هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
▪️همچنانی که #انسان به نان و هوا و غذا و صنعت و علم و پیشرفت و لذایذ زندگی نیازمند است، به ایمان و تقوا و پاکی و پاکدامنی و طهارت دل و نورانیت دل و #مجذوب_معارف_الهی شدن هم نیازمند است؛ به اخلاق حسنه و مکارم اخلاقی هم نیازمند است. این بخش دوم را پنجهی مؤثر قدرتمندان مادی دنیا، بتدریج از میان بشریت دور کردند.
۱۳۸۵/۷/۲۵
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
📗 زندگینامه هفتاد و نهمین شهید محلمون
شهيد حسين شمس در تاریخ۱۳۲۶/۷/۹در يكی از روستاهای فریدن اصفهان در یک خانواده روستائي دیده به جهان گشود . وی در دامان پدر و مادر روستانشين و زحمت كش پرورش يافت .
در سن ده سالگي در همان روستاي دره سوخته كه زادگاه اصليش بود به تحصیل در مکتب خانه پرداخت و همزمان با تحصیل دركارهاي كشاورزي به پدرش كمك مي نمود.
پس از گذراندن دروس ابتدایی ومقدماتی در فریدن و خوانسار برای ادامه تحصیلات علوم اسلامی به حوزه علمیه قم وارد شد .
هم زمان با تحصیل علوم حوزوی به مبارزه با رژیم طاغوت مشغول شد . از آنجا که دوران سربازی را در گارد شاهنشاهی گذرانده و با سلاح و آموزشهای نظامی آشنایی پیدا کرده بود با صلاحدید حضرت آیت الله یزدی وارد فاز مبارزات مسلحانه شد. گروه" توحید قم" که متشکل از روحانیون و دانشجویان مبارز بود را تشکیل می دهد .
این گروه با مسئولیت شهید قرار شد کمیته استقبال از امام در شهر قم را بعهده داشته باشد . بخاطر علاقه بسیار زیادی به امام داشت، به تعبیر یکی از دوستان همچون" اویس قرنی بود " با وجود اینکه امام را ندیده بود به ایشان بسیار عشق می ورزید .
شهید به مدت چند سال در تعطيلات تابستان به تدريس قرآن در يزدان شهر نجف آباد، دو سال بعد در كرج سپس تهران، زواره و شاه آباد غرب سابق مشغول بود .
سال ۱۳۵۶ در شهرستان نجف آباد در دهه آخر ماه صفر سخنراني می کرد که تحت تعقيب ساواك شاه قرارگرفت. از آن تاريخ به بعد مبارزات خود را در شهرها و شهرستانها ادامه داد .
چون شهید شمس توسط ساواک شناسایی شده بود و عكسش در دست ساواك بود ناچار از لباس روحانيت به لباس چريكي تغيير قيافه داد تا
به مبارزات مسلحانه خود ادامه دهد . پیروزی انقلاب اسلامي ملت مسلمان ايران به وقوع پيوسته بود و شاه فراری شده بود . و شهید شمس که آرزوی دیدار با امام را داشت در ۱۳۵۷/۱۰/۱۱ در حالیکه
شبانه روز برای پیروزی انقلاب اسلامی وقت گذاشته بود در ماموريتی که از قم به شهرستان كاشان داشت در حين راه كاشان به وسيله عوامل آمريكائي ترور و به فيض شهادت نائل شد.
تشيع پیکر مطهر شهيد شمس درقم همزمان با لحظه اي كه شاه خائن از ايران فرار نمود انجام شد و در قبرستان قم نو به خاک سپرده شد.
از شهيد شمس چهار فرزند به يادگار مانده است، فرزندان شهيد 3 پسر و1 دختر هستند كه طبق وصيت شهید در قم ساكن مي باشند .
⚘روحش شاد و یادش گرامی ⚘
⚘نثار ارواح طیبه شهداء . امام شهداء و اموات صلوات ⚘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فوری
خبرگزاری صدا و سیما: آیت الله مایک به درک واصل شد!
یعنی شاخص ترین فرمانده عملیاتی سازمان جاسوسی سیا آمریکا در منطقه
همون طرح عملیات ترور سردار سلیمانی
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
ثبت نام دوره تربيت مربي مهدقرآن و پيش دبستاني بامجوز رسمي و تشكيل پرونده براي كساني كه داراي مدرك مربي گري قرآن ميباشند؛به مركزفرهنگي خانواده مراجعه نمايند.تلفن تماس31125549
هدایت شده از 🌱هوادارن طب خیراندیش 🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ «رازکوچه»تقدیم به ساحت مقدس حضرت فاطمه زهرا (س)
بلند شو مادر خدا کریمه😔
#اگه_دلتون_شکست_التماس_دعا😭
✅ @madahan_ahlebeyt
♡♠️✧❥꧁♥️꧂❥✧♠️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 توصیههای حاج قاسم به عزاداران مجالس حضرت زهرا (س)
هدایت شده از عبد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چادرت را بتكان
با هنرمندي خانم #فاطمه_عبادي
* محمدحسین پویانفر*
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
💠دستهی عزاداری حضرت صدیقة الکبری(س)💠
اجتماع هیئات مذهبی با حضور هیئت أبناءالحیدر(ع)
زمان
🕖 چهارشنبه ۹ بهمن ماه ، ساعت ۱۰ صبح
مکان
مسیر حرکت از بیتالنور الی حرم مطهر حضرت معصومه(س)
📌حرکت از مسجد حضرت زینب(س):
ساعت ۹ صبح
📌ویژهی برادران و خواهران
منتظر حضور گرمتون هستیم.
یاعلی
#اطلاع_رسانی_کنید
🆔 کانال سروش
sapp.ir/abna_ol_heydar
🆔 کانال ایتا
eitaa.com/abna_ol_heydar
سلام و عرض ادب
السلام علیک ایتها الصدیقه الشهیده
نشست بصیرتی با موضوع:
"مجلس تراز گام دوم انقلاب اسلامی"
در خدمت:
برادر جواد کریمی قدوسی
نماینده محترم مجلس شورای اسلامی
چهارشنبه ۹بهمن/پس از نماز عشا
مسجد حضرت زینب علیهاالسلام/شهرک شهید زین الدین
تحصن روحانیون در مسجد دانشگاه تهران در اعتراض به بستن فرودگاه های کشور
8 بهمن 1357
در اعتراض به جلوگیری دولت بختیار از ورود امام خمینی(ره) به کشور، حدود چهل نفر از روحانیون مبارز و انقلابی، در مسجد دانشگاه تهران تحصن کردند و شرط پایان این تحصن را بازگشت حضرت امام عنوان نمودند. حضرات آیات سید محمد حسینی بهشتی، مرتضی مطهری، عطاءاللَّه اشرفی اصفهانی، سید محمود طالقانی، محمدجواد باهنر، سید علی خامنه ای، اکبر هاشمی رفسنجانی، محمد امامی کاشانی، محمد یزدی، علی مشکینی، محمد صدوقی و... از جمله متحصنین بودند. این تحصّن مورد حمایت و استقبال شدید مردم و مراجع تقلید واقع شد و در نهایت شرایطی را به وجود آورد که بالاخره دولت بختیار را مجبور ساخت به بستن فرودگاه ها پایان بخشد و اجباراً قدمی دیگر به عقب رود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️سپهبد سلیمانی، خطاب به مادران شهدا: وقتی شما مادرها نبودید و بچههایتان در خون دست و پا میزدند، حضرت زهرا (س) را دیدم...
شهادت سردار غلامحسین افشردی (حسن باقری)
1361/11/09
روز سوم شعبان 1375 ه.ق مطابق با 25 اسفند سال 1334 ه.ش در خانوادهای مذهبی و دوستدار اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در تهران چشم به جهان گشود و در سن دوسالگی در سفر کربلا نام( غلامحسین) را بر او نهادند. پدرش که در تربیت وی، جدیت زیادی داشت از همان طفولیت او را با خودبه مسجد و هیأت و مراسم عزاداری سرور شهیدان میبرد. این حضور معنوی باعث شد که او در آن ایام عضو فعال و مؤثر هیأت نوباوگان محبانالحسین(ع) گردد.
دوره دبستان را در مدرسه مترجمالدوله و دوره متوسطه را در دبیرستان مروی تهران به پایان رساند.در سال 1354 پس از اخذ دیپلم ریاضی، در رشته دامپروری دانشکده کشاورزی شهر ارومیه تحصیلات عالی خود را آغاز کرد. در این ایام علاوه بر مطالعه منظم وانسجام یافته در زمینه مسائل اسلامی، با سخنرانی در جمع دانشجویان و برقراری کلاسهایی در زمینه اصول عقاید برای دانشآموزان مدارس، فعالیت مذهبی خود را دنبال می کرد و بارها با بعضی از اساتید غرب زده که فرهنگ اسلامی را انکار و مظاهر منحط غربی را ترویج مینمودند، به بحث مینشست و ماهیت آن فرهنگ و عوامل غرب زده را افشا میکرد از این رو، وی به عنوان یک عنصر مذهبی و فعال، حساسیت مسئولان و گارد دانشگاه را برانگیخته بود، که در نهایت به دلیل این فعالیتها پس از یک سال و نیم تحصیل، از دانشگاه اخراج گردید.
شهید باقری در اسفندماه سال 1356 به خدمت سربازی اعزام شد و پس از طی دوره آموزشی در پادگان جلدیان نقده به ایلام منتقل گردید.در دوره کوتاه خدمت سربازی با توجه به آشنایی که با مسائل اسلامی داشت به ارشاد و هدایت فکری سربازان پرداخت به دنبال این فعالیتها، تحت کنترل قرار گرفت و ضمن جدا کردن وی از جمع سربازان پادگان، او را به عنوان راننده یک افسر جزء به کار گماردند. همزمان با گسترش انقلاب اسلامی و فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر فرار سربازان از پادگانها، خدمت سربازی را رها کرد و به موج خروشان و توفنده امت حزبالله پیوست و به صورت تمام وقت در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی به فعالیت پرداخت.به هنگام تشریف فرمایی حضرت امام خمینی(ره) به میهن اسلامی، در فعالیتهای کمیته استقبال شرکت چشمگیری داشت و به دلیل برخورداری از آموزش نظامی در تصرف کلانتری 14 و پادگان ولیعصر(عج)( عشرت آباد سابق) نقش بارزی داشت. تا خرداد 1358، در کمیته انقلاب اسلامی و برخی نهادهای دیگر فعالیت داشت و با انتشار روزنامه جمهوری اسلامی، همکاری فعال خود را با این روزنامه در زمینههای مختلف آغاز کرد. در این مدت بنا به دعوت جنبش امل لبنان، از طرف روزنامه به عنوان خبرنگار، سفر 15 روزهای به لبنان و اردن انجام داد که طی این سفر، گزارش تحلیلی جامعی از اوضاع نابسامان مسلمین در آن منطقه تهیه کرد. در خردادماه سال 1358 موفق به اخذ دیپلم ادبی شد. سپس در امتحان ورودی دانشگاه شرکت کرد و با رتبه صد و چهارم در رشته حقوق قضایی دانشگاه تهران قبول گردید.او در مدت حضور در محیط دانشگاه، نقش فعال و مؤثری در مقابله با توطئههای ضدانقلاب و گروهکها داشت. شهید باقری اوایل سال 1359 به عضویت سپاه در آمد. ابتدا در واحد اطلاعات مشغول به خدمت شد و در زمینه شناسایی و مقابله با گروهکهای منحرف و وابسته، فعالیت خود را استمرار بخشید و در این واحد بود که نام مستعار (حسن باقری) برای ایشان در نظر گرفته شد. تهاجم دشمن بعثی به مرزهای کشور اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی، نقطه عطفی در زندگی شهید باقری بود. با احساس تکلیف در دفاع از اسلام و میهن اسلامی بلافاصله پس از شروع جنگ – در روز اول مهرماه سال 1359 – به همراه عدهای از برادران پاسدار راهی جبهههای جنوب شد و تا آخرین لحظه حیات، در این سنگر باقی مانده و در بسیاری از صحنههای پیروز دفاع مقدس حضور فعال و تعیین کننده داشت. تاسیس و راهاندازی واحد اطلاعات و عملیات رزمی درستاد عملیات جنوب که پس از گذشت حدود 3 ماه از شروع جنگ، در تمامی محورهای جنوب (از آبادان تا دزفول) با قدرت تمام مستقر شدند و نسبت به شناسایی و تعیین وضعیت دشمن و ارسال گزارش آن اقدام کردند. از اقدامات بسیار مؤثر شهید باقری که در این دوره پایهریزی شد، بایگانی اسناد جنگ، ترجمه اسناد و بخش شنود بیسیم های دشمن بود.از دیگر فعالیتهای وی طراحی گردانهای رزمی و تعیین ترکیب سازمان نفرات و تجهیزات و ادوات رزمی و واحدهای پشتیبانی از رزم بود. شهید باقری به دلیل لیاقت، شجاعت و شهامتی که داشت در دی ماه سال 1359 به عنوان یکی از معاونین ستاد عملیات جنوب انتخاب شد و در شکست محاصره سوسنگرد، فرماندهی عملیات امام مهدی(عج)، فتح، ارتفاعات اللهاکبر و دهلاویه نقش بهسزایی داشت . با برکناری بنیصدر و با توجه به شرایط سیاسی آن زمان، در اجرای عملیات فرماندهی کل قوا شرکت داشت و پس از مجروح شدن سردار رحیم صفوی هدایت عملیات را به عهده گرفت و دراین عملیات به عنوان