#تربیت_کودک
آیا حاضر می شوید به فرزندتان غذای مسموم بخورانید؟
یا او را به جایی ببرید که مملو از مواد آلوده است؟
محتوای فیلم ها و بازی های نامناسب با سن کودک، ایجاد کننده فضای روانی نامناسب است.
خشم فروخورده، ترس های دائمی، کنجکاوی های جنسی از اولین آثار بازیها و فیلم های کنترل نشده است.
🆔 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#تغذیه_شیرخوار
#بدغذایی_کودک
❌ گریه های نوزاد دلایل متفاوتی دارد. 10 نوع گریه برای کودکان وجود دارد که هر کدام برای یک نیاز خاص است، ولی مادران تا کودک گریه می کند به او شیر میدهند این باعث میشود کودک ریزه خوار و بدغذا شود.
🔹اگر شیر مادر کافی باشد، از هفته ی تقریبا سوم هر سه تا سه ساعت و نیم یکبار باید به کودک شیر دهد.
💠 تعبیر روایت این است که سینه های مادر یکی آب است و یکی نان و این حکایت از این است که 👶 بچه باید در هر وعده شیر کامل بخورد و از هر دوسینه تغذیه شود.👶 لذا بچه هایی که بر اساس این فرم غذا بخورند، یعنی هر سه تا سه و نیم ساعت یکبار٬ می شود هشت نوبت و این کافی است. مشروط به اینکه #شیر_کامل باشد و بچه هم کامل بخورد.
#شیر_کامل_خوردن_نوزاد
👇👇👇👇👇👇👇👇
✅ شیر کامل خوردن کودک به عوامل زیر بستگی دارد:
⬅ 1. #آرامش_مادر (هم روحی و هم جسمی) اینگونه نباشد که بین غذا پختن و درب باز کردن به کودک شیر دهیم.
⬅ 2. #ارتباط_عاطفی_مادر_با_فرزند
شیر دادن در محیط آرام با توجه به فرزند با وضو و گاهی هم با نوازش باشد.
⬅ ۳. شیر مادر برای کودک از لحاظ طعم و مزه لذت آور باشد. تغذیه بر روی شیر مادر تاثیر می گذارد.
⬅ نتیجه؛ پس باید بستر سازی کنیم تا فرزندمان در دوره های بعدی زندگی برنامه های غذایی مناسبی داشته باشد.
❌اینطور نباشد که هر وقت بچه گریه کرد به او شیر دهند.
❌وقتی غذای کمکی شروع می شود این غذاها باید مکمل شیر مادر باشد، نه اینکه مانع از شیر خوردن کودک شود.
#استاد_تراشیون
🆔 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#تغذیه_مادر
سیرابی سرشار از آهن و ضد ویار هست. آهن سیرابی مثل گوشت قرمز برای رفع #کم_خونی مناسبه و هر ۱۰۰ گرم سیرابی ۵ میلگرم آهن داره.
مصرفش در #بارداری توصیه میشه.
🆔 @shabnamshabna
فرمان ۱۴ ماده ای
ستاد مشترک ((جبهه متحد انقلاب))
[ اتحاد رمز پیروزی جبهه متحد انقلاب است ]
#قالیباف #جلیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
این فرمان ۱۴ ماده ای مشترک ، مورد توافق قطعی و همراه با صورتجلسه اعضای دو ستاد آقایان عزیزان سردار اسلام حاج محمد باقر قالیباف و جناب دکتر سعید جلیلی است که در همان مراحل نخست توسط تیم مشاورین دو کاندیدا و نهایتاً با تایید خود آقایان قالیباف و جلیلی تنظیم و منتشر شده است.
موارد ذیل ، محور آگاهی بخشی به طرفداران دو کاندیدای انقلابی در برابر عملیات و جنگ شناختی_روانی دشمنان در حوزه رسانه است . انتظار و تصریح هر دو کاندیدای محبوب کشور جنابان آقایان قالیباف و جلیلی بر دقت طرفداران بر انجام مفاد آن می باشد و در یک هفته ی باقی مانده تا انتخاب دوم و نهایی کردن کار ، موارد ذیل را حتما دقت نموده و رصد نمایند :
۱_ علاوه بر رصد و پیگیری پیامرسان های داخل مانند ایتا و امثالهم در پیامرسان های دیگر مانند تلگرام گروه ها و کانال ها و پیج ها را رصد نموده و به هنگام عکس العمل جنگ شناختی ستاد جبهه مشترک اصلاح طلبان را درک نمایید و در جامعه مجازی پاسخ بدهید.
۲_ مراقب فیک نیوزها و زرد نیوزها و انتشار اخبار شبیه واقع باشید.
۳_پابایک و کانالهای منابع خبری موثق طرفین را بشناسید و هر خبر شایع شده را سریعا رد یا قبول نکنید و به طرف مقابل نسبت ندهید.
۴_ نسبت به عزیزان فعال در ستاد طرف مقابل درک محبتی و ایمانی داشته باشید و دلجویی کنید.
۵_ از جذب ۳۰٪ از قشر خاکستری شهرستان ها و روستاهای جا مانده از رای گیری دور دوم هرگز غافل نشوید.
۶_ بصورت فیزیکی یا مجازی و یا همزمان تبلیغات آرام چهره به چهره برای دور دوم نمایید.
۷_ توییت های مثبت و اصلاح آفرین و همدلی ها را بارها بازنشر نمایید و در تمام گروه ها و کانال ها مکرراً منتشر کنید (روزانه چند مرتبه در هر گروه و ادمین های هر کانال)
۸_ هرگز اخبار اختلاف آفرین را باور نکنید و در صورت صحت در پی ایجاد افزودن تنش و اختلاف نباشید و توسط روابطی که دارید از شخص معترض دلجویی نموده و مشکل را اصلاح نمایید
۹_ از محاسن و برتری های کاندیدای دیگر جبهه انقلاب که رای کمتری داشته در فضای مجازی مستمراً منتشر کنید (همراه با ذکر نام هر دوکاندید جبهه متحد در پایین متن ها)
۱۰_ از بازنشر دادن اخبار منفی که به وجهه ی هر یک از دو کاندیدای جبهه انقلاب آسیب میزند بشدت پرهیز کنید (حتا اگر یقین دارید که صحت دارد)
۱۱_ رصد و شناخت نقاط جغرافیایی کم رای در دور اول رأی گیری و اعزام تبلیغگران خودجوش و پر انگیزه از قشر طلبه و دانشجو به سوی آن مناطق برای دعوت اقشار مختلف به رای گیری در دور دوم انتخابات
۱۲_ شناسایی و معرفی اکانت های اختلاف افکن به مدیران گروه ها و کانالها و درخواست اخراج این افراد و افراد مشکوکی که به هر بهانه ای ایجاد تنش و اختلاف میکنند.
۱۳_ ثبت توییت ها و متن های تشکر آمیز و ترند کردن آن توسط طرفداران هر دو طرف با موضوع تشکر از باقی ماندن جناب سردار قالیباف و کنار نکشیدن ایشان در دور اول که منجر به موفقیت آراء بیشتر جناب دکتر جلیلی شد .
۱۴_ طرفداران کاندید حامی (جناب دکتر محمدباقر قالیباف) در دور دوم از شکستن آراء ، دادن برگه سفید ، قهر با صندوق ها ، بشدت اجتناب نمایند زیرا هر دو کاندید در یک جبهه و با استراتژی واحد مراحل را تا این مرحله و با هدف پیروزی یکی از دو نامزد جبهه متحد انقلاب پیش برده اند.
ما (قالیباف و جلیلی) از طرفداران ارجمند میخواهیم که این فرمان نامه ۱۴ ماده ای را در تمام گروه ها و کانال های تمامی سکوهای فضای مجازی منتشر نمایند.
والسلام علینا و علی عباده الرحمن
با احترام به ساحت طرفداران
قالیباف_ جلیلی ۱۴۰۳/۰۴/۰۹
برای ایران آباد و مقتدر اسلامی
ستاد مشترک ((جبهه متحد انقلاب))
#قالیباف #جلیلی
#لطفا_نشر_حداکثری
📌 @shabnamshabna
💥توییت پزشکیان برایش دردسر ساز شد!
🔹️پزشکیان در توییتی با انتشار عکسی از داستان دهقان فداکار و تیتر "براساس یک داستان واقعی" باعث شد تا عکس معروف قطار مشهد تبریز در دوره عباس آخوندی بازخوانی شود.
🔹️آخوندی که در آن دوره پس از فوت دردناک جمع زیادی از هموطنان به دلیل سوء مدیریت او، گفته بود: مهم نیست! بیمه هستند...
#بازگشت_ممنوع
@shabnamshabna
انتخابات ریاست جمهوری ایران و آمریکا، و راهبرد سیاست خارجی دو کشور
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین.
تا آنجا که حافظه یاری میکند، برای اولینبار است انتخابات ریاست جمهوری در ایران و آمریکا، تقارن زمانیِ [نِسبی] پیدا میکند.
همانگونه که در تبلیغات انتخاباتی نامزدها و مناظراتشان (در هر دو کشور) ملاحظه شد، یکی از مهمترین مسائل چالشی در مسألهی سیاست خارجی طرفین، بحث نوع تعامل این دو کشور متخاصم با یکدیگر است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در برهههای مختلف بر این نکته تأکید فرمودهاند:
«اینکه در آمریکا چه کسی پیروز انتخابات شود، برای جمهوری اسلامی اهمیتی ندارد و سیاست مشخص ما در قبال ایالات متحده با رفتن و آمدن اشخاص تغییری نمیکند».
بنابراین، اینکه نامزدی وعده بدهد در حوزهی سیاست خارجی، در تعامل با آمریکا، چنین و چنان خواهم کرد، گزافهای بیش نیست و صرفاً برای رأی جمع کردن مطرح میشود؛ چرا که اصولاً تعیین راهبرد کلی و ترسیم خط مشی سیاست خارجی (در سطح کلان آن) بر عهدهی ولیفقیه است!!!
از سوی دیگر، مشاهده میشود چه در فضایهای گسترده و مختلف مجازی، و چه بخشهای مختلف اخبار صدا و سیما به پوشش خبری انتخابات آمریکا مبادرت، و گزارش لحظه به لحظهی رقابت دو نامزد، مخابره میشود.
سؤالی که ذهن بسیاری از افراد را درگیر کرده این است که:
اگر [به فرمودهی حضرتآقا] حقیقتاً برای ما اهمیتی ندارد چه کسی در آمریکا به قدرت برسد، پس چرا اینهمه پوشش خبری؟! چرا این حساسیت در قبال انتخاباتهای مشابه در کشورهای دیگر دنیا اعمال نمیشود؟!
در پاسخ چند نکته را متذکر میشویم:
۱. تجربهی ۴۶ سالهی نظام اسلامی نشان داده نه برای ایالات متحده اهمیتی داشته در ایران چه کسی با چه فکر و برنامهای رئیس جمهور باشد، و نه برای جمهوری اسلامی اهمیتی داشته که رئیس جمهور آمریکا جمهوریخواه یا دموکرات باشد؛ چرا که در طول این مدت مدید، دو کشور علیرغم همهی فراز و نشیبهایی که [از سوی دولتهای دوکشور] دیده شد، در عمل تغییر چندانی در تعامل با یکدیگر از خود بروز ندادند.
سیاست خصمانهی شیطان بزرگ از آنطرف، و سیاست مقاومت اسلامی ملت ایران در برابر «امالفساد قرن» از اینطرف، همچنان به قوت خود باقی هستند.
۲. اما دلیل پوشش گستردهی خبری این رویداد سیاسی این است که:
- آمریکا دشمن است و آرایش نظامی و سیاسی دشمن، برای ما از این حیث که دشمن است، مهم است. در همهجای دنیا و در طول تاریخ این حساسیت در قبال دشمن همیشه وجود داشته که اخبار تحولات سیاسی، نظامیاش را رصد کرده و میکنند.
- جبههی مقابل هم متقابلاً تحولات جامعهی ما را با دقت زیر نظر دارد و این چیزی نیست که بر کسی پوشیده باشد.
- بیشترین شعارها و وعدههای کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا حداقل در بُعد سیاست خارجی، مربوط به نوع تعاملشان با جمهوری اسلامی است و این، گذشته از اینکه نشان میدهد ایران قدرت اول منطقه است و سناریوهای مختلف آمریکا در دشمنی با آن به جایی نرسیده است، طبیعتاً برای ما حساسیتزا است که بلاخره کدام دشمن موفق به کسب کلید کاخ سفید خواهد شد، جمهوریخواه یا دموکرات؟!
- وَجه دیگر اهمیت این انتخابات آمریکا در این است که در یکسوی این رقابت کسی (بعد از یک دورهی چهارسالهی ریاست جمهوری، و شکست) ایستاده است که ما با وی «پدرکشتگی» داریم و «وَعید» به حق ما یعنی «انتقام سخت» در قبال جنایت آمریکاییها و شخص «دونالد ترامپ» در به شهادت رساندن سردار دلها، سپهبد قاسم سلیمانی به شدت هرچه تمامتر دنبال میشود؛ چیزی که به کابوسی وحشتناک برای آن قاتل جنایتکار احمق تبدیل شده است.
سخن آخر خطاب به ذوقزدههای سیاسی در داخل است که:
۱. پوشش خبری این رویداد را (البته بر پایهی یک تحلیل صددرصد اشتباه) به سخریه گرفته، آن را دوگانگی ج.آ.آ در سخن و عمل تعبیر و تفسیر کردهاند.
۲. نامزد جریان اصلاحطلب (که ظاهراً در حواسپرتی و فراموشکاری و عدم تعادل جسمی و روحی، کم از جوبایدن ندارد) و هواداران [بعضاً] ناآگاهش باید بدانند برای حل مشکلات عدیدهی مملکت در بخشهای مختلف، هیچ امیدی به کشوری که سیاست خارجیاش را بر پایهی دشمنی با ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی بسته است، نیست!!!
والسلام علیکم ورحمةالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳ ؛ ۲۳ ذیالحجه ۱۴۴۵
@shabnamshabna
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️جلیلی خشک است، تندرو است، ناتوان است، بیتجربه است، در حصار یک طیف محدود است، مدیر نیست، کارنابلد است و...
اگر تا امروز #سعید_جلیلی را فقط از محتواهای زرد 💛 فضای مجازی📱شناختهاید، بد نیست یک بار وصف او را از زبان کسانی بشنوید که او را از نزدیک میشناسند. این چند دقیقه ⏱ حتماً در تصمیمگیری نهایی به شما کمک خواهد کرد.
سعید جلیلی آنگونه که «واقعاً» هست...
⬅️ @shabnamshabna
🌷 رهبر انقلاب، در دیدار کنگره شهدای مدافع حرم: روایت زندگانی جوانان مدافع حرم تکاندهنده است...
✏️ [روایت] این جوانهایی که از خانه و زندگیِ خودشان خود را جدا کردند و رفتند ــ که بنده بعضی از این کتابها را نگاه کردهام ــ واقعاً تکاندهنده است؛ واقعاً تکاندهنده است...
✏️ اینها نه امام را دیدند، نه دوران جنگ و دفاع مقدّس را دیدند، امّا انسان میبیند همانجور، با همان انگیزه، گاهی بهتر، گاهی روشنبینانهتر میروند اینجور میجنگند، جان خودشان را کف دست میگیرند، بعضی شهید میشوند، بعضیها هم شهید نمیشوند. ۱۴۰۳/۳/۳۰
#مازندران_دیارِ_علویانِ_خطشکن
📌دومیــن کنــگــــره ملّــــــی
۱۴۵۰۰شهید استان مازنــــــدران
@shabnamshabna