برسانید . در این لحظات آخر عمر ، آبروی مرا حفظ کنید . شما سالهای دراز به من خدمتها کرده اید . از شما آرزو می کنم که این آخرین لحظه را به بهترین وجه ، ادا کنید . ای دستهای من ! قوی و دقیق باشید . ای چشمان من ! تیزبین باشید . ای قلب من ! این لحظات آخرین را تحمل کن . به شما قول می دهم که پس از چند لحظه همه شما در استراحتی عمیق و ابدی آرامش خود را برای همیشه بیابید . من چند لحظه بعد به شما آرامش می دهم ، آرامشی ابدی . چه ، این لحظات حساس وداع با زندگی و عالم ، لحظات لقای پروردگار و لحظات رقص من در برابر مرگ باید زیبا باشد . ))
#شهید_چمران
🌺🇮🇷 @shabnamshabna👈
🔴📷واکنش همسر شهید هستهای به تغییر نام خیابان شهید رضایینژاد
♦۳۰ دی سال ۹۹ بر اساس پیشنهاد کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران، خیابان ناهید در منطقه ۲ به نام شهید داریوش رضایینژاد نامگذاری شد.
♦ بعد از گذشت چند ماه از تغییر نام این خیابان در اقدامی نامتعارف تابلوی خیابان شهید رضایینژاد مخدوش شد که واکنش همسر این شهید هستهای را برانگیخت.
✍شهره پیرانی، همسر شهید داریوش رضایینژاد با انتشار عکسی در فضای مجازی نوشت:
دیوارکوبها و پرچمیها را هم کنده بودند. آرمیتا (دختر شهید) ناراحت شد، ولی برای من طبیعی بود، مشکلی ندارم اگر اسم خیابان را برگردانند به نام سابق. برای من مهمتر است که حرمت نام داریوش حفظ شود.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna👈
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 #ویژه | بخشی از بیانات کمترشنیده شده رهبر انقلاب در بیت رهبری درباره امام رضا علیهالسلام...
🔸 قصاب داعش به دست حشد الشعبی به هلاکت رسید
🔹️یگانی از نیروهای اطلاعاتی لشگر ۲۴ حشد الشعبی توانست در کمینی، تروریست موسوم به اسامه الناحر، قصاب داعش و یکی از خطرناک ترین فرماندهان سابق القاعده و کنونی داعش را پس از سال ها تعقیب و گریز در شرق محله المقدادیه بعقوبه به دام انداخته و به هلاکت رساند.
🔹️کشته شدن الناحر بر اساس اطلاعات دقیق میدانی صورت گرفت و قتل او ضربه کمرشکنی به گروه های داعش وارد کرد.
🔸 پاسخی به تاجزاده در مورد انتقاد رهبری از مشارکت ۳۵ درصدی؛
🔹آقای تاجزاده یک ویدئو منتشر کرده است که رهبری در آن از مشارکت ۳۵ درصدی مردم سایر کشورها در انتخابات انتقاد کردند،البته آقای تاجزاده بهتر میداند ماجرای مشارکت ۴۹ درصدی این دوره چه بوده و نیاز به توضیح نیست.
🔸اما جهت اطلاع دیگران؛
🔹مشارکت را باید در طول زمان دید نه صرفا در یک نقطه، به عبارتی استمرار حضور مردم پای صندوق های رای مهم است و باید برآیند و متوسط حضور را تحلیل کرد.
🔹برای مثال وقتی یک نفر پایش گرفته و زمین بخورد نمی گویند طرف کلا معیوب است.
مشارکت مردم ایران در انتخابات به طور متوسط ۶۵ درصد است، حال آنکه در کشورهای خارجی همواره مشارکت پایین تر از ۵۰ درصد بوده است،اما این دوره مشارکت ۴۹ درصدی ۴ عامل داشت که با وجود این ۴ عامل یک پیروزی بزرگ محسوب می شود و اما ۴ عامل ؛
🔸 یک و از همه مهم تر ؛
🔹ما در این انتخابات تلاش کردیم به مردم بگوییم فساد و ناکارآمدی دولت حال و مستقر را به پای کل ساختار نظام نگذارند و پای صندوق های رای بیایند تا چالش ها حل شوند.
بخشی از مردم از آخرین باری که رای دادند جز تحقیر و بی کفایتی دولت چیزی به خاطر ندارند، بنابراین از رای و انتخابات روی گردان شده بودند.
🔹 نکته جالب این است که رسانه های خارجی مثل نیویورک تایمز این میزان مشارکت با وجود این حجم از ناکارآمدی در دولت آقای روحانی را شگفت انگیز دانستند ولی آقای تاجزاده و دوستانشان ظاهرا منافعشان به انکار این موضوع گره خورده است.
🔸 دوم آنکه مطابق اجماع نظرسنجی ها، مشاور وزیر بهداشت تاثیر «ترس از ابتلاء به ویروس کرونا» بر روی مشارکت در انتخابات را حداقل ده میلیون نفر اعلام کرده است.
🔸 نکته سوم تبلیغات گسترده رسانه های سعودی و صهیونیستی جهت تاثیر گذاری بر روی افکار ملت در راستای عدم مشارکت در انتخابات است ؛
🔹هرچند دسیسه های دشمنان این آب و خاک به شکست منتهی شد اما این دست عملیات های رسانه ای جهت فریب ملت بر روی درصدی از جامعه تاثیر گذار بوده است، بنابراین سهم دروغ ها،تهمت ها و عملیات روانی ضدانقلاب داخلی و خارجی را نباید دست کم گرفت، از علینژاد تا احمدی نژاد سر این انتخابات هم عهد و هم قمار شدند.
🔸 برای نکته چهارم می توان به ناکارآمدی تدابیر دولت در برگزاری انتخابات نام برد، در حالی که رهبر انقلاب دو روز پیش از برگزاری انتخابات تذکرات مهمی را به دولت برای برگزاری انتخابات داده بود اما شاهد آن بودیم که بی تدبیری دولت باعث شد بسیاری از هم وطنان در ساعات پایانی رای گیری قادر به رای دادن نباشند و این خود نیز عاملی در کاهش مشارکت در این دوره بوده است.
.
🔹 با این حال جناب آقای تاجزاده بدون شک ملت شریف ایران بزودی ثمره انتخاب درست و حکیمانه خود را در عمل خواهند دید، امید است شما نیز این ثمره و تغییر را با چشمانتان ببینید و با عدالت و صداقت با قلمتان نشر دهید.