خدایا هر کسی در هر لباسی به انقلاب و خیمه گاه اصلی جبهه مقاومت یعنی ایران اسلامی وملت عزیز خیانت میکند نابود و رسوایش بگردان
بار الها بر عزت و اقتدار خون مطهرسید و سالار الشهدای مقاومت اسلام و یاران و شهدای عزیز مدافع حرمش بیفزا و شهادت این عزیزان رو حرکت بیداری جهان اسلام و نابودی ریشه و بنیان دشمنان قسم خورده خارجی و داخلی بر علیه خیمه گاه اسلام و ولایت قرار عنایت بفرما و انان را ذلیل و خوار رسوا شان بگردان و اتش و عذاب قهرت رو بر ایشان فرو ریز و خیر وبرکتت رو شامل حال همه مومنین و حزب و جنود اسلام ناب محمدی به رهبری نائب امام زمان بگستران ان شا..... 🙏🙏🙏🙏
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_یونس
از مشركان كسانىاند كه به تو مىنگرند ولى كوردلند؛ آيا تو مىتوانى كوردلان را هر چند از ديدن حق ناتوان باشند راه بنمايى؟ (43)
قطعا خدا بر مردم هيچ ستمى روا نمىدارد، بلكه اين مردمند كه با كر و كور ساختن خود، بر خود ستم مىكنند. (44)
و روزى كه خدا آنان را محشور كند در حالىكه احساس مىكنند كه گويى جز به اندازه ساعتى از روز در دنيا درنگ نكردهاند، و يكديگر را مىشناسند، آن روز كسانى كه ديدار خدا و قيامت را دروغ انگاشتهاند خواهند دانست كه زيان كرده و رهيافته نبودهاند. (45)
اى پيامبر، بدانكه وعدههاى ما در حقّ كفرپيشگان تحقق خواهد يافت. اگر ما بخشى از كيفرهايى را كه به آنان وعده مىدهيم به تو بنمايانيم يا پيش از آن، جان تو را بستانيم، در هرصورت بازگشتشان به سوى ما و فرجامشان در اختيار ماست. علاوه بر اين، خدا بر آنچه مىكنند گواه است. (46)
و هر امّتى پيامبرى دارد كه رسالت خود را به آنان ابلاغ مىكند؛ پس وقتى پيامبرشان به سويشان بيايد و پيام خود را به آنان برساند، گروهى به او ايمان مىآورند و گروهى به وى كفر مىورزند؛ آنگاه خدا ميان آنان به عدالت داورى مىكند و مورد ستم قرار نمىگيرند. (47)
و مشركان به تمسخر [از تو و پيروانت] مىپرسند: اگر راست مىگوييد، اين وعده عذاب كى تحقق مىيابد؟ (48)
بگو: من قدرت ندارم نه زيانى را از خود دور سازم و نه سودى را به سوى خود جلب كنم، مگر آنچه را كه خدا بخواهد و مرا بر آن توانا سازد؛ لذا نمىتوانم عذابى بر شما فرود آورم؛ اما بدانيد كه هر امّتى مهلتى دارد كه هر گاه مهلتشان به پايان رسد، نه لحظهاى از آن باز مىمانند و نه لحظهاى پيش مىافتند. (49)
بگو: به من خبر دهيد، اگر عذاب الهى در شبى يا روزى بر شما در رسد كه هرگز از شما بازداشته نمىشود، گناهپيشگان خواهان شتاب در چه بخشى از آنند؟ (50)
وانگهى، آيا هنگامى كه عذاب در رسيد، به قرآن ايمان مىآوريد؟ آيا اكنون ايمان مىآوريد تا عذاب از شما برداشته شود، در حالىكه پيش از آن مىخواستيد هر چه زودتر به سراغتان آيد؟ (51)
آنگاه پس از پايان مهلت هر امّتى، به كسانى كه ستمكار بودهاند گفته مىشود: بچشيد عذاب جاودانه را، آيا جز به گناهانى كه دستآورد خودتان است سزا داده مىشويد؟ (52)
از تو مىپرسند كه آيا اين عذاب موعود حق است؟ بگو: آرى، به پروردگارم سوگند كه قطعا آن حق است و شما نمىتوانيد آن را از خود بازداريد و از آن بگريزيد. (53)
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۱۴🌷
نخستین گام:
بدون شک پیامبران خدا بهترین معلّمانی هستند که انسان ها به خود دیده اند؛ بزرگمردانی که با بهترین اخلاق، بهترین درس، بهترین کتاب و بهترین روش، راه و رسم زندگی را به انسان ها آموختند. با این حال امّا می بینیم که بسیاری از انسان ها، از آموزه های پیامبران استفادهی لازم را نمی کنند و در امتحان زندگی مردود می شوند. به نظر شما، اشکال کار این افراد چیست؟ فرض کنید که بهترین معلّم در کلاس درس حاضر است و با عالی ترین وسایل کمک¬آموزشی تدریس می کند؛ امّا برخی از دانش آموزان، چشمان خود را بسته اند و با انگشتان خویش گوش هایشان را گرفته اند! آیا چنین افرادی از درس بهره ای می برند؟ خدای بزرگ بارها در قرآن فرموده است که نخستین گام هدایت، کنار گذاشتن لجاجت و تعصّب های بیجا، و پذیرش منصفانه ی حق و حقیقت است.
بر اساس قرآن، کسانی که نشانه های خدا را با بی طرفی میبینند و آیات خدا را می شنوند و در بارهی آن می اندیشند، به خوبی از حقیقت آگاه می شوند و به دعوت خدا پاسخ مثبت می دهند. در این هنگام، لطف خدا به یاری آنان می شتابد و دل و جان آنان را به نور حق روشن و روشن تر کرده، مسیر سعادت را برایشان هموارتر می کند؛ به طوری که آن ها با یقین و اطمینان، در راه خدا زندگی می کنند و با یقین و اطمینان از زندگی خود، از دنیا رخت برمی بندند. در آیهی 257 سوره ی بقره می خوانیم: «خدا، سرپرست کسانی است که ایمان آورده اند. آن ها را از تاریکی ها بیرون می آورد و به نور می رساند.» همچنین در آیهی 27 سوره ی ابراهیم آمده است:
«خدا، افراد باایمان را به سبب اعتقاد استوارشان در زندگی دنیا و آخرت، ثابت قدم می کند.»
در مقابل امّا اگر انسان به جای دیدن نشانه های خدا، چشم خود را ببندد و به جای شنیدن آیات الهی، گوش هایش را بگیرد، دیگر از آن اسبابِ سعادت بهره ای نمی برد؛ بلکه کم کم در مقابل آن ها موضع می گیرد و از آن ها احساس تنفّر می کند، و هر چه بیشتر با حقیقت روبرو می شود، کفر و انکارش فزونی می گیرد. خداوند در آیات 45 و 46 سوره ی اسراء، از این واقعیّت تلخ پرده بر میدارد و می فرماید:
«هنگامیکه قرآن می خوانی، میان تو و کسانی که به آخرت ایمان نمی آورند، مانع ناپیدایی قرار می دهیم، و بر دل هایشان پوشش هایی قرار می دهیم تا آن را نفهمند، و در گوشهایشان سنگینی ای ایجاد می کنیم تا آن را نشنوند.»
در این حال دیگر هیچ کس نمی تواند آنان را از گمراهی نجات دهد؛ حتّی برترین معلّم بشریّت، یعنی پیامبر گرامی اسلام. این آیات به همین نکته اشاره می کند و به پیامبر می فرماید: «برخی از کافران، در ظاهر به سخنان تو گوش می کنند؛ ولی در حقیقت، گوش جانشان کر است. آیا تو می توانی افراد کری را که عقل خود را به کار نمی گیرند، شنوا کنی؟ برخی از آنان، به تو نگاه می کنند؛ ولی چشم دلشان کور است. آیا تو می توانی افراد کور را که نمی خواهند حقیقت را ببینند، هدایت کنی؟».
در روایتی از امام باقر می خوانیم:
«خداوند، بردبار و داناست. خشم او تنها بر کسانی رواست که خشنودی او را نمی پذیرند، و تنها کسانی را محروم می کند که بخشش او را قبول نمی کنند، و فقط کسانی را گمراه می کند که هدایتش را نمی پذیرند.»
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحهی ۲۱۴
جزء #۱۱
#سوره_مبارکه_یونس
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
214-menshavi-tah.mp3
9.55M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۲۱۴
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
✍ استفتائات انتخابات
👌 حضرت آیت الله العظمی خامنه ای
س۱. آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعا واجب است؟
ج. شرکت درانتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است.
س۲. آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
ج. واجب عینی است.
س۳. با توجه به این که زن جهت شرکت در انتخابات میبایست از منزل خارج شود آیا واجب است از شوهر اجازه بگیرد ؟ و اگر شوهر به همسرش اجازه شرکت در انتخابات را ندهد یا رضایت نداشته باشد تکلیف زن چیست؟
ج. شرکت در انتخابات منوط به اذن شوهر نیست.
س۴. با توجه به نزدیکی زمان انتخابات آیا دعوت بسیج از کاندیداها برای تبیین مواضع خود در مسجد اشکال دارد ؟
ج. باید طبق قوانین و مقررات نظام اسلامی عمل شود.
س۵. در ایام انتخابات جهت شناخت کاندیدای مناسب، میبایست نواقص و عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر کاندیداها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
ج. در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد، لکن باید از بیان و نشر شایعاتی که منبع خبری معتبری ندارد یا از نظر مقررات ممنوع است، اجتناب شود.
س۶. اگر اصلح را نشناسیم وظیفه چیست؟ از طرفی اگر تحقیق کنیم و به شخص اصلح نرسیم می توانیم در انتخابات شرکت نکنیم؟
ج. در تشخیص فرد اصلح می توانید از کسانی که به لحاظ دین تعهد و بصیرت مورد اعتمادند، کمک بگیرید و در هر صورت شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی است.
س۷. آیا رأی دادن به فهرست اسامی که از طرف احزاب و گروههای سیاسی منتشر می شود، بدون تحقیق در مورد افراد آن جایز است؟ اگر برخی از افراد آن در انتخابات رأی آورند و صلاحیت منصب را نداشته باشند، ما در پیشگاه خدای متعال مسئول خواهیم بود؟
ج. می توانید به فهرست و افرادی رأی دهید که معرفی کنندگان آنها افرادی متعهد، مؤمن، بصیر و انقلابی و قابل اعتماد باشند، مگر آنکه حجت شرعی بر خلاف داشته باشید.
س۸. خرید و فروش آراء در انتخابات چه حکمی دارد؟
ج. جایز نیست.
س۹. آیا استفاده از بیت المال جهت تبلیغات انتخابات اشکال دارد؟
ج. استفاده از اموال بیت المال بدون مجوز شرعی و قانونی جایز نیست و موجب ضمان است.
س۱۰. آیا پذیرش رأی مردم و التزام به آن برای نامزدهایی که در انتخابات حائز اکثریت آرا نشدند لازم است؟ آیا بر سایر نامزدها جایز است که دست به انتقاد و اعتراض در حیطه قانونی یا غیر قانونی بزنند؟
ج. التزام عملی به آنچه که طبق مقررات به عنوان نتیجه نهایی انتخابات اعلام می گردد لازم است. اعتراض از راهِ قانونی و با مراعات مقررات و ضوابط، اشکال ندارد.
س۱۱. در صورتی که به شخصی رأی داده شود و بعداً ایشان آن طور که باید به احکام اسلامی عمل نکند و موجب نارضایتی گردد ، آیا فرد رأی دهنده ، در محضر خداوند متعال مسئول خواهد بود یا خیر ؟
ج. اگر طبق موازین شرعی عمل کرده است، مسؤول نخواهد بود.
س۱۲. آیا تخریب نامزدها جهت رأی آوردن فردی که به نظر هواداران اصلح است جایز است؟
ج. نقد عملکرد اشخاص برای روشن شدن افکار عمومی اشکال ندارد، ولی باید از نشر مطالب غیر معتبر و تهمت و توهین به اشخاص اجتناب شود.
حضرت آقا فرمودند
انتخابات یک جهاد عمومی است
214-menshavi-tad.mp3
1.17M
تلاوت تدویر استاد منشاوی ص۲۱۴
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حضور پر شور مردم در صفوف اخذ رای در جوار مزار حاج قاسم
ماشاالله به جمعیت
امروز ملت ایران ان شاء الله رکورد بزنه
#مجلس_قوی
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
قم المقدس الشلوغ الپای الصندوقات فی مرکز الکرونا 😜😁
پ.ن: کرونا فقط جنگ روانی و یه شوخی مضحکه
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
پروفسور کرمی- کرونا در قم.ogg
1.42M
🔴 اظهار نظر جنجالی پروفسور کرمی در خصوص کرونا در قم
سوداگران #کرونا چه کسانی هستن؟!
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794