🔸 نامه #۲۰۰۰_استاد_دانشگاه خطاب به رئیس جمهور و وزیر امور خارجه در صدر اخبار خبرگزاریها
🔹️جنبش استادی ایران : شش سال مردم صبور ایران منتظر گره گشایی در برجام بودند ؛ اکنون نوبت دیپلمات ها و دولت است تا پیامد های خسارت بار اعتماد به آمریکا و اروپا را برای ایرانیان روایت گری کنند و از نزدیکی غربی ها به پیش ران های توسعه و پیشرفت ملی جلوگیری نمایند
🔸در اعتراض به قهرمان سازی های یکطرفهٔ وزیر پر اشتباه امورخارجهٔ ایران در رسانهٔ ملی به رغم اعتماد بی حساب وی به آمریکا و اروپا و ایجاد مشقّت ها و رنج ملّی برای ایرانیان و نیز در پاسخ به مهندسی زشت نامهٔ درخواستی ۲۰۰۰ استاد دانشگاه از روحانی و ظریف برای روایت گری صادقانه از محاسبات نادرست در روابط ایران و غرب در بخش های خبری صداو سیما؛ دکتر مجتبی زارعی استاد علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس در توئیت جدید خود نوشت؛
متن کامل این نامه به همراه اسامی امضاکنندگان نامه را در لینک زیر ببینید👇
fna.ir/dbcy5y
✍یکی از ضرب المثلهایی که در بین عموم رایج است و با طب سنتی در ارتباط است، ضرب المثلِ " خون خودت را كثيف نكن" می باشد.
که معمولاً زمانی که فردی #عصبانی😡 است، این جمله را به او می گویند.
🔹از نظر طب سنتی، کسی که عصبانی می شود، باعث تولید بیش از حد #صفرا در خونش می شود و یا کسی که غصه خور بوده یا در معرض استرس است و به اصطلاح هم و غم زیادی دارد و غصه آینده نیامده را می خورد، تولید خلط #سودا در بدنش زیاد می شود❗️
🔸لذا با توجه به این که عصبانیت خیلی شدید تر از یک غذای ناسالم در بدن اثر منفی بجا می گذارد، توصیه می شود عصبانیت خود را کنترل نمایید ☺️👌
#سلامتی
#روانشناسی
🆔 @Shabnamshabna
💢 کدام مهدکودک میتواند بچه را مثل مادر تربیت کند؟
معمولاً خانمهایی شغلشان را خیلی دوست دارند که از همسرانشان خیری نمیبینند و همسرانشان آرامشگری کمتری دارند.
در این صورت است که خانمها ترجیح میدهند بروند جایی کار کنند که دیگران بگویند: بارکالله، چهقدر معلم خوبی هستی و... بنابراین گاهی یک خلأ روانی عاطفی خانمها را به شغل وابسته میکند.
وقتی این نیاز از طرف شوهر ارضا نشود، دانشآموزان، همکاران و مدیر با گفتن اینکه شما چهقدر معلم خوبی هستی، نیاز او را برطرف میکنند. خانم به دنبال رفع خلأ میرود، نه به دنبال اینکه پولی به خانه بیاورد و خرج کند.
اگر واقعاً کار برای زن واجب نباشد و بخواهد برای راحتی خودش کار کند، اشتباه است.
در این شرایط، بهتر است که قوام و آرامشگری خانواده حفظ شود. همسری و مادری مهمتر از این اشتغالات است. کدام مهدکودک میتواند بچه را مثل مادر تربیت کند؟
چگونه دلتان میآید که بچه را شیر ندهید؟ مادری که ده دقیقه به بچهاش شیر میدهد، قطرات دقیقه اول با دقیقه دوم و تا دهم، زمین تا آسمان از نظر ترکیبات شیمیایی فرق میکند. این بزرگترین معجزه خداوند است که بشر در وجود خودش چنین محصولی دارد. مادری که بچهاش را محروم کند، چه قدر کفران نعمت کرده است. چه کسی باید بچه را تربیت کند، کدام الگو بهتر از مادر است؟
#فرزند_دلبندم
@shabnamshabna
📷 مچ اندازی "امام خامنه ای" با ۷ رئیسجمهور آمریکا
👈اسپوتنیک: رهبر ایران آنقدر توانمندی
و اقتدار دارد که توانسته با ۷ رئیس جمهور آمریکا مچ اندازی و همه را شکست دهد. البته ترامپ از لحاظ توان و اعتبار جهانی قابل مقایسه با بقیه نیست و برای #رهبر_ایران ساده تر است تا با او و تیمش بازی کند.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
☀️ظهرنوشت ☀️
چرا هر غلطی که آمریکا انجام می داد، نقض برجام محسوب نمی شد؟
⬅️ علت اول: از نظر آمریکایی ها، برجام هیچ گونه الزام حقوقی (legally binding) برای آنها ایجاد نمی کند و صرفا دارای الزام سیاسی (politically binding) است. به این موضوع، اصرار دولت یازدهم بر عدم تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی و عدم تصویب برجام در کنگره را نیز بیافزایید. جالب تر آنکه، برجام حتی به امضای رئیس جمهور وقت آمریکا (اوباما) نیز نرسیده است و تنها و در حد وزیرخارجه آمریکا (جان کری) و نشست ۱+۵ بوده است. این نشان می دهد که برجام برای ایالات متحده ، الزام حقوقی ندارد و در نگاه آنها، برجام صرفا یک «برنامه اجرایی» بین دو دولت ایالات متحده و ایران است (نه حتی کل حاکمیت ایالات متحده و ایران). لذا هرگاه که به مذاقش خوش نیامد می تواند آن را اجرا نکند !! علاوه بر این، قطعنامه ۲۲۳۱ و ذیل ماده ۴۱ بودن پرونده ایران، موجب الزام آور شدن این برنامه اجرایی برای ایران شده است.
⬅️ علت دوم: متن برجام به قدری تشکیکی و تفسیرپذیر نگاشته شده که راه را برای بازگرداندن تحریم های متوقف شده یا تعلیق شده به بهانه های دیگر (نظیر موشکی - تروریسم - حقوق بشر) باز نگه داشته است.عجیب تر و تأسف بارتر آنکه، طبق برجام، آمریکا می تواند همین تحریم های هسته ای متوقف شده را نیز دوباره علیه ج.ا.ایران بازگرداند بدون اینکه نقض برجام صورت گرفته باشد!!
⬅️ علت سوم: در برجام هیچ گونه مرجعی برای ارزیابی و اعلام اینکه آمریکا به تعهداتش عمل کرده یا خیر پیش بینی نشده ولی برای ارزیابی تعهدات ایران ساختار "آژانس" پیش بینی شده است. در این حال، اگر هم ایران در موضوعی علیه آمریکا (اعم از قبول نداشتن تفسیرهای یک جانبه آمریکا از برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ یا اعمال تحریم های جدید و غیره) شکایت کند، موضوع مذکور به کمیسیون مشترک برجام رفته و در آنجا - با کمال تأسف - خودِ متهم (آمریکا) به عنوان قاضی پرونده عمل می کند و طبق بندهای ۳۷ برجام و بندهای ۱۲ قطعنامه ۲۲۳۱ تمامی تحریم ها به حالت قبل خود بازمی گردد و این در حالی است که ایران کماکان باید به تعهدات خود عمل کند (دقت شود) ؛ یعنی حتی اگر ایران شاکی باشد، به جای آمریکا، ایران مجازات می شود!!! بنابرین، استنباط آمریکایی ها از واقعیت مذکور آن است که برخلاف ایران، برجام برای آمریکا تعهدی ایجاد نمی کند (یک طرفه بودن برجام).
⬅️ علت چهارم: توجه شما را به خط اول و دوم از بخش مقدمه توافق ژنو (توافق مادر) جلب می کنم:
… iran's nuclear program "will be" exclusively peaceful
ترجمه: «هدف این مذاکرات رسیدن به یک راه حل جامع مورد توافق و بلند مدت است به نحوی که تضمین کند برنامه هسته ای ایران کاملا صلح آمیز خواهد بود.»
یکی از بزرگ ترین (و شاید هم بزرگ ترین) قسمت های زیان بار برجام همین عبارت "will be" می باشد. طبق جمله فوق، ایران اعتراف می کند که تا پیش از برجام فعالیت های هسته ای او صلح آمیز نبوده است و قرار است پس از اجرای کامل فرآیند برجام، برنامه هسته ای او صلح آمیز شود. این یعنی، تا پیش از برجام ما به دنیا دروغ گفته ایم که برنامه هسته ای مان صلح آمیز بوده است و آقای ظریف نیز پذیرفته است این تهمت بزرگ به ملت ایران را!
البته مع الاسف وزارت خارجه عبارت will be را غلط و به جای "خواهد بود"، "باقی خواهد ماند" ترجمه نموده است!!
برجام در واقع مجازات یک متهم (ایران) است نه یک معامله؛ که از قضا این متهم - علی رغم عدم انجام هیچ گونه جرمی - به مجرم بودن خود نیز اعتراف کرده است! اعتراف یک متهم، یعنی آمادگی او برای پذیرفتن مجازات. در این محکمه، آمریکا خود را قاضی می دانست و می داند. لذا استنباط آمریکایی ها این است که تنها ایران ملزم به اجرای تعهداتش می باشد.
🔴 صادقانه باید گفت، موضوع عدم الزام حقوقی برجام برای آمریکا و نبودن هیچ گونه تضمین عینی و حقوقی در اختیار ایران (که ناشی از ضعف های متن برجام و عدم اجرایی شدن شروط موجود در نامه ی رهبری به رئیس جمهور از جانب دولت می باشد) و اطلاع آقای روحانی از این حفره های بزرگ، دستان کشورمان را از هرگونه اقدام مقابل به مثل «حقوقی» بسته است. لذاست که دولت ناگزیر به انجام اقدامات متقابل «میدانی» و عینی شده است.
#ابرشاگرد
🔹امروز مسیر صحیح و منطقی مذاکرات هسته ای دکتر جلیلی بر همگان آشکار شد.
ایشان در عمل اثبات کرد، زبان گفت وگو با دنیا را بلد است و هسته ای 20درصد دستاورد آن دوران بود و وضعیت معیشت مردم در آن دوران، علی رغم تحریم ها قابل تحمل بود.هم چنین مسیر مذاکرات ایشان در چارچوپ گفتمان مقاومت و عدم اعتماد به غرب بود.
🔹اما روحانی و ظریف و طیف آنان آیا از تجربه خسارت بار برجام درس عبرت گرفتند؟!! یا به دنبال مذاکرات جدید با اروپایی ها با پشت صحنه ای آمریکایی ها در مذاکرات میباشند؟!!! شش سال فرصت سوزی در عرصه اقتصاد کشور و ویرانی معیشت مردم چیز کمی است؟!!! باید چه اتفاقی برای کشور بیفتد که برای آقایان عدم اعتماد به غرب عیان و روشن شود؟!!
#گفتمان-مقاومت-عزت
#اعتماد-غرب-ذلت
#روانبخش
🌺🇮🇷 @shabnamshabna