فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این فیلما خیلی خیلی برام عجیبه رفقا
یکی از ایرانیان خارج از کشور برای انداختن یک رأی در صندوق،
رنجِ یک سفر ۱۵ ساعته را از تورنتو (کانادا) تا شهر مرزی بوفالو (آمریکا) به جان میخرد تا ایران سربلند باشد!
شما چطور؟
#انتخابات
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
هدایت شده از بصیر
🔹زیباترین صحنه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
صحنه اول: انتخابات سه قطبی و کاملا رقابتی دور اول انتخابات ریاست جمهوری تیرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.دو قطب انتخاباتی جلیلی و قالیباف گرچه با یکدیگر رقابت سنگین درون گفتمانی داشتند ولی ماندن هر دو سبب شد که دیگر قطب انتخابات یعنی پزشکیان، فرصت جمع آوری رای بیشتری را پیدا نکند. این نکته مهمی است که دو قطب جلیلی و قالیباف همزمان رقابت با یکدیگر ، مقابله راهبردی نیز با پزشکیان داشتند و از سبد جبهه انقلاب نیز مشترکا صیانت می کردند. حالا دو قطب جلیلی و قالیباف وارد دوره جدیدی شدهاند که بنا به سیاست ورزی به ستاد مشترک انتخاباتی ختم می شود و پیشرانهای قبلی نزاعهای انتخابات یعنی زاکانی و حتی قاضی زاده را نیز دوباره فعال خواهد کرد. در همین حال، مسعود پزشکیان هم به تنهایی به یک قطب قدرتمند انتخاباتی تبدیل شده که از یک طرف به لحاظ شخصیتی توانسته نگاه های مردمی را به خود جلب کند و از طرفی دیگر کمپین بزرگی از نخبگان سیاسی جریان اصلاحات و دولتمردان کابینه روحانی او را در فضای مجازی و تبلیغاتی حمایت می کنند و تلاش می کنند ضعفهای سیاسی وی را بپوشانند و مزیت هایی را که ندارد به صورت مجازی برای او خلق کنند.
صحنه دوم: عمده کسانی که بعد از فتنه ۸۸ و بعد از حوادث ۱۴۰۱ ، سیاست تحریم انتخابات را در پیش گرفته بودند، برای انتخابات اخیر دوباره فعال شدند. فعالین برجسته سیاسی که تا دیروز تحریم انتخابات را برند سیاسی خود معرفی می کردند ولی در این دوره از انتخابات کارشان به تلفن زدن به افراد برای افزایش مشارکت در انتخابات رسید. البته اصلاح طلبان بر خلاق ادعای چندین ساله خود نه تنها رقم خاصی به مشارکت اضافه نکردند بلکه در صندوق رای جبهه سنتی انقلاب با حریفان خودشان رقابت و شراکت کردند. بماند که بسیاری از کسانی که به پزشکیان رای دادند بیش از آنکه به صورت جریانی به اصلاحات و یا اعتدال رای بدهند به شخص پزشکیان و ویژگی های شخصیتی و تاکید وی بر گفتمان های مشابه اصولگرایان مثل عدالت رای دادند.
صحنه سوم: دومین انتخابات بعد از حوادث سال ۱۴۰۱ در حالی برگزار شد که ضد انقلاب و جریان موسوم به زن زندگی آزادی منفعل ترین جریان فعال در انتخابات ریاست جمهوری اخیر در دوره اول بود. اینترنشنال و بی بی سی فارسی عملا در بازی نبودند و برخلاف گذشته عملیات های رسانه ای شان موجی در محیط داخلی ایران ایجاد نمی کرد. این موضوع مهمی است که باید به درستی درک شود. برداشت درست این است که آنها در نیامدن بخشی از جامعه به صندوق رای اصلی ترین عامل نبودند و این یعنی اینکه برای بازگرداندن بخش ناراحت، ناامید، بی تفاوت یا حتی قهر کرده جامعه به صندوق رای، راه حلی از درون ایران باید جستجو کرد.
صحنه چهارم: همزمان با برگزاری انتخابات، گروهک های تروریستی تجزیه طلب و تکفیری فعال در جنوب شرق به یک صندوق رای که آرای مردم بلوچ و اهل سنت در آن بوده، حمله می کنند و دو تن از ماموران نیروی انتظامی را به شهادت میرسانند. گرچه این حادثه غم انگیز است، ولی زیباترین صحنه انتخابات ریاست جمهوری را هم به تصویر می کشاند. این تصویر خون آلود از یک طرف نشان می دهد که ضدانقلاب از وجود مردم سالاری و شرکت مردم در انتخابات چقدر عصبانی است و از طرفی دیگر نشان می دهد که حاکمیت با خون ماموران خود از مردم سالاری و رای مردم در دورترین نقاط کشور هم صیانت می کند.
هدایت شده از بصیر
خود کرده را تدبیر نیست!
🔹انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری روز گذشته برگزار شد، اما به پایان راه نرسید. در این میان، موضوع مشارکت مردم در انتخابات از اهمیت فراوانی برخوردار است. مشارکت مردم در انتخابات آن گونه که انتظار میرفت و پیشبینیها و نظرسنجیها بیان میکرد، پیش نرفت و انتخابات با مشارکت حدود ۴۰ درصد در مرحله اول به پایان رسید. به نظر میآید واکاوی آنچه پدید آمده است، ضرورت داشته باشد. در اینجا فعلاً به یک مورد اساسی توجه مخاطبان را جلب میکنیم.
🔸از اواخر روز جمعه ۸ تیرماه که آمار ارائه شده حاکی از مشارکت پایین در صحنه انتخابات بود، برخی اصلاحطلبان به گفته خودشان در لحظات پایانی انتخابات در تلاش بودند تا با روشهای گوناگون رسانهای مردم را به مشارکت تشویق کنند. ظریف، آذری جهرمی و آخوندی در این راستا اعلام کردند مشغول به تماس تلفنی برای دعوت به مشارکت شدهاند؛ اما این اقدام اصلاحطلبان با واکنشهای گوناگونی، از جمله مقصر بودن این جریان به ناامیدسازی مردم نسبت به عملکرد نظام جمهوری اسلامی و توانایی مسئولان نظام و انتخابات در حل مشکلات روبهرو شد.
🔹آن روزها که بخش نسبتاً زیادی از افراد، گروهها و رسانههای جریان اصلاحات، ناجوانمردانه تصاویر سیاه و ناامیدکننده از انتخابات و برخی موضوعات دیگر میساختند، باید فکر چنین روزی را میکردند، که نکردند. معلوم و آشکار بود که بخشهایی از جامعه به درخواستهای مکرر دیروز و روزهای قبل شما واکنش جدی نشان نمیدهند. آن روزها فکر میکردند همیشه امروز است و فردایی در کار نیست؟ امروز همان فردایی است که سیاهش کردند و مردم را از زمین و زمان مأیوس ساختند و گمان میبردند از راه نمیرسد؛ اما از راه رسید.
🔸رهبر حکیم انقلاب اسلامی نه یک بار و دو بار، بلکه بارها تذکر دادند که مردم را نسبت به کارهای انجام شده و راه سپری شده ناامید نکنید و اوضاع را سیاه نمایش ندهید؛ اما متأسفانه کو گوش شنوا؟!
🔹بخشی از جامعه که امیدی به حل مسائل ندارد، به طور طبیعی میل و رغبتی برای شرکت در انتخابات پیدا نمیکند. حال با این وضعیت شما رویکرد و کنشگری جریان اصلاحات را در ادوار گذشته مرور کنید تا به عمق مسئله پی ببرید. آنهایی که با زبان بی زبانی انتخابات را در کشور تحریم میکردند و برخی چهرههای سیاسی با افتخار از شرکت نکردن خود در انتخابات سخن میگفتند، فکر میکردند اگر حالا فرمان مشارکت بدهند، جامعه نیز پشت سر آنان قرار خواهد گرفت. به هر حال باید از نو به مسیر گذشته نظری افکند و با آسیبشناسی صحیح طرحی جدید برای ادامه راه در انداخت.
#هشدارانتخاباتی
🚫این سبک پست ها یعنی دشمن کاررسانه ای خودش را قوی شروع کرده است.
📌اصلا بحث رأی به قالیباف و رأی به جلیلی نیست، بحث فریب مردم ساده و مظلومیست که آگاهی لازم را ندارند و هر خبری را بدون تحقیق و بررسی می پذیرند.
🚫افرادی که به این راحتی از نظام و خون شهیدان میگذرند قطعا طرفدار آقای قالیباف هم نبوده و نیستند.
لطفا کمی تأمل کنیم،
کمی بیشتر تحقیق کنیم،
دشمن شناسی کنیم و
دشمن واقعی را به درستی
تشخیص دهیم.
🇮🇷پای ایمانمان
🇮🇷پای مسلمانیمان
🇮🇷پای خونهای شهدا
🇮🇷شجاعانه بمانیم و
ناآگاهانه به خاطر نارضایتی ها
با نظام و انقلاب قهر نکنیم
و رأی اشتباه ندهیم.
🔰ان شاءالله مشکلات اقتصادی
روزی برطرف خواهندشد،
ولی طوری نشود که ما با
کوتاهی هایمان شرمنده
شهدا باشیم.
🔰یک یاعلی بگوئیم
و یکبار دیگر، دست رد
به سینه غرب گرایان بزنیم
#وحدت
#انتخاب_درست
#رئیس_جمهور_جهادی
#مابه_عقب_برنمیگردیم
#فعال_فرهنگی_رسانه
#حمیدرضاولیان | عضوشوید 👇
https://eitaa.com/hamidrezavalian
هدایت شده از حکایتهای بهلول و ملا نصرالدین
📘حکایتی از سعدی
سعدی در یکی از خاطرات کودکی خود می گوید:
یاد دارم که در ایام کودکی، اهل عبادت بودم و شب
ها بر می خاستم و نماز می گزاردم و به زهد و تقوا، رغبت بسیار داشتم.
شبی در خدمت پدر رحمة الله علیه نشسته بودم و تمام شب چشم بر هم نگذاشتم و قرآن گرامی را بر کنار گرفته، می خواندم. در آن حال دیدم که همه آنان که گرد ما هستند، خوابیده اند.
پدر را گفتم: از اینان کسی سر بر نمی دارد که نمازی بخواند. خواب غفلت، چنان اینان را برده است که گویی نخفته اند، بلکه مرده اند.
پدر گفت: تو نیز اگر می خفتی، بهتر از آن بود که در پوستین خلق افتی و عیب آنان گویی و بر خود ببالی!
📚« گلستان سعدی »
حکایت
@hkaitb
هدایت شده از الله اکبر
🔴یکبار به کسی رأی دادیم که سعادت هم عصرشدنش افتخارمون شد ♥️ هیچکس تو نمیشود😭💔
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
هدایت شده از بصیر
حاکمیت الان واضع تر می تواند چرایی سکون در سقف مشارکت را آسیب شناسی کند.
چون میزان مشارکت نشان داد که بود و نبود کاندیدای اختصاصی اصلاح طلبان، تلاش فراگیر یا تحریم آنان تاثیری در رشد مشارکت ندارد.
محاسبات حکومت برای رشد مشارکت دقیق نبود.اصلاح طلبان هم واقع بین شدند
بیشتر می نویسم
🗣 عبدالله گنجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مرعشی: ریاست جمهوری ۴ ساله هست فایده ندارد، رهبری را میخواهیم
🔹حسین مرعشی در برنامه تبلیغاتی مسعود پزشکیان در کیش: علت اینکه کاندید ریاست جمهوری نشدم اینه که چهار سال به چهار سال عوض میشه و اصلا ارزش نداره؛ ما دنبال رهبری هستیم که مادام العمره...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبا ترین مصاحبه ای که دیروز دیدم:
پشیمان شدم که به آقای رئیسی رأی ندادم آمدم جبران کنم!!
#دوباره_می_آییم
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از حرمت دموکراسی تا تبلیغ پزشکیان در فرقهی یمانی دروغین!
⁉️ با اینکه احمدبصری قائل به حرمت انتخابات است و کسی که در آن شرکت میکند را کافر میداند، پیروان او این روزها برای تبلیغ مسعود پزشکیان به میدان آمدهاند.
#یمانی_دروغین
#احمدالحسن_بصری
#مدعیان_دروغین
💢 @hallofasl •✾••┈•
[منتشر کنید]
به پزشکیان رأی بدید اگه میخواید این فاجعهها دوباره برای مملکت و مردم اتفاق بیفته
#نه_به_پزشکیان
#نه_به_سرطان_اصلاحات
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
💢 @hallofasl •✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸حساسیت امام علی (ع) نسبت به ظلم این چنین بود
♦️عوامل فنا و بقای جامعه از دیدگاه قرآن (۳)
3️⃣ تفرق و تشتت
🔻عامل سوم فنا و انحطاط جامعه ، تفرق و تشتت است؛
دسته دسته شدن،
فرقه فرقه شدن،
دو قبيله شدن،
هر دسته اى يك فكرى،
🔻تفرق و تشتت و نقطه مقابلش اتحاد و وحدت از مسائلى است كه قرآن روى آن خيلى تكيه مىكند.
اسلام دين وحدت و اتفاق است.
🔻الآن شما ببينيد كار تبليغات استعمارى به كجا رسيده كه اگر كسى سخن از وحدت اسلامى بگويد عده اى از نظر مذهبى او را تكفير مى كنند كه تو مىگويى وحدت اسلامى؟!
وحدت اسلامى بر خلاف مذهب تشيع است!
🔻على(ع) فداى وحدت اسلامى شد.
چه كسى به اندازه على براى وحدت اسلامى احترام قائل بود؟
اين ديگران بودند كه مى بريدند و اين على بود كه وصل مىكرد.
🔻يك آقايى روى منبر مىگفت: الحمد للَّه، يادم است كه از اول عمرم با وحدت اسلامى مخالف بودم!
(خدا مثل تو را زياد نكند در اين جامعه!)
🔻قرآن مىفرمايد:
وَ اعْتَصِموا بِحَبْلِ اللَّهِ جَميعاً وَ لا تَفَرَّقوا وَ اذْكُروا نِعْمَةَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ اذْ كُنْتُمْ اعْداءً فَأَلّف بَيْنَ قُلوبِكُمْ (آل عمران /103)
🔻آيه ديگر:
وَ لا تَنازَعوا فَتَفْشَلوا وَ تَذْهَبَ ريحُكُمْ(انفال /46) :
مسلمين! با يكديگر تنازع و اختلاف نداشته باشيد كه فَشَل و سست مىشويد، نيروى شما گرفته مىشود، بعد ، بو و خاصيت از شما گرفته مى شود.
🔻در جنگهاى صليبى دويست سال مسلمين با مسيحىها جنگيدند و آخرش مسيحىها شكست خوردند و بعد شروع كردند به نيرنگ زدن،
از داخل تفرقه ايجاد كردن
🔻محققين امروز به اين مطلب پى برده اند كه بسيارى از حوادثى كه در دنياى اسلامْ بعد از جنگهاى صليبى رخ داده به تحريك همان صليبىها بوده كه وقتى از مواجهه رو در رو مأيوس شدند، با اختلاف ايجاد كردنها و با شعارهاى [محرك نژادى در پى اهداف خود بودند.]
(ادامه دارد)
▪️مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (نقش حادثه كربلا در تحول تاريخ اسلامى(پانزده گفتار))، ج۲۵، ص:۳۰۸-۳۰۷-با تلخیص و ویرایش جزئی -
🔴 سند استیضاح پزشکیان و رئیس ستادش عبدالعلیزاده به دلیل ناکارآمدی، توسط مجلس اصلاحات
🔹دلایل استیضاح پزشکیان به عنوان وزیر بهداشت توسط مجلس اصلاح طلب:
ضعف در مدیریت کلان وزارتخانه و انتصاب افراد کم تجربه و غیرمتخصص!
🔹دلایل استیضاح عبدالعلیزاده به عنوان وزیر مسکن و شهرسازی توسط مجلس اصلاح طلب ( او هم اکنون رئیس ستاد پزشکیان است): عملکرد ضعیف در تعداد و کیفیت ساخت مسکن در کشور
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔰 انتخابات ایران به قیمت گوشت بستگی دارد نه به ایدئولوژی!
🔻 «اندیشکدۀ کوئینسی» آمریکا (Quincy Institute for Responsible Statecraft) در مطلبی با عنوانِ «[نتیجۀ] انتخابات در ایران به قیمت گوشت بستگی دارد نه به ایدئولوژی»، آورده است که با *کاندیداتوری مسعود پزشکیان* در انتخابات ریاستجمهوری ایران این احتمال وجود دارد که امید و انگیزه به جوانان ایرانی بازگردد و *باعث شود که نسل Z، از ایدۀ انقلاب ازطریق خیابان به ایدۀ تغییر و اصلاح ازطریق صندوق رأی، تغییرِ رویکرد بدهد.* نویسندۀ گزارش اضافه میکند که نسل Z پس از مرگ مهسا امینی به این نتیجه رسیده بود که تنها راهکار ممکن، انقلاب خیابانی و سرنگونی نظام است؛ اما ازآنجاکه از این راه طَرفی برنبست، ممکن است شانس خود را از مسیر صندوق رأی و حمایت از مسعود پزشکیان امتحان کند؛ چراکه او از *تعامل با کشورهای غربی (رفع تحریمها)* و آزادی در داخل صحبت کرده است.
⬅️ در ادامۀ این مطلب آمده است که بسیاری از رأیدهندگان ایرانی، دغدغۀ ایدئولوژی و مشروع بودن یا مشروع نبودن نظام جمهوری اسلامی را ندارند. برعکس، اولویت آنها، بهبود اوضاع اقتصادی وخیمی است که سالها است رنجشان میدهد. بنابراین، *ایرانیان بهدنبال فردی هستند که بتواند قیمت گوشت را کاهش بدهد تا از ایدئولوژی و مشروعیت و آرمان و... سخن بگوید!*
🌏 نویسنده به سیاستهای منطقهای ایران نیز اشاره میکند و یادآور میشود که صرفنظر از اینکه چه کسی برندۀ انتخابات شود، *سیاستهای منطقهای تهران تغییر قابلتوجهی نخواهد کرد؛* چراکه ایران بهعنوان رهبر محور مقاومت، به حمایت از گروههای مقاومت در سراسر خاورمیانه ادامه خواهد داد و سیاستِ بهبود روابط با همسایگان عرب را با هدف کمک به خنثیسازی تحریمهای غرب، دنبال خواهد کرد.
🇮🇷🇺🇸 تاثیر نتیجۀ انتخابات بر سیاست ایران در قبال آمریکا نیز از جمله موضوعاتی است که در گزارش کوئینسی به آن پرداخته شده است. نویسندۀ گزارش دراینخصوص مینویسد: *«برخلافِ سعید جلیلی که آمریکاستیز و مخالف توافق هستهای است، مسعود پزشکیان، به تعامل با آمریکا و مذاکرۀ مستقیم با واشنگتن برای حل چالشها و احیای توافق هستهای اعتقاد دارد.»* بااینحال، نویسنده معتقد است که اگرچه پیروزی پزشکیان میتواند گشایشهایی را در روابط ایران و آمریکا ایجاد کند، نباید انتظارات زیادی دراینخصوص داشت؛ چراکه *مشکلات بین ایران و آمریکا عمیقتر از سال ۲۰۱۳ شده است؛* شکاف بیاعتمادی بین دوکشور بیشتر شده است؛ معکوس کردنِ پیشرفتهای هستهای ایران دشوارتر و ازنظر سیاسی پرهزینهتر شده است و مهمتر از همۀ اینها، در جهانِ چندقطبیِ امروزی، ایران گزینههای بیشتری پیشِ رو دارد.
🔴 فــتنه مــلامت
بعد از فتنه تردید که جبهه انقلاب را به انتظار و انفعالی مخرب کشاند، نوبت فتنه ملامت است!
فتنهای که همه درصدد تعیین سهم تقصیر دیگری خواهد بود.
بهترین فرصت برای خودتخریبی تا انهدام کامل همه ارکان و اشخاص انقلاب!
از رد و تأییدهای شورای نگهبان، تا اینکه چرا یکی آمد و چرا دیگری نرفت؟
📝احمد قدیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰"ساده از کنارش رد نشو"
انتخاب با شماست!
🔹به هر میزان که مشارکت شهروندان در انتخابات ریاست جمهوری کاهش یابد، به همان میزان حجم خصومت و فشار خارجی بر ایران افزایش خواهد داشت
#انقلابیون #انتخابات۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای چای دبش چه بود؟
🔴چند پیشنهاد برای تبلیغ اقای جلیلی
اول: فرصت روستاها رو از دست ندیم،بریم روستاها و طرح اقتصادی آقای دکتر جلیلی برای روستاها رو شرح بدیم. الان روستاهای آذربایجان تحت تبلیغات افراد مطرح روستا به نفع آقای پزشکیان است.
دوم :طرح بیست کال رو با جدیت تمام ادامه بدیم، بالاخص بانوان خانه دار که نمیتونن حضور اجتماعی زیادی داشته باشن این فرصت بی نظیره (در طرح بیست کال هم بیشتر بشنویم و اجازه بدیم ناراحتی و گلایههای خودشون رو کامل بگن و بعد دعوت به رای کنیم منظور اینکه ارتباط همدلانه داشته باشیم )
سوم : چهرهی شهر رو شلوغ کنیم مثلا بریم چادر احسان چای بزنیم مردم بیان با ما صحبت کنند، این خیلی مهمه، در شهر باید دیده بشه که یه عده ناامید نیستن و با شور و هیجان برای دکتر جلیلی تلاش میکنند، این امید اعضای فعال مردم رو هم امیدوارتر میکنه، گمان میکنند روزنهای هست که جوانان شاد پای کار هستن.
چهارم: هیچ کدومو نکردید، لااقل روضهی خانگی بندازید و از مداحی دعوت کنید که آقای جلیلی رو تبلیغ میکنه.
پنجم: به جای تبلیغ منفی آقای پزشکیان، تبلیغ مثبت آقای جلیلیان هم میتونه مفید باشه.
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan