⸤ شاهِدان اُسوه ⸣
🌷 اللهم فک کل اسیر🕊 🔴 #خیانت_به_فرمانده قسمت 1⃣1⃣ 🥀 گروگانهای آمریکایی عزیز تر از چهار گروگان
قسمت های ۱۱ تا ۱۵ کتاب پر رمز و راز خیانت به فرمانده
🌷 اللهم فک کل اسیر🕊
🔴 #خیانت_به_فرمانده
قسمت 6⃣1⃣
🥀 درخواست عجیب ھاشمی از مجامع جہانی!
حسین اخوان برادر کاظم اخوان، در مردادماه ۱۳۸۰ در نامه ای خطاب به محسن میردامادی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلسی، با انتقاد از عملکرد مجلس در دوره های چهارم و پنجم در قبال این مسئله، و همچنین با انتقاد از عملکرد دولت در قبال این مسئله، می نویسد:
" اگر در یک کشور غربی این اتفاق می افتاد، برای دولتمردان آن کشور یک خجالت و فاجعه ملی محسوب می شد؛ اما در کشور ما آب از آب تکان نمی خورد و حتی عملکرد ۱۹ ساله آنان در قبال این قضیه، یعنی طولانی ترین گروگان گیری عصر حاضر، در معرض ارزیابی و تحلیل قرار نمی گیرد.
روزنامه رسالت در تیر ماه ۱۳۸۱ در خبری نوشت:
" حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در دیدار با فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) با اشاره به گذشت
۲۰ سال از حادثه ربوده شدن حاج احمد متوسلیان و سه تن دیگر از اتباع کشورمان در لبنان که مصونیت دیپلماتیک داشته اند، خواستار فعال شدن مجامع بین المللی و جهانی برای مشخص شدن
وضعیت آنان شد."
آقای هاشمی در حالی برای مشخص شدن وضعیت گروگان های ایرانی، خواستار فعال شدن مجامع جهانی میشود که از سال ۱۳۶۱ تا پایان دوره ریاست جمهوری خود ایشان بارها و بارها گروگان های آمریکایی و اروپایی با وساطت خود ایشان آزاد شده اند ولی حتی در یک مورد هم آزادی آنها مشروط
به آزادی گروگان های ایرانی نشده است!
⬅️ ادامه دارد....
نویسنده: کامران غضنفری
ارسال فقط با ذکر لینک کانال مجاز و شرعی است.
🌸🌸🌸🌸🕊🕊🕊🕊🌸🌸🌸🌸
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
🌷 اللهم فک کل اسیر🕊
🔴 #خیانت_به_فرمانده
قسمت 7⃣1⃣
🥀 هفت سال طول کشیدن تا خاتمی نماینده معرفی کند!
سید رائد موسوی سخنگوی خانواده های دیپلمات های ربوده شده، می گوید:
" پس از دستگیری سمیر جعجع، فرمانده فلانژیست ها در لبنان، وزارت خارجه زمان آقای خاتمی می توانست کارهای مهمی انجام دهد. ولی کوتاهی زیادی در این پرونده صورت گرفت. متاسفانه کسی سراغ سمیر جعجع نرفت. در یک برهه ی هفت یا هشت ساله هیچ اقدامی صورت نگرفت. "
آقای موسوی در ادامه می افزاید:
" از اواسط دهه ۷۰ خیلی کوتاهی شد. وزارت خارجه کمال خرازی در آن زمان خیلی بد پیگیری کرد. البته خود اقای خاتمی - به درخواست خانواده های گروگان ها- در دیداری که با حافظ اسد داشت، موضوع را مطرح کرد چون در آن زمان سوریه نفوذ زیادی در لبنان داشت؛ یعنی اگر در آن زمان همکاری خوبی بین ایران و سوریه برای پیگیری این پرونده شکل می گرقت که توافق آن را هم آقای خاتمی و حافظ اسد انجام داده بودند ، به نتایج مطلوبی میرسیدیم.
در آن زمان هم سمیر جعجع زنده بود و هم ایلی حبیقه، یعنی دو مهره اصلی که در این پرونده بودند. سمیر جعجع در آن زمان در زندانی بود که تحت سیطره سوری ها قرار داشت و ایلی حبیقه هم که مهره خود سوری ها بود. قرار شد که نماینده سوریه و ایران این موضوع را پیگیری کنند که همانجا حافظ اسد نماینده خودش را معرفی کرد. نماینده ای که حافظ اسد انتخاب کرد، سرلشکر قاضی کنعان، فرمانده کل لبنان بود و می توان گفت که قدرت و نفوذ او از رئیس جمهور لبنان هم بالاتر بود. اما ظاهرا شش یا هفت سال طول کشید تا آقای خانمی نماینده خود را معرفی کرد و تقریباً سال آخر ریاست جمهوری بود که نماینده معرفی شد. بدنه وزارت خارجه ( تحت مسئولیت کمال خرازی) هم اعتقادی به پیگیری سرنوشت این چهار نفر نداشتند.
⬅️ ادامه دارد....
نویسنده: کامران غضنفری
ارسال فقط با ذکر لینک کانال مجاز و شرعی است.
🌸🌸🌸🌸🕊🕊🕊🕊🌸🌸🌸🌸
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
🌷 اللهم فک کل اسیر🕊
🔴 #خیانت_به_فرمانده
قسمت 8⃣1⃣
🥀 ربیعی، نوشدار و یا نیش دارو؟!
بعدها سرلشکر قاضی کنعان خودکشی کرد. پیش از آن اگر کسی از ایران می رفت و پای کار می ایستاد، می توانست پرونده را بیش نتیجه برساند. سمیر جعجع و ایلی حبیقه را می آوردند و از این دو نفر بازجویی می شد؛ حداقل این بود که می توانستیم به اطلاعات و مدارک مهمی دست پیدا کنیم ما خیلی کوتاھی شد.
سال آخر دولت خاتمی هم که علی ربیعی به عنوان نماینده ایران معرفی شد، دیگر حافظ اسد در قید حیات نبود؛ نماینده حافظ اسند نیز خودکشی کرده بود؛ سوریه از لبنان خارج شده بود؛ ایلی حبیقه کشته شده بود ؛ سمیر جعجع از زندان آزاد شده بود؛ و عملاً همه آن شرایطی که در آن زمان مهیا بود و می شد وضعیت این دیپلمات ها را پیگیری کرد، از بین رفته بود.
⬅️ ادامه دارد....
نویسنده: کامران غضنفری
ارسال فقط با ذکر لینک کانال مجاز و شرعی است.
🌸🌸🌸🌸🕊🕊🕊🕊🌸🌸🌸🌸
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
🌷 اللهم فک کل اسیر🕊
🔴 #خیانت_به_فرمانده
قسمت 9⃣1⃣
🥀 چه کسی از بازگشت متوسلیان نگران بود؟
نگاهی به این اتفاقات نشان می دهند دولت خاتمی بنا بر احتمال نزدیک به یقین طبق یک نقشه حساب شده، آنقدر معرفی نماینده را به تأخیر انداخت تا همه شواهد و قرائن و سرنخ ها و راههای پیگیری موضوع، عملاً مسدود شوند؛ دولت خاتمی موقعی نماینده معرفی کرد که معلوم شد هیچ کار عملی برای بازگرداندن گروگان ها و یا اطلاع از وضعیت آنها نمی توان انجام داد! به راستی در کابینه آقای خاتمی، چه کسی از بازگشت احمد متوسلیان نگران بود و آمدن او را معادل برملا شدن دست خود می دانست؟!
سید رائد موسوی در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۳۸۳ در گفتگو با خبرگزاری مهر اظهار می دارد:
" متاسفانه مسئولان کشورمان برای جان اتباع خود ارزشی قائل نیستند . وقتی که خبرنگاری در عراق ربوده می شود، شاهد عکس العمل از سوی کشورهای آنان هستیم و تمام دستگاه سیاسی آن کشور به تکاپو می باشند، ولی این روند هیچ گاه در ایران دنبال نمی شود.
اگر به روند رسیدگی به وضع شهدای دیپلمات در مزار شریف و یا کشته شدن دبیر اول سفارت ایران در بغداد، یا ایرانیانی که در شهرهای مقدس عراق به شهادت می رسند توجه شود، همه ناشی از سهل انگاری مسئولین در قبال جان ایرانیان است. چندین ایرانی در عراق توسط نیروهای لهستانی کشته می شوند. نه تنها اعتراضی به لهستان نمی شود، بلکه وزیر دفاع آقای شمخانی به آن کشور می رود و در مذاکرات خود هیچ اشاره ای به این مسئله نمی کند.
موسوی در خصوصی نتایج کاری کمیته پیگیری نیز گفت:
" هر وقت که با این کمیته تماس گرفته می شود تا در جریان چگونگی کار قرار بگیریم، آنها مسئله را امنیتی می دانند !! و می گویند تا زمان رسیدن به نتایج کامل، هیج گونه اظهار نظری نمی کنیم. در تمام مدت ریاست جمهوری آقای خاتمی، بارها از ایشان برای مشخص شدن وضع دیپلمات های ربوده شده ایرانی ، خواستار ملاقات حضوری شده ایم که تا کنون این اقدام عملی نشده است و اپن نشان می دهد که تلاشی برای روشن شدن وضعیت آنها صورت نمی گیرد."
پس از چندی ظاهرا اعتراض خانواده های گروگان ها به گوش آقای خاتمی رئیس جمهور وقت می رسد و آنها موفق می شوند که در مرداد ۸۳ با رئیس جمهور ملاقات کنند.
برادر کاظم اخوان طی رنجنامه ای خطاب به برادرش در مرداد ۱۳۸۳ می نویسد:
" بالاخره پس از هفت سال انتظار، موفق شدیم با آقای خاتمی ملاقات داشته باشیم و ایشان قول دادند که این موضوع را تا پایان ریاست جمهوری خود روشن کنند. پرونده نیز از دست کسانی که تعمدا آن را در هاله ای از ابهام قرار داده بودند، خارج شد و به کسان دیگری سپرده شده است. " این جمله نشان می دهد که تا آن هنگام، پرونده این موضوع در دست کسانی بوده که آن را تعمدا دروضعیت مبهم نگه داشته بودند.
⬅️ ادامه دارد....
نویسنده: کامران غضنفری
ارسال فقط با ذکر لینک کانال مجاز و شرعی است.
🌸🌸🌸🌸🕊🕊🕊🕊🌸🌸🌸🌸
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
🌷 اللهم فک کل اسیر🕊
🔴 #خیانت_به_فرمانده
قسمت 0⃣2⃣
🥀 آقای رضایی تا حالا کجا بودند؟
محسن رضایی دییر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۸۳ در این مورد اظهار می دارد:
" به طور جدی پرونده ۴ دیپلمات ربوده شده را پیگیری می کنم! ما امکانات بین المللی خیلی خوبی داریم که می توانیم با دست گذاشتن روی آن امکانات، از طرف های روبروی این پرونده - از
فالانژهای لبنان گرفته تا کشورهای دیگر - بخواهیم تا جواب های روشن و مشخصی را برای مردم و خانواده هایشان ارائه دهند"
محسن رضایی در حالی این سخنان را مطرح می کند که طی مدت حدود ۱۶ سال فرماندهی بر سپاه پاسداران، هیچ اقدام عملی از سوی ایشان برای آزادی گروگان ها صورت نگرفت. برای اینکه با بی اعتنایی جناب محسن رضایی نسبت به سرنوشت احمد متوسلیان و همراهانش، بیشتر آشنا شوید مطمئن باشید اگر مسئولان عالی نظام اراده کنند که این موضوع را به سرانجام برسانند. قطعا این کار انجام خواهد شد.
البته در اینکه افرادی همچون دکتر علی اکبر ولایتی با تصدی حدود ۱۶ ساله پست وزارت خارجه و کمال خرازی یا تصدی ۸ ساله پست وزارت خارجه و علی ربیعی نماینده ویژه خاتمی، باید پاسخ دهند که در مدت مسئولیت خویش، چه اقدام عملی در این رابطه انجام داده اند، شکی نیست - و البته باید پرسید که آیا شواهد و قرائن حاکی از آن نیست که این حضرات کوتاهی های بسیاری در این مسئله داشته اند؟
اما باید به محسن رضایی نیز یادآور شد که ظاهراً ایشان فراموش کرده یکی از افرادی کی که بسیاری از این اسناد ارزشمند را با اروپایی ها امضا کرده، هاشمی رفسنجانی بوده که اصولاً بحث مبادله گروگان های ایرانی، ظاهراً برای ایشان اهمیت چندانی ندارد.
⬅️ ادامه دارد....
نویسنده: کامران غضنفری
ارسال فقط با ذکر لینک کانال مجاز و شرعی است.
🌸🌸🌸🌸🕊🕊🕊🕊🌸🌸🌸🌸
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم