💠دعای هر روز #ماه_صفر
🔸اگر کسی خواهد که محفوظ ماند از بلاهای نازله در این ماه در هر روز ده مرتبه این دعا را بخواند.
🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🌐 @shabnamshabna
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مهدی خزعلی ضدانقلاب، اپوزیسیون را با خاک یکسان کرد‼️
۴۴ سال است که میگویید شش ماه دیگر حکومت رفتنی است؛ خاک غربت توهم زاست!
🔻اعترافات مهدی خزعلی از اپوزیسیون و دارای سابقه زندانی سیاسی و در مناظره جنجالی با اپوزیسیون در خصوص اغتشاشات بعد از مرگ مهسا امینی:
جنبش "ززآ" به دلیل اینکه خشونت آمیز، اخلاق ستیز و همچنین با الفاظ رکیک همراه بود، میخ آخر بر تابوت براندازی شد؛ دیگر کسی به حرف آنها گوش نمیدهد.
#پینوشت:
بیچاره جوانان عزیز و محترمی که سال گذشته ، ادراکات و احساسات شان توسط این مزدوران مهندسی و مدیریت شد و فریب لیدرهایی خوردند که الان اونور آب با دلارهای آمریکایی فقط به ریش فریب خوردگان میخندند و البته دوباره خیز برداشته اند که در سالروز مرگ خانم مهسا امینی روی جهل و احساس جوانان عزیز دوباره اسکی بروند...؛ وای بر فریب خوردگانی که از یک سوراخ دوباره گزیده شوند
این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
بخشی از مهمترین اقدامات #دولت_مردمی در دو سال:
۱. احداث ۴۳۳۱ کیلومتر راه برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار
۲. افزایش ۷۷۰۰ مگاوات ظرفیت تولید برق
۳. اتصال بیش از ۴ هزار روستا به اینترنت
۴. بیمه درمانی رایگان برای ۱۲ میلیون نفر
۵. اضافه شدن۱۵۴۰۰ تخت بیمارستانی
و این نهضت ادامه دارد...
هدایت شده از ثامن مازندران
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آنچه نمی خواهند شما بدانید
🔸 در طی ماه گذشته اقدامات اساسی در راستای بهتر شدن وضعیت اقتصاد زندگی مردم و کاهش تورم صورت گرفته که در لابهلای پروپاگاندا از آن بی خبر هستید!
❌ از بازگشت بیش از 2هزار کارگر به کارخانه تا ورود ایران به جمع ابر تولیدکنندگان سیمان در جهان و جمع کردن بساط زیرمیزی و رشوه از اقداماتی است که در طی ماه گذشته رخ داده که در لابهلای اخبار به آن کم توجه شده و این فقط بخش کوچکی از اقدامات مفید و امیدبخش در طی ماه گذشته است!
این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از ثامن مازندران
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یه فیلم هندی تأثیر گذار ببینیم...
#حرف_حساب
لیلةالهریر
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین.
شبهای سرد زمستان را تجربه کردهاید؟! آخر شب که همه آمادهی خواب میشوند و سکوت و آرامش بر خانه و بر دِه حکمفرما میگردد، صدای زوزهی سگان ولگرد از گوشه و کنار به گوش میرسد که از سوز سرما و ... ناله سر میدهند. آن ناله را هریر میگویند.
آن شب تاریخی جنگ صفین، چراغ فروزان شاهراه هدایت و پرچم افراشتهی صراطالمستقیم، حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام در میان یاران و سپاهیان خود به خطبهای غرّا و روشنگر ایستاد و حال زار دشمن را (که نالههای حاکی از استیصال و درماندگیشان فضای صحرای را پر کرده بود) متذکر شده، اضمهلال و نابودی قریبالوقوع آنان را مژده و بشارت داد و فرمود: به خواست خدا فردا صبحگاهان بر ایشان خواهیم تاخت؛ سپس در حق نیروهای رزمندهی خویش دعا فرمود.
خوانندهی این شرح حال شاید تصور کرده با این سخنرانی حماسی مولا، همه به وجد آمدهاند و لبیکگویان، امام و رهبر خویش را به وعدهی جهاد و استقامت تا پای جان و تا پیروزی کامل، خرسند ساختهاند.
اما نه چنین بود؛ که اشعث بن قیس (همان مرد به ظاهر مؤمن اما کوردل و کورباطنِ منافق) نیز که شرح خرابکاریهایش و جاخالیدادن در مقاطع حساس و میادین سرنوشتسازش، در حافظهی تاریخ به خوبی ثبت است، آن شب به ایراد خطبهای دست زد که در آن، با قیافه و لحن و ژستی دلسوزْاِنگارانه، گفت: از دو سپاه، دلیران بسیار کشته شدند و اگر به این منوال پیش برود، کس از عرب باقی نمانَد؛ این سخنان من، نه از سر ترس از مرگ است؛ که من از مرگ باکی ندارم؛ و لیکن عیالات و زنان و فرزندان، همه بیسرپرست و بیپناه شوند و من دلواپس ایشانم.
این سخنان تفرقهانگیز و انگیزهخرابکن، به مذاق سردستهی آن گلهی سگ زوزهکش (معاویة بن ابوسفیان) خوش آمده، تحسین و تمجید او را در پی داشت.
همین شد که وقتی قرآنها به حیلهی پسر عاص بر سر نیزه رفت، امثال اشعث و هوادارانش و کسانی که سخنان به ظاهر خیرخواهانهاش را باور کرده بودند، «لا حکم الا لله» گویان، امام جامعه را به پذیرش حکمیت مجبور ساختند؛ مصیبت تلخی که هموزن مصائبی همچون «مصیبت روز پنجشنبه» و «قصهی غصب خلافت»، و ماجرای «شورای ششنفره» تحلیل و تفسیر میشود.
۱۱ صفر سال ۳۷ هق، شب و روزی بس سخت و سرنوشتساز در تاریخ اسلام و تشیع بود که جبههی حق را در یکقدمی پیروزی کامل، زمینگیر کرده، از پیشروی باز داشت.
از امیرالمؤمنین علیه السلام نقل شده که فرمودند: چقدر عبرتها زیادند و عبرتگیرندگان کم!
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا؛ آمین
والسلام علیکم ورحمةالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
دوشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۲ ؛ ۱۱ صفر ۱۴۴۵
@shabnamshabna
🔸افتتاح ۲بیمارستان صحرایی سپاه در شلمچه و کربلا
🔹سردار تنگسیری: امروز افتخار داریم که بصورت همزمان دو بیمارستان صحرایی و سیار یکی در مرز شلمچه و دیگری در شهر کربلای معلی برای خدمت به زائران امام حسین (ع) افتتاح و بصورت شبانه روزی در خدمت مردم عزیز قرار می گیرد.
🔹این دو بیمارستان صحرایی همه نوع خدمات درمانی که یک بیمارستان استقراری میتواند ارائه بدهد را دارد و آماده خدماترسانی است.
#اربعین۱۴۰۲
📡
19.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدمات آشپزی موکب باب الحوائج شهرستان نور در کربلای معلی
گزارش از بهزاد مختاری
@shabnamshabna
21.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدمات و امورات پذیرش موکب باب الحوائج شهرستان نور در کربلای معلی
گزارش از بهزاد مختاری
@shabnamshabna
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸️شهادت میثم تمار در سریال «عشق کوفی»
🎥 بریدهای از سریال “عشق کوفی”
📡
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷حرکت از دامنه به سمت قله
پس از آنکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر فرماندهان سپاه از نزدیک شدن به قلهها سخن گفتند، برخی در رسانهها و فضای مجازی تردیدهایی در خصوص این گزاره را مطرح کردند که نشان از اشراف نداشتن این افراد به عمق فحوای این تعبیر راهبردی رهبر معظم انقلاب داشت. برای فهم این گزاره لازم است سابقه این موضوع در ادبیات ایشان واکاوی گردد. بیش از یک دهه قبل و در سال ۱۳۹۱ معظمله فرمودند: «ما داریم در دامنه حرکت میکنیم. ما هنوز به قله نرسیدهایم؛ با آن فاصله داریم. آن روزی که ملت ایران به قله برسد، دشمنیها تمام خواهد شد. آن روزی که ملت ایران به قله برسد، معارضههای خباثتآلود به پایان خواهد رسید. ما تا آن روز فاصله داریم. حرکت را باید بیوقفه ادامه دهیم.» اکنون فهم تحولات دهه گذشته از این منظر اهمیت دارد.
۱۱ سال پیش و زمانی که رهبر انقلاب از حرکت در دامنهها سخن میگفتند، ماههای نخستین تحمیل جنگ تمام عیار اقتصادی امریکا علیه ایران اسلامی بود و هنوز آثار تأثیر این تهاجم بر اقتصاد و جامعه ما چندان قابل مشاهده نبود. در آن روزها بسیاری از آسیبهای اقتصاد داخلی که بستر اثربخشی تحریمهای دشمن بود برای بسیاری از مسئولان و کارشناسان ناپیدا بود و تحریمها این آسیبها را نمایان کرد. مهمترین این آسیبها وابستگی اقتصاد به خامفروشی نفت و چرخه تجاری دلار بود. اقتصاد تکمحصولی در طول سالهای ۱۳۵۰ به بعد بر کشور چنبره زده بود و از سویی دلار در چرخه مبادلات جهانی کالا و خدمات، یکهتازی میکرد.
با آنکه در دهههای اول تا سوم انقلاباسلامی، گامهای مهمی برای پیشرفت اقتصادی و اجتماعی برداشته شده بود، اما از این دو آسیب مهم غفلت شده و حتی جاهایی تغافل هم شده بود. برای مثال رهبر انقلاب در ۱۳ اردیبهشتماه ۱۳۷۳ از بستن چاههای نفت و شکلگیری اقتصاد کشور بر اساس تولیدات غیرنفتی بهعنوان «آرزوی واقعی» خود نام برده و همگان را به تلاش در مسیر تحقق این مهم فراخواندند. بعدها خود ایشان چنین روایت کردند که «من هفده هجده سال قبل به دولتی که در آن زمان سر کار بود و به مسئولان گفتم کاری کنید که ما هر وقت اراده کردیم، بتوانیم در چاههای نفت را ببندیم. آقایان به قول خودشان "تکنوکرات" لبخند انکار زدند که مگر میشود؟!» در ماجرای دلار هم بارها ایشان به این نکته توصیه کردند و حتی زمانی که پس از امضای برجام، دسترسی ایران به چرخه دلار بازگشایی شد، ایشان فرمودند «اگر مسئولان و مردم بتوانند اقتصاد مقاومتی را بهمعنای واقعی محقق و کشور را از جادوی مالی و پولی دشمن خلاص کنند و ارزش و آقایی دلار را در زندگی اقتصادی بشکنند، کشورهای دیگر را نیز نجات دادهاند و برای آنها الگو خواهند شد.»
به هر حال، ماحصل یک دهه تحمیل جنگ ترکیبی و اقتصادی علیه ملت ایران آن بود که حتی تکنوکراتهای غربگرا بهرغم میل باطنیشان -هرچند بهکندی- ناچار شدند در مسیر رفع این دو آسیب گام بردارند و در طی یک دهه گذشته اقتصاد ایران تا حد زیادی از وابستگی به خامفروشی نفت خام رها شد. درحالیکه یک دهه قبل، ارز حاصل از صادرات غیرنفتی عملاً فقط ۴۰ درصد منابع واردات را پوشش میداد، اکنون این عدد به بیش از ۹۰ درصد رسیده و میزان خامفروشی نفت هم بهشدت کاهش یافته است. در خصوص دلار نیز اکنون الگوی جداسازی اقتصاد از دلار به کشورهای دیگر تسری یافته و دلارزدایی از اقتصاد جهان به گفتمانی بینالمللی تبدیل شده است و مدیران کشور ما نیز راه استفاده از ارزهای دیگر برای تبادلات بینالمللی را آموختهاند.
در یک دهه گذشته، به دلیل آسیبهای یادشده، اقتصاد ایران دستخوش نوسانات بسیاری شد و عملاً آثار آن بر سفره و معیشت مردم قابل مشاهده است، اما اکنون میتوان با یقین گفت که در مقابل این دشواریها، شیب تند و دستاندازهای بزرگ وابستگی اقتصاد ملی به ابزارهای در اختیار دشمن را پشت سر گذاشتهایم. نمیتوان ادعا کرد مشکلات معیشتی مردم برطرف شده است، اما اصلیترین کانون مولد این مشکلات که مقاوم نبودن اقتصاد ایران بود، تا حد زیادی مهار شده است.
بر این اساس است که رهبر انقلاب اخیراً فرمودند: «ما فصل مُشبعی را حرکت کردهایم؛ این سربالایی، این شیب تند را عبور کردهایم، به قلّهها نزدیک شدهایم. نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست؛ امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است.»
👤محمدجواد اخوان
این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir