eitaa logo
فرهنگی هنری شهید حیدری
50 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
489 ویدیو
70 فایل
♡﷽♡ وقتی عقل عاشق شود ! عشق عاقل میشود آنگاه ... ⠀ོ ⠀ོ ⠀ོ ⠀ོ ⠀ ⠀ོ
مشاهده در ایتا
دانلود
1_33408958.mp3
زمان: حجم: 2.23M
🎧 اگر ثواب قرآن خواندن را به امام زمان هدیه کنیم... 👤 @shahidMohammadAliHeydari
پایان بحث مهدویت 🙂 التماس دعا🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر از مبحث امروز خوشتون اومد یه صلوات برا سلامتی امام زمان بفرستید🙂🙃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مشاهده‌ی کارت پستال دیجیتال 👇 https://digipostal.ir/cs2cchb دستی بگیریم تا خدا دستمان را بگیرد🌸🍃
فرهنگی هنری شهید حیدری
مشاهده‌ی کارت پستال دیجیتال 👇 https://digipostal.ir/cs2cchb دستی بگیریم تا خدا دستمان را بگیرد🌸🍃
حواسمون باشه یوقت جا نمونیم از قافله... یاعلی رفیق✋🏻 دست به کار شو هرچی زودتر که فرصتا دارن از دستمون میرن...😉 @shahidMohammadAliHeydari
بایستی صحنه ها و جلوه هایی از جامعه ی مهدوی را خودمان به وجود بیاوریم🙂 جامعه مهدوی ، جامعه ی قسط و عدل است😃 و جامعه عزت😌 است ، جامعه علم📚 است ، جامعه ی مواسات و برادری👥 است ؛ اینها را بایستی ما در زندگی خودمان تحقق ببخشیم.🤗 ۱۳۹۹/۱/۲۱ @shahidMohammadAliHeydari
❌ مشترک گرامی!!!! مهلت استفاده از یک ماه سرویس هدیه رحمت خاص مهمانی درون شبکه خداوندی؛ یکشنبه۴خردادبه پایان می رسد واز آن پس عبادات بانرخ عادی محاسبه خواهد شد؛ شیطان ازغل وزنجیرآزادمی شود، ثواب خواندن یک آیه برابرهمان آیه✨،نه یک ختم قرآن📖 است، خواب یعنی خواب،نه عبادت، ونفس کشیدن یعنی نفس،ونه تسبیح...:) مشترک محترم!فقط چند روز دیگر فرصت دارید!!!!! @shahidMohammadAliHeydari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آب قلم قلم هارو خوب میشوریم، برای هر قلم من حدود ۲تا۳تا پیاز میریزم، ۲حبه سیر، کمی زرچوبه و ۱دونه چوب دارچین و آب همین بدون نمک و فلفل و هیچ ادویه دیگه‌ای چون وقتی غذا درست میکنم به حد کافی ادویه و نمک اضافه میکنیم بهتره آب قلم مزه‌ی خنثی داشته باشه تا یه وقت غذارو شور یا تند نکنه برای آب هم رو هم برای هر قلم انقدی آب میریزم که کل قلم هارو آب بپوشونه آب رو یکباره اضافه میکنم تا در طول پخت دیگه بهش آبی اضافه نشه اول شعله رو زیاد میکنم تا جوش بیاد بعد جوش اومدن کف هارو میگیرم و در قابلمه رو میذارم و اجازه میدم ۱۰ ساعت با شعله‌ی کم بپزه تا قلم‌ خوبِ خوب بپزه و چربیشو آزاد کنه، بعد که پخت چوب دارچین رو در میارم، قلم هارو با چاقو تمیز میکنم و مغزشم داخل آب قلم میریزم و با بلندر یا گوشکوب برقی مخلوط میکنم تا همگی یک‌دست بشه بعد تو ظرف مورد نظرم میریزم و تکه تکه میکنم یا داخل جا یخی میریزم تا خودش خوشگل فرم‌ بگیره اینجوری هروقت هرغذایی درست میکنم ۲تا ۳دونه ازین آب قلم ها میندازم تا خوشمزه‌تر شه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ @shahidMohammadAliHeydari ۞ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج۞