eitaa logo
شجره طیبه🌳🌷
98 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
8.7هزار ویدیو
377 فایل
پیام های خود را برای اینجانب ارسال فرمایید https://eitaa.com/ma_najafi
مشاهده در ایتا
دانلود
39.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: بعد از شهادت رئیس‌جمهور همه از خدمات و تلاش‌های او حرف زدند و من دلم برای رئیسی سوخت 🔹این‌ها در زمان حیات او یک کلمه حاضر نبودند این حرف‌ها را بگویند.
۱۴ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر کسی گناهی انجام بدهد و آن را از دیگران مخفی کند...
۱۴ خرداد ۱۴۰۳
سخنان آذر ماه ١٣٩٨ رهبر معظم انقلاب اسلامی در باره سلامت و ضعف مدیریت ابوذر که پیامبر به او مسولیت نمی داد. بسم الله الرّحمن الرّحیم الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین. عَن اَبی ذَرٍّ (سَلامُ اللّهِ عَلَیهِ) اَنَّ النَّبیَّ (صَلَّی اللّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ) قالَ یا اَبا ذَرٍّ اِنّی اُحِبُّ لَکَ ما اُحِبُّ لِنَفسی اِنّی اَراکَ ضَعیفاً فَلا تُؤَمَّرَنَّ عَلیٰ اِثنَینِ وَ لا تَوَلَّیَنَّ مالَ یَتیم.(۱) قالَ یا اَبا ذَرٍّ اِنّی اُحِبُّ لَکَ ما اُحِبُّ لِنَفسی خود جناب ابی‌ذر این توصیه‌ی پیغمبر به خودش را ذکر میکند؛ برای ماها هم درس است، درس بسیار بزرگی است. حضرت به او فرمود من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم؛ یعنی آن چیزی که میخواهم به تو بگویم، از روی کمال محبّت است؛ چون انسان به خودش کمال محبّت را دارد. خب حالا آن حرفی که حضرت میخواهد به ابی‌ذر بزند چیست؟ اِنّی اَراکَ ضَعیفا من جنابعالی را در مدیریّت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی، مجاهد فی‌سبیل‌اللّه، رُک‌گو، و آسمان بر راست‌گوتر از او سایه نیفکنده، زمین راست‌گوتر از او را بر خودش حمل نکرده؛ اینها همه به جای خود محفوظ، امّا شما آدم ضعیفی هستی. فَلا تُؤَمَّرَنَّ عَلیٰ اِثنَین حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی! یعنی پیدا است آن ضعفی هم که حضرت فرمودند، ضعف در مدیریّت است؛ یعنی تو آدمی هستی که مدیریّت نداری؛ اگر چنانچه بر دو نفر یا بیشتر ریاست پیدا کردی، نمیتوانی کار آنها را به سامان برسانی. این، درس برای ماها است. ما -حالا همه‌ی ما نه؛ بعضی‌مان این جوری هستیم- به مجرّد اینکه یک مسندی، یک جایی، یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم که برویم آنجا! خب شما اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی. حالا بحث اسم‌نویسی برای انتخابات مجلس است، گفتند شروع شده، همین طور بدون محابا میروند! خب شما که میخواهی بروی آنجا، آنجا سؤال دارد؛ این توانایی‌ای که خدا به من و شما میدهد، کنارش مسئولیّت هست. این [مطلبی] که عرض میکنم، در مورد خود این حقیر از همه بیشتر است. شما هم همین جور؛ یعنی آن کسانی که مسئولیّتی دارند، همین جور. هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر توانایی‌ای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است. وَ لا تَوَلَّیَنَّ مالَ یَتیم هیچ مال یتیمی را هم شما به عهده نگیر. نه از باب اینکه احتمال این وجود دارد که خدای نکرده مثلاً ایشان دست‌درازی میکند به مال یتیم. خب مقام ابی‌ذر خیلی بالاتر از این حرفها است، نزدیک مقام عصمت است مقام او؛ پس این احتمال در او نیست. علّت اینکه میگویند تولیّت مال یتیم را قبول نکن، این است که نمیتوانی حقّ یتیم را به او بدهی؛ دیگران می‌آیند دست‌درازی میکنند، جنابعالی هم آدم ضعیفی هستی، تدبیر لازم را نداری و نمیتوانی. برجستگی‌های نظام اسلامی و نظام ارزشهای اسلامی اینها است؛ یعنی در درجه‌ی اوّل، من و شما خودمان مسئولیم که ببینیم این کار را قبول بکنیم؟ نکنیم؟ میتوانیم؟ نمیتوانیم؟ این بسیار مسئله‌ی مهمّی است.
۱۴ خرداد ۱۴۰۳
. ✨ نکته‌ای لطيف و پرعبرت در سخنان امروز رهبر حکيم انقلاب 🌟 امروز رهبر عزیز و حکیم انقلاب، در مراسم سالگرد امام خمینی ره، با وجود گذشت دو هفته از شهادت رييسی عزیز، با واژه‌ی مصيبت از آن ياد کردند و از قلب سوخته‌ی خود سخن به‌میان آوردند و به دنبال تبيين چگونگی مواجهه با اين مصيبت سخن گفتند. : وقتی مالک اشتر شهید شد، اهالی نخع مراسم عزا گرفتند و مدتی را عزادار بودند، و بعد از آن و طبق رسم متعارف، رخت عزا درآوردند. ولی راوی از اهالی نخع می‌گوید ما تازه متوجه امیرالمومنین شدیم که علیرغم تمام شدن عزای ما، هنوز عزادار است. به خدمت امام شرفیاب شدیم و عرض کردیم: یا امیر! ما اهالی نخع، بر عزای بر مالک، اولویت داریم، ولی گویا مصیبت شهادت مالک، بر شما اثر بیشتری کرده. حضرت امیر به گریه افتادند و سپس فرمودند: شما چه می‌دانید مالک که بود! 🌟 خوشا به حال مالک‌ها که نبودنشان امام را عزادار می‌کند و بودنشان برای امام، بهتر از نبودنشان است. 🌟 رييسی روحت شاد! حضورت مايه‌ی آرامش امام و نايبش بود؛ شهادتت باعث غم و سوختن قلب امام و نايبش شده است. 🔖 پ.ن ۱: حالا می‌فهمم که چرا این همه قلب در عزای سید ابراهیم سوخت. نگو که قلب نایب امام زمان علیه‌السلام به درد آمده. 🔖 پ.ن ۲: بودند کسانی که از رييسی عزیز، قرابت تاريخی بیشتری به رهبری داشتند و بجای به داخل استخرها سقوط کردند. لکن رهبر عزیز نه غصه‌ای بابت آنها ابراز کرد و نه قلبش بابت آنها سوخت و نه اسمی از آنها بعدها به زبان آورد.
۱۴ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر انقلاب: برخی‌ها برجستگی‌های رئیسی را می‌دیدند ولی کتمان می‌کردند حتی عکس آن را می‌گفتند و او را می‌آزردند؛ او البته غالبا جواب نمی‌داد ولی گاهی پیش من می‌آمد و مقداری شکایت می‌‎کرد @AkhbareFori
۱۴ خرداد ۱۴۰۳