هدایت شده از بصیر
⁉️دروغ قطع اینترنت از کجا سازمان دهی شده؟!
🔰در ماجرای مطرح شدن طرح مجلس برای حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی، رسانه های رسمی و افراد بدون هیچ منع و قیدی #دروغ_قطع_اینترنت را به ابزاری برای تشویش اذهان عمومی تبدیل کرده اند که موارد زیر درباره این موضوع قابل توجه است:
۱. هیچ طرحی در مجلس تصویب نشده بلکه نمایندگان مجلس یک پیشنویس پیشنهادی برای حمایت از کاربران و سرویسهای فضای مجازی ارائه دادند که با توجه به تخصصی بودن آن مقرر شده به جای بررسی و رای گیری در صحن مجلس، در کمیسیونهای تخصصی بررسی شود. پس این همه جنجال برای چیست؟
۲. همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: کاربران فضای مجازی در صورت انتشار محتوایی که جرم باشد هم مجرم محسوب نمی شوند و مسئولیت با پلتفورم هاست،
این حمایت از حریم و حق کاربران اینترنت کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟
۳. همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: پیامرسان ها، شبکه های اجتماعی و اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت موظف هستند به جای گرفتن پول از مردم، به مردم بابت محتوایی که در فضای مجازی تولید می کنند پول بپردازند! چون اگر همین فیلمها و عکسهای تولیدی مردم نباشد اساسا حیات شبکه های اجتماعی معنا ندارد و بسته های اینترنتی شرکتها فروش نمی رود! پس باید به مردم به عنوان تولید کننده محتوا پول بپردازند! این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟؟
۴. همین طرح تصویب نشده می گوید: همه پیامرسانها و شبکه های اجتماعی خارجی نه تنها فیلتر نمی شوند، بلکه می توانند در ایران نمایندگی داشته باشند. این یعنی زمینه رفع فیلتر حتی توییتر و تلگرام. این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت و #دروغ_فیلتر_اینستاگرام کجا!
۵.همین پیشنویس تصویب نشده می گوید: اینکه الان یک وزیر (ارتباطات) می تواند هر وقت که صلاح دید درباره مسائل فضای مجازی کشور مثلا قطع اینترنت تصمیم بگیرد اصلا منطقی نیست و باید یک شورای متشکل از همه قوا و مجموعه های ذیصلاح با خرد جمعی و تخصصی تصمیم گیری کند! این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟؟
۶. اینکه در ایران راه اندازی یک مغازه نیاز به قانون و مجوز دارد پذیرفته است اما وضع نسخه بسیار پیش پا افتاده تری نسبت به قوانین سختگیرانه امنیت و حاکمیت سایبری که در جهان در حال اجرا هستند، برای حفاظت و ساماندهی و تقویت فضای مجازی ایران می شود ناحق!! (مثالهای زیادی از اختیارات حاکمان و قوانین مربوط آن در دنیا از جمله آمریکا وجود دارد. می دانستید اگر رئیس جمهور آمریکا بدون کسب اجازه از احدی، اگر فقط تشخیص بدهد در فضای مجازی هویت آمریکا مورد تهدید است می تواند تمام اینترنت آمریکا را تا مدتها قطع کند؟)
۷. مسئله رسیدگی به وضعیت پیامرسانها و شبکه های اجتماعی شاید کم اهمیت ترین بخش این طرح باشد. اصل این طرح اساسا در ارتباط مستقیم با مردم و کاربران نیست. حفاظت و صیانت از مرزهای مجازی برای کنترل و نظارت از ورود و خروج اطلاعات از بخش های مهم طرح است.
این چند روز خیلی بحث بر سر طرح صیانت از کاربران داغه!
به عنوان کسی که 13 ماه اخیر از نزدیک درگیر زحمات دوستانم در طراحی طرح بودم چند نکته را مینوسم
دعوا سر چیه؟ دعوا سر اینه که تا امروز قانونی نداشته بحث زیرساخت و همه شرکت ها هر جوری که دوست داشتن با مردم تا میکردن، از طرف دیگه داده های مردم هم بی صاحب بود و پلتفرم ها مثل کافه بازار هیچ مسئولیتی در قبال نشت داده ها نداشتن. الان جریمه مالی سنگین(تا 30 درصد درآمد سالیانه) براشون دیده شده.
قبل از این وزارت ارتباطات خودش قانون مینوشت، خودش اجرا میکرد، خودش ناظر خودش بود. الان قانون نویسی(سیاست گذاری و رگولاتوری) از دست قوه مجریه خارج شده و به کمیسیون زیر نظر شورای عالی فضای مجازی منتقل شده که 1- حاکمیتیه نه دولتی، پس با تغییر دولت ها قوانین عوض نمیشن به نفع عده ای، 2- ناظر از مجری جدا شده
بحث ترافیک هم اینجا مهم شده، الان دولت، اومده توی ارمنستان CDN (چیزی شبیه به سرور مثلا که هزینه انتقال داده رو کاهش و سرعتش رو افزایش میده) اینستاگرام رو راه انداخته که هزینه اینترنتش برای ایرانی ها داخلی میافته، اما پولی که از مردم میگیره پول ترافیک خارجیه، یعنی 2 برابر! این هم در قانون اصلاح شده و دولت نمیتونه دیگه از این کارها بکنه
تا امروز یه کمیته (تعیین مصادیق) میومد هرچی رو که میخواست فیلتر میکرد، الان اگه خدمتی مشابه ایرانی (با لفظ جایگزین مناسب- یعنی باید دقیقا مثل همون باشه توی کارکرد و...) نداشته باشه فیلتر نمیشه. یعنی اینستا فیلتر نمیشه.
خارجی ها تا الان ول بودن. الان میتونن بیان دفتر بزنن توی ایران، نمایندگی رسمی داشته باشند، ما هم بهشون امکانات میدیم و حتی مجوز های مالی مثل ابزار پرداخت به اینستاگرام! (یعنی نیازی به کارت به کارت کردن نیست و خود اینستا درگاه پرداخت داشته باشه که کلی جلوی کلاه برداری رو میگیره)
تا امروز داده های مردم ول بوده، پلیس فتای کمال بیشه حکم میداد طرف میومد دیتا بیس اسنپ رو برمیداشت میبرد، از موقع تصویب قانون میره ذیل اصل 25 قانون اساسی و امنیتی ها هم دیگه بهش دسترسی ندارن مگر با حکم قاضی اصل 25
دعوا سر کجاشه؟ کلی آدم دارن با داده مردم کاسبی میکنن غیرقانونی، دستشون بسته میشه
کلی شرکت رانتی مثل دیجی کالا و بازار و... کلی پول در می آوردن و انحصار داشتن توی بازار، الان با باز شدن اومدن امکان رقیب خارجی به هم ریختن.
کلی از روابط و حمایت ها و وام ها که تا دیروز رفاقتی داده می شد الان باید شفاف بشه و اعلام بشه...
بازم بگم؟
فضای مجازی در یک کلمه صاحب دار میشه
نکته مهم اینه که هی میگن چرا الان چرا این دولت و...، طرح از مرداد پارسال توی مجلس بوده، دی گفتن بودجه، اردیبهشت گفتن انتخاباتآ الانم میگن تا اومدن دولت جدید صبر کنید. علت این تاخیر هم اینه که میخوان گندکاری ها رو جمع کنن یا رانت ها رو تکمیل کنن یا...
هدایت شده از بصیر
📌مراقب باش!
✒️ در کدام جبهه، شلوارت، پاره می شود؟ ♦️این دو شلوار را *دشمن،* پاره کرد...
یکی را با *جنگ نرم و ترکیبی* و دیگری را با *جنگ سخت.* *♦️♦️برای مواجهه با جنگ شناختی - ترکیبی، پدافند غیرعامل را جدی بگیریم.*
هدایت شده از بصیر
🔰 اگر از ظرفیتهای فوقالعاده کشور استفاده کنیم بر کمبودها غلبه خواهیم کرد
🔻 رهبر انقلاب: یک توصیه دیگر به رئیسجمهور نگاه به ظرفیتهاست. این روزها هی از کمبودها و مشکلات گفته میشود؛ خب بله کمبودها زیاد است، مشکلات هم زیاد است؛ ظرفیتها زیادتر از مشکلات است. ظرفیتهای فراوانی در کشور وجود دارد. ما در بخش آب، در بخش نفت، در بخش معادن، در بازار گسترده داخلی، در مسئله همسایگان، در آمادگی حیرتآور جوانان، ظرفیتهای فوقالعادهای داریم؛ اینها ظرفیتهای ماست.
بدون تردید این ظرفیتها میتواند بر مشکلات غلبه کند به شرط اینکه این ظرفیتها درست شناخته بشود و به کارگرفته بشود و به آنها پرداخته بشود. تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر لازم است و مطمئناً استفاده از این ظرفیت ها به کمبودهای کنونی غلبه خواهد کرد.
#تنفیذ_سیزدهم
هدایت شده از بصیر
🌐 دولت مستغرق
✍️ دکتر عبدالله گنجی
🔹 دولت روحانی بالاخره در فرجه قانونی به پایان رسید و دولت مستعجل نشد، اما دولت مستغرق بود. در مسائل فرو رفته بود و بسیاری از شاخصها را فرو برد. بسیاری از مردم عادی را سیاسی کرد و رشد اعتراضات در ایران رکورددار شد. اینکه بگوییم دولت روحانی هیچ اقدام مثبتی نداشت قطعاً بیانصافی است، اما اگر بیان مردم شاخص اندازهگیری است، رضایتی را حس نمیکنیم. خروج ایران از بند هفتم منشور شورای امنیت یا توجه ویژه به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی نمونههای خوبی از هزاران کاری است که روحانی به صورت تکموردی انجام داد. در تحلیل چگونگی عمل دولت روحانی صرفاً نمیتوان به تحلیل سیاسی یا اقتصادی بسنده کرد. در تحلیل دولت روحانی باید جایگاهی برای مسائل اعتقادی باز کرد که در ادامه خواهد آمد. برخی دولت روحانی را بدشانسترین دولت بعد از انقلاب اسلامی میدانند که البته بر سر مفهوم کلمه شانس معمولاً در ایران مناقشه است. این شانس را باید به حوزه اعتقادی برد و براساس قاعده «نزن در کسی را که میزنند درت را» تحلیل نمود.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1057613
هدایت شده از بصیر
*توصیه های رهبر معظم انقلاب برای رئیس جمهور*
در حقیقت آنچه که امروز توسط مقام معظم رهبری به عنوان توصیه به دولت جدید بیان شد، مواردی است که دولت آقای روحانی کنار گذاشته بود و ضرورت دارد به آنها بازگشت :
1️⃣ تاکید بر ارزش های اصیل انقلاب اسلامی
2️⃣ حضور در میان مردم، مردمی بودن و دخالت دادن ایشان در امور که جایگزین ندارد
3️⃣ گفتگوی صادقانه با مردم قطع نظر از پیرایه های سیاسی
4️⃣نگاه و توجه به ظرفیت های داخلی، شناخت، بکارگیری و پرداخت به ایشان
5️⃣ مبارزه با فساد با عزم راسخ
6️⃣ اقدام با برنامه و نه مشغول شدن به روزمرگی
امیدواریم دولت آقای رئیسی به این توصیه ها که خلع های کنونی است عمل نماید
هدایت شده از بصیر
💠 پشت پرده تلاش پر حجم رسانهای غرب برای القاء ناامنی در منطقه
🔹از بعدازظهر امروز سه شنبه ۱۲ مردادماه اخبار جهتدار و مشکوکی از سوی برخی رسانههای آمریکایی و انگلیسی در خصوص رخدادهای دریایی در خلیج فارس و دریای عمان منتشر و به صورت گسترده توسط برخی رسانههای منطقهای و فرامنطقهای بازنشر شد.
🔹اگرچه هیچیک از اخبار منتشر شده دارای منبع روشن و مورد تایید نیست و از قول منابع غیرمشخص منتشر شده، اما جهتگیری مجموعه خبرهای ذکر شده، القاء وجود ناامنی در خطوط کشتیرانی در خلیج فارس و دریای عمان است.
🔹مهمترین خبری که در این چارچوب از سوی وب سایت روزنامه تایمز منتشر شد اعلام برخورد یک کشتی سنگاپوری به نام «آسفالت پرینسس» با مین در سواحل بندر فجیره در امارات متحده عربی بود.
🔹به دنبال انتشار این خبر، بلافاصله برخی رسانههای غربی دیگر از احتمال ربایش، حمله پهپادی و پیاده شدن تعدادی کماندو روی این کشتی خبر دادند که هیچیک از موارد ذکر شده مستند به اخبار منابع رسمی نبود و تنها با عبارات «گفته میشود»، «منابع رسانهای گفتند» و... بازنشر شد.
🔹در پی این جوسازی گسترده، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان بلافاصله به این موضوعات واکنش نشان داد و با مشکوک دانستن انتشار این اخبار، نسبت به هرگونه فضاسازی کاذب برای اغراض خاص سیاسی هشدار داد.
🔹در همین خصوص؛ یک منبع ارشد نظامی حاضر در منطقه خلیج فارس به «نورنیوز» گفت: بر اساس گزارش نیروهای دریایی ایران در دریای عمان و خلیج فارس، شرایط عبور و مرور شناورهای تجاری کاملا عادی است و تاکنون هیچیک از منابع رسمی دریانوردی یا کشورهای حوزه خلیج فارس گزارشی از وقوع رخداد غیر قابل کنترل در منطقه اعلام نکردهاند.
🔹به طور قطع جنگ روانی ایجاد شده از سوی رسانههای تابلودار غربی و منطقهای برای ناامن نشان دادن منطقه خلیج فارس اهداف خاصی را دنبال میکند که بزودی ابعاد آن مشخص خواهد شد اما مسئله قابل توجه در این زمینه این است که ایران به عنوان یکی از استوانههای اصلی ثبات و امنیت در منطقه ضمن تداوم تلاش همهجانبه برای حفظ امنیت آبراه راهبردی خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان، هرگونه تلاش برای ایجاد ناامنی و ناامننمایی در منطقه را به دقت زیر نظر داشته و اقدامات لازم را برای مقابله با این اقدامات به کار خواهد بست.
هدایت شده از بصیر
مسالهی جنگ تبلیغاتی دشمن
دشمنان ما امروز بیشترین تحرکشان علیه ما - بیش از تحرکات امنیتی و اقتصادی - تحرکات تبلیغاتی و جنگ نرم است. تبلیغات رسانهای است.
برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلط بشوند، مبالغ هنگفت هزینه میکنند، کارهای بسیار انجام میدهند، فکرهای بسیاری را در مجموعههای فکری برای این کار استخدام میکنند، تا بتوانند با جنگ روانی، با تبلیغات گوناگون افکار عمومی کشورها را از جمله بیشتر از همه امروز کشور ما را - که هدف سوء نیت قدرتهای بزرگ است - قبضه کنند و در اختیار بگیرند. وقتی افکار عمومی یک ملت در اختیار بیگانه قرار گرفت، حرکت آن ملت هم طبعاً طبق میل آن بیگانه پیش خواهد رفت. کار تبلیغاتی کار مهمی است، ما در این زمینه ضعف داریم. در زمینهی کار تبلیغاتی و حرکت تبلیغاتی درست، کمکاری داریم. باید قویتر و هوشمندانهتر عمل کنیم.
رهبر انقلاب اسلامی ۱۴۰۰/۰۵/۱۲
کلیدواژهها و جملاتی که باید مورد بحث و دقت و گفتگو قرار گیرد:
۱. جنگ رسانهای، جنگ نرم
۲. اهمیت افکار عمومی
۳. راههای تسلط بر افکار عمومی
۴. حرکت ملتها تابع افکار عمومی است
۵. ضرورت کار رسانهای قوی و هوشمندانه
۶. تعریف هوشمندسازی
ارتباط مباحث بالا با🔻
۱. ضرورت تبیین درست
۲. جلوگیری از تحریف
۳. روایتگری صحیح از جنس روایت آوینی
۴. گفتمانسازی
۵. حرکت جبههای و هوشمندانه
باید #گفتگو و #تبیین کنیم.
هدایت شده از بصیر
🌀تجربهای که باید به کار آید
✍ عزیز غضنفری
🔰پس از بیانات رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار با هیئت دولت درباره تجربه اعتماد به آمریکا و مذاکره با آن، انتشار گزیدهای از گفتگوی بین معظم له و مرحوم رفسنجانی در این زمینه، بار دیگر موضوع مهم آمریکا و مسئله مذاکره با این کشور را به عرصه فضای سیاسی کشور کشاند.
✳️نکات تحلیلی:
✅موضوع آمریکا و مذاکره با این کشور قصه کماهمیتی نیست که نیازی به طرح مستمر آن نباشد. ایده مذاکره با آمریکا دستکم در این مقطع از تاریخ کشور ۸ سال است که مبنایی برای کنش گری در سیاست خارجی بوده است. آقای روحانی پیش از انتخابات ۹۲ اعلام کرد که آمریکا کدخداست و برای حل چالش هستهای باید به سراغ کدخدا رفت و نه دیگر کشورها که ارادهای از خود ندارند. این خواسته مورد موافقت قرار گرفت و در پی آن مذاکراتی شکل گرفت که منتهی به برجام شد. درنهایت نیز آمریکا از برجام خارج شد و دوباره به آغاز راه رسیدیم. بااینحال تفکر سیاسی اصلاحطلبانه درون کشور، بایدن و دموکراتها را متفاوت از ترامپ و جمهوری خواهان معرفی کردند. اینک اما روند مذاکرات وین نشان داد که همه آنها سر و ته یک کرباس هستند. اینکه دولت دموکراتها تعهد نمیدهد در آینده با برجام آن نکنند که ترامپ کرد، نشان داد عمل آنها با پیشینیانشان تفاوت چندانی ندارد. این اما همه بدعهدی آمریکا نیست، خبرهای دقیق وجود دارد که در مسئله راستی آزمایی و ضمانت اجرا، آمریکا حاضر نیست به الزامات آن تن دهد. ماجرای خصومت آمریکا با ملت ایران روشن است، در این میان اما بخش تأسفآمیز ماجرا آنجاست که عدهای در کشور با این ایدهها و نظرات، نظام و فرصتهای آن را در مسیر نادرست قرار داده و هزینه بر کشور تحمیل کردهاند. جدای از این، پایان یک دولت نباید برخی حوادث و وقایع را به فراموشی بسپرد؛ مثلاً اینکه آقای روحانی بهجای اشاره به بدعهدی آمریکا و کوتاه نیامدن آن از مواضع قلدرمآبانه، گفتند اگر مصوبه مجلس نبود، ما در اسفند ۹۹ توافق کرده بودیم!
✳️نکته پایانی:
✅ رخدادهای امروز نشان میدهد توافقی که آقای روحانی از آن صحبت میکند، تحریف واقعیتها و تاریخ و یقیناً فاقد ارزشهای عملی ثابت و پایدار برای ایران بوده است. بیانات اخیر رهبری و بخش منتشرنشده گفتگوی بین رهبر انقلاب و مرحوم رفسنجانی و دیگر تجربیات ، برای حرکت آینده کشور دارای ارزش راهبردی است. رویکرد جمهوری اسلامی در همه ادوار گذشته نفی کامل مذاکره نبوده، چه اینکه در مقاطعی مذاکرات موردی روی داده است، اما سیاست مهم آن است که کشور بهجای مذاکره برای لغو تحریمها، سیاست خنثیسازی تحریمها را پی بگیرد.
هدایت شده از بصیر
🔹بازنده اصلی ماجراجویی علیه ایران!
✍ حمید خوشآیند
✅به دنبال لفاظیهای مقامات صهیونیستی علیه ایران، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» با انتشار سرمقالهای به مسئولان ارشد مستقر در تلآویو هشدار داده در جریان جنگ دریایی با ایران، با آتش بازی نکنند چراکه در هرگونه درگیری با ایران، اسرائیل طرف ضعیفتر است.
✳️گزارههای تحلیلی:
1⃣- پس از سانحه کشتی نفتکش صهیونیستی در دریای عمان، در حالی مقامات صهیونیستی آشکارا از حمله به کشتیهای ایرانی سخن میگویند که جمهوری اسلامی ایران، هرگونه تعرض به امنیت ملی خود را برنتابیده و در مقابله با تهدیدات خارجی بهویژه از سوی رژیم صهیونیستی و سایر کشورها و نیروهای متخاصم، ولو در شرایط دشوار تحریم هم که باشد، از قدرت مخربی در پاسخ به متجاوزان برخوردار است. ایران هرگز اجازه نمیدهد که موازنه امنیت، تهدید و وحشت که به لطف جبهه مقاومت علیه رژیم جعلی شکل گرفته است، با ماجراجوییهای صهیونیستی و شرکای غربی و عربیاش به هم بخورد.
2⃣- مقامات صهیونیستی و همچنین برخی شرکای غربیاش ازجمله آمریکا و انگلیس در حالی ایران را متهم به دست داشتن در حمله به کشتی صهیونیستی میکنند که در دو سال گذشته 12 نفتکش ایرانی که به مقصد بنادر سوریه در حال حرکت بودند، توسط یگان تکاوری «شایتت ۱۳» رژیم جعلی صهیونیستی در دریای مدیترانه و سرخ مورد حمله قرار گرفتهاند. این نشان میدهد که «منشأ تنش» و بحرانآفرینی و هرگونه درگیری احتمالی در منطقه را باید در تلآویو جستجو کرد نه در تهران.
3⃣- برخی کشورهای خارجی و پادوهای داخلی آنها مایلاند که اتفاقات در دریای عمان را به روی کار آمدن دولت جدید در ایران ربط دهند و آن را یکی از نتایج این دولت بدانند. دراینباره باید تأکید داشت، تغییر دولتها در ایران هیچ تأثیری در کاهش یا افزایش تقابل و تنش ایران و رژیم غاصب صهیونیستی ندارد. در دولتهای هاشمی، خاتمی، احمدینژاد و روحانی، حمایت از فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی یکی از موضوعات کلیدی و کلان سیاست خارجی ایران بود و تلآویو نیز همیشه دنبال تنشزایی با ایران و اقدامات تروریستی علیه ایران بوده است، در دولت فعلی نیز همین روال ادامه خواهد یافت.
نکته پایانی: ایران از قدرت بازدارندگی بالا و توانمندیهای هوشمند و پیچیدهای در حوزههای مختلف امنیتی و نظامی برخوردار است. رژیم صهیونیستی که بیش از 90 درصد مایحتاج و کالاهایش از مسیرهای دریایی منتقل میشود، نباید ایران را به هدف گرفتن کشتیها و ناوگان حملونقل دریاییاش تهدید کند یا با همراهی واشنگتن و لندن درصدد تشکیل اقدام جمعی علیه ایران باشد. در هرگونه ماجراجویی، قطعاً صهیونیستها بازنده هستند.
هدایت شده از بصیر
🌹درس امروز مباهله برای امت اسلام🌹
✍محمد تقی احمدی پرتو
♻️ یکی از بزرگ ترین مقاطع تاریخ بشری
روز تقابل دو جریان بزرگ مدعی حق است.
روزی که دو مدعی اداره بهتر جهان یعنی مسیحیت و اسلام بعد از مباحثات سنگین علمی و...تصمیم گرفتند در پیشگاه خدا با تمام هستی و با تمام قوا به مباهله بپردازند!
✳️ پیروز نهایی این مباهله جریانی بود که در نهایت اعتماد به حقانیت دین و برنامه های الهی خود؛
تمام هستی خود را _ یعنی بهترین خانواده ای که الگوی عملی زندگی دینی در همه ابعاد بود_ به رخ کشید!!
🔰 وقتی اعتماد به حقانیت برنامه های متعالی دین الهی اسلام برای اداره جهان این گونه به نهایت درونی سازی خود رسیده است!
چرا پیروان آن پیام آور رحمت و سعادت
از مواجهه با مکاتب و جریان های مدعی اداره جهان دچار انفعال می شوند؟؟
🔴 بقول شهید عزیز جهانی سازی مقاومت حاج قاسم سلیمانی: میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد در خود فرصتها نیست. اما شرط آن، این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم.
هدایت شده از بصیر
♦️ استقرار واحدهای سایبری رژیم صهیونیستی در امارات برای ایجاد اختلال در خطوط هوایی و کشتیرانی
یک مقام امنیتی:
🔹حدود یکماه است که واحدهای سایبری موساد با انتقال تجهیزات پیشرفته به یک امیرنشین امارات، برنامه جامعی برای ایجاد اختلال در شبکههای ارتباطی و سامانههای ناوبری دریایی و هوایی در منطقه خلیجفارس و دریای عمان آغاز کردهاند.
🔹ایجاد اختلاف میان کشورهای حوزه خلیج فارس و وارد کردن آنها به درگیری ناخواسته، اصلیترین هدف اسرائیل در این خصوص بوده است.
🔹انتقال کانون بحران از سرزمینهای اشغالی به خلیجفارس و دریای عمان و کاهش فشارهای سیاسی و امنیتی به حکام این رژیم، هدف دیگر این بحرانسازی است.
🔹درصورت لزوم اطلاعات دقیقتری از محل استقرار، تجهیزات فنی و برنامههای این تیم که در هماهنگی کامل با دستگاه اطلاعاتی امارات فعالیت میکند، اعلام خواهد شد.
🔹گفتنی است بعد از ظهر دیروز سهشنبه، چهار کشتی نفتکش به نامهای «کوئین ایماثا»، «گلدن بریلینت»، «جگ پوجا» و «ابس» به صورت همزمان اعلام کردند که هدایت شناورها از فرمان آنها خارج شده است.
هدایت شده از بصیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشمیری رو بهتر بشناسید نفوذی منافقین که رییس کمیسیون امنیت ملی بود!!!
دقت کنید یک نفوذی شده بود رئیس کمیسیون امنیت ملی!
فرضیه توهم توطئه را همین ها برای عوام به راه انداختند که شناخته نشوند
#نفوذ
هدایت شده از بصیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 کار تمیز رسانه ای توسط انصار الله یمن
هدایت شده از بصیر
🔺ایرانیان در صدر خریداران خانه در ترکیه در سال ۲۰۲۱
🔹خرید مسکن ترکیه توسط ایرانیان در ۶ ماهه اول سال ۲۰۲۱ میلادی با ۹.۵ برابر افزایش نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۱۸ به ۳۰۷۰ واحد بالغ گردید.
🔹خرید مسکن ترکیه توسط ایرانیان در سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ در حدود ۷۰۰ واحد بود که در سال ۱۳۹۹ به حدود ۷۰۰۰ واحد صعود کرد. خرید ۷۰۰۰ واحد مسکونی در ترکیه معادل حدود ۲ میلیارد دلار خروج ارز از کشور است.
🔹در شرایطی که ایرانیان دارای رتبه هشتم ملیت های خارجی (با سهم ۳ درصد) در خرید مسکن ترکیه در سال ۲۰۱۷ میلادی بودند، در سال ۲۰۲۰ صدرنشین (با سهم ۱۸ درصد) بودند.
#آیتاللهمیرباقری
🔺جامعه ايران متدينترين مردم تاريخ هستند
زيرا بیش از چهار دهه است که در مقابل فشارهاي سنگين ابرقدرتهای مادی و جریان نفاق، پرچم اسلام و پرچم اهل بيت(ع) را بالا نگه داشتهاند.
اينکه کسی در درگيری بين جبهۀ کفر و نفاق با جبهۀ ايمان، بهنفع مکتب اهل بيت(ع) کار کند و مدافع مکتب اهل بيت(ع) باشد، مهمترين شاخصه دینداری محسوب میشود.
شاخصه اصلی دينداری این است که وقتی پرچم در دست اميرالمؤمنین (ارواحنا فداه) قرار دارد و ایشان با قاسطین و ناکثين و مارقین میجنگند، انسان در کنار حضرت امير(ع) بايستد و بجنگد و از آن حضرت دفاع کند.
جامعه ايران متدينترين مردم تاريخ هستند؛ زيرا بیش از چهار دهه است که در مقابل فشارهاي سنگين ابرقدرتهای مادی و جریان نفاق، پرچم اسلام و پرچم اهل بيت(ع) را بالا نگه داشتهاند.
«چند سال پيش بعضی از روشنفکران سکولار ادعا کرده بودند که انقلاب اسلامی هنری نکرده است و مردم ديندارتر نشدهاند!
من عرض کردم: شاخصه دينداری چيست تا بگوييم ديندارتر شدهاند يا نشدهاند؟ به نظر من اصلیترين شاخصه دينداری، دفاع از اسلام و دفاع از مکتب اهل بيت(ع) است؛ يعنی مثلاً وقتی پرچم در دست حضرت اميرالمؤمنین (ارواحنا فداه) است و با خوارج و معاويه و ناکثين و با جبهه جمل میجنگند، اينکه کسی کنار حضرت امير(ع) بايستد و بجنگد، اين شاخصه اصلی دينداری است.
اينکه کسی در درگيری بين جبهه نفاق و ايمان به نفع مکتب اهل بيت(ع) کار کند و مدافع مکتب اهل بيت(ع) باشد و در درگيری اسلام و کفر، مدافع اسلام باشد، مهمترين شاخصه دینداری است؛ ولو اين که کمتر بتواند تلاوت قرآن کند، ولو اين که يکبار نماز صبحش خدایناکرده قضا بشود.
در اين صحنه اگر کسی از اميرالمومنين(ع) جدا شد و به آن طرف رفت و شروع به نماز خواندن و قرآن خواندن کرد، و مثل ابوموسی اشعري پنجاه دور هم در دوران جنگ صفين ختم قرآن کرد، میشود: «رب تال القرآن و القرآن يلعنه» [چه بسا تالی قرآن که قرآن لعنتش میکند]!
ما بايد يک آدمی تربيت کنيم کنار حضرت امير(ع) بايستد و از آن حضرت دفاع کند؛ البته اين آدم، نمازخوان هم ميشود، خوشاخلاق هم میشود و مؤدی به آداب هم میشود؛ حتماً کسي که کنار حضرت امير(ع) است، بايد مناسک هم رعايت کند؛ کنار حضرت امير(ع) بودن، آداب دارد. ولی اصلش اين است که به زير پرچم اميرالمومنين(ع) برود و فداکاری کند. اصلیترين شاخصه دينداری اين است.
بر اساس شاخصهای که گفته شد، جامعه ايران متدينترين مردم تاريخ هستند؛ زيرا بیش از چهار دهه است که در مقابل فشارهاي سنگين دشمن پرچم اسلام را بالا نگه داشتهاند؛ پرچم اهل بيت(ع) را بالا نگه داشتهاند. و این در حالی است که ابرقدرتهای دنیا با ما میجنگند، جریانهای تکفیری با ما میجنگند، و در اين ترديدی نيست که انواع اسلحهها و امکاناتشان را بر عليه ما به کار میگيرند.
در اين درگيري وسيع، بیش از چهار دهه است پرچم اسلام ناب در دست ملتي است که با وجود غيبت امام معصوم(ع)، به نماينده آن حضرت و کسی که معتقدند منصب مرجعيت و فقاهت را از طرف حضرت تصدي میکند، اقتدا کردهاند و مشغول دفاع هستند و اين پرچم را بالا نگاه داشتهاند؛ اينها متدينترين مردماند.
البته در اين تهاجم ممکن است يک مؤمنی، يک جوانی مبتلا به گناهی هم بشود؛ زيرا فشار دشمن زياد است؛ شما اگر میخواهيد به يک جوان نمره بدهيد و تشخيص دهيد که چقدر متدين است يا نيست، بايد ببينيد فشار شيطان چقدر است و در کدام فشار، شما به او نمره میدهيد؟»
هدایت شده از بصیر
💠 لاف گانتس و کابوس اسرائیل
✍ محمد ایمانی
♦️دیروز بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی لاف زد "اسراییل آماده حمله به ایران است"؛ امروز با شلیک 20 راکت حزب الله به شمال سرزمین های اشغالی غافگیر شد. روزنامه یدیعوت آحارونوت می گوید مراکز نظامی و اطلاعاتی اسرائیل، این حمله را پیش بینی نمی کردند.
🔹محافل صهیونیستی پیش از این برآورد کرده اند که حزب الله لبنان، 160 هزار فروند انواع موشک را تدارک و تولید و به سمت مراکز حساس اسرائیل هدفگیری کند.
♦️رژیم صهیونیستی، آخرین بار در جنگ 12 روزه با مقاومت فلسطین و در برابر شلیک انبوه موشک ها و راکت ها دچار درماندگی شد. و این در حالی بود که نزدیکی های تاسیسات اتمی دیمونا با حمله موشکی مواجه، و در تاسیسات نظامی و موشکی تامر، انفجار بی سابقه اتفاق افتاده بود.
🔹همان زمان بنی گانتس گفت "تلاش برای رهگیری موشک های شلیک شده ناموفق بوده و موشک ها از سامانههای پدافندی ما عبور کرده؛ این اتفاقی پیچیده است". و لیبرمن وزیرجنگ سابق تصریح کرد "بازدارندگی ما دچار فرسایش، و موشکی با سر جنگی ۲۰۰ کیلویی به سمت اسرائیل شلیک شده است".
♦️جبهه مقاومت در دوره اخیر ارتقای توانمندی نظامی، هر چند یک بار، برگ تازه ای رو کرده. یکی از این توانمندی های کمتر استفاده شده و بسیار ویرانگر، قدرت پهپادی است که همانند توانمندی موشکی، در میان اضلاع مقاومت، تکثیر شده و در حال تولید است.
🔹بی دلیل نیست که ژنرال مک کنزی فرمانده نیروهای آمریکا در منطقه (سنتکام) چند ماه قبل گفت: "دقت موشکهای ایرانی در هدفگیری، نگران کننده است. استفاده گسترده ایران از پهپادهای شناسایی و هجومی، بدین معناست که برای اولینبار از زمان جنگ شبه جزیره کره، برتری هوایی ما از بین رفته است".
♦️گانتس دیروز در حالی که لاف آمادگی برای حمله به ایران را می زد، یک اعتراف مهم هم کرد که نشان می دهد کار از کار گذشته و آن این که "ایران سعی دارد با پی ریزی قدرت خود در لبنان، غزه و استقرار شبه نظامیان در سوریه، عراق و یمن، چالش چند جانبه در مناطق مختلف علیه اسرائیل تشکیل دهد".
🔹زمانی نه چندان دور، ملت های منطقه از خباثت های مستقیم صهیونیست ها یا خباثت های صهیونیسم مسیحی آرامش نداشتند. اما حالا، شیطنت ها بی پاسخ باقی نمی ماند. اکنون از عراق و سوریه تا لبنان و فلسطین و یمن، و از خلیج فارس و دریای عمان تا اقیانوس هند، زنجیره آفندی و پدافندی قدرتمندی پدید آمده که ویژگی مهم آن، تادیب متجاوز است.
♦️گفتنی است چند ماه قبل هنگامی که برخی منابع رسانه ای اسرائیل گفتند موشک شلیک شده به نزدیکی تاسیسات اتمی دیمونا، ۲۰۰ کیلومتر مسافت را طی کرده و احتمالا موشک ایرانی "فاتح ۱۱۰" بوده، ژنرال عاموس یادلین "رئیس سابق رکن اطلاعات ارتش اسرائیل" واکنش نشان داد و گفت:
🔹"مطمئن باشید حادثه دیشب دیمونا، حمله ایران نبود. ایران هنوز از ما انتقام نگرفته است. اگرچه حزب الله و ایران با اسرائیل حسابی دارند، با این حال باید نفسی به راحتی بکشیم که آنچه منفجر شد، موشک ایرانی نبود".
🌿 مکتب شیفتگان خدمت
🔥 و مکتب تشنگان قدرت
✍ غلامعلی کریمی
📖 از منظر قرآن کریم دو نوع مسئولیت پذیری و به تعبیر امروزی کسب قدرت و مدل حکمرانی داریم.
1️⃣ مسئولیت پذیری و کسب قدرت در تفکر و جهان بینی توحیدی .
🌿 مکتب شیفتگان خدمت
🌸 وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِينَ.
🌼 ﻭ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺟﺰ ﺭﺣﻤﺘﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺟﻬﺎﻧﻴﺎﻥ ﻧﻔﺮﺳﺘﺎﺩﻳﻢ. (انبیاء ، ١٠٧)
در این مکتب، فرد با توجه به توانمندیها و استعداد های خدادادی ، موظف به پذیرش مسئولیت و کسب قدرت در جهت خدمت به خلق خدا و به سعادت رساندن بشریت است ، در اینجا فرد حق ندارد از زیر بار مسئولیت الهی خویش شانه خالی کند.
🕯 پیامبران ، ائمه اطهار و اولیای الهی ، علیهم السلام ، مصداق بارز صاحبان مسئولیت در این تفکر و مکتب هستند.
⚘حضرت یوسف ، علیه السلام ، علاوه بر آنکه "عبد مخلص " است ، چون " حفیظ علیم " است، موظف است ، با پذیرش قدرت و مسئولیت ، بشریت را از عظیم ترین بحران خشگسالی تاریخ عبور دهد و ضمن تامین رفاه مادی ، سعادت اخروی آنان را نیز با دعوت به توحید و یکتا پرستی تضمین کند ؛
❓آیا چنین کار عظیمی بدون کسب قدرت و حاکمیت امکان پذیر است ؟
⚘قاسم سلیمانی حق استراحت و کناره گیری از مسئولیت ندارد ، در این تفکر و جهان بینی فردِ مومن آسایش سلامتی و عمر خود را صرفت خدمت به بندگان خدا می کند چرا که طرف معامله او خداوندی است که مالک کل هستی است.
🕯جهادگران این تفکر که عباد صالح پروردگار هستند، با توکل بر خداوند ، با راز و نیاز و دعا و تذلل به در گاه خداوند و با مراقبه و حساب کشی از خویشتن و با تهذیب نفس خود، روز به روز به اذن الله بر مراتب تقوای خود می افزایند و خود را در حصن حصین الهی قرار می دهند تا از دایره عبودیت و بندگی خداوند خارج نشده و آلوده به ظلم به بندگان خدا نگردند!
2️⃣ کسب قدرت و مدل حکمرانی در تفکر و جهان بینی مادی.
🔥 مکتب تشنگان قدرت.
🥀إِنَّ فِرْعَوْنَ عَلَا فِي الْأَرْضِ وَجَعَلَ أَهْلَهَا شِيَعًا يَسْتَضْعِفُ طَائِفَةً مِّنْهُمْ يُذَبِّحُ أَبْنَاءَهُمْ وَيَسْتَحْيِي نِسَاءَهُمْ إِنَّهُ كَانَ مِنَ الْمُفْسِدِينَ.
☄فرعون در زمین برتری جویی کرد، و اهل آن را به گروههای مختلفی تقسیم نمود؛ گروهی را به ضعف و ناتوانی می کشاند، پسرانشان را سر می برید و زنانشان را زنده نگه می داشت؛ او به یقین از مفسدان بود. (قصص ، ۴ )
در این نوع تفکر افراد با توسل به انواع حیله و دست زدن به هر جنایتی سعی می کند با کسب قدرت و حاکمیت ، به انواع و اقسام شهوات رانی ها بپردازد تا شاید عطش پایان ناپذیر و آتش خاموش ناشدنی شهوات و نفسانیت خود را ارضاء کند که شدنی هم نیست و سرانجام با آن بار سنگین جنایات راهی گور می شوند.
فرعون ها ، نمرودها ، معاویه ها ، رضاخان ها، ترامپ ها و ... نماد بارز این تفکر و جهان بینی هستند، که برای ماندن در قدرت به هر جنایتی دست می زنند که عالم پر است از نمونه های آن.
👈 افرادی که در این تفکر و جهان بینی غوطه ور هستند ، یعنی : " تشنگان قدرت " قادر به درک " شیفتگان خدمت " نیستند و آنان را با خویش مقایسه می کنند.
👈 اینکه تربیت یافتگان این مکتب شیطانی، با استناد به سخنان امامان منحرف خویش ، همگان را با خود و اندیشه و مکتب انحرافی خود مقایسه نمایند و با استناد به مبانی مکتب " تشنگان قدرت " و تحریف حقایق، به تخریب خادمان مکتب " شیفتگان خدمت " بپردازند ، امری طبیعی است.
با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی
تا بی خبر بمیرد در عین خود پرستی.
💠 نکته بسیار مهم و اساسی❗
نکته بسیار مهم که در بحث مسئولیت پذیری و مسئولیت سپاری، باید به آن توجه ویژه و خاص داشت ، تفاوت اساسی و مبنایی بین دو تفکر انقلابی ، جهادی و مومنانه ، با تفکر غیر انقلابی، غیر مومن و اشرافی و غربگرا است.
👈 البته کاملاً روشن است که ، انقلابی بودن به عملکرد و کارنامه است نه به ادعا و حرافی ، که آن هم با "شاخص های انقلابیگری " بخوبی قابل تشخیص است.
🥀 لذا آنچه چهره تابناک جمهوری اسلامی را غبار آلود نموده و زبان افراد غرب زده و دنیا پرست را دراز کرده ، تا با تحریف حقایق به تخریب " شیفتگان خدمت " یا همان جریان مومن جهادی و انقلابی بپردازند ، همین سپردن مسئولیت به افراد غیر انقلابی ، غرب گرا ، اشرافی و نا اهل و نا محرم است ، مخصوصا در برخی از انتخابات ها ، که الحمدلله با تغییر رویکرد از از جریان غربگرا به سمت جریان انقلابی ، ان شاءالله این غبار از چهره منور جمهوری اسلامی زدوده خواهد شد و چهره تابناک انقلاب اسلامی روز به روز درخشان تر خواهد شد. ان شاءالله .
📌راه حلی که هیچ جایگزینی ندارد!
✍️ مهدی فضائلی
🔹"مردم" یکی از مهمترین ارکان استمرار و استحکام یک نظام مردم سالار هستند و از دست دادن آنها به هر شکل یعنی از دست دادن بخش مهمی از سرمایه نظام.
🔹انقلاب اسلامی با همراهی همین مردم شکل گرفت، به پیروزی رسید، تثبیت شد و تا امروز ادامه یافته است و برای ادامه راه و رسیدن به اهداف عالی اش نیز همچنان باید همین مردم را در کنار خود داشته باشد.
🔹بخش مهمی از سخنان رهبر حکیم انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری حجتالاسلام والمسلمین رئیسی به موضوع مردم اختصاص داشت.
ایشان فرمودند:
« توصیه به رئیسجمهور محترم این است که در شعارهای ایشان مسئلهی مردمی بودن و از مردم شنیدن و در میان مردم بودن تکرار شده؛ این را از دست ندهند؛ این چیز بسیار مهمّی است. »
🔹سخن رهبر انقلاب ضمن تاکید بر عدم منافات مردمی بودن با ارتباط با نخبگان اینگونه ادامه یافت:
"دولت مردمی" را که شعار ایشان بود، در واقعیّت محقّق کنند و به معنای واقعی کلمه با مردم، در کنار مردم، در میان مردم باشند.»
🔹آیت الله خامنهای سپس مردم را تعریف کردند: «مردم یعنی همهی مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی.»
و در ادامه، این بحث را اینگونه مورد تأکید قرار دادند:
« دولت باید مظهر وفاق باشد. بعضی از این تغایرهای موهومی را که در بین مردم وجود دارد، بایستی با نگاه وفاقآمیز و نگاه ملاطفت به عموم مردم این توهّمات را تضعیف کرد. حالا ممکن است این نگاهها، این اختلاف نظرها بکلّی از بین نرود لکن بایستی از تأثیرگذاری آنها در حرکت جامعه جلوگیری کرد.»
🔹"تغایرهای موهوم" تعبیر تازه ای از رهبر انقلاب بود که باید به بحث گذاشته شود و مصادیق آن روشن گردد.
🔹رهبر انقلاب سپس برخی روشهایی را که به "مردمی" شدن دولت کمک می کند برشمردند:
« گفتگوی صادقانهی با مردم هم یکی از همین کارهایی است که به مردمی بودن کمک میکند؛ حرف زدن با مردم از روی صداقت، با قطع نظر از پیرایههای سیاسی و مانند اینها؛ صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند، راهحلها را به مردم بگویند، توقّعات را از مردم ابراز کنند و کمکهای لازم را به مردم تقدیم کنند. حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمّی است که دولت مردمی بایستی [به آن] متعهّد باشد.»
🔹علت این توصیه ظاهرا" ساده اما بسیار مهم و تاثیرگذار به رئیسجمهور جدید علاوه بر اینکه جزو ویژگی های نظام اسلامی است و خود آقای رئیسی نیز عالم و عامل به آن بوده اند، ناشی از غفلتی است که دولت قبل بواسطه رویکرد تعامل سازنده با جهان (بخوانید با غرب) داشت و نتوانست با مردم خود تعامل سازنده ای برقرار نماید؛ بگذریم که در رویکرد خود نیز ناکام ماند!
🔹نکته دیگری که رهبر انقلاب در تبیین مردمی بودن دولت مورد توجه قرار دادند، مبارزه با فساد بود چرا که اولا" عدالت از بارزترین ویژگی های نظام اسلامی است و مبارزه با فساد یکی از ابعاد مهم اجرای عدالت است ثانیا" فساد موجب بی اعتمادی مردم و فاصله گرفتن آنها از نظام و انقلاب می شود و ثالثا" یکی از مهمترین مطالبات مردم مبارزه با فساد است.« یک جنبهی دیگر از مردمی بودن عبارت است از مبارزهی با فساد. اگر ما به معنای واقعی کلمه میخواهیم در کنار مردم باشیم، باید بیامان با فساد و مفسد مبارزه کنیم.»
🔹و سخن پایانی، مهمترین فراز بیانات رهبر انقلاب در باب مردم است که البته پیش از همه عبارات فوق، مطرح شد و جا دارد همه قوا و بخصوص دولت و حتی نهاد ها در باره ابعاد و چگونگی تحقق آن ژرف نگری کنند.
« و مسئله اصلی، کلید اصلی، اینجا است؛ حضور مردم در همه مسائل، حلکننده مشکلات است. آن چیزی که حضور مردم را تأمین بکند، مردم را تشویق به حضور در عرصه و در میدان بکند -میدانهای مختلف مورد ابتلای کشور- مغتنم است. و حضور مردم هیچ جایگزین دیگری ندارد.»
هدایت شده از بصیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش سخنگوی شورای نگهبان به عدم امضا آملی لاریجانی در اعتبارنامه رئیس حمهور منتخب
سخنگوی شورای نگهبان:
🔹امضا نکردن یک عضو خدشه ای در اعتبارنامه رئیس جمهور منتخب ایجاد نمی کند.
⭕️طراحان جنگ نرم چگونه بر افکار عمومی مسلط میشوند؟
خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ و اندیشه: معصومه نصیری، معاون باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو ـ ایران و مدرس سواد رسانهای در یادداشتی به مساله جنگ نرم و چگونگی کارکرد آن پرداخته است.
💢در جنگ نرم دقیقا چه اتفاقی رخ میدهد؟
▫️جنگ نرم در پی «تغییر قالبهای ماهوی جامعه و ساختار سیاسی» آن است.
▫️جنگ نرم اساسا «آرام، تدریجی و زیرسطحی» است.
▫️در جنگ نرم، طراحان «تصویری شکستخورده، ناامید و مأیوس» ارائه میدهند .
▫️جنگ نرم از آنجا که بهآرامی رخ میدهد، «پایدار و بادوام» نیز هست.
▫️جنگ نرم «آسیب محور» است.
▫️جنگ نرم «تضادآفرین» است.
▫️جنگ نرم «تردیدآفرین» است.
▫️جنگ نرم «احساسات را درگیر میکند.»
💢اما راهکار رسانهای جهت شکست این مواجهه شناختی چیست؟
همواره درباره شیوههای طرحریزی رسانهای رسانههای معاند برای ایجاد تغییر در ادراکات و تفکرات مردم سخن گفتهایم، اما ایراد کار کجاست که همواره آن شطرنجباز ماهر که یک قدم جلوتر از برنامههای اشاره شده باشد، نیستیم.
▫️باید روایتساز باشیم. ما در روایت سازی رسانهای کمیتمان میلنگد.
▫️سوژه ها و موضوعات اصلی و فرعی را درست تشخیص دهیم.
▫️سرگرم نشویم.
▫️طرحریزی آفندی و پدافندی داشته باشیم.
▫️انعکاس صدای مردم و مشکلات کشور برای حل آنها باشیم. رسانههای ما عمدتا انعکاس صدای مسئولان و دستگاهها هستند تا صدای مردم.
▫️به موضوعات ملی، سطحی و جریانی نگاه نکنیم.
و در نهایت اینکه امروز به معنای واقعی کلمه در میانه جنگ شناختی و رسانهای تمام عیاری قرار داریم که وقتی در کنار برخی ناکارآمدیهای مدیریتی داخلی قرار میگیرد، به علت نداشتن سواد رسانهای اکثر مخاطبان، تبدیل به تیری زهرآگین برای افکار عمومی میشود که با هیچ پاککنی نیز نمیتوان آن را پاک کرد. امروز «#سمزدایی_رسانهای» ضرورتی است که اگر مورد توجه قرار نگیرد، باید روز به روز شاهد تلفات کشنده آن باشیم. کاش تا دیر نشده کاری کنیم.
ارباب ...
◾️صدای قدمت می آید
🖤هنگامه اوج ماتمت می آید
▪️ما در تب داغ و غم تو میسوزیم
▪️چند روز دگر محرمت می آید...
#پیشاپیش_ایام_محرم_تسلیت_باد 🏴
هدایت شده از بصیر
🛑 رفتار شناسی ترکیه در منطقه ی غرب آسیا
🔻ترکیه سیاسیت های منطقه ای و جهانی خود را عمدتا در سه محور طرح ریزی کرده است
۱) تقویت عرق نژادی و قومی
۲) حفظ گرایشات دینی و اسلامی
۳) روابط سیاسی با غرب و رژیم صهیونیستی
🔹 ترکیه با تقویت رویکرد های نژاد پرستانه و تاکید بر مشترکات قومی جامعه ی خود با دیگر کشور ها که از بدنه ی اجتماعی نژاد ترک و آذری زبان ها برخوردار هستند به دنبال تامین منافع و تقویت قدرت خود در منطقه است، نمونه ی این سیاست های قومی و نژادی تقویت رویکرد پان ترکیسم در جمهوری آذربایجان، برخی نقاط شمالی ایران، و ترکمنستان و افغانستان است که تا حدود زیادی این فعالیت ها برای آن ها مفید و کارساز بوده است.
ترکیه در عین حفظ و تقویت گرایشات نژادی به کمک قطر توانست جریان منطقه ای اخوان المسلمین را در کشورهای اسلامی و عربی طرفداری کند
🔹ترک ها سعی می کنند در کشورهای اسلامی سنی مذهب رویکردهای اخوانی را تقویت کنند و از طرفداران این جریان برای قدرت گیری حمایت به عمل آورند، نمونه ی این حمایت ها در کشورهای مصر، لیبی، یمن، و این روزها در تونس قابل مشاهده است.
🔹 با تمام فراز و فرودهایی که ترکیه در سیاست های منطقه ای داشته اما باید به این مساله اعتراف کرد که آن ها به همراه قطر موفق به راه اندازی یک جریان سوم در کنار محور مقاومت و محور عربستان و امارات و نوچه هایشان شده اند
🔹 جریانی که اگرچه این روزها به عنوان رقیب قدرتمند در مقابل محور مقاومت مطرح نیست اما یقینا در آینده به عنوان یک چالش واقعی در روبه روی مقاومت مطرح خواهد شد
ترک ها در کنار این دو رفتار، روابط پایدار و ثابتی با غرب و رژیم صهیونیستی برقرار کرده اند، سیاست های منطقه ای ترکیه تاکنون هیچ خطری را برای منافع رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه نداشته است، حتی در مواردی خوش خدمتی های سیاسی و رویکرد های منطقه ای خود را با رژیم صهیونیستی هماهنگ کرده است
♦️نتیجه ی اصول سیاسی حاکم بر ترکیه توسعه ی نفوذ آن ها در منطقه، بی
تفاوتی نسبت به سیاست های غلط آمریکا و غرب در منطقه و نهایتا حفظ حمایت های بین المللی و غربی ها برای مانور قدرت در منطقه است، سه عنصری که این روزها به راحتی در حال مشاهده ی آن ها در رویکرد های ترکیه هستیم
هدایت شده از بصیر
♦️سرلشکر سلامی: ظرفیت فروپاشی رژیمصهیونیستی مهیاست
🔹هماکنون ظرفیتها برای فروپاشی رژیمصهیونیستی مهیاست و کافی است شرایط با اشتباه آنها فراهم شود تا جنگ آینده جنگ ممات آنها نام بگیرد. حرکت اخیر حزبالله به نخستوزیر جدید رژیم جعلی نشان داد معادلات در جای دیگری تعیین میشود و هیچ چیزی عوض نشده است.
🔹صهیونیستها از این واقعیت درک دقیقی دارند که اگر موتور حزبالله روشن شود آنها باید قطعاً از سرزمینهای اشغالی فرار کنند، زیرا شخصیت جدید حزبالله در بُعد نظامی که قدرت جنگ روی زمین است اگر به حرکت درآید دومینوی فرار اتفاق خواهد افتاد.