eitaa logo
شادی های کوچک «بیدقی»
3.3هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
564 ویدیو
5 فایل
خوشبختی دیدن معجزه های کوچک است …🌱🐣🍭🪤 آدرس کانال ما👇 https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d تبلیغات 👇 @beydaghi_tahereh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام بر کسی که آرامش دل است و آرامش جان سلام بر حسین..♥️♥️♥️♥️ https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
اصلش را بخواهی چای روضه هایش نمک گیرمان کرده.... https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
پیشنهاد ما برای ناهار امروز https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
برای تهیه عدس پلوی خوشمزه به روش رستورانی ابتدا برنج را به همراه مقداری نمک و آب سرد می خیسانیم. نکته ای که باید در خیساندن برنج به آن توجه داشته باشیم این است که برنج های هندی و برنج ایرانی کهنه نیازی به خیساندن طولانی ندارند. مرحله دوم اما اگر از برنج ایرانی تازه استفاده می کنید باید آنرا چند ساعت بخیسانید. در ادامه عدس را هم درون یک کاسه می ریزیم و تا دو بند انگشت بالاتر از سطح عدس آب می ریزیم و اجازه می دهیم نفخ عدس به طور کامل گرفته شود. مرحله سوم در این مرحله عدس را آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ پیمانه آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا عدس به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد. حتما بعد از ۳۰ دقیقه عدس را تست می کنیم و در صورتی که نرم شده باشد، آنرا کنار می گذاریم. مرحله چهارم توجه داشته باشید که برای زیبایی عدس پلو نباید بگذاریم عدس بیش از حد بپزد و له شود. در ادامه برنج را آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس تا یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب اضافه می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله ۲ قاشق مرباخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری کره ( یا روغن حیوانی ) به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه عدس را پس از پخت به قابلمه حاوی برنج اضافه می کنیم. مرحله ششم نکته ای که باید به آن توجه داشته باشیم این است که زمان اضافه کردن عدس به برنج، حتما باید آب عدس را دور بریزیم، چون آب عدس باعث بدرنگ شدن برنج می شود. در ادامه اجازه می دهیم آب درون قابلمه کشیده شود. مرحله هفتم پس از اینکه آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد، یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم عدس پلو به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دم بکشد. در همین حین به سراغ آماده کردن مواد دیگر عدس پلو می رویم. مرحله هشتم در این مرحله یکی از پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را اضافه می کنیم. پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود، سپس از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. مرحله نهم حالا پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به همان تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری دارچین، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم. مرحله دهم حالا گوشت را کمی تفت می دهیم تا با پیاز و ادویه ها ترکیب شود، سپس درب تابه را می گذاریم تا گوشت با حرارت بسیار ملایم آب بیندازد و با آب خودش بپزد. پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد مقداری نمک و زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم. مرحله یازدهم حالا گوشت چرخ کرده را پس از سرخ شدن از تابه خارج می کنیم و تابه را با دستمال حوله ای تمیز می کنیم، سپس کشمش را که از قبل به مدت ۲۰ دقیقه درون آب خیسانده ایم، آبکشی می کنیم، سپس خشک می کنیم و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. مرحله دوازدهم کشمش را هم کمی تفت می دهیم تا براق و خوشرنگ شود، سپس از تابه خارج می کنیم. در آخر خلال پسته را به تابه اضافه می کنیم و آنرا هم کمی تفت می دهیم تا براق شود، سپس از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. مرحله سیزدهم در این مرحله پس از اینکه عدس پلو آماده شد، آنرا درون قابلمه به آرامی مخلوط می کنیم و در صورتی که دوست داشته باشیم عدس پلو را چرب تر میل کنید، می توانیم کمی روغن یا کره اضافه کنیم. در ادامه عدس پلو را در یک ظرف مناسب می کشیم. مرحله چهاردهم تزیین عدس پلو سلیقه ای می باشد و می توانیم با یک جستجوی کوتاه در اینترنت ایده های خوبی برای تزیین آن بگیریم. در پایان عدس پلو را به سلیقه خود با گوشت چرخ کرده، خلال پسته، کشمش و پیاز داغ تزیین می کنیم. مرحله پانزدهم همانطور که مطمئنا می دانید طبع عدس پلو در طب سنتی سرد است و به همین دلیل بهتر است در کنار آن خرما هم سرو کنیم. البته اضافه کردن دارچین و زعفران دم کرده هم می توانند تا حدودی باعث تعادل در طبع این غذای خوشمزه شوند. https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی جای مولانا خیلی قشنگ میگه: چو خدا بود پناهت، چه خطر بود ز راهت...!! به فلک رسد کلاهت که سر همه سرانی. https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
تو همچو من سر کویت هزار ها داری ولی بدان که گدایت فقط تو را دارد ...❤️ https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
میگفت دوره معجزه سر اومده دیگه خبری از این حرفا نیست گفتم،همین که تو هر شب میخوابی و باز دوباره فردا صبح بیدار میشی و میتونی قشنگیای اطرافت رو ببینی خودش ی معجزه س دنبال عصای موسی نباش... https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
آرامش اگر تصویر بود... https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
پیشنهاد ما برای ناهار پنجشنبه https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید خوشحالی همین باشد که احساس نکنی باید در مکانی دیگر مشغول کاری دیگر و جای شخص دیگری باشی… 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉 https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
با دستای کوچیکش گره های بزرگ رو باز میکنه.... التماس دعا https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
در دوست داشتن حسین (ع) باید زیاده روی کرد.....♥️♥️♥️ https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
جمعه‌ها را بایدقاب گرفت! درست مثل همان عکس‌های قدیمی وخاک گرفته‌ روی دیوار انگار جمعه‌ها ماندگارترین روز‌های آفرینش‌اند تلخی‌ها و شیرینی‌هایش، قاب می‌شودو می‌ چسبد به دیوار خانه دلت مثل لبخند‌های مادربزرگ در آن عکس‌های قدیمی… https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
Ey Sareban Aheste Ran (128).mp3
6.93M
ای ساربان آهسته ران کارام جانم می‌ رود ♩♬♫♪ وان دل که با خود داشتم با دلستانم می‌ رود محمل بدار ای ساربان تندی مکن با کاروان ♩♬♫♪ https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
🍃 گفتی که قلبت در کدامین روز گم شد... ؟! از سال و روزش چیزی یادم نیست ، فقط... تندی هوا یا شب نخوابی دیشب ، چشمم می‌سوخت و هیچ جوره گریه‌هایم بند نمی‌آمدند . جلوی آینه به یک چشمم فوت می‌کردم ، از خاک رفته به چشمم گله داشتم و هی دروغ پشت دروغ می‌گفتم ! تلخی دهان و بی قراری دلم ، تب و لرز وسط تابستان و عرق سرد پیشانی . یکی به گردن قهوه‌های دم نکشیده افتاد ، یکی به گردن باز ماندن پنجره‌ی اتاق از شب قبل و باز هی دروغ پشت دروغ می‌گفتم ! کلمه‌ها به دهانم مثل نمد خیس خورده سنگین شده بودند و زبانم به چاه درونم سر خورده بود . هر حرفی به اندازه‌ی صد سال می‌کشید ، جفت کردن کلمه‌ها پیرم می‌کردند تا ادا شوند و هی دروغ پشت دروغ می‌گفتم ! جای خالی و جای خالی ، یک چیزی در درونم ساکت شده بود . هیچ پیک و پیمانه‌ای در من اثر نمی‌کرد و مستی قبل از هوشیاری به هذیانم انداخته بود و هی دروغ پشت دروغ می‌گفتم… گفتی که قلبت در کدامین روز گم شد…!؟ باز دلم هوس دارد دروغ بگوید ، تندی هوا و غبار به چشم نشسته را بهانه کند. قهوه‌های دم نکشیده و لرزهای تابستان را متهم کند ، خودش را به کوچه علی چپ بزند و به جای خالی قلبش عادت کند… خودش را به فراموشی بزند و از یادش برود… آن شبی که هوای تو را نفس کشید ، قلبش گم شد که تا ابد اسیر پنجره‌های نیمه باز بماند و منتظر هوای تو باشد… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂 گآهی میآنِ مَردُم دَر اِزدِحآمِ شَهر غِیر اَز تو هَر چِه هَست فَرآموش می‌کُنَم... . . . . . . . . . . . . . #ویدئو_عاشقانه#تنها .https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
تمام سال می گویند: به عقاید یکدیگر احترام بگذاریم؛ اعتقاد دارند که عقاید کافر، همجنس باز و مخالفین در جای خود محترم است؛ اما خدا نکند برسد تمام ژست های روشنفکری از یادشان می رود و دهان به تمسخر باز می کنند؛ این است ذات انسانی که ریشه ندارد .. -مرحوم سجاد عرفانی https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d