فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👌 واقعا نمیدونستم شاید خیلی از شماها هم نمیدونید تفسیر واقعی آیه مبارکه "و ان یکاد ..." چیه. بسیار عالی و زیبا. حتما گوش کنید. ارسال کنید برای عاشقان مولا علی ع🕊️✨💐
بعد از اینکه نیروی هوایی روسیه عملا تبدیل به نیروی نظامی ایران و جبهه مقاومت در جنگ سوریه شد، امروز رهبرانقلاب در دیدار با پوتین حداقل در ۴ مورد با ادبیاتی دستوری و استفاده از تعبیر "باید" نکاتی را خطاب به او مطرح کردند.
اما از منظر عقل کوچک غربگراها، ایران مستعمره روسیه است!
امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از حضرت عباس بچه خواسته وحاجت گرفته حالا اومده بین الحرمین بچه رو آورده برا تشکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «سلام فرمانده» چطور سروده شد؟
*افول قدرتِ جهانیِ یانکی ها در سخنان یک سناتور با نفوذِ سنای آمریکا 👇*
*گزارش تحلیلی جالب از «مارکو روبیو» سناتور ارشد دموکرات که مواضع ضدایرانی بسیار تندی دارد:*
*💣در مقابل ایران، ما بر سر دوراهی نیستیم، بلکه دیگر هیچ راهی نداریم.💣*
*بخوانید* :
او در جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنا گفت:
تا ژانویهی سال جاری، سعودی نفتش را انحصاراً در مقابل دلار عرضه مینمود و در قبالش از ما تضمینهای امنیتی دریافت میکرد، اطلاع دارید؛
اکنون نیمی از نفتش را به مشتریان آسیایی با دریافت یوآن چین میفروشد، معنی این قضیه آشکار است.
سعودیها هم دارند ما را فریب میدهند، ما خوشحال بودیم، که[سعودی] به ما نفتش را ارزانتر میدهد، از سعودی هرگالن را 150 دلار میخریم؛ یعنی لیتری 70 سنت، ولی به چین یک گالن آسیایی [ 250لیتری] را 120 دلار میدهد؛ که لیتری 1 دلار و 26 سنت میشود.
امّا فقط خبر داشتیم وکاری نتوانستیم بکنیم که اکنون 7 ماه است سعودی به آسیاییها نفت را در قبال یوآن می فروشد. این تخفیف سعودی به ما را با کمک به یوآن و ضرر به دلار جبران میکند.
برای سعودی چه فرق دارد که کالاهای تولید چین را از امریکا با مارک و برند USA بفرستیم یا خودشان مستقیم از چین وارد کنند.
سعودی ترجیح داده محصولات چینی درجه 1 یا حتی درجه 2 وارد کند، چون مصرف کننده خلیج فارس همه فقط دنبال درجه 1 نیستند.
سعودی کدام را انتخاب میکند؟
*با ایران مصالحه کند؟*
*تا چاه های نفتش از شلیک پهبادهای یمنی در امان باشد، یا به امید واهی تضمینهای امنیتی ما [امریکا] میماند.*
ما نمی توانیم او را از باتلاق یمن درآوریم.
او یک سورتی هواپیما به بمباران شهرکهای یمنی میفرستد، بلافاصله یمن شبانه به جیزان پهباد ارسال میکند؛ کافیست یمن حملاتش را زیادتر کند، دیگر سعودی حتی نفت ِجت برای پرواز جنگنده هایش را هم ندارد.
پریزیدنت بایدن 16 ژوئیه از اسراییل به عربستان سعودی میرود. آنجا امارات و بحرین، کویت، مصر، اردن و عراق هم هستند، اما این جلسه، ائتلافی هم پیمان ما نیست، نخست وزیر عراق اختیار ندارد با ما پیمانی امضاء کند، اردن نقشی در خاورمیانه ندارد، مصر هم یک کشور گرچه استراتژیک است که فعلاً قدرتی محسوب نمیشود، ارتش مصر بطور سنتی مایل به روسیه است، سران سیاسیاش نیز دیگر با ما ارتباط تنگاتنگی ندارند، ضدیت با اسرائیل در ذات مصریها پایدار است.
عمان استقلال رای دارد، کویت نمیخواهد در هیچ پیمان نظامی علیه کشور دیگری با ما شرکت کند، آیا قطر دعوت سعودی را میپذیرد و در نشست ریاض شرکت میکند؟
عمان و قطر بین ما و ایران واسطهی مذاکره برای احیای توافق 2015 هستند، ولی نه به عنوان «تیم ما»، بلکه به عنوان میانجی برای خود شخصیت مستقل قائلند.
*بیاییم واقعی فکر کنیم:*
وقتی سعودی از چین پول نفتش را نقد دریافت میکند، آیا ممکن نیست ریسک کند و از ادامه سرمایه گذاری در امریکا بگذرد که هر بانکی از گوشهاش میکند؟
*ما دیگر امریکا نیستیم، اگر پریزیدنت بایدن ژوئیه نتواند در ریاض، یک اتحادیه تشکیل بدهد که به نظرم بعید است بتواند، تردید ندارم دیر نخواهد بود که بحرین بگوید ما توان تامین هزینهی پایگاه آمریکا را نداریم؛ اگر میخواهید اینجا باشید، باید خودتان هزینهاش را تامین کنید؛ کویت هم همینطور خواهد گفت.
صدور یک بیانیه مشترک درنشست ریاض که درآن از ایران خواسته شود، به تعهداتش ذیل توافق 2015 عمل کند، برای ما فایدهای حاصل نمیکند، ایران فقط به یک معامله پایاپای رضایت میدهد.
میگوید: اگر بیم دارید، انرژی هستهای ما، امنیت اسراییل را تهدید میکند و میخواهید آن را در حد توافق 2015 محدود کنیم، بایستی به ما معادلش دلار بدهید، دلارهای بلوکه شدهمان را آزاد کنید...
ما میخواهیم ایران صنعت هستهای نداشته باشد و در قبالش فقط تحریمهای مرتبط با هستهای را برداریم.
و چون میدانیم ایران نمیخواهد انرژی هستهایش را حتی به حد آن توافق تقلیل دهد و ازکار تحقیقات هستهای دست نمیکشد، ماشینهای جدیدش را هم اسقاط نمی کند، بلکه از تعدادشان میکاهد و بقیه را انبار میکند، این مطلوب ما نیست...
*ما واقعاً نگران ساخت بمب اتم در ایران نیستیم، چون رهبر ایران ساخت بمب را ممنوع اعلام کرده است.*
لذا این توافق فایدهای ایجاد نمیکند، چون قضیهی بمب هستهای ایران برایمان حل شده و اهمیتی ندارد و بقیهی کارهایی که ایران قبول کرده انجام دهد نیز، ارزشی ندارند.
پس نشست ریاض هم برای پریزیدنت بایدن دست آوردی ندارد...
*برای کنترل ایران سر دوراهی نیستیم تا انتخاب کنیم، راهی نداریم الا اینکه از ایران رد شویم.*
ما اگر توافق 2015 را نگه میداشتیم، ودولت ترامپ نادانی وطمع نمیکرد، حالا ایران نه تنها کنترل شده، بلکه شدیداً تضعیف شده بود،چون آن توافق بدون هیچ تضمینی از سوی ما، ایران را براحتی تحت کنترل شدید و بیسابقه قرارمی داد و دستش
را کاملاً بسته بود، اما حالا دیگر احیای این توافق با مستقر شدن دولتِ جدیدِ ایران بجز دسترسی این کشوربه پولهایش نتیجهای ندارد.
امروز ما دیگر شورای امنیت را هم با وجود حق وتوی چین 💣و روسیه نداریم، و ایران را چیزی نگران نمی کند.
*💣"برای کنترل ایران، سر دوراهی نیستیم تا انتخاب کنیم؛ ما دیگر هیچ راهی نداریم"💣*
==============
*تلنگر* :
وقتی که امام خمینی(ره) میگفت : انقلاب اسلامی ایران زلزله ای در جهان ایجاد کرده که به افول و ریزشِ قدرتهای استکباریِ شرق وغرب می انجامد، برخی مدعیانِ روشنفکری همان موقع با شنیدن آن سخنان تنها یک نیشخند می زدند!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشای تفکرات افراطی اصلاحطلبان
از خاتمی تا میرحسین موسوی و روحانی
از دیوار کشیدن در دانشگاهها و ممنوعیت ویدئو تا مشخص کردن رنگ برای لباس زنان و پونز زدن به پیشانی و قیچی کردن کراوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ارسالی_کاربران
🎞کلیپ تصویری مباهله پیامبر اسلام با مسیحیان نجران
#مباهله
با اهل جدل مجادله باید کرد
با تیغ زبان مقابله باید کرد
بر منطق وحی سر اگر نسپردند
بی چون و چرا مباهله باید کرد
شعر از مه و مهر شب شکن باید گفت
از فاطمه و اباالحسن باید گفت
تا خاطره ی مباهله گُم نشود
پیوسته، سخن، سخن، سخن باید گفت
🌸 عید مباهله روز اثبات حقّانیت
اهل البیت عصمت و طهارت توسط
خداوند عّزوجل بر تمامی اَدیان و مذاهب
جهان بر تمامی #شیعیان و مُحبّین
#آل_یاسین (علیهم السلام) مبارک باد
🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و
🌸آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌴💎🌹💎🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قاتل ناو های جنگی آمریکا در خلیج فارس که آمریکایی هارا کیلومترها به عقب راند؛ هیچ سامانه ای در جهان قادر به رهگیری حوت ایرانی نیست
🔹اژدر حوت ایرانی داری قدرتمند ترین تکنولوژی رادار گریز زیر دریایی در جهان است که صدای تمام رسانه ها و مقامات نظامی اسراییل را درآورده...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️ روایتی کوتاه از مقایسه قدرت ایران قبل و بعد از انقلاب اسلامی
⁉️ کدامیک قوی تر است؟
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
4_5978578859530915253.mp3
15.63M
🔊 #سخنرانی استاد #رائفی_پور
📑 «جراحی اقتصادی از شعار تا عمل»
🗓 ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۱ - ورامین
🎧 کیفیت 32kbps (ویژه اشتراکگذاری در واتساپ)
🆔 موسسه مصاف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مهــــم تا آخـر بـبنید
قدرت بینظیر مدیریت استراتژیک ولایت فقیه در برقراری امنیت امت اسلامی
وقتی آمریکا میخواد بلایی که سر مسیحیت آورد رو سر اسلام هم بیاره؛ اما حضرت آقا هوشمندانه ایستادگی مسلمین در برابر این توطئه رو رهبری میکنند👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در قوانین فیزیک هم برهنگی یعنی سقوط...!!!
نتایج رهایی از حصار برجام و FATF (یادداشت روز)
1- «کارخانه ارج احیا شد»، «کارخانه آزمایش به چرخه تولید برگشت»، «کارخانه ذوبآهن اردبیل احیا شد»، «چرخ کارخانه دوچرخهسازی در تبریز دوباره به حرکت درآمد»، «کارخانه فولاد ازنا در لرستان به مدار تولید بازگشت»، «کارخانه پوشش رشت احیا و در مدار بهرهبرداری قرار گرفت»، «کشتارگاه صنعتی جونقان در چهارمحال و بختیاری پس از چندین سال تعطیلی مجددا احیا شد»، «کارخانههای هپکو و آذرآب اراک در مسیر احیای کامل خط تولید قرار گرفت».
«کارخانه ماشینسازی تبریز احیا شد»، «کارخانه نساجی سبلان در اردبیل به چرخه تولید برگشت»، «چرخ کارخانه پارس لامع به حرکت درآمد»، «کارخانه ایران ترانسفو در زنجان به مدار تولید بازگشت»، «شرکت تولیدی تراورس احیا شد»، «211 واحد تولیدی راکد مستقر در شهرکهای صنعتی به چرخه تولید بازگشت»
2- مواردی که به آن اشاره شد تنها بخشی از اقدامات آیتالله
سید ابراهیم رئیسی (همراه با آقای محسنی اژهای) در احیای کارخانهها و واحدهای تولیدی تعطیلشده در سالیان گذشته است. این روند امیدآفرین و تحسینبرانگیز در دوره ریاست جناب آقای رئیسی بر دستگاه قضا آغاز شد و در دوره ریاست جمهوری ایشان نیز ادامه یافت و بر همین اساس روزبهروز و هفتهبههفته بر تعداد کارخانهها و واحدهای تولیدی احیاشده افزوده میشود.
3- یک سؤال؛ آیا این روند به دلیل احیای برجام رخ داده است؟! پاسخ منفی است، چرا که در دولت سیزدهم نه تنها برجام احیا نشده بلکه از اولویت نخست در دولت و دستگاه دیپلماسی نیز خارج شده و به واسطه آزادشدن ظرفیتهای بزرگ در دولت و محدود نشدن در حصار برجام، شاهد پیشرفتهای بزرگ در حوزههای مختلف و از جمله احیای کارخانهها و واحدهای تولیدی هستیم. در شرایط فعلی «هم چرخ سانتریفیوژها میچرخد و هم چرخ کارخانهها»؛ این در حالی است که متاسفانه در حدفاصل سالهای 92 تا 1400 این حرکت بسیار کند شده بود و در مقاطعی نیز تقریبا به صورت کامل متوقف شد.
4- یک سؤال دیگر؛ آیا روند احیای کارخانههای بزرگ و به حرکت درآمدن چرخ کارگاههای تولیدی در اقصی نقاط کشور در دولت سیزدهم بهدلیل پیوستن ایران به FATF و خارج شدن ایران از لیست به اصطلاح سیاه این سازمان بین دولتی به وقوع پیوست؟! باز هم پاسخ منفی است. در دولت سیزدهم ایران به هیچ عنوان به FATF نپیوست؛ بلکه باز هم با کنار گذاشتن این مسئله و خارج کردن آن از اولویت دولت، بر ظرفیتهای عظیم داخلی متمرکز شد. این رویکرد در کنار بهکارگیری دیپلماسی مقتدرانه و فعال، نتایج بسیار خوبی در پی داشته است.
5- حالا از مرزهای ایران خارج شده و به آن سوی دنیا میرویم؛ بیخ گوش آمریکا؛ کشوری که همین چند سال پیش در آن کودتایی با هدایت کاخ سفید رخ داد و اما به صورت فضاحت باری شکست خورد. درست حدس زدید؛ ونزوئلا. در هفتههای گذشته در خبرها اعلام شد که ونزوئلا با هدف کشت فراسرزمینی، یک میلیون هکتار زمین کشاورزی در اختیار ایران قرار داده است. در همین رابطه دیروز معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: «اگر ما امروز شاهد این هستیم که در ونزوئلا 1میلیون هکتار زمین کشاورزی در اختیار ایران قرار میگیرد آن هم در وضعیتی که ما میبینیم مشکل ذخایر استراتژیک در دنیا وجود دارد، نشاندهنده این است که ایرانِ قوی و بزرگ به سطحی از تبادلات دانشی رسیده است که کشورهای دیگر سراغ آن میآیند.»
نکته قابل توجه اینجاست که زمینهای کشاورزی ونزوئلا از شرایط مناسبی برای کشت محصولات استراتژیکی چون ذرت و سویا برخوردار است. از سوی دیگر ارزش اقتصادی سویا به مراتب از گندم بالاتر است. کارشناسان معتقدند که کشت سویا در هر یک هکتار حاشیه سود
150 درصدی دارد، در حالی که حاشیه سود گندم در همین مقیاس، کمتر از 30 درصد است. بر همین اساس کشت سویا و ذرت در ونزوئلا درآمد قابل توجهی برای ایران در پی دارد.
6- در ماههای گذشته روسیه نیز اعلام کرد که 100 هزار هکتار زمین کشت فراسرزمینی در اختیار ایران قرار میدهد. علاوهبر این همزمان با سفر اخیر رئیسجمهور روسیه به ایران برای حضور در نشست تهران، شرکتهای معتبر نفت و گاز روسیه تفاهمنامه بزرگترین سرمایهگذاری خارجی در تاریخ اقتصاد ایران را امضا کردند. روسیه هماکنون در حال اجرای ۴ میلیارد دلار سرمایهگذاری در صنعت نفت ایران است و قرار است این رقم به 10 برابر افزایش یافته و به 40 میلیارد دلار برسد. این همکاری دوجانبه، زنگ خطر را در رسانههای غربی به صدا درآورد. در همین رابطه رسانه آمریکایی «اویل پرایس» در گزارشی نوشت:«همکاری ایران و روسیه در حوزه انرژی، غرب را نگران کرده است.»
7- علاوهبر این، آنطور که در خبرها آمده تا سه ماه آینده موافقتنامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) به مرحله امضا میرسد که زیرساخت مهمی در مبادلات تجاری محسوب میشود. براساس این موافقتنامه ۸۰ درصد تعرفهها
ی گمرکی بین ایران با 5 کشور عضو این اتحادیه(ارمنستان، روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان) صفر خواهد شد.
8- همچنین چندی پیش رئیسجمهور کشورمان به دعوت رسمی رئیسجمهور چین در چهاردهمین اجلاس سران بریکس و جمع دیگری از کشورها موسوم به «بریکس پلاس» که به صورت مجازی برگزار شد، سخنرانی کرد. بریکس شامل اقتصادهای نوظهور از جمله چین، روسیه، هند، برزیل و آفریقای جنوبی است. بریکس نمایانگر نیمی از جمعیت جهان است و بخش قابل توجهی از قدرت اقتصادی دنیا را در اختیار دارد. نکته قابل توجه اینجاست که در اجلاس اخیر بریکس پلاس صرفا ایران از منطقه غرب آسیا دعوت شده بود.
در حال حاضر ایران به صورت رسمی برای عضویت در بریکس پلاس درخواست داده است و این درخواست با استقبال اعضای بریکس روبهرو شده است. پیش از این خبرگزاری تاس در گزارشی نوشت: «در حالی که آمریکا همچنان مشغول تحریم جهان است، ایران و آرژانتین برای عضویت در بریکس درخواست دادهاند.»
درخواست عضویت در گروه بریکس در حالی از سوی ایران ارائه شده است که کشورمان سال گذشته بهعنوان عضو ناظر در سازمان همکاریهای اقتصادی شانگهای تعیین شد.
9- در روزهای گذشته وزیر اقتصاد گفت: «در 4 ماه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته شاهد افزایش ۵۸۰ درصدی وصول درآمد حاصل از صادرات نفت خام و میعانات بودیم.» این در حالی است که معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولت قبل گفته بود «شدیدترین مرحله تحریم، نفت در برابر غذا بود، اما الان در شرایطی هستیم که این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم بهفروش میرسد، امکان تبادل مالی نباشد.» وزیر نفت دولت قبل نیز که از او با لقب «ژنرال»! یاد میکند، در اظهارنظری مشابه گفته بود: «امروز، هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم پولش را نمیتوانیم بیاوریم».
10- تمام این موارد در حالی در دولت سیزدهم به وقوع پیوسته است که در حدود یکسال اخیر نه برجام احیا شد و نه ایران به عضویت FATF درآمد. به عبارت دیگر، موارد مذکور تنها بخشی از نتایج رهایی از حصار برجام و FATF است.
در حال حاضر و به واسطه تغییر ریل دولت سیزدهم در حوزههایی از جمله اقتصاد و سیاست خارجی، شاهد تحولات چشمگیر و مثبتی به نفع ملت ایران هستیم. در روزهای گذشته جناب آقای رئیسی در گفتوگوی تلفنی با رئیسجمهور فرانسه با اشاره به رشد چشمگیر همکاریهای سیاسی و اقتصادی ایران با کشورهای مختلف جهان، تحریمهای آمریکا ضد ایران را به ضرر اقتصاد جهانی و بهخصوص اروپا دانست.
به فاصله چند روز پس از اظهارات رئیسجمهور، رئیس اتحادیه فدرال توسعه اقتصادی و بازرگانی خارجی آلمان گفت: «قطع ارتباط تجاری بیش از آنکه به ضرر ایران باشد، به ضرر تجار آلمانی تمام شده و ما نمیتوانیم از ظرفیتهای موجود در ایران بهره ببریم.»
با این همه، بخشی از جریان مدعی اصلاحات و طیف غربگرا، بهرغم ادعای تسلط بر زبان دنیا و احاطه بر اصول روابط بینالملل، چشمهای خود را بر واقعیت بسته و با تمرکز بر نقطههای خیالی و نادیده انگاشتن نقطههای امیدبخش حقیقی، همچنان آدرس ناکجاآباد میدهند.
مسعود اکبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلاش دوماه ۷۰۰نفر محصولش شده این ویدیو؛تماشا کنید اجرای ۳۰۰نفر از عشاق امام حسین را