فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رستگار شدم..
#حاج_قاسم
🌴🥀🌴🥀🌴
🔴 زمانه ای که مالک آرزو کرده بود!
♦️ از مالک اشتر نقل شده است که در میانه جنگ صفین با حسرت به عمار گفته بود؛ «کاش میتوانستیم علی(ع) را به عصری ببریم که مردم قدرش را بدانند و راه و رسمش را بر صدر بنشانند» و عمار به او دلداری داده بود که «آن روزها در راه است» و از مردمی خبر داده بود که در صلب پدران و رحِم مادران خویشند و چون آن عصر که مالک آرزو کرده بود فرا برسد، لبیکگویان از راه میرسند، مردمانی که از «من» و «ما» گذشتهاند و به خدا رسیدهاند.
♦️نه در سر سودای سود دارند و نه در دل، غم بود و نبود، دل در گرو اسلام ناب محمدی(ص) دارند و علی(ع) را امام و مولی و مقتدای خود میدانند. سقف تاریک نظام سلطه را میشکافند و طرحی نو در میاندازند.
♦️در آن هنگام که پیشروی است و رسول خدا(ص) وعده داده است، حرامیان که پایان عمر این دنیایی علی را پایان اسلام میدانستند، وحشتزده به مقابله با یاران آخرالزمانی علی برمیخیزند و به مصداق «الکفر ملهًْ واحده» همه یاران خود را فرا میخوانند و از هر سو به آنها میتازند.
♦️بار دیگر جمل و صفین و نهروان به تکرار مینشیند اما،این بار نه مانند جمل، ناکثین را توان ایستادن است، نه مانند صفین از نیزه فریب زخم بر میدارند و نه فتنه نهروانیان از راه بازشان میدارد. اهل نفاق سراسیمه میگویند «اسلام بار دیگر و بعد از هزار و چهارصد سال حصار تاریخ را شکافته و به میدان آمده است» و...
♦️«عصر خمینی» اینگونه آغاز میشود که شد. همان عصر که مالک آرزو کرده و عمار مژده داده بود و حضرت روحالله در وصف مردم آن عصر فرموده بود؛ «من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسولالله(ص) و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین(ع) هستند».
♦️راستی، عمار از امیرمؤمنان چه شنیده بود؟ آیا امروز را دیده بود؟ که یاران آخرالزمانی مولایمان پرچم بر زمین افتاده آن روزها را به دوش میکشند و در رکاب خمینی و خامنهای سقف ظلمتزده جهان سلطه را میشکافند و طرحی نو در میاندازند؟!
✍️حسین شریعتمداری
15.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 نقل فضائل اميرالمومنين در منبر حجت الاسلام كاشاني
24.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روایت تلويزیون مصر از ضربت خوردن
امیرالمؤمنین صلوة الله عليه
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هیبت حیدری
🏴به مناسبت ایام شهادت امام علی علیهالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای گم شدن امام حسن(ع) و حسین(ع) در کودکی و حدیثی که پیامبر در شان امیرالمومنان(ع) فرمودند
علی جان
داغ نبودنت در زمین
بس جانکاه و ناگوار است
بر قلب عاشقانت ...
مولای من
بی تو
شیعه یتیم است
در جهان
و غریب است در زمین ؛
نبودنت
تلخ کرده کام شیعه را
در تمام طول تاریخ ...
" تو "
تمام حیثیت شیعه ای
در عالم
ای امیرالمومنین ...
#دفتر_اشعار_عطش_عشق
#سیداحمدرضوی
💢 امنیت آینده خاورمیانه از چه راهی به دست خواهد آمد؟!
🔻 نشریه پراجکت سیندیکت در مطلبی حاوی پیشبینی روشهایی که پیگیریشان خاورمیانه را به امنیت خواهد رساند؛ نوشته مهمترین رویکردی که میتواند خاورمیانه را در آینده به صلح و امنیت برساند، درک پیام جنگ اوکراین است و فهم این نکته مهم و ساده- که کشوری مانند ایران را از معادلات منطقه نمیتوان حذف کرد.
🔻 مطلب پراجکت سیندیکت با ذکر این موضوع آغاز میشود که «حمله روسیه به اوکراین شکننده بودن ساختارهای امنیتی را نشان داد، و در عین حال این پیام را برای کشورهای خاورمیانه داشت- که مادام که نگاه حذفی به مساله فلسطین و جایگاه جمهوری اسلامی ایران داشته باشند، این منطقه روی آرامش و امنیت را نخواهد دید».
🔻 نویسنده پراجکت سیندیکت با اشاره به این که «خاورمیانه دارد زندگی بدون آمریکا را یاد میگیرد»؛ تردیدهایی را که بعد از عقبنشینی و خروج ناگهانی ایالات متحده از منطقه- درباره پایبندی این کشور به تعهداتش در زمینه تامین و حفظ امنیت منطقه به کمک سیستمهای تسلیحاتی پیشرفته- ایجاد شده است، به روایت نشسته است. تردیدهایی که باعث شده کشورهای مهم یا به عبارت بهتر بازیگران اصلی منطقه به تجدید نظر در استراتژیهای ژئوپلیتیک خود بیندیشند و دست به یک ارزیابی مجدد در مورد دوستان و دشمنانشان بزنند.
🔻 به باور پراجکت سیندیکت؛ این ارزیابی مجدد میتواند در نهایت به ایجاد یک سیستم امنیت جمعی برای کشورهای منطقه منجر شود.
🔻 پراجکت سیندیکت در ادامه مسایلی مانند عدم دخالت آمریکا در شورشهای موسوم به بهار عربی، انعقاد توافق هستهای با جمهوری اسلامی ایران و بیعملی در بحران سوریه و بعد از آن هم حملات حوثیهای یمن به تاسیسات نفتی عربستان را به عنوان دلایل نارضایتی و دلگیری رهبران خاورمیانه از ایالات متحده آمریکا به مرور نشسته است. نارضایتی آشکاری که میتواند عامل اصلی بیتوجهی رهبران عربستان سعودی و امارات متحده عربی به درخواستهای جو بایدن برای افزایش تولید نفت و گاز با هدف مهار قیمتهای انرژی در بحبوحه جنگ اوکراین باشد.
🔻 به عقیده نویسنده این مطلب، بهبود روابط عربستان و امارات با جمهوری اسلامی ایران و از سرگیری روابط دیپلماتیک امارات متحده عربی با دولت سوریه را نیز در راستای همین نارضایتی میتوان تحلیل کرد- که باعث شده کشورهای قدرتمند منطقه دنبال تجدیدنظر در رویکرد استراتژیک خود باشند.
🔻 از نظر این نشریه استراتژیک تغییر رفتار ترکیه نیز در این چارچوب قابل تحلیل است. این کشور که ده سال پیش روابط دیپلماتیک خود را با سوریه قطع کرد، به تازگی روابط بهتری با بشار اسد برقرار کرده و دنبال توافقی است که دستکم تبدیل نشدن شمال سوریه به یک منطقه خودمختار کردنشین و بازگشت میلیونها پناهنده سوری به کشور خودشان را تضمین کند. ترکیه همچنین در کنار اتحاد دیرینهاش با قطر، روابط دیپلماتیک خود با امارات متحده عربی و بحرین را نیز از سر گرفته و به دنبال عادیسازی روابط خود با عربستان سعودی، مصر و رژیم صهیونیستی نیز هست- که این امر میتواند امیدواریهای ترکیه به سرمایهگذاری در منابع گازی شرق مدیترانه را افزایش دهد.
🔻 پراجکت سیندیکت البته تغییرات ایجاد شده در روابط دوجانبه کشورهای خاورمیانه را فاقد پتانسیل کافی برای تضمین صلح و امنیت منطقه میداند. به خصوص با توجه به مساله غیرقابل حل فلسطین- که عامل اصلی درگیری اعراب و اسرائیل در چند ده سال اخیر بوده.
🔻 البته به باور نویسنده توافقات موسوم به آبراهام- یا عادیسازی روابط دیپلماتیک امارات، بحرین، مراکش و سودان با اسرائیل- چشمانداز همکاری اعراب و اسرائیل را امیدوارکنندهتر کرده. با این حال نارضایتی جمهوری اسلامی ایران و گروههای مذهبی نزدیک به این کشور و البته اعتراضات جوانان فلسطینی به این موضوع که از روند مذاکرات حذف شده بودند، نشان میدهد که ابتکار ترامپ چندان پایدار نخواهد بود.
🔻 نویسنده مطلب در پایان حرف و عقیده اصلی خود را چنین ابراز میکند: امنیتی که فلسطینیها احساس کنند برادران عرب آنها را تحت اشغال رها کردهاند، رهبران عرب را برای قطع روابط با اسرائیل زیر فشار خواهند گذاشت. جمهوری اسلامی ایران هم بیتردید از این فشار حمایت خواهد کرد. این یعنی در شرایطی که جنگ اوکراین شکنندگی و ناپایداری چارچوبهای امنیتی را نشان داد، کشورهای منطقه نیز این موضوع را درک کرده و در شکلدهی به ساختار امنیتی منطقه- پس از خروج آمریکا- نظرات و خواستههای فلسطینیها و ایرانیها را هم مدنظر قرار دهند.
🔴پشت پرده یک عملیات پیچیده
محمد ایمانی نوشت:
🔹به این تیترهای مسموم که مشت نمونه خروار است، دقت کنید: رد پای دولت در غائله سفر خانواده قالیباف به ترکیه، سیسمونی گیت در مقابل ناتوانی ذهنی رئیسی، حمله پایداری به قالیباف برای از زیر ضرب درآوردن عبدالملکی، "قالیباف چوب عدم همراهی با پایداری در طرح صیانت را خورد، "اطلاعات سپاه، پشت افشاگری اخیر است، وزارت اطلاعات دولت رئیسی، خانواده قالیباف را رصد و ماجرا را لو داده و...!
🔹انتشار این تحلیلها در طیف کانالهای ضد امنیتی، ضد انقلاب، حلقه انحرافی متظاهر به عدالتخواهی، و وابسته به ائتلاف اشرافی مدعی اصلاحات و اعتدال، نشان میدهد هدف جنجال اخیر، فراتر از زدن قالیباف (به بهانه سفر دختر و داماد و همسر او به ترکیه) است.
🔹اگر از تحلیل «نقطهای-موردی» فراتر برویم و نگاه «فرایندی-جریانی» به این عملیات اطلاعاتی- رسانهای بیندازیم، معلوم میشود القای «زیرآبزنی دولت رئیسی توسط حلقه قالیباف»، «زیرآب زنی قالیباف توسط حامیان رئیسی و جبهه پایداری»، «درگیری پایداری با دولت و تیم مذاکره کننده/دکتر باقری» و...، به شکل پر حجم، در دستور کار اتاق عملیات جریان معارض انقلاب قرار دارد.
🔹یک هدف مهم، دامن زدن به سوء ظن و از هم گسیختن اتحاد نیروهای انقلابی است که همت کردند و عناصر معارض با اصل انقلاب و نظام را از دولت و مجلس بیرون راندند، و تا همین جا هم با وجود انبوه گرفتاریهای بر جا مانده از مدیریت اشرافیت غربگرا، در کاهش مشکلات انباشته موفق عمل کردهاند.
🔹طراحان عملیات روانی بر این باورند که با ترور شخصیت یکایک اضلاع جبهه انقلاب، هم امید واقعی مردم به بهبود شرایط را متزلزل میکنند، هم این اضلاع و اعضا را به جان هم میاندازند و مجبور میکنند با یکدیگر فاصلهگذاری کنند. بدین ترتیب محتمل است روند همافزایی متوقف شود و افراد به جای دیدن اولویتها و دشمنی دشمنان، به تسویه حسابهای تند در درون جبهه انقلاب بپردازند.
🔹این عملیات روانی تا حدی گسترده است که کانالهای اجارهای محافل صد امنیتی، یک روز درباره نارضایتی رهبر انقلاب از عملکرد رئیس جدید سازمان صدا و سیما(!؟) دروغپراکنی میکنند، و روز دیگر، به دروغ مدعی میشوند رهبری، گزارش سعید جلیلی درباره فروش ۳/۵ میلیون بشکهای نفت (!؟) را نکوهش کرده است؛ تا ناچاری کشور به مذاکره و توافق به هر قیمت را القا کنند!
🔹تجربه اتفاقات چند دهه گذشته به ویژه دو دهه اخیر میگوید، هرگاه نیروهای انقلابی توانستند با وجود سلایق متنوع، همپوشانی و همافزایی کنند، هم توفیقات بزرگی برای کشور رقم خورد و هم سرویسهای جاسوسی دشمن و پادوهای داخلی آنها را به دست و پا انداخت تا با به خدمت گرفتن عناصر نفوذی، شهرت طلب، کم حوصله و یا فاقد بصیرت، این همدلی مبارک را هدف بگیرند.
🔹میتوان با «طرح صیانت» موافق یا مخالف بود و «منصفانه و دور اندیشانه» دیدگاه خود را ارائه کرد. میتوان و باید، ضمن حمایت کلان، به نقد کارکرد اجزای دولت یا مجلس پرداخت. میتوان و باید به شرط رعایت انصاف و تناسب مدیران ارشد یا بستگان و اطرافیان آنها را زیر ذرهبین قرار دارد و رفتارهای خلاف معیارها را تخطئه کرد. اما هرگز نباید از یاد برد که عملیات روانی پیچیده، رکن عملیات پیاده نظام دشمن در جنگ ترکیبی است.
🔹در این شرایط، نباید حاشیه و فرع یا حتی مهم، جای اصل و اولویت و اهم را پر کند. نباید در گرد و غبار هیجاناتی رسانهای، واقعیت دو جبهه اصلی در مواجهه انقلاب/ ضد انقلاب و جمهوری اسلامی/ استکبار مغفول بماند، یا در اثر غبارآلودگی شدید فضا، نیروهای خودی به اشتباه، به سمت یکدیگر شلیک کنند.
🔹هم مدیران و متولیان و اطرافیان آنها باید از موضع اتهام پرهیز کنند؛ و هم باید زمان شناس و دشمن شناس بود و از نقشآفرینی در نقشههای دشمن اجتناب کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انا لله و انا الیه راجعون
مردانگی به ملکوت اعلی پیوست...
بسیار زیبا
ببینید
#شهید_مطهری
🇩🇪 آلمان متمدن و غارت نامیبیا
🔻 بین سالهای ۱۹۰۴ تا ۱۹۰۸ نیروهای آلمانی دهها هزار تن از قبیله #هررو را قتلعام کردند. آنها به این دلیل کشته شدند که علیه #استعمار_آلمان قیام کرده بودند. آلمانیها با خدعه و نیرنگ و به زور اسلحه شهرهای اصلی کرانه آفریقا از مرز #آنگولا تا رودخانه اورنج را گرفتند و بعد به سمت آفریقای جنوب غربی پیش رفتند. اما مردمی که در برابر آلمانیها قیام کرده بودند #قتلعام شدند، چنانچه با آمارهای موجود در سال ۱۹۱۱ از ۸۰ هزار هررویی و ۲۰ هزار نامایی فقط ۱۵۱۳۰ هررویی و ۹۸۷۱ نامای زنده ماندند!!!
[قتلعام حدود ۹۰ هزار نفر در طی ۴ سال]
📚 کتاب شناخت ماهیت و عملکرد امپریالیسم، ص ۱۶۹.
👤 دکتر همایون الهی، استاد دانشگاه تهران
🌐 https://b2n.ir/s34749
#جنایات_غرب
#قحطی
#تمدن_نکبت
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ما دو تا علی داریم!
🎥یه علی که باهاش گرین کارت می گیریم بریم به سمت بهشت و حوری پری!!!
و یه علی که بیخ یقه سیاسیون و اختلاس گران رو میگیره!!!
👤استاد پورآقایی
#شب_قدر
#ماه_رمضان
#امام_علی
غیورمردی که پیکر شهید حججی را شناسایی کرد، آسمانی شد
🔻سردار مدافع حرم «حاجمهدی نیساری» در شب ۲۱ ماه رمضان آسمانی شد.
سردار نیساری فردی بود که برای شناسایی پیکر «شهید حججی» به مقر داعش رفت و از «سیدحسن نصرالله» لقب پهلوان مقاومت را گرفت.
ماموریت ویژه سردار نیساری برای شناسایی پیکر مطهر شهید محسن حججی
بعد از شهادت حججی تا مدتها، پیکر مطهرش در دست داعشیها بود تا اینکه قرار شد حزبالله لبنان و داعش، تبادلی انجام دهند.
بنا شد حزبالله تعدادی از اسرای داعش را آزاد کند. داعش هم پیکر محسن و دو شهید حزبالله را تحویل بدهد و یکی از اسرای حزبالله را آزاد کند.
به من گفتند:
«میتوانی بروی در مقر داعش و پیکر محسن را شناسایی کنی؟»
میدانستم میروم در دل خطر و امکان دارد داعشیها اسیرم کنند و بلایی سرم بیاورند اما آن موقع، محسن برایم از همه چیز و حتی از جانم مهمتر بود. قبول کردم. با یکی از بچههای سوری بهنام حاج سعید از مقر حزبالله لبنان حرکت کردیم و به طرف مقر داعش رفتیم.
در دل دشمن بودیم. یک داعشی که دشداشه سفید و بلند پوشیده بود و صورتش را با چفیه قرمز پوشانده بود، با اسلحه ما را میپایید.
پیکری متلاشی و تکهتکه را نشانمان داد و گفت:
«این همان جسدی است که دنبالش هستید!»
میخکوب شدم. از درون آتش گرفتم. مثل مجسمه، خشک شدم.
رو کردم به حاج سعید و گفتم:
«من چهجوری این بدن را شناسایی کنم؟! این بدن اربا اربا شده، این بدن قطعه قطعه شده!»
بیاختیار رفتم طرف داعشی. عقب رفت، اسلحهاش را مسلح کرد و کشید طرفم. داد زدم:
«پستفطرتا، مگه شما مسلمون نیستید؟! مگه دین ندارید؟! پس کو سر این جنازه؟! کو دستهاش؟!»
حاجسعید حرفهایم را تندتند برای آن داعشی ترجمه میکرد. داعشی برای آنکه خودش را تبرئه کند، میگفت:
«این کار ما نبوده. کار داعش عراق بوده.»
دوباره فریاد زدم:
«کجای شریعت محمد آمده که اسیرتان را اینجور قطعه قطعه کنید؟!»
داعشی به زبان آمد و گفت:
«تقصیر خودش بود. از بس حرصمون رو درآورد. نه اطلاعاتی بهمون داد، نه گفت اشتباه کردهام و نه حتی کوچکترین التماسی بهمون کرد که از خونش بگذریم. فقط لبخند میزد!»
هرچه میکردم پیکر قابل شناسایی نبود. به داعشی گفتیم:
«ما باید این پیکر رو برای شناسایی دقیق با خودمون ببریم.»
اجازه نداد. با صدای کلفت و خشدارش گفت:
«فقط همینجا.»
نمیدانستم چه بکنم. شاید آن جنازه، پیکر محسن نبود و داعش میخواست فریبمان بدهد.
در دلم متوسل شدم به حضرت زهرا علیهاالسلام. گفتم:
«بیبی جان! خودتون کمکمون کنید، خودتون دستمون رو بگیرید. خودتون یه راه چاره بهمون نشون بدید.»
یکباره چشمم افتاد به تکهاستخوان کوچکی از محسن. ناگهان فکری توی ذهنم آمد. خودم را خم کردم روی جنازه و در یک چشم بههم زدن، استخوان را برداشتم و در جیبم گذاشتم! بعد هم به حاجسعید اشاره کردم که برویم.
نشستیم توی ماشین و سریع برگشتم سمت مقر حزبالله. از ته دل خدا را شکر کردم که توانستم بیخبر از آن داعشی، قطعه استخوانی را با خودم بیاورم.
وقتی برگشتیم به مقر حزبالله، استخوان را دادم تا از آن آزمایش DNA بگیرند.
دیگر خیلی خسته بودم. هم جسمی و هم روحی. واقعا به استراحت نیاز داشتم.
فردای آن روز حرکت کردم سمت دمشق. همان روز خبر دادند که جواب DNA مثبت بوده و نیروهای حزبالله، پیکر محسن را تحویل گرفتهاند.
به دمشق که رسیدم، رفتم حرم بیبی حضرت زینب علیهاالسلام. وقتی داخل حرم شدم، یکی از بچهها آمد و گفت:
«پدر و همسر شهید حججی به سوریه آمدهاند. الان هم همین جا هستن، توی حرم.»
من را برد پیش پدر محسن که کنار ضریح ایستاده بود. پدر محسن میدانست که من برای شناسایی پسرش رفته بودم.
تا چشمش به من افتاد، جلو آمد و مرا در بغل گرفت و گفت:
«از محسن خبر آوردی.»
نمیدانستم جوابش را چه بدهم. نمیدانستم چه بگویم. بگویم یک پیکر اربا اربا را تحویل دادهاند؟! بگویم یک پیکر قطعه قطعه شده را تحویل دادهاند؟! بگویم فقط مقداری استخوان را تحویل دادهاند؟
گفتم:
«حاجآقا، پیکر محسن مقر حزبالله لبنانه. برید اونجا خودتون ببینیدش.»
گفت:
«قَسَمَت میدم به بیبی که بگو.»
التماسش کردم چیزی از من نپرسد. دلش خیلی شکست.
دستش را انداخت میان شبکههای ضریح حضرت زینب علیهاالسلام و گفت:
«من محسنم رو به این بیبی هدیه دادم. همه محسنم رو. تمام محسنم رو. اگه بهم بگی فقط یه ناخن یا یه تار مویش رو برام آوردی، راضیام.»
وجودم زیر و رو شد. سرم را انداختم پایین. زبانم سنگین شده بود. به سختی لب باز کردم و گفتم:
«حاجآقا، سر که نداره! بدنش رو هم مثل علیاکبر علیهالسلام اربا اربا کردن.»
هیچ نگفت. فقط نگاه کرد سمت ضریح و گفت:
«بیبی، این هدیه رو قبول کن.»
عملیاتی غرب(یادداشت روز)
1- از پيامبر اعظم(ص) نقل است که فرمودند «حُسنُ المَسألَهًًِْ
نِصفُ العِلم. خوب پرسيدن، نيمى از دانش است». شبیه این حکمت، از امام حسن(ع) روایت شده است: «حُسْنُ السُّؤالِ نِصْفُ الْعِلْمِ. پرسش خوب، نصف علم است». در مقابل، در حکمت 320 نهجالبلاغه روایت شده؛ «قَالَ لِسَائِلٍ سَأَلَهُ عَنْ مُعْضِلَهًٍْ: سَلْ تَفَقُّهاً، وَ لَا تَسْأَلْ تَعَنُّتاً؛ فَإِنَّ الْجَاهِلَ الْمُتَعَلِّمَ شَبِيهٌ بِالْعَالِمِ، وَ إِنَّ الْعَالِمَ الْمُتَعَسِّفَ شَبِيهٌ بِالْجَاهِلِ الْمُتَعَنِّتِ. امیرمومنان(ع) به كسى كه از او مسئله غامضی را پرسيد، فرمود: براى فهميدن بپرس، نه به قصد جدل و به رنج و زحمت انداختن، زيرا نادانى كه چيزى مىآموزد، همانند داناست و دانايى كه پای از دایره انصاف بیرون مىنهد، شبیه نادان مغرور است».
هرقدر پرسش منطقی، روشنگر است، سؤال مغالطهآمیز، مقدمه تحریف و جهل مرکب است. بهعنوان مثال، سران جبهه ائتلافی جمل، امیرمومنان(ع) را در ماجرای کشته شدن خلیفه سوم، به سؤال و اعتراض و اتهام گرفتند. این در حالی بود که یک دسته از شورشیان جمل - کسانی مانند مروان بن حکم، سعید بن عاص، ولید و مُغیره- از بانیان نارضایتی مردم در حکومت خلیفه سوم بودند؛ و طیف دوم، دارودسته طلحه و زبیر، که با نقاب عدالتخواهی شورش کرده و با وجود مخالفت امیرمومنان(ع)، خلیفه را به قتل رسانده بودند. این دو گروه
چه بهخاطر اشرافیگری و غارت بیتالمال و چه بهخاطر مشارکت در قتل خلیفه، در مظان اتهام بودند و باید محاکمه و مواخذه میشدند؛ اما چون میدانستند گریبانشان گیر است مناصب و اموال غارت شده از آنها پس گرفته خواهد شد، پیشدستی کردند و امیرمومنان(ع) را بهزعم خود به چالش و پرسش کشیدند. آنها بر همین مبنا، شورشی را تدارک کردند که معاویه و عمروعاص، کارگردان پنهانش بودند.
2- در حالی که 8 ماه از تشکیل دولت سیزدهم و کمتر از دو سال از تشکیل مجلس یازدهم میگذرد، تقریبا هفتهای نیست که یک یا چند فضاسازی گسترده علیه این دو نهاد - و سایر نهادها و شخصیتهای انقلابی حاضر در میدان- از سوی اردوگاه معارض انجام نشود. تحریف، تخریب و تهمتپراکنی بهگونهای است که مجال سالم و ضروری نقد را از بین میبرد و بستری از ترور شخصیت و یأسآفرینی را فراهم میکند. جالب اینکه اگر یک جوخه این یگان عملیاتی علنا به تخریب و ترور شخصیت میپردازد، جوخه دیگر مأموریت دارد مهاجمان را به گروههای داخل نظام نسبت دهد و موجب بدبینی و درگیری در میان طیفهای انقلابی شود. از پربسامدترین اقدامات این طیف
- در کنار ترور شخصیت- این قبیل شبههافکنیهاست: «چرا دولت و مجلس و دستگاه قضایی پس از یک دست شدن حاکمیت، کاری برای مقابله با تورم و گرانی و ساماندهی اقتصاد کشور نمیکنند؟ چرا هیچ برنامه اقتصادی روشنی ندارند؟ اگر فروش نفت افزایش یافته، چرا اوضاع اقتصادی همچنان نابسامان است؟ و چرا با آمریکا توافق نمیکنند
تا اقتصاد رونق بگیرد؟ و...».
3- علت بیشفعالی و به دست و پا افتادن محافل مذکور، هراس از موفقیتهای تدریجی جمهوری اسلامی در دو عرصه سیاست خارجی و مهار خسارتهای مدیریت اشرافی است. در حالی که دولت آمریکا بدترین روزگار زوال اقتدار خود در 76 سال گذشته را میگذارند،
دو سیاستمدار انگشتنما، حیثیت ایالات متحده را به حراج گذاشتهاند. آمریکا که قرار بود در پایان تاریخ، کدخدای جهان باشد، اکنون در وضعیتی قطبی شده، میان دلقکبازی ترامپ و بایدن گیر افتاده است. آن از ترامپ که رسما درباره او گفته میشود فاقد تعادل روانی است؛ این هم از جو بایدن چُرتی که در لحظه فراموش میکند کجا ایستاده و اطرافیانش چه کسانی هستند! با آدمهای خیالی دست میدهد، نامها را تابهتا میگوید، در جمع مورد بیاعتنایی حاضران قرار میگیرد و حتی ناتوان از مهار باد شکم خود است! تصویر گویای این بحرانزدگی را میتوان لابهلای سخنرانی ترامپ در اوهایو دید: «مخالفانم به من گفتند که ممکنه احمق باشم! من هم به دکتر رانی، نماینده خوب تگزاس گفتم من دوست ندارم مردم به من بگویند احمق! حالا واقعاً تست هوشی وجود دارد که من بتوانم به این چپگراهای رادیکالِ دیوانه ثابت کنم از آنها باهوشترم؟ دکتر رانی هم گفت آره؛ بهش میگن
تست ایکس... کشور ما در حال ویران شدن است و به جهنم میرود. دلیل این اتفاق، بایدن است. ما رئیس جمهوری داریم که اصلاً نمیداند چه خبر است؛ با هوا دست میدهد و گیج راه میرود. سردرگمی او، آمریکا را به جهنم خواهد برد».
4- در مقابل، ایرانِ امروز از نظر افزایش اقتدار و عبور از چالشها، اصلا قابل قیاس با دو سه سال پیش نیست. نقشه پیچیدهای از میانه دولت اوباما به اجرا درآمده و در دولت ترامپ تبدیل به فشار حداکثری شده بود که طبق پیشبینی، ایران را دچار جنگ داخلی و فروپاشی میکرد. مستندات بسیاری هست که با
مرور آنها میتوان فهمید کشور ما برخلاف القائات خط تحریف، پیروزیهای خیرهکنندهای به دست آورده است. از یاد نبردهایم که تا همین 9-8 ماه قبل، کارویژه برخی مدیران، دامن زدن به مجادلات تند روزانه و ملتهب کردن فضای عمومی، اصرار بر کار نکردن و مشروط کردن مسئولیتها به بعد از مذاکره و توافق با آمریکا بود.
5- بهعنوان یکی از صدها سند خوداظهاری، سردبیر نشریه صدا
(ارگان حزب اتحاد ملت) در تاریخ ۱۶ آذر ۹۸ و درباره علت شوک بنزینی به مردم گفت: «چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلانقدر کسری بودجه داریم؟ او در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد. مهمتر از همه اینها اعلام کرد به توافقات پشت پرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره با آمریکا مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است. اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- درواقع اطلاعنرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود»! (شبیه این تحلیل تلخ را سایت خبرآنلاین، بهمن 92 درباره عمدی بودن افتضاح توزیع سبد کالا و زیر دست و پا ماندن مردم و ربط آن به کارگردانی مذاکره با آمریکا منتشر کرد).
6- سند بعدی، درباره انتظار طراحان امنیتی دشمن، از نتایج اجرای یک اَبَرپروژه است. مدیر کانال ضدامنیتی آمدنیوز که بهعنوان ترمینال ارتباطی جریان معارض عمل میکرد و تحت بالاترین حفاظتهای امنیتی در پاریس قرار داشـت، از آینده سیاهی سخن گفت که قرار بود در ایران رقم بخورد. «زم»، سال 97 در گفتوگو با یکی از شبکههای ضدانقلاب، تحلیل کار فرمایان خود درباره انتخابات سال 96 را اینگونه بازگو میکند: «ما در انتخابات تحلیل داشتیم. اینجوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل امنیتی داشت. میخواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی (دی 96) که ایجاد شد، آیا بود؟ ما براساس تحلیل امنیتی... (مجری: میشود اینطور تعبیر کرد که شما خواستید روحانی بیاید، تضاد درونی حاکمیت و عدم تدبیر و مدیریت روحانی، سبب این بشود که مردم معترض شوند؟ تدبیر شما این بود؟). میشود اینجوری هم تعبیر کرد. با توجه به شرایط سیاسی داخلی و خارجی،
ما به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشتسر یک فردی مثل روحانی. ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم. من همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات 96 کرد، دفاع میکنم. کشور باید به نقطه جوش میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید. آن وقت روند چهل سال ادامه پیدا میکرد».
7- یکی دیگر از مهرههای نشاندار افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، اکبر گنجی است. او با همه سوابق سیاهش، اسفند 98 درباره مأموریت جریان غربگرا نوشت: «ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشتافکنی پیرامون شیوع کرونا در ایران است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما «مخالف سیاسی»، «مدافع حقوق بشر»، «فمینیست» و... هستیم... ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم با کرونا هراسی انجام دهیم».
8- مستندات فراوان، نشان میدهد که پرسشگران طلبکار امروز، قرار بود ایران را به چه ویرانه و میدان جنگی تبدیل کنند. فتنه بنزینی در اواخر آبان 98 اتفاق افتاد و کمتر از دو ماه بعد، شهید سلیمانی ترور شد. به تعبیر علی مطهری: «حوادث آبان 98 که بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود، این خیال را در سر تندروهای آمریکایی پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، به خود جرأت این کار را نمیدادند. البته با تشییع پرشکوه آن عزیز، واقعیت را دریافتند».
دو ماه پس از این ترور، پای بحران کرونا به کشور باز شد. معالاسف برخی دولتمردان تا روزهای آخر مدیریتشان، نابسامانی در وا
کسیناسیون را به توقف برجام و عدم همکاری با FATF ربط میدادند و حال آنکه دولت بعدی ثابت کرد آن ادعاها صرفا بهانهجویی بوده است. دقیقاً یک سال پیش (6 اردیبهشت 1400)، تعداد قربانیان روزانه کرونا در کشور به 496 نفر رسید. این وضعیت بحرانی، تأثیر منفی در تشدید رکود اقتصادی و کاهش 15 درصدی مشارکت در انتخابات داشت. وبسایت بیبیسی در حالی که هر روز، روی قتلعام کرونا در ایران موجسواری میکرد، ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ (پایان عمر دولت دوازدهم) تیتر زد «رکورد مرگ در اثر کرونا در ایران شکسته شد؛ بیمارستانها پر شده است». آمار اول شهریور 1400 هم، فوت 709 بیمار کرونایی را نشان میداد. آمار شناسایی مبتلایان به بیش از ۳۷ هزار نفر و بستریشدگان روزانه به بالای چهار هزار نفر رسیده بود. اما هفت ماه پس از آن روزهای سیاهِ صف و مرافعه و اضطراب در بیمارستانها و گورستانها، همت دولت جدید موجب شده امروز تعداد قربانیان به زیر 20 نفر برسد و کمتر کسی به یاد داشته باشد که بحرانی به نام کرونا هم بوده است. به همین دلیل هم هیچ گزارشی در رسانههای اردوگاه تحریف و دروغ، درباره این موفقیت بزرگ نمیبینیم. علت لالمانی آنها دو قبضه است، چه اینکه آمریکا و انگلیس و برخی کشورهای اروپایی، ماههاست رکوردداران تلفات کرونا هستند.
9- اغلب شاخصهای اقتصادی در پایان دولت روحانی و در مقایسه با دولت قبل از آن، منفی و همراه با پسرفت شدید بودهاند. از جمله نرخ تورم، رشد اقتصادی، تولید و درآمد سرانه ملی، اشتغال، کسری بودجه، صادرات نفتی و غیرنفتی، ضریب جینی (شکاف طبقاتی)، سهولت یا سختی کسبوکار، میزان سرمایهگذاری، حجم نقدینگی، ارزش پول ملی، کسری بودجه، و بدهیهای دولت. در همین دوره، دریافت حقوقهای نجومی، واگذاری رانتی 60 تن طلا (سکه) و 60 میلیارد دلار ارز دولتی، حراج بیتالمال یا تعطیلی ده ها کارخانه (کشتوصنعت مغان، نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه کرمانشاه و...)، خروج از خودکفایی و تبدیل کشور به واردکننده گندم، افزایش یک درصدی ضریبجینی (شکاف طبقاتی)، ایجاد صفهای اعصاب خردکن واکسن و دارو و مرغ و روغن، کاهش درآمد سرانه ثابت ملی از بالای 6 میلیون تومان در سال 92، به زیر 5 میلیون تومان، رساندن نرخ ارز از 3700 تومان به بالای 26 هزار تومان (در مقطعی 33 هزار تومان)، افزایش بدهی بانکی دولت از 13 هزار میلیارد به 96 هزار میلیارد تومان، تحمیل رکود به بخش مسکن و تولید تورم 730 درصدی، کوتاهی در اصلاح نظام بانکی تورم ساز و نُه برابر کردن نقدینگی تورمساز، واگذاری تسهیلات کلان به رانتخواران و بیمیلی در بازپسگیری آن، دمیدن در رشد حبابی بورس و سپس سقوط سرسامآور آن، فساد دهها هزار میلیارد تومانی در واگذاری برخی شرکتها، و اختلاس 16 هزار میلیاردی در صندوق ذخیره فرهنگیان.
10- کشوری که طبق نقشه آمریکا و همراهی اروپا قرار بود نتواند حتی یک بشکه نفت بفروشد و دستها را برای مذاکره بالا ببرد، ظرف یک سال اخیر توانسته تدریجا صادرات نفت را از چند صد هزار بشکه به 1 تا 1/5 میلیون بشکه برساند، صادرات غیرنفتی را 40 درصد افزایش دهد و حجم تجارت خارجی را بدون برجام و FATF، به حدود سال 96 یعنی سال اوج اجرای برجام برساند. انعقاد ۸ میلیارد دلار قرارداد سرمایهگذاری، جبران کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی، توقف استقراض و تسویه بدهی ۹۰ هزار میلیاردی، و تورم 60 درصد و کسری بودجه 450 هزار میلیاردی، کاهش 13 درصدی تورم (از 60 درصد به 43 درصد) از دیگر کارهای مهم انجام شده در همین دوره کوتاه مدیریتی است. آن چنانکه حتی ارزیابیهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی نشان میدهد، ایران در سال جدید میتواند ضمن عبور از رکود چندساله، رشد اقتصادی 4 درصد و مهار 15 درصدی تورم را تجربه کند. براساس گزارش اخیر صندوق بینالمللی پول، تولید ناخالص داخلی ایران طی سال جاری میلادی، رشد 22 درصدی داشته است. همچنین در همین سه چهار ماه، صادرات ایران به چین و برخی کشورهای دیگر، رشد بیش از 30 درصدی را تجربه کرده است.
11- شرط ادامه موفقیتها، تمرکز نیروهای انقلابی و مسئولان و قوا بر موضوع راهبردی «نبرد نقشهها» است. دشمن با کمک و خدمت گرفتن عناصر خائن و افراد غافل، تمام توان خود را به کار گرفته تا همدلی و همافزایی نیروها در داخل نظام تداوم پیدا نکند. این، یک عملیات اطلاعاتی- رسانهای همهجانبه است. هدف، درگیر کردن افراد و نهادهای داخل نظام با هم، و عقب راندن امید احیاشده در مردم است. خطای بزرگی است اگر تصور شود نقشه کشاندن کشور به درگیریهای فرصتسوز و امنیتبرانداز داخلی، منحصر به دوره مدیریت غربگرایان بود و اکنون متوقف شده است.
مقتدای حکیم انقلاب 24 مهر 1391 در دیدار بسیجیان خراسان شمالی فرمودند «بصیرت به معنای این است که شما خط درگیری با دشمن را تشخیص دهید؛ کجا با دشمن درگیری است؟ بعضیه
ا نقطه درگیری را اشتباه میکنند؛ خمپاره و توپخانه خودشان را آتش میکنند به سمت یک نقطهای که آنجا دشمن نیست، آنجا دوست است... خط درگیری با دشمن را مشخص کنیم. گاهی هست که یک نفری در لباس خودی است، اما حنجره او سخن دشمن را تکرار میکند! خب، او را باید نصیحت کرد؛ اگر با نصیحت عمل نکرد، انسان با او باید حد و مرز تعریف کند؛ خط فاصل. جدا میشویم. اگر بناست شما با همان احساساتی که رژیم صهیونیستی نسبت به جمهوری اسلامی دارد- ولو با یک ادبیات دیگری- بخواهی در مقابل جمهوری اسلامی بایستی و حرف بزنی، خب با رژیم صهیونیستی چه فرقی داری؟ اگر با همان منطقی که آمریکا در مقابل جمهوری اسلامی عمل میکند، شما بخواهی با آن منطق با جمهوری اسلامی تعامل کنی، خب شما با آمریکا فرقی نداری».
ایشان همچنین در دیدار مردم قم (19 دی 95) متذکر شدند: «اگر نشناختیم، گاهی ممکن است به دشمن کمک هم بکنیم. بارها من عرض کردهام، اگر در جبهه جنگ، سرباز رزمنده خوابش ببرد، بعد از خواب بیدار بشود، گیج و ویج، نمیداند چه کار میکند، توپخانه را روشن کند، ممکن است به خودی ضربه بزند. شما اگر ندانی دشمن کدام طرف است، دوست کدام طرف است، توپخانه را که روشن کردی، به جای اینکه به دشمن بخورد، به دوست میخورد؛ بصیرت که لازم است، برای این است».
محمد ایمانی
تو کشورهای دیگه آدمی که فراموشی داره،
هذیون میگه،
اسم کشورها و شخصیت ها رو قروقاطی میگه
و با هوا دست میده و خورزوخان را قبول داره...
رو یا میبرن آسایشگاه سالمندان
یا درخونه رو میبندن
یوقت نره گم بشه!!
تو آمریکا 🇺🇸ولی این جور آدمی رو میزارن رئیس جمهور بشه
و برای ۳۰۰ میلیون آدم تصمیم بگیره😄
تازه احمقها کیف بمب هسته ای که با یک دگمه جهان را نابود میکنه را هم میدهند دستش😂😂
#افول_آمریکا
#تمدن_نکبت
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻فرماندهی آمریکایی با خوشخیالی میگفت:
🔴وقتی عملیات را شروع کنیم، ایرانیها پا به فرار میگذارند
✍️محمد پورغلامی
📌چند ساعت مانده به غروب روز پنجشنبه ۴اردیبهشت ۱۳۵۹ (۲۴ آوریل ۱۹۸۰)، شش فروند #هواپیمای ترابری هرکولس سی-۱۳۰ #ارتش_ایالات_متحده، قرار بود در یک پرواز سری، کماندوهای نیروی #ویژه دلتا را از پایگاهی در #قاهره به #پایگاه_آمریکاییها در مصیره (در سواحل شرقی کشور عمان) منتقل کرده و چند ساعت بعد از آن، راهی #کویر مرکزی #ایران، جایی نزدیک یزد و #طبس شوند. فرماندهی عملیات، برعهدهی سرهنگی پرآوازه، به نام سرهنگ چارلی بکویث، فرمانده نیروهای ویژهی دلتا فورس بود.
🔹ده روز قبل از عملیات، در ۱۴ آوریل ۱۹۸۰، سرهنگ بکویث در مقابل جیمی کارتر، رئیسجمهور وقت #ایالات_متحده، در اتاق وضعیت #کاخ_سفید نشسته و دربارهی جزئیات عملیات صحبت میکردند. کارتر از او میپرسد: «چند نفر تلفات خواهید داشت؟» بکویث که مانند همهی دولتمردان آمریکایی، بیش از حد به محاسبات و برنامهریزیهای اطلاعاتی و #نظامی خود باور داشت، با اعتماد به نفس و غرور بالا گفت: «قربان! ما قصد داریم، گلولهی کالیبر ۴۵ را درست وسط چشمان گروگانگیران جای دهیم. وقتی که عملیات شروع شود تعداد زیادی از ایرانیها برای آوردن کمک، پا به فرار میگذارند. دلتا وظیفه دارد که آنها را مثل آبکش سوراخ سوراخ کند، من فکر نمیکنم که ایرانیها در سفارت در مقابل ما مانعی ایجاد کنند.»
🔹همهچیز حکایت از پیروزی همهجانبهی آمریکاییها در این عملیات داشت. همهی جزئیات عملیات، مو به مو، و بارها و بارها مورد دقت و #آزمایش قرار گرفته بود تا آمریکاییها با کمترین تلفات، به نتیجهی اصلی خود، یعنی #آزادی جاسوسان آمریکایی برسند. اما آنچه در عمل اتفاق افتاد، دقیقا خلاف همهی تصورات آنها بود.
🔸هلیکوپترهای #آمریکایی، اسیر شنهای #صحرای_طبس میشوند و یک به یک سقوط کرده و بر زمین میافتند. عملیات با شکست کامل مواجه شده بود. بکویث، این سرهنگ مغرور و متکبر آمریکایی، در کتاب خود با عنوان «نیروی دلتا، از پلیمی تا طبس»، حس و حال آن ساعات را اینطور بیان میکند: «در تمام طول راه بازگشت به مصيره، احساس پوچی و پژمردگی میکردم. یاس بر وجودم سایه افکنده بود. گریهام گرفت... خودم را بسیار حقیر احساس میکردم. نمیتوانستم صحبت کنم، یا هیچ کاری انجام دهم، فقط احساس میکردم که دیگر آبرویی برایم باقی نمانده بود... این یک شکست بود. باعث سرافکندگی کشور ما بود.»
مجله مجازی واو
🔴 بعد از قالیباف نوبت شماست!
⏪ آقایان رئیسی و اژهای!
مستحضر باشید بحرانی که برای رئیس مجلس پیش آمد (موسوم به سیسمونی) در مقیاسی سهمگینتر (و با هدف نابودی اعتبار، جایگاه و سرمایه اجتماعیتان ) برای شما هم پیش خواهد آمد ...
اگر برای ساماندهی و قانونمندی فضای ولنگار مجازی، اقدامی موثر و انقلابی انجام ندهید!
✳️ بهترین اقدام تدوین یک لایحه با قید فوریت و با مشارکت کارشناسان حوزههای مرتبط جهت حاکم ساختن نظم و قانون بر فضای مجازی و تعیین دقیق سازمان یا نهاد متولی اداره این عرصه است!
✍دکتر کوشکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#السلام_عليك_يا_صديقة_الشهيدة
شعری که شهید تورجی زاده با خواندنش پشت بیسیم، شهید خرازی را بیهوش كرد…
محمدرضا تورجی زاده که یکی از محبان واقعی و عجیب حضرت زهرا(س) بود،در همه کارها و مشکلاتش به حضرت زهرا(س) توسل میکرد،این دفعه هم با این شعر هم حاج حسین خرازی را بیهوش کرد
شادی روحش صلوات 🌷
37.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از متن تا حاشیه دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1_1001126203.mp3
2.37M
#بشنوید
✌️بمناسبت #روز_قدس 🇵🇸🇮🇷
⏯ #حماسی #انقلابی
👊مرگ بر آمریکا
👊نفرین بر کودک کشان
🎤حاج #صادق_آهنگران