🔸 یک نسخه برای بهبودی خون دماغ از لسان امام صادق(علیه السلام)
راوی نقل می کند: من وارد مدینه شدم و برادرم صیف مرا همراهی می کرد و مردم بسیار دچار خون دماغ می شدند، اگر یک انسانی دو روز دچار خون دماغ می شد فوت می کرد. من به منزل مراجعه کردم در این هنگام ناگهان دیدم برادرم دچار خون دماغ شده، بر امام صادق علیه السّلام وارد شدم امام فرمودند:
به برادرت صیف سیب بخوران سیب را به میزان زیاد استفاده کند، می گوید مراجعه کردم و به برادرم صیف سیب خوراندم و استفاده کرد و خوب شد.
📚 المحاسن|جلد۲|صفحه۵۵۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚میوه های قرآنی چه تاثیری در افزایش دهندگی سیستم ایمنی بدن دارند؟
#دکتر_ضیائی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓🎥 آیا توبه کننده وقتی به بهشت می رود گناهانی که انجام داده و توبه کرده را می داند؟
#صوت
#رمضان
#کوتاه_مفید
#آیت_الله_جوادی_آملی
🔴 اگر مشارکت پائین بیاد، مسئولین تغییر رویه میدن؟
🔻مسئله ای که این روزها در بین بخشی از مردم بعلت اعتراض به وضعیت موجود دست به دست می شود این نکته است که ما مردم در انتخابات شرکت نکنیم تا مسئولین تنبیه شوند و تغییر رویه دهند.
🔻سؤال؛ چه کسی تغییر رویه دهد؟ کدام مسئول؟ کدام دستگاه؟
1⃣ سیاست اجرایی و اقتصادی کشور فقط با #انتخاب و رای مردم مشخص می شود که به کدام سمت و سو حرکت کند. چه 30، 40 درصد شرکت کنند چه 90 درصد ملت؛ سیاست اجرایی کشور را اکثریت انتخاب کننده ها مشخص می کنند و اساساً عدم حضور بخشی از مردم، روی تغییر رویه اجرایی کشور تأثیری ندارد. فقط آنانیکه در انتخابات شرکت می کنند می توانند یک سیاست و برنامه خاص را برای مدیریت کشور برگزینند. پس تغییر رویه و وضعیت موجود فقط با «رأی» و «انتخاب» شکل شدنی است نه با «رأی ندادن»!
2⃣ با مشارکت پائین در انتخابات، دشمنان احساس می کنند به هدف شان که همان مقابل قراردادن مردم و نظام سیاسی است نزدیک شده اند، باز فشارها را بیشتر می کنند. شک نکنید در صورت مشارکت پائین مردمی، دشمنان به طمع افتاده و فشارها و تحریم ها را بیشتر می کنند.
3⃣ دولتی می تواند در عرصه سیاست خارجه، از حقوق ملت خود دفاع کند و مقابل فشارها و زیاده خواهی بایستد که رأی اکثریت ملت را داشته باشد.
4⃣ جریان حامی دولت؛ از یک طرف این هدف را دنبال می کند که قشر متوسط و ضعیف جامعه، انتخابات را تحریم کنند. آنها را نسبت به صندوق رأی بدبین و بی اعتماد کند. از طرفی حامیان سیاسی خود را با اظهارات و مواضع ساختارشکنانه نظیر تاجزاده، ظریف و اسحاق جهانگیری در صحنه نگه میدارد تا در انتخابات، هفته آخر با دوقطبی سازی، حامیان خود را پای صندوق ها بکشاند اما قشر متوسط و ضعیف جامعه پای صندوق ها نیایند تا باز دولت روحانی ( #دولت_سوم_روحانی) تشکیل شود!
🔹از این جهت برای تغییر رویه و تغییر وضعیت موجود، اتفاقاً مردم باید در انتخابات حتماً شرکت کنند. حضور عموم مردم، قشر متوسط و ضعیف جامعه برای تغییر رویه و وضعیت موجود واجب و ضروری است. در غیر اینصورت، همین آش و همین کاسه برقرار خواهد بود! تغییر رویه با #مشارکت_حداکثری رخ خواهد داد نه با مشارکت حداقلی و ادامه دولت روحانی!
5⃣ چنانچه مشارکت پائین در انتخابات نهادینه شود، اصل «رأی دادن» و «جمهوریت» بعد از 40 سال که امام و مردم با خون و جهاد آن را بدست آورده اند، کم کم به حاشیه می رود و کم کم دیکتاتوری به جای جمهوریت و رأی مردم نهادینه می شود. این خطر وجود دارد. ملت ایران نباید #جمهوریت را فدای «مشکلات» کند. نداشتنِ جمهوریت را امروز ملتِ مصر تحت حاکم دیکتاتوری، به معنای حقیقی کلمه حس می کند، ملت های تحت دیکتاتورهای سلطنتی و موروثی منطقه حس می کنند! مبادا به عقب بازگردیم که نه تنها «مشکلات» مان حل نمی شود بلکه صدبرابر خواهد شد!
✅ #داود_مدرسی_یان
کاش اون موقع هم لاین و اینستاگرام و ... بود
این رزمنده عکسشو می ذاشت و
مینوشت من و پای قطع شدم
همین الان یهویـی
برای دفاع از میهن و نامــوس
به نظرت چقدر لایـک میخورد؟!
💠 ورود ژن فریبکار
🔸«وندی شرمن» معاون وزیر خارجه آمریکا در دولت بایدن و از اعضای ارشد تیم مذاکراتی دولت اوباما در زمان توافق هستهای بر خلاف روحانی و تیم مذاکرهکننده ایرانی که از شکسته شدن تحریم و آمادگی ایالات متحده برای برداشتن بخش عمدهای از تحریمها صحبت میکنند، میگوید راه درازی تا توافق باقی مانده است.
🔸این مقام آمریکایی که برای ایرانیان معرف موضع توهینآمیزش نسبت به مردم ایران با این جمله است که «فریب و نیرنگ در DNA ایرانیان است»، از تلاش کشورهای اروپایی برای ورود مجدد آمریکا به برجام و مبنا قرار دادن آن برای رسیدن به توافقی «طولانیتر، قویتر و بهتر» تشکر کرد.
🔸شرمن گفت: «میخواهم از شریکان اروپاییمان تشکر کنم که حقیقتا سررشته مذاکرات با هدف بازگشت مجدد آمریکا به برجام و مبنا قرار دادن آن برای رسیدن به توافقی طولانیتر، قویتر و بهتر جهت پرداختن به همه مسائل محل نگرانی از جانب ایران مانند رفتارش در منطقه، موشکهای بالستیک، تجارت تسلیحاتی و سوابق حقوق بشریاش در داخل آن کشور و در سراسر دنیا را در دست دارند«.
🔸معاون وزیر خارجه آمریکا طی اظهاراتی عجیب گفت: «امیدوارم بتوانیم به پیشرفتهای کافی دست یابیم که بتواند تا برگزاری انتخابات ایران در ماه ژوئن پایدار بماند».
🔸وندی شرمن در ادامه گفت: «نمیدانم آیا ما میتوانیم تا ضربالاجل انتخابات آنها در ماه ژوئن به توافقی برای پایبندی در برابر پایبندی و توافقی برای ادامه رایزنیهای بعد از آن دست پیدا کنیم یا خیر».
💣 نکته و نظر: مشخص نیست وندی شرمن و طرف آمریکایی چه پالسی از تیم مذاکرهکننده ایرانی دریافت کردهاند که احیای برجام را به انتخابات داخلی ایران گره میزنند، اگر چه واضح است رویکرد تیم مذاکره کننده طی سالهای گذشته با در میان گذاشتن بحثهای داخلی با دشمنان ملت ایران، همچنین گره زدن توافق هستهای به انتخابات ایران و آمریکا، زمینه را برای سوءاستفاده طرف مقابل از فرآیند مذاکرات فراهم کرده است.
🔸مواضع وندی شرمن درباره مذاکرات وین از آنجا حائز اهمیت است که او همان کسی است که در همان آغاز مذاکرات برجامی در کمیته سیاست خارجی سنا طی سخنانی اهانتآمیز گفته بود: ما به دنبال حذف تحریمهای وسیع علیه ایران نخواهیم بود و تنها به ایران فرصت میدهیم برای از بین بردن نگرانیهای ما، مدتی «استراحت» کند.
🔰راه کار واقعی تقویت ریال
🔶یک نکته ای را در خصوص گفته های رئیس بانک مرکزی عرض کنم.
در اقتصاد سیاسی، برای نرخ دلار سه حالت متصور هستیم: نرخ واقعی،نرخ تعادلی و نرخ انتظاری( انتظارات سیاسی_اقتصادی).
سطح مقطعِ زمانیِ نرخ انتظاری کوتاه است و عموما از سه ماه تجاوز نمی کند. یعنی دولت بیشتر از سه ماه نمی تواند ارزش دلار را مثلا در نرخ ۱۷۰۰۰قرار دهد. بعد از آن، ارز میل به تعادل و سپس، میل به واقعی شدن پیدا می کند.
🔺نکته مهم این جاست که ایجاد انتظارات سیاسی، برای کاهش نرخ دلار مثل فشردن یک فنر هست. بالاخره یک جایی این فنر آزاد می شود و موج تورمی شدید ایجاد می کند. چون انتظارات سیاسی_اقتصادی همیشگی نیستند و مقطعی اند. دولت نیز به خاطر منابع محدود نمی تواند با تزریق مداوم ارز، نرخ را کنترل کند. ضمن اینکه به گفته بانک مرکزی، دولت بخش قابل توجهی از منابع ارزی بلوکه شده در خارج را پیش خور کرده است.
🔸 باید توجه داشت که راه حل تقویت پول ملی(ریال)، کاهش نرخ دلار از طریق انتظارات سیاسی یا دخالت های دستوری نیست، بلکه باید نرخ واقعی و یا حداقل، نرخ تعادلی را کاهش داد. این مهم نیز از طریق افزایش تولید ملی امکان پذیر است.
✍علی محمدی
🌹 کسانی که دعایشان مستجاب است
♦️عَنِ النَّبِيِّ صَلَّي اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِه قالَ: أرْبَعَةٌ لا تُرَدُّ لَهُمْ دَعْوَةٌ وَ يُفْتَحُ لَهُمْ أبْوابُ السَّماءِ وَ يَصِيرُ إلي الْعَرْشِ: دُعاءُ الْوالِدِ لِوَلَدِهِ وَ الْمَظْلُومِ عَلي مَنْ ظَلَمَهُ، وَ الْمُعْتَمِرِ حَتّي يَرْجِعَ وَ الصَّائِمِ حتّي يَفْطُرَ.
♦️چهار كس هستند كه دعاي آنان رد نمي شود و ابواب (رحمت) آسمان در برابر دعاي آنان گشوده و تا به عرش الهي راه مي يابد:
دعاي پدر درباره فرزند،
دعاي مظلوم عليه ظالم،
دعاي زوّار خانه خدا تا باز گردد،
و دعاي شخص روزه دار تا افطار كند.
📚 مرآة العقول، ج 12، ص173
✍️ چرا هیچگاه «معیشت مردم» اولویت اصلی «دولتهای غیرانقلابی» نیست؟
🔰 امیرالمؤمنین (ع) در نهجالبلاغه یکی از ویژگیهای منافقین را حسادتورزی نسبت به رفاه مردم، ایجاد مشکل برای آنان و ناامید کردن آنان میدانند:
🔸 «حَسَدَةُ الرَّخَاءِ وَ مُؤَكِّدُو الْبَلَاءِ وَ مُقْنِطُو الرَّجَاءِ؛ بر رفاه و آسايش مردم حسد میورزند و بر بلا و ناراحتى آنان میافزایند و پيوسته تخم نااميدى بر دلها میپاشند.» (نهجالبلاغه؛ خطبه ۱۹۴)
اما یک سؤال مهم: چرا منافقین نسبت به رفاه مردم حسد میورزند و درنتیجه، بر سر راه آنان مشکل ایجاد میکنند؟ و یا اگر مسئولیتی در این زمینه داشته باشند، قدمی برای رفع مشکلات معیشتی مردم بر نمیدارند؟ آیهای از سورهی مبارکهی منافقون به این سؤال مهم پاسخ میدهد:
🔸 «هُمُ الَّذِينَ يَقُولُونَ لا تُنْفِقُوا عَلى مَنْ عِنْدَ رَسُولِ اللَّهِ حَتَّى يَنْفَضُّوا؛ آنها كسانى هستند كه میگویند: به افرادى كه نزد رسول خدا هستند انفاق نكنيد تا پراكنده شوند.» (منافقون: ۷)
همانگونه که ملاحظه میشود در این آیهی شریفه، منافقین کسانی معرفی میشوند که اولاً به مردمی که حامی نظام اسلامی هستند انفاق نمیکنند (لا تُنْفِقُوا عَلى مَنْ عِنْدَ رَسُولِ اللَّهِ) و ثانیاً هدفشان از انفاقنکردن به مردم یک چیز است: جدایی مردم از نظام اسلامی (حَتَّى يَنْفَضُّوا).
🔰 منافقینی که هدفشان براندازی نظام اسلامی است، با عدم رسیدگی به معیشت مردم، آنان را از نظام اسلامی دلسرد میکنند. به همین دلیل است که اگر آنان مسئولیتی نداشته باشند نیز همواره نسبت به آسایش و رفاه مردم حسادت میورزند و بر سر راه رفع موانع معیشتی مردم، مشکل ایجاد میکنند. چراکه رفع موانع معیشتی مردم؛ یعنی افزایش اقبال مردم به نظام اسلامی و این برخلاف هدف منافقین در براندازی نظام اسلامی است.
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
#دولت_جوان_حزباللهی
شبهات انتخاباتی همراه با پاسخ.pdf
1.08M
🔰 #بخوانید| چطور بهانه های عدم شرکت در انتخابات را پاسخ دهیم!
🔹 پاسخ به حدود 40 شبهه پیرامون انتخابات در ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوج زیبایی آفرینش خداوند
🔴قحطی هراسی؛ بهانه فرار از مسئولیت
🔹آقای روحانی دیروز گفت «نگذاشتیم حوادث (قحطی) سالهای ۱۲۹۶ تا ۱۲۹۸ تکرار شود. دشمنان، تحریم را علیه ایران اعمال کردند که کشور دچار قحطی شود، اما ما اجازه ندادیم قحطی ایجاد شود».
🔹وقتی میخواستند هیجان بیافرینند و رای بیزحمت پارو کنند، وعده میدادند «چنان رونقی به اقتصاد بدهیم و آن چنان مردم را از درآمد سرشار کنیم که نیازی به پول یارانه نداشته باشند». اما حالا که بعد از هشت سال، باید دولت را با کلی تپه آباد تحویل دهند، میگویند نگذاشتیم قحطی دوره احمدشاه قاجار تکرار شود. عجب اعتماد به نفسی!
🔹قرار بود چه بلایی سر مملکت بیاورند که نیاوردند؟
🔻چوب حراج به بیتالمال نزدند و صدها کارخانه را به تعطیلی نکشاندند، که زدند و کشاندند. سی میلیارد دلار ذخائر ارزی را به حلقوم رانتخواران نریختند، که ریختند.
🔻کشور را گرفتار واردات گندم و گوشت و مرغ و... نکردند، که کردند. رکوردهای تورم و رکود و ضریب جینی (شکاف طبقاتی) و نقدینگی ویرانگر را نشکستند، که شکستند.
🔻درآمد سرانه ثابت ملی را از بالای 6 میلیون تومان در سال 92، به زیر 5 میلیون کاهش ندادند، که دادند. قیمت مسکن را با سوء مدیریت و ترک فعل، هفت برابر نکردند، که کردند. موجب نارضایتی مردم و فراهم شدن مقدمات فتنههایی مانند ماجرای بنزین و بورس نشدند، که شدند.
🔻با دیپلماسی انفعالی، امنیت و اقتدار کشور را در کام خطر نبردند و دشمن را برای خرابکاری و ترور گستاخ نکردند، که کردند. انصافا کدام دشمن درمانده، میتوانست یک صدم این آسیبها را به «ایران قدرتمند» بزند؟
🔹واقعا کدام یک از این اتفاقات -که اندکی از بسیار است- به تحریم و مذاکره ربط دارد:
❗️دپو شدن ۴ میلیون تن کالای اساسی در گمرکات و بنادر.
❗️حذف کارت سوخت و ثابت نگه داشتن قیمت بنزین به مدت چهار سال که موجب قاچاق ۱۴۴ هزار میلیارد تومانی شد، و سپس، ۳۰۰ درصد گران کردن ناگهانی بنزین.
❗️اصرار بر تحمیل رکود به بخش مسکن به مدت حداقل پنج سال؛ در حالی که اهتمام به این بخش میتوانست ضمن مهار نقدینگی، چرخ صنایع و اصناف بسیاری را بچرخاند.
❗️کوتاهی در اصلاح نظام بانکی تورمساز؛ سوءمدیریت در حوزه نقدینگی و هفت برابر کردن آن.
❗️رشد حبابی بورس بر خلاف واقعیتهای اقتصادی و سپس سقوط سرسامآور آن.
❗️کوتاهی در مقابل اقتصاد زیرزمینی چند صد هزار میلیاردی و فرار مالیاتی ۳۰ هزار میلیارد تومانی.
❗️حذف سامانههای شفافیتساز و ضد قاچاق مثل «ایران کد و شبنم».
❗️فساد دهها هزار میلیارد تومانی در واگذاری برخی شرکتها و کارخانهها.
❗️دهها هزار میلیارد تومان اختلاس و فساد در برخی بانکها، صندوق ذخیره فرهنگیان، شرکت سرمایهگذاری پتروشیمی و...
❗️بیسر و سامانی شرکت های دولتی که ۷۵ درصد کل بودجه را به خود اختصاص دادهاند.
❗️انحراف ۶۸ درصدی از احکام بودجه و اجرا نکردن ۱۸ درصد دیگر (گزارش تفریغ بودجه).
❗️احتکار صدها هزار تن میوه و برنج و روغن.
❗️حیف و میل ۶۰ تن طلا (سکه) و ۱۸ میلیارد دلار ارز به قیمت دولتی، بدون تضمین واردات کالاها.
❗️طرح ادعای «از پیک کرونا عبور کردهایم»، خلاف نظر کارشناسان، و تحمیل خسارت ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی به اصناف در یک ماه .
✍️محمد ایمانی
🔰 راه ایجاد تحول، تشکیل یک دولت معتقد به جوانها است
👈🏻اگر باایمان و انقلابی نباشد، تحول درست اتفاق نخواهد افتاد
🔺 رهبر انقلاب، امروز در دیدار رمضانی دانشجویان: راه ایجاد تحول عبارت است از تشکیل یک دولت معتقد به تحول و معتقد به عنصر تحولآفرین یعنی عنصر جوان نخبهی مؤمن انقلابی؛ یعنی شرطش این است که مؤمن باشد و انقلابی باشد.
🔹والّا اگر [دولت] جوان بود با همان خصوصیات جرئت و توانایی و ابتکار لکن ایمان در او وجود نداشت، خب فایدهای ندارد. این، آن جوان با همان نیرو راه غلط را خیلی سریعتر و تندتر از پیرها و سالخوردهها خواهد رفت، فایده ندارد.
🔸اگر با ایمان نباشد فایدهای ندارد، اگر انقلابی نباشد کشور را به سمت یک حرکت تحولی درست هدایت نخواهد کرد؛ پس بایستی هم جوان باشد، هم مؤمن باشد، هم انقلابی باشد؛ یعنی این عناصر بایستی در مجموعهی دولت جمع باشد.
🔹هم تحول لازم است، هم تحول ممکن است. هم شرطش حضور یک دولتی است که معتقد به جوانها باشد و جوانها را به کار بگیرد و این کار انجام خواهد گرفت.
#بسته_خبری
🌙 @Khamenei_ir
🔰 خصوصیات یک دولت مطلوب و انتخاب خوب
🔺 رهبر انقلاب، امروز در دیدار رمضانی دانشجویان: مشارکت در انتخابات خیلی مهم است. مطلوب این است که در درجه اول مشارکت بالا باشد و بعد انتخاب مطلوب و انتخاب خوب.
🔹 انتخاب خوب انتخابی است که دولتی تشکیل بشود که دارای کفایت باشد، مدیریت لازم را داشته باشد، با ایمان باشد، مردمی باشد، لبریز از امید باشد. معتقد به توانمندیهای داخلی باشند. آنی که معتقد است که در داخل کاری نمیشود انجام داد، چه از لحاظ دفاعی، چه از لحاظ سیاسی، چه از لحاظ اقتصادی، چه از لحاظ تولید و امثال اینها کاری در کشور نمیشود انجام داد، واقعاً لایق فرمانروایی و حکمرانی بر این مردم نیست.
🔸 بایستی کسانی بر سر کار بیایند که معتقد به مردم باشند. واقعاً عنصر جوان را قدر بدانند. عملکرد انقلابی داشته باشند. حقیقتاً عدالتخواه باشند، نه اینکه به لقلقهی زبان اسم عدالت آورده بشود. به معنای واقعی کلمه عدالتخواه باشند و ضد فساد باشند. عدالت هم البته فقط عدالت اقتصادی نیست.
🔹 یک چنین دولتی انشاءاللّه اگر به وجود بیاید، این آن وقت صدها مدیر جوان و مؤمن را میتواند در بخشهای گوناگون از صدر تا ذیل بگمارد و انشاءاللّه کار کشور سامان خوبی پیدا کند.
#بسته_خبری
🌙 @Khamenei_ir
💠 درباره دفاع از حرم الاقصی
🔹جنگ کنونی در سرزمین های اشغالی، پاسخی است به محاسبه راهبردی صهیونیست ها که تصور می کردند نبرد را به شکل عملیات اطلاعاتی پی در پی به داخل ایران کشانده اند و مقاومت گرفتار حصار بازدارندگی شراکتی آنها و امریکا شده است.
از حیث راهبردی، مقاومت قبل از هر چیز در حال نشان دادن این نکته است که هراس صهیونیست ها از جنگ گسترده را به دقت محاسبه، و وارد طرح ریزی نظامی خود کرده، و آماده است راهبرد پاسخ در عمق را اجرا کند.
صهیونیست ها تصور می کردند از شکل گیری جبهه سوم در سوریه جلوگیری کرده اند. اکنون جبهه جدیدی در عمق سرزمین های 1948 می بینند. جبهه دریا قبلا گشوده شده. هنوز مانده تا از جبهه های پنجم و ششم، رونمایی شود.
توافق آبراهام، امنیت اسرایییل را افزایش نداد بلکه سعودی وامارات را در ناامنی ذاتی محیط پیرامونی اسراییل شریک کرد. الحاق به سنت کام هم نمایشی بود که حقیقت آن وقتی آشکار شد که مکنزی صریحا گفت امریکا بنا نیست به خاطر اسراییل وارد جنگ شود.
مقاومت برای نخستین بار در عمق سرزمین های اشغالی در حال استفاده از موشک های نقطه زن است. نه محاصره غزه موفق بوده و نه از دفاع موشکی کاری ساخته است. زیرساخت انسانی جدید شکل گرفته در سرزمین های اشغالی، از موشک های نقطه زن هم خطرناک تر است.
جنگ برخلاف تصور امریکا و اسراییل خط قرمز مقاومت نیست. خط قرمز این است که دشمن معادله زمانی و مکانی خود را به درگیری تحمیل کند. اکنون مقاومت، استفاده مستقیم از نیروی نظامی علیه اسراییل به شکلی که دشمن قادر به ایجاد جنگ گسترده نباشد را تست می کند. این یک معادله جدید است.
و ناگفته نماند دفاع از حرم، فقط مختص سوریه و عراق نیست. قبل از آنها، مسجدالاقصی حرم امت است و تنها نخواهد ماند.
✍ #مهدی_محمدی
هدایت شده از یاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠امیرالمؤمنین عليه السلام:
🍃إذا ضاقَ المسلمُ فلا يَشكُوَنَّ رَبَّهُ عَزَّوجلَّ، و لْيَشكُ إلى رَبِّهِ الذي بِيَدِهِ مَقالِيدُ الاُمورِ و تَدبِيرُها
🤲هرگاه مسلمان در تنگنا و سختى افتد، هرگز نبايد از پروردگار عزّوجلّ خود شكايت كند، بلكه بايد به درگاه پروردگار خويش، كه زمام و تدبير امور به دست اوست، شكايت برد
📚ميزان الحكمه ج6 ص42
#ماه_مبارک_رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️حاج آقا قرائتی:
💠اگر به خاطر خدا نباشه ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی شنیدنی یک شهید مسیحی که امیرالمومنین(ع) بر پیکرش نماز خواند و او را از اهل بیت دانست.
‼️ مقدار فطریه
🔷س 5432: #فطریه برای هر شخص چه مقدار است؟
✅ج: مکلف بايد براى خودش و كسانى كه #نانخور او هستند، برای هر نفر يك صاع (تقريباً سه كيلو) گندم يا جو يا خرما يا كشمش يا برنج يا ذرت و مانند اينها به مستحق بدهد و اگر پول يكى از اينها را هم بدهد، كافى است.
ضمنا #زکات_فطره امسال به قیمت گندم برای هر نفر بیست هزار تومان اعلام شده است.
#احکام_زکات #مقدار_زکات_فطره