🇮🇷💐
💐
✳️ #پاسخ_به_سوالات
🔻 سوال ۵:
یه سوال یکی از جوانها داشت
میگن همه مشکلات و عقب ماندگی با پهلوی درست ولی طی ۴۲ سال که انقلاب شده چرا هنوز مشکلات پیچیده داریم ؟ چرا اقتصاد نابسامان داریم....
* محیط حکمرانی، محیط پیچیده و بهم پیوسته ایست. پس از انقلاب ضربات سنگینی به انقلاب نوپای مردم ایران زده شد. باید عوامل نفوذی، نفاق و بی تدبیری های داخلی هم به آن اضافه کرد. با این همه اوضاع کشور هر روز بهتر از روز قبل شد. پیشرفتها حاصل شد. بزرگترین و مهم ترین شعار انقلابی، یعنی استقلال و آزادی، به ثمر نشست. پیشرفت های بیشماری کردیم و حجم هجوم دشمن هم بیشتر شد.
اقتصاد دنیا بهم ریخت. ما هم متاثر شدیم. بازارهای جهانی آشفته شد، ماهم متاثر شدیم. رهبرمان دستور داد اقتصاد را درونزا کنید، مردم فردی را انتخاب کردند که با این ادبیات غریبه بود. اقتصاد وابسته به غرب را مسیر نجات می دانست. اوضاع اقتصادی ایران، در همه زمینه ها بسیار بسیار جلوتر از اقتصاد ایران در دهه 40 و پنجاه شمسی است. ان شاء الله این مشکلات اخیر معیشتی نیز به زودی مرتفع می شود.
🍃🌻🍃
🖋 کارشناس: برادر امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#دهه_فجر
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✳️ #پاسخ_به_سوالات
🔻 سوال ۷
آیا طرح خرید و فروش خدمت سربازی شائبه تبعیض و بی عدالتی را در جامعه رقم نمیزند؟
* موضوع خرید خدمت سربازی موضوعی بود که توسط نمایندگان برای گنجاندن در بودجه سال آینده کشور طرح شد که ظاهرا منتفی است. آنچه مشخص است دولت نیازی به این درآمد ندارد و موضوع این مدل خرید هم ایجاد شرایط بازگشت برای عده ای از ایرانیان که خارج از کشور بودند و به جهت خدمت سربازی نمی توانند به کشور برگردند قابل تامل بود.
به هرحال اینگونه طرح ها نیازمند کارشناسی بسیار دقیق دارد که مجلس به آن توجه خواهد نمود.
🍃🌻🍃
🖋 کارشناس: برادر امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#دهه_فجر
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✳️ #پاسخ_به_سوالات
🔻 سوال ۶
درخصوص نوسان قیمت دلار یه سوالی داشتم وقتی یه جنس خریداری می کنیم که قیمت کالا بالاس ربطش میدن به بالا بودن قیمت دلار ولی وقتی قیمت دلار کاهش پیدا میکنه قیمت اجناس کاهشی ندارند الان ملت با این وضع گرونی چی کار باید بکنند چرا یه نظارتی بر اصناف وکالاها نیست هر کسی دربازار یه نرخی داره وتا بتونند برای درآمد بیشتر خود جنس را به بالاترین قیمت میفروشند.
* افزایش قیمت عوامل مختلفی از جمله آنچه برشمردید دارد. برای حل مشکل گرانی باید دو کار همزمان صورت بگیرد یکی ثبات در قیمت ارز و مواد اولیه دوم نظارت دقیق و گسترده. با توجه به آشفتگی های بوجود آمده در اقتصاد ایران در سالهای گذشته، ثبات قیمت که مهمترین اتفاق بود نیفتاد به همین خاطر، ابزار نظارتی کاملا کارآمد می شود. یعنی با نظارت نمی توان قیمتها را کنترل کرد. لذا لازم است زمانی معقول (برای هر محصول این متفاوت است) بعد از ثبات قیمت ها، با بازرسی و نظارت دقیق، جلوی گرانی ها را گرفت و قیمت ها را منطقی نمود. به نظر می رسد ماه آینده دولت بتواند ثبات قیمت ها را ایجاد کند و ان شاء الله بحث نظارتی همزمان با آن برنامه ریزی شده و اجرا خواهد شد.
🍃🌻🍃
🖋کارشناس: برادر امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#دهه_فجر
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✳️ #پاسخ_به_سوالات
🔻 سوال ۸
با توجه به تجمعات مکرر فرهنگیان و دامن زدن به اعتراضات در دیگر اقشار، آیا نظام تصمیمی برای رفع مشکلات آنها ندارد؟
* تمام سعی دولت برای رفع این گونه مشکلات است. برنامه های متعددی دولت دارد و در بودجه هم دیده شده است. باید منتظر ماند تا بودجه سیر کامل بررسی خود در مجلس را سپری کند و ان شاء الله در سال آینده بر اساس برنامه های اقتصادی دولت، مشکلات اقشار مختلف هم حل شود.
🍃🌻🍃
🖋 کارشناس: برادر امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#دهه_فجر
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
فایل صوتی ۷.m4a
3.34M
سوال ۱۰:
آیا رابطه با دو کشور چین و روسیه نقض شعار نه شرقی نه غربی نمی باشد؟
🆔 @rasul313
سوال ۹: تورم در سال۱۴۰۱ چقدر خواهد بود؟
اکنون و بعداز گذشت ۵ ماه از دولت سیزدهم که برخی از ابهامات رفع شدهاند، میتوان یک پیشبینی حداقلی از تـورم در سال آینده داشت.
میدانیم مشکل تـورّم در ایران به سـه بخش تقسیم میشود:
۱- ساختـاری: در دورههای مختلف ناتـرازی بانکها و خلق اعتبار نامولد از یکطرف و از طرف دیگر کسری بودجه در دولتهای مختلف بهتناسب شدتی که داشتهاند، تولید تورم کردهاند. از همین منظر با توجه به کاهش هزینههای دولت در بودجه انقباضی سال آینده، میتوان امیدوار به کاهش تورم بود.
۲-انتظـاری: بخشی از مشکلات اقتصادی در کشور متأثر از فضای سیاسی و تحریمها است هرچند فضای مذاکرات وین مثبت است؛ اما به دلیل تناقضات هویتی و ژئوپلیتیک میان ایران و غرب، نتایج مذاکرات وین نمیتواند راهحل پایدار رفع تحریمها باشد.
در این خصوص دولت سیزدهم برای کاهش اثرات انتظارات سیاسی در اقتصاد، به دنبال فعالسازی ظرفیتهای مغفول مانده در عرصه داخلی، منطقهای و بینالمللی است؛ لذا در دوره جدید احتمالاً وزن انتظارات سیاسی در اقتصاد در حداقل خود خواهد بود.
۳- شوکهای اقتصادی: اجرای قانون ارز ترجیحی در سال آینده بدون اقناعسازی جامعه، ناهماهنگی تیم اقتصادی در برخی موارد و موضعگیریهای نسنجیده اقتصادی دولتمردان نیز ازجمله موارد دامن زننده بر شوکهای اقتصادی است!
نکتــه پایانــی:
نرخ میانگین تـورم در ایران (در چهار دهه اخیر) ۲۳ درصد بوده است. برفرض میانگین تورم و مؤلفههای اقتصادسنجی و آنچه گفته شد، بدون شوکهای اقتصادی، تـورم ۲۰ درصدی و با در نظر گرفتن اجرای قانون حذف ارز ترجیحی، نرخ تورم در سال آینده حول و حوش ۳۰ درصد برآورد میشود.
البته سیاستهای دولت در بخش حمایتهای یارانهای را که منجر به بهبود قدرت خرید خواهد شد را نمیتوان در مهار تـورم نادیده گرفت.
🖋 احمد رضا درفشی
#روشنگری
#ثامن
#دهه_فجر
#رسول
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔https://rubika.ir/rasull313
💐
🇮🇷💐
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*کشف پیکر مطهر شهید همراه با قمقه ای پر از آب، روز 12 بهمن 1400 در منطقه عملیاتی والفجر مقدماتی(فکه)*👆🏻
۲ هفته تعلیق به خاطر صحبت کردن درباره هولوکاست!
🔹«ووپی گلدبرگ» مجری برنامه گفتگومحور The View در شبکه ABC آمریکا در پی اظهاراتش درباره هولوکاست به مدت دو هفته از کار تعلیق شد.
🔹او در جدیدترین قسمت این برنامه که دوشنبه شب پخش شد، تنها گفته بود که هولوکاست ادعایی یهودیان ارتباطی با تبعیض نژادی نداشته است./باشگاه خبرنگاران
🆔 @rasul313
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | موانع تحول در صنعت خودرو
🍃🌹🍃
🔻 سئوالی که پس از بیانات رهبر معظم انقلاب در روز یکشنبه (۱۰ بهمنماه) مورد توجه رسانهها قرار گرفته این است که چرا با وجود نیروی فنی ماهر، بازار مصرف، وجود مواد اولیه در کشور، داشتن نقدینگی و ۱۲۰۰ بنگاه قطعه ساز، در بحث خودرو با مشکلات فعلی مواجهیم؟ خروج خودروسازان از شرایط فعلی نیازمند تغییر در ۴ حوزه است:
1⃣ حوزه سیاستگذاری: ریشه اصلی آشفتگی این صنعت، وجود ۲۰ نهاد سیاستگذار و متکثر است که بعضاً قوانین و سیاستهای ضد هم مصوب میکنند و علاوه بر هدر رفت منابع، با دخالتهای دستوری، صنعت خودرو را قبضه کردهاند.
2⃣ حوزه تولید: انحصار شرکتهای خودروسازی، عدم رقابتپذیری و دولتی بودن، ازجمله عوامل مهم در عدم بهبود کیفیت تولید است. البته هزینه بالای تولید و عدم بهرهوری برای کاهش هزینهها (وجود ۲۵ هزار کارگر مازاد در سایپا و ایرانخودرو) نیز باعث هدر رفت منابع این صنعت شده است.
3⃣ حوزه توزیع: بخش توزیع در صنعت خودروسازی بسیار گسترده و حجیمتر از بخش تولید است. نبود سیستم مناسب برای نظارت و کنترل بر معاملات خودرو در بازار است که سوداگری و تضعیف بخش تولید را حاصل ساخته است.
4⃣ مشکل چهارم که به خودروسازها ارتباط کمتری دارد ولی برای آنها چالش آفرین شده است، مربوط میشود به تورم بالا و کاهش ارزش ریال در کشور؛ این چالش ریشهای در اقتصاد ایران، خودرو را تبدیل به یک کالای سرمایهای کرده و تقاضای کاذب در جامعه به وجود آورده است، بهطوریکه ثبتنام میلیونی برای خودرو در کشور، نه صرفاً بهواسطه نیاز به آن، بلکه عمدتاً به دلیل حاشیه سودی است که از قِبَل آن عاید خریدار خودرو میشود.
✍ علی محمدی
#دهه_فجر | #روشنگری | #ثامن
🆔
https://rubika.ir/rasull313
https://eitaa.com/rasul313