هدایت شده از کانال راه سلیمانی ❤️
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شهید_در_کلام_شهید
#خاطره_ناب
⭕️نظر حاج قاسم درباره ی
مذاکره با آمریکا...
🔻به روایت:
شهید امیرعبداللهیانِ
کانال راه سلیمانی
#حاج_قاسم_سلیمانی
@rahe_solymani
https://eitaa.com/joinchat/315491254C27c6ad2c2b
مژده مژده
یه خبر خوب
امروز حوالی ساعت 14
پخش زنده (لایو ) داریم از مزار یادبود شهید ابراهیم هادی
این فرصت استثنایی و از دست ندید برای زیارت از راه دور داداش ابراهیم
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1545666588C617dd02c1c
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 تو رو به اضطرار زینب ... بیا آقا 😭🤲🏻
#نوای_انتظار
#حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
#فرهنگی_مجازی_هادی_دلها🍃🌹
کافیست صبــح که چشمانت را باز میکنی ،
به شهــدا سلام کنی...
صبــح که جای خودش را دارد ،
ظهر و عصر و شب هم بخیـر می شود . . .
#صبحتون_شهدایی 🌺
#اللهم_طال_الانتظار
@shahidmedadian
https://eitaa.com/joinchat/1852440749Cc4937a5cdc
الهی ببینمت❤️🩹
#امام_زمان
#جمعه های دلتنگی
@shahidmedadian
https://eitaa.com/joinchat/1852440749Cc4937a5cdc
🔴 توحیدمان کم است که آمریکا را ابر قدرت می نامیم نه خدا را
📌امام خمینی(ره)
#مکتب_روح_الله
@shahidmedadian
https://eitaa.com/joinchat/1852440749Cc4937a5cdc
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
#قراردلهای_بی_قرار
🔶قرار جمعه ها استغاثه به درگاه الهی جهت تعجیل در فرج مولانا المهدی عج
🟢 طرح استغاثه جمعی مؤمنین در ساعات پایانی جمعه ها
_نماز استغاثه به امام زمان(ارواحنافداه)
_دعای استغاثه
_زیارت آل یاسین
_دعای فرج
⏰غروب جمعه ها
#فرهنگی_مجازی_هادی_دلها🍃🌹
📣سکوت یا سخن گفتن؟!
امام سجاد علیهالسلام فرمود: سکوت و کلام هر دو آفاتی دارند . اگر از آفت به دور باشند، کلام از سکوت، افضل است، زیرا خداوند انبیا و جانشینان را مأموریت به سکوت نداده ،بلکه آنان مأمور به سخن گفتن میباشند. کسی با سکوت [از حق] مستحق بهشت نمیشود، به ولایت خدا نمیرسد و از جهنم نجات نمییابد. همه این ها در گرو سخن گفتن است . اصولاً ماه [سکوت] با خورشید [کلام حق ]قابل مقایسه نیست. شما حتی فضیلت سکوت را با کلام بیان میکنید، ولی نمیتوان فضیلت کلام را با سکوت بیان کرد.
پرسش
با سلام، محدّثین از امام علىّ (علیه السلام) حکایت کرده اند: روزى در جمع عدّه اى از اصحاب و یاران نشسته بودیم که حضرت رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) سؤال فرمود: بهترین چیز براى زن چیست؟ و هیچ یک از افراد جواب مناسبى براى آن نداشتند. هنگامى که من به منزل، نزد فاطمه (سلام الله علیها) آمدم، موضوع را براى ایشان، مطرح کردم که امروز پیامبر خدا چنین سؤالى را بیان نموده است؟ حضرت فاطمه اظهار داشت: آیا هیچ کدام از اصحاب جواب آن را ندانستند؟ گفتم: خیر، کسى جوابى نداد. پس از او اظهار نمود: بهترین چیزى که براى زن سعادت بخش و مفید مى باشد، آن است که مردى را نبیند و هیچ مرد نامحرمى نیز او را نبیند.
امام علىّ (علیه السلام) افزود: چون شب فرا رسید، در جلسه اى با حضور اصحاب و رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) مشارکت نموده و من گفتم: یا رسول اللّه، از ما سؤال کردى: چه چیزى براى زن بهتر است؟ اکنون جواب آن را آورده ام و آن این که بهترین چیز براى زن آن است که مردى را نبیند و هیچ مرد نامحرمى هم او را نبیند. حضرت رسول فرمود: چه کسى این پاسخ را گفته است؟
گفتم: فاطمه زهرا سلام الله علیها . حضرت فرمود: بلى، دخترم راست گفته است، همانا که او پاره تن من مى باشد. (احقاق الحقّ: ج 25، ص 350، اعیان الشّیعة: ج 1، ص 322).
آیا این حدیث درست است؟ سند درستی دارد؟ معنایش چیست؟
🔷پاسخ اجمالی
حدیث مطرح شده، در کتب اربعه (کتاب های چهار گانه) حدیثی شیعه وجود ندارد. اما در برخی از منابع بعدی؛ مانند دعائم الاسلام[1] و مناقب ابن شهر آشوب[2] حدیثی با همین مضمون، البته بدون سند و به صورت خلاصه ذکر شده است. بنابر این، از آن جا که این حدیث در متون اولیه روایی نیامده، و در موارد دیگر نیز بدون سند ذکر شده است؛ لذا طبیعی است که از نظر سندی قابل اعتماد نباشد، ولی در عین حال متن آن با آموزه ها و تعالیم معتبر دینی ما سازگار است.
از این روایت، حرمت حضور زنان در اجتماع برداشت نمی شود؛ چرا که آنچه در متن روایت آمده، با سیره و منش خود حضرت زهرا (سلام الله علیها) مخالف است؛[3] به این دلیل که آن حضرت در مواقع لزوم و ضروری در اجتماع حاضر می شده، و هم او مردان را می دیده و هم آنان او را می دیدند.[4]
بنابر این، حدیث در مقام بیان این حکم شرعی نیست که به هیچ وجه زنان و مردان مجاز به گفت و گوی با هم نیستند و یا مجاز نیستند همدیگر را ببینند، بلکه در مقام بیان یکی از ارزش های اخلاقی است، و آن این که تا جایی که امکان دارد، باید ارتباط و برخوردهای روز مره میان مردان و زنان نامحرم به حداقل ممکن برسد. دختر رسول خدا –بر فرض صحت این انتساب- می خواهد به زنان مسلمان بگوید که بدون دلیل و برای کارهای جزئی و پیش پا افتاده و بدون جهت راهی مراکز عمومی نشوند، در کوچه و بازار و... در معرض دید نا محرم حضور پیدا نکنند که این در شأن و مقام زنان مسلمان نیست.
[1] تمیمی مغربی، نعمان بن محمد، دعائمالإسلام، ج 2، ص 215، دار المعارف، مصر، 1385ق. «و عن علی علیه السلام أنه قال قال لنا رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) أی شیء خیر للمرأة فلم یجبه أحد منا فذکرت ذلک لفاطمة (علیه السلام) فقالت ما من شیء خیر للمرأة من أن لا ترى رجلا و لا یراها فذکرت ذلک لرسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) فقال صدقت إنها بضعة منی».
[2] ابن شهر آشوب مازندرانی، مناقب آل ابی طالب (علیه السلام)، ج 3، ص 341، مؤسسه انتشارات علامه، قم، 1379ق.«قال النبی لها أی شیء خیر للمرأة قالت أن لا ترى رجلا و لا یراها رجل فضمها إلیه و قال ذریة بعضها من بعض».
[3] ر. ک: کلینی، کافی، ج 5، ص 528، دار الکتب الاسلامیة، تهران، 1365ش.
[4] همان، ج 1، ص 460، ح 5.
منبع متن
*ﷺْﷺْ ﷺﷺْ*
*ﷺ ْﷺْﷺ♥️ﷺْﷺ ْﷺْ*
*ﷺْ صلوا على ࢪسول الله ﷺْ*
*ﷺ اللهم صََل وسلم وََبََارَِك ﷺ*
*ﷺ على محمد وُعٌلُى أّلَه ِﷺْ*
*ﷺ واصحابه أجِمَعيِن ﷺْ*
*ﷺ ﷺْﷺﷺ ْﷺ*
*ﷺْ❤🩹ْﷺْ*
*ﷺ*
⚘ *الّۣلّۣهّۜـۣۜـۣۜمّۣ صۣۣۜۜـۣۜـّۣۜلّ *عّۣۜلّۣۜـۣۜـۣۜـۜـۣۣىۣﻣۣۣۖۖحّۣۣۖمّۣۖـۣۖـۣـۣۨۖۛـۣـۣۖدوّۣۜاّۣلّۖ محمّۣۖـۣۖـد* ⚘