فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پدر ایلامی با ۲۲ فرزند و ۷۰ نوه و نتیجهاش پای صندوق رای آمد♥️🇮🇷✌️
47.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاثیر یک رای ✌️
گاهی یک رای هم موثر است ؛ هیچکس نگوید رای من تنها چه تاثیری دارد .گاهی یک رای یا چند رای در سرنوشت کشور اثر میگذارد 💪🇮🇷|• حضرت آقا •|
💠حضور رای اولی های دختران دهه هشتادی کانون بسیج هنرمندان رضوان در مسجد نبی قزوین 😎🥰
#هنر_انتخاب
#انتخاب_مردم #کانون_بسیج_هنرمندان_خواهر_رضوان_قزوین
#روابط_عمومی_و_فضای_مجازی_سازمان_بسیج_هنرمندان_استان_قزوین
─•─•⇝❁♡•🦋•♡❁⇜•─•─
˹ https://eitaa.com/rezvan_kanoon ˼
─•─•⇝❁♡•🦋•♡❁⇜•─•─
🚨آمار مشارکت سراسر کشور تا ساعت ۱۸:۳۰
۱۹ میلیون و ۶۷۴ هزار و ۳۲۱ نفر
درصد مشارکت تا این ساعت: ۳۲ درصد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 این خانم چرا وسط گزارش گریهاش افتاد؟ دورود به شرف این خانم که قدر شناس هست
نماز جمعه امروز رفح
قالوا ربنا الله ثمّ استقاموا
#غزه_مقتدر_و_مظلوم
#طوفان_الاقصی
🔴توئیت شهرک نشین اسرائیلی:
اخبار خوب و امیدوار کننده ای از مشارکت پائین مردم در انتخابات ایران دریافت شده است.
به زودی در تهران عید پوریم را جشن خواهیم گرفت.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟦 آرای فداکار؛ دستاورد انتخابات
🟧 محسن مهدیان
1⃣ این انتخابات هم برگزار شد و باز هم پیروز نهایی مردم اند. رمز و رازش نیز در بلوغ سیاسی این دوره از انتخابات است.
🔺ما سه دسته آرا داریم:
🔸١. رأی عادی که یک رای دارد و به نفع نامزد مورد علاقه خود به صندوق می اندازد. | ٢. رأی پرقدرت که تبلیغ می کند تا دیگران نیز به نامزد مورد علاقه او رای دهند. | ٣. آرای فداکار، که بجز نامزد مورد علاقه شان، تلاش می کنند مردم را فارغ از هر جهت گیری پای صندوق بیاورند و دعوت به مشارکت کنند.
🔹این دوره آرای فداکار بسیار برجسته و چشمگیر بودند و این یک #بلوغ قابل اعتنا در سپهر سیاسی کشور است. مشارکت از روزها پیش شروع شده بود و تا پای صندوق رأی امتداد داشت. تمام تلاش مردم و فعالان رسانه ای این بود که چند نفری را با خود پای صندوق رأی بیاورد.
🔸شکوه این انتخابات به بلوغ سیاسی یک جامعه است. به احساس مسوولیت جامعه ای که بسیار جلوتر از گروه ها و جریانات سیاسی است.
🔹این دستاورد را نباید دستکم گرفت. اما چرا این دستاورد اهمیت دارد؟
2⃣ واقعیت اینست که ما در یک جنگ صدای تمام عیار قرار داریم: 👈 جنگ صدا، جنگ در عصر شبکه هاست.
🔸جامعه امروز مثل کندوی عسل تبدیل به شبکه هایی شده است که این شبکه ها الزاما بهم متصل نیست و راه ندارد. مثل اتاق های یک ساختمان بزرگ که ساکنان هر اتاق از اتاق مجاور خود بی اطلاع هستند.
🔹این جامعه شبکه ای دارای فوائد و مضراتی است که از حوصله این متن خارج است. اینکه چطور از یک جامعه تخت و بی مانع به یک جامعه شبکه ای رسیدیم نیز قابل بحث است و بماند بعد.
🔸اجمالا اینکه «جامعه شبکه ای محصول رسانه های اجتماعی و شبکه های نوین و جامعه پلتفرمی است.» اما مساله اصلی اینجاست که در این جامعه شبکه ای، جنگ صدا رخ می دهد و اساسا صدا به سادگی در بین اتاق ها نمی چرخد. اینطور نیست که یک صدای بلند در همه اتاق ها پخش شود و به گوش همه مردم برسد.
🔹از سوئی دیگر صدای دشمن با تمام قوا و با خرده رسانه هایی از جنس خبری و سرگرمی و سبک زندگی و غیره پای خود را به این شبکه ها رساندند. واقعیت امروز جامعه را باید با این جنگ صدا در جامعه شبکه ای دید.
🔸ثمره چنین جامعه ای اینست که اساسا صدا به صدا نمی رسد و بخش قابل اعتنایی از جامعه صدای رسانه های مرجع و مسوولین و حاکمیت را دریافت نمی کنند که بخواهند نسبت بدان واکنش نشان دهند. آنهم در شرایطی که صداهای مزاحم دشمن وجود دارد.
🔹گذشت زمانی که رسانه ملی یک حرف را می توانست تا دل روستاها و قلب کویر و پشت کوه ها برساند. امروز رسانه ملی نیز انحصارش شکسته شده است و او هم یک صداست میان انبوهی از صداهای دیگر.
3⃣ در جامعه شبکه ای چه باید کرد و حاکمیت باید چه کند که نمی کند؟ مجال این یادداشت نیست. اما خلاصه کلام اینکه: در جامعه شبکه ای همه باید رسانه شوند. همه باید بلند شوند.
قیام کنند.
🔸شهروند رسانه ها باید تبدیل شوند به رسانه های متعهد و مسئولیت پذیر نسبت به دیگر شهروندان پیرامونی خود که یک شبکه را تشکیل می دهند. اگر چنین اتفاقی رخ دهد انتظار می رود جامعه حرکت و رشد کند.
🔹به تعبیر ساده تر رشد جامعه در «رشد حلقه های رسانه ای-میانی» است که نقش رسانه های خرد را بازی می کنند و صدای حق را به دل شبکه ها می رسانند.
4⃣ از این جهت بزرگترین ثمره این انتخابات «رشد رسانه های خردی» است که احساس مسئولیت در قبال جامعه خود کردند و با بلوغ سیاسی خود رابه مردم رساندند تا پیام مشارکت را به آنها برسانند. کافی بود یک جمله به قلب و ذهن مردم برسد.
🔸اینکه ببینید در میانه این میدان شفاف چه تصمیمی باید بگیرید. میدانی که یک سویه آن تروریست ها و تکفیری ها و کودک کش ها و تجزیه طلب ها هستند و سوی دیگر آن از حاج قاسم تا دختر کاپشن صورتی و گوشواره قلبی در انتظار ایستادند.
🔹این صدا به هرکس رسیده است دلش را لرزانده و نقش تاریخی خود را به درستی انتخاب کرده است. اما طنین این صدا در همه شبکه ها راه یافت؟
🔸آینده تاریخ را همین رسانه های خرد می سازند. همین شهروند رسانه ها. همین حلقه های میانی که باید قیام کنند تا مردم بلند شوند. راهی نیز جز این نیست.
🔹یک راه پیش روست؛ اینکه هرکس هرجا نشسته است؛ بایستد و تمام.
29.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای شیرین یک برادر عراقی در کربلا
لطفا تا آخر ببینید
انتشار حداکثری با شما ✅
🇮🇷 اتحادیه عماریون
🔺همدلی
🔻انقلابی گری
✏️ ای کاش بعضی داخلی ها هم مثل این مرد عراقی که طعم ویرانی و عقب ماندگي و ناامنی کشورش و طعم داعش و سربازان آمریکائی و هزار مصائب دیگر را چشیده ، قدر انقلاب و رهبری فرزانه را می فهمیدند
سلام من که قشنگ حرف میزنم معلوم نیست پای انقلاب باشم و بمونم
انقلاب رو کسانی نگه داشته اند که از فرزندانشون جانشون و مالشون گذشتن و پای انقلاب موندن اونها باور قلبی دارند من هنوز امتحان پس ندادم .
من کی به پای این خانم میرسم؟
توضیح تصویر بالا:
خانمی برای آنکه شوهرش را برای شرکت در انتخابات راضی کند از ۱۱۰ سکه مهریش گذشت کرده است