هدایت شده از وضعیت انقلابی
📱اغتشاشات اخیر بهغیر از معضلات امنیتی، زخمهایِ خشکشده را که بر پیکر فکر سیاسی جبهه انقلاب اسلامی بود؛ باز کرد.
اشتباه نشود، سخن در خصوص تبیین ابهامات حجاب نیست، سخن در خصوص «فکر سیاسی» بالمعنی الاخص است.
مصداقیتر صحبت کنیم. بهطور مثال ابعاد «جذب حداکثری» بهعنوان اصل مسلم امام و رهبری، برای برخی تصمیمگیران و تصمیمسازان روشن نیست.
نمونه واضح این «ابهام» هم اینکه صدا و سیمایِ ما برای روشن شدن ابعاد اغتشاشات، به همان کرباسچی تریبون میدهد که زمانی بهعنوان مفسد اقتصادی محکوم شد و امروز هم فساد سیاسی حزب و همقطاریهایش وضع امروز را رقم زده است. که چه بشود؟ لابد برای اینکه مردم جذب شوند و بگویند چقدر صدا و سیمایمان جنتلمن شده و ما چقدر اشتباه میکردیم که میرفتیم سراغ «من و تو» و «نشنال» و مگر ماهوارهبینها بهخاطر ندیدن رویِ ماهِ کرباسچی (!) صدا و سیما را وِل کردند که حالا با رؤیت هلال به آن برگردند؟
یا مثلا همین دیوارنگارِ ولیعصر که تابلوی تمامعیار «اشتباه زدن» در جذب حداکثری بود و لابد دیوارنگارندگانِ ولیعصر انتظار داشتند که فرسودگانِ آوینیکُشِ سینمای ایران از فردای رؤیت عکسشان بر دیوار، چادر و روبنده ببندند و با معدود هواداران هتاکشان جذبِ فرهنگ اصیل اسلامی شوند و توبهکنان بستنشین شاه عبدالعظیم حسنی شوند.
در آخرِ متن، به سرِ متن برمیگردیم: بخشی از بحران مدیریتی که در ایام اخیر از تصمیمگیران و تصمیمسازان و نخبگان دیدیم، به مبهم بودن مفاهیم و نداشتن دیدی ثابت و متقن برمیگردد. مصداقیتر صحبت کنیم: همه ما جذب حداکثری را از بنِ دندان قبول داریم و برایش شب و روز نمیشناسیم، اما جذب چیست؟ جذب چگونه؟ جذبِ چه کسی؟ برای پاسخ به این سؤال نیاز به یک «مطهری» داریم که جلد دوم «جاذبه و دافعه علی» را بنویسد که رفت و ننوشت و ماندند و ننوشتند.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
بدون تعارف با رییس جمهور
آقای رییسی
به حکم جمهوریت نظام این حق را به خود می دهم که به عنوان یکی از کسانی که به شما رای داده و در پیروزی شما در انتخابات به اندازه خود تلاش کردم، بدون تعارف دولت شما را نقد نمایم، چرا که رای به شما را در حقیقت رای به آرمان هایی که خود را به آن دلبسته می دانستید، می دانیم والا ما با کسی عهد اخوت نبسته ایم.
آقای رییسی ما به شما رای ندادیم تا کسی مسئولیت وزارت میراث فرهنگی کشور را در دست بگیرد که در حوادث اخیر بجای دفاع از آرمان ها، با پُز روشنفکری به فریضه امر به معروف و نهی از منکر که اصل هشتم قانون اساسی بدان تصریح دارد، بتازد.
ما به شما رای ندادیم که امروز وزیر ورزش بیملاحظه دولت شما چنین قاب ذلیلانه ای را به مردم تحویل دهد و در اقدامی خلاف دیانت و عقلانیت، عجولانه با زنی که در لباس تیم ملی بصورت بی حجاب به مسابقه رفته و بعد از باخت بخاطر این عمل اش منافقانه بهانه تراشی کرده، عکس یادگاری بگیرد، آن هم زیر نام مقدس «الله» به عنوان نماد جمهوری اسلامی و نیز عکس امام و رهبری.
آقای رییسی طبق همان ملاکی که بخاطر وضعیت ظاهری اخیرا با آن خبرنگار زن آمریکایی مصاحبه نکردید، طبق همان ملاک باید با این زن برخورد نمایید و البته که باید بیش از آن با وزیرتان که از جنگ ترکیبی دشمن علیه حجاب و اسطوره سازی از این زن خبر نداشته و یا خود را به بی خبری می زند، برخورد نمایید.
پ ن:
فارغ از کشف حجاب این زن در حین مسابقه، وضعیت ظاهری این زن در عکس فوق و تایید این ظاهر توسط وزیر نادان، از نکات اعجاب آور این عکس است که به هیچ صورتی قابل توجیه نیست.
shajartooba 🌿
هدایت شده از خرمافروش
بیچاره اینستاگرام!!
همهی تقصیرها را گردن پیامرسانهای خارجی نیندازید...
خودمان بدترهایش را داریم؛ تولید داخل، با تأثیرگزاری و قدرت تخریب بسیار بیشتر!!
اگر بپرسند در تخریب فرهنگ ایرانی-اسلامیمان، تأثیر «اینستاگرام» بیشتر بوده یا «مسئولان»؟
جواب قطعی من، این «مسئولان» خواهد بود
اگر داستان تلگرام و اینستاگرام و ...، جامعهی مذهبی ما را از این مهم غافل کند، خود یک فرافکنی و حواسپرتیِ زیرکانه خواهد بود...
هنوز درد را نشناختهایم، چه رسد به درمانش!
شما فقط پیشینهی #ضرغامی را ببینید:
از «مبارزات پیش از انقلاب» تا عضو «دانشجویان پیرو خط امام» و مشارکت در اشغال سفارت آمریکا....تا مسئولیتها در «وزارت ارشاد»... تا مورد اعتماد رهبری در «ریاست 10 ساله بر سازمان صداوسیما»...
سوابق #سجادی وزیر ورزش و خییلی دیگر از مسئولین که حتی قابل مقایسه با ضرغامی نیست...
این دو نمونه، مسئولین و دولت انقلابی ما هستند. کم نداریم از نوع لیبرال و غرب گرا😣
تصاویر و ویدیوهای منتشر شده، جلد و تابلوی اینان است، در خلوتشان چه میگذرد، الله اعلم!
از اینچنین مسئولان، جامعهی بهتری بر میآید؟
اینها را چه کسی و چطور میخواهد «فیلتر» کند؟!!
از #گشت_ارشاد_مسئولین چه خبر؟...
@khormaforush
روسری سخت شد و قتل چه آسان ای وای
مادری کشته شده...کودک بی جان ای وای
شور میزد دل مادر نرو امشب پسرم
پاسخِ مادرِ دلتنگِ هراسان ای وای
شاه شیراز که از خونِ رضا، جان همه است...
هتک حرمت شده از شاه خراسان ای وای
خون پاک شهدا کار خودش را کرده
دیو را در دل این خطه چه رسوا کرده
دین فروشی به چه قیمت به بهای خونین؟
ننگ بر آنکه ز سر روسری اش وا کرده
روسری پاره کنی کشته دهد ارزش داشت؟
لخت بیرون بروی دین برود ارزش داشت؟
مادری جان بدهد بین حرم این خوب است
کشورت ساده عزادار شود ارزش داشت؟
سر سلطان به سلامت سر ما خاک شما
چادر ارث است برایم نرود از سر ما
م.ش
shajartooba 🌿
May 11
کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش...
عمر بگذشت به بیحاصلی و بوالهوسی
ای پسر جام میام ده که به پیری برسی
چه شکرهاست در این شهر که قانع شدهاند
شاهبازان طریقت به مقام مگسی
دوش در خیل غلامان درش میرفتم
گفت ای عاشق بیچاره تو باری چه کسی
با دل خون شده چون نافه خوشش باید بود
هر که مشهور جهان گشت به مشکین نفسی
لمع البرق من الطور و آنست به
فلعلی لک آت بشهاب قبس
کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش
وه که بس بیخبر از غلغل چندین جرسی
بال بگشا و صفیر از شجر طوبی زن
حیف باشد چو تو مرغی که اسیر قفسی
تا چو مجمر نفسی دامن جانان گیرم
جان نهادیم بر آتش ز پی خوش نفسی
چند پوید به هوای تو ز هر سو حافظ
یسر الله طریقا بک یا ملتمسی
اللهم ارزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک
#شهید_جمهور
#رئیسی
@shajartooba 🌿
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 «رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت»
✍️ پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
📝 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی شهادت حجتالاسلام والمسلمین سیّدابراهیم رئیسی رئیسجمهور اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجتالاسلاموالمسلمین آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
▪️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
▪️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
▪️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
▪️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
▪️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۳/۲/۳۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
آرمان گرایی در دل ساختارها
اگر بخواهیم در چند کلمه جنبه قدسی جمهوری اسلامی بیان کرده و منطق جمله معروف «جمهوری اسلامی حرم است» حاج قاسم را تبیین کنیم باید چنین بگوییم که:
جمهوری اسلامی مجموعه ای از نهادهای مختلف است که در واقع بهترین ساختار ممکن را در عصر غیبت برای پیاده نمودن احکام و اصول اسلام مهیا کرده است و البته در دل این ساختار آرمان و #آرمانگرایی ای وجود دارد که از انحراف و اکتفا کردن ساختارها به وضع موجود جلوگیری می کند و لذاست که باید تا پای جان از این مجموعه مقدس حفاظت و پاسداری کرد.
و مهم تر از همه اینکه مدیریت و سرپرستی این دو حیثیت اساسی در جمهوری اسلامی در دستان مبارک #ولایت_فقیه است که هم اسلام شناس است و البته هم زمان شناس و در واقع عجین بودن این دو حیث است که جمهوری اسلامی را زیبا می کند.
حول مساله #ساختار و #آرمان در جمهوری اسلامی حرف بسیار است، بگذاریم و بگذریم
ولی با توجه به این نکته باید گفت که #شهید_جمهور عزیزمان آقای رییسی نمونه ای بی نظیر از عجین بودن آرمان گرایی در دل ساختارها را برای مان در زمانه فعلی به نمایش گذاشت، ترکیبی زیبا که فقط ما از #شهدا و اسطوره هایمان سراغ داشتیم و برای همین نکته ظریف است که به حق گفته می شود که: پس از او رییس جمهور شدن سخت است...
او الگویی زیبا برای همه مسئولین و مردم ایران به یادگار گذاشت که می توان در نهادها و ساختارهای اساسی و کلیدی کار کرد ولی در دل ساختار ها هضم نشد و آرمان را فراموش نکرد.
مساله در زبان و تئوری بسیار ساده و روشن است ولی در عمل بسیار سخت و مشکل است و شاید ناشدنی است.
او در راس ساختارها و نهادهایی قرار گرفت که اگر امثال ما به دربانی آن می رسیدیم چه بسا #فساد از سر و روی مان فرو می ریخت، ولی او سالم ماند و مردم اش را فراموش نکرد و به #سرباز_رهبر بودنش افتخار می کرد.
او در بحر عمیق و لغزش گاه ساختارها و نهادها که بسیاری #بزرگان را در دام خود غرق و نابود کرد، غوطه ور شد ولی آلوده نشد
و چه زیبا گفت حافظ که
آشنایان ره عشق در این بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
حال او از میان مان رفت و ما و مردم مان را با داغ خود سوزاند و چه بسا شاید سیل اشک دیده هایمان ذره ای از این داغ بکاهد...
و البته ما افتخار می کنیم که به قدر توان محدود و کم خود حامی او بودیم و هر چه توانستیم برای او در دو دوره انتخابات اش به میدان آوردیم و منتی نه بر سر او و نه هیچ کس دیگر نداشته و نداریم
ولی از همان ابتدای دولت او به صراحت گفتیم که #مطالبه_گر خواهیم بودیم و از دولت او مطالبه آرمان ها را خواهیم داشت و بعضا در مقابل کاستی ها انتقاد هم داشتیم و داریم.
امروز اگر کسی بخاطر شهادت جانسوز رییسی عزیز به این #آرمانخواهی طعنه می زند، باید بداند که #حزب_اللهی از سر #جو_زدگی مطالبه گر نشده که امروز از مطالبه گری نسبت به #دولت_مردمی پشیمان شده باشد.
در واقع این رسالت مطالبه گری از فرمایشات رهبری دریافت شده بود که رئیسی عزیز هم افتخار سربازی ایشان را داشت.
اما حالا که عزت او و پایان خوش دفتر خدمت اش را می بینیم به اخلاص او غبطه می خوریم که چگونه توانست چنین خود را در دل مردم اش جای کند که فراغ اش اشک از دیدگان شان جاری سازد.
و در پایان هم با چشمانی اشکبار می گوییم که
خوشا بحال ات #رئیس_جمهور_عزیزمان که چنین عاقبت خوشی را برای خود رقم زدی:
الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ
طُوبَىٰ لَهُمْ وَحُسْنُ مَآبٍ
#رئیسی
#خادم_الرضا
#شهید_جمهور
@shajartooba 🌿
دنبال کدام وفاق ملی هستید؟!
کاش سیاست گذاران صدا و سیما که در صبح اعلام شهادت رییس جمهور خط رسانه مفتضح احیای برجامیانی همچون روحانی و ظریف و آذری جهرمی را روی آنتن زنده بردند الان اینجا می بودند تا تنوع مردم عزاداری که منتظر رییس جمهور شهیدشان هستند را ببینند.
آقایان دقیقا دنبال چه بودید؟
با تریبون دادن به این افراد به دنبال تولید وحدت و وفاق ملی بودید؟؟؟
اگر بخاطر دل شکسته این مردم نبود جا داشت از تک تک آنها می پرسیدیم که نظرشان درباره این کسانی که شما به دنبال احیای آنها بودید، چه است، تا شاید از نگاه و تصورات فانتزی تان دست بردارید
این ورشکستگان سیاسی چه آبرویی دارند که بتوانند حتی به اندازه ذره ای بین مردم وفاق ایجاد کنند؟
گر در خانه کس است یک حرف بس است
شهید جمهور عزیز ما که در سوگ او کشورهای منطقه از عراق و سوریه و ترکیه و پاکستان مسلمان تا هند هندو برایش اعلام عزا کردند، چه نیازی به این دارد که در تشییع او امثال روحانی و ظریف وفاق ملی ایجاد کنند؟؟؟
کسانی که روزگاری در عین بی انصافی به رییس جمهور خدوم ما برای حفظ قدرت شان می تاختند، آیا حقیقتا به دنبال تقدیر از شهید عزیز ما هستند یا به دنبال اعاده حیثیت از خود هستند؟؟؟
ابتدای بلوار پیامبر اعظم قم
در بین خیل تشییع کنندگان عظیم شهدای خدمت
@shajartooba 🌿
هدایت شده از روزنه
پیامدهای سیاسی_اجتماعی تشییع میلیونی شهدای خدمت/۱
#اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
در روزهای اخیر تشییع میلیونی پیکر مطهر شهدای خدمت آیتالله رئیسی و آیتالله آلهاشم و سایر همراهان، موجب حیرت جهانیان شد.
این اتفاق مهم از جهات مختلفی قابل تحلیل است و تا سالها باید در مورد تبعات سیاسی و اجتماعی آن حرف زد.
اما اینجا به برخی تبعات داخلی این ماجرا میپردازیم؛
۱. در دورانی که برخی بدخواهان خارجنشین به دنبال القای تصویری مغلوط از جایگاه روحانیت در ایران بودند، تشییع میلیونی پیکر مطهر دو روحانی انقلابی و مردمی، تمام کجروایتها و القائات غلط رسانهای دشمن را بر باد داد!
دنیا فهمید که نه فقط مردم ایران که جمعیت زیادی از آزادیخواهان جهان در غرب و شرق عالم، عاشق #آخوند_مجاهد_و_خدمتگزار هستند.
بلی! درست است؛ معدود #سکولارهای_حوزوی (بلندآوازه و میانتهی) را فارغ از این ماجرا باید تحلیل کرد، چرا که اساسا در این حلقه نیستند! آنان نه با مردم کاری دارند و نه مردم با آنها صنمی دارند!
طبیعی است که منزوی و منفعل باشند؛ این پرگوهای بیعمل که همواره سربار #روحانیت_اصیل بودهاند!
۲. اتفاق اخیر تجلی روشنی بود از #منشور_روحانیت #امام_خمینی. این عزیزان #فرزندان_معنوی #مکتب_امام بودند که در سربازی مخلصانه برای رهبر و خدمت صادقانه برای ملت، ذوب شده بودند و این عشق شورانگیز، محصول آن تربیت و آن سربازی و آن خدمت بود.
۳. رئیسی و آلهاشم ثابت کردند که در زمانه پرهیاهوی رسانهزده ما _که زردها و سلیبریتیها به توهمشان بر ذهنها حاکمیت دارند_ میتوان بیصدا خدمت کرد و خریدنی شد و #بر_قلبها_حکومت_کرد!
۴. واقعه اخیر فرصتی شد که ایمان بیاوریم #دست_خدا_بالای_دستهاست!
کسی را که لیاقتش را به او ثابت کرده باشد بالا میآورد؛ هر چند هزارها دست توطئهگر و زبان طعنهگو به تخریب و تصغیر و تحریف اقدام کرده باشند.
۵. ماجرای اخیر نشان داد، منطق #محبوبیت_مردمی و استمرار آن در ایران اسلامی، رمز و راز خود را دارد؛ اینجا سیاستمداران تا هنگامی محبوب مردماند که به آرمانها و ارزشها وفادار بمانند و بر عهد خود با ولایت و ملت باقی باشند. اینچنین نیست که افرادی گمان کنند آن هورا و تحسین و تشویقهای مردم برای شخص خودشان است! اینچنین گمانههای باطل در امثال #رجوی و #بنیصدر و #بازرگان (با التفات به تفاوت ذاتی مشرب فکری و سیاسی شان) در #دهه_شصت وجود داشته، گاهی در دیگران نیز مشاهده شده است؛
#میرحسین فکر میکرد با مخالفت با آرمان فلسطین و پشت پا زدن به برخی آرمانهای دیگر و خصوصا همصدایی با دشمنان در #فتنه۸۸ همچنان محبوب میماند!
#هاشمی گمان میکرد آن تمجیدهای امام رهبری و آن جایگاه مردمی، حتی با زاویهگرفتنهای مکرر باز هم باقی میماند!
#خاتمی گمان میکرد، آن اقبال سال ۷۶ و مقبولیت پرشور بعدی به خودش مربوط بوده و اگر هر طرف بچرخد، طرفدارانش همچنان با او همراه خواهند بود!
#احمدینژاد هم فکر میکرد اسطوره و پدیده ماندگاری در سیاست ایران است و حتی اگر به ولایت طعنه بزند و با حزباللهیها و جامعه وفاداران دین و ملت مرزبندی کند، محبوب القلوب میماند!
زهی خیال خام!
مع الاسف هیچکدام از اینها نتوانستند راز آن همه اقبال مردمی را دقیق بفهمند و مهمتر آنکه نتوانستند از این #سرمایه_اجتماعی صیانت کنند و آن را در جهت خدمت مستمر به ملت و نظام به کار بگیرند.
یادتان هست؟ #نخستوزیر_امام، #سردار_سازندگی، #حماسه_دوم_خرداد و #دولت_مهرورزی و....
حالا دیگر هیچ کدام از این القاب و عناوین، آن حس و حالی که سالیان دور ایجاد میکرد را ایجاد نمیکند!
ملت وفادار اما همچنان #شهید_رجایی و #شهید_بهشتی و #شهید_رییسی را یادشان مانده و میماند!
راز #محبوبیت_جاودانی این #یاران_صادق_انقلاب آن است که این عزیزان #تا_پای_جان بر #عهدشان با ولایت و ملت باقی ماندهاند...
۴خرداد ۱۴۰۳
@rozaneebefarda
بیانیه حمایت از دکتر سعید جلیلی.pdf
72.2K
بیانیه 110 تن از روحانیون، اساتید و طلاب نجف آباد در حمایت از دکتر سعید جلیلی
بسمه تعالی
«إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَمَانَاتِ إِلَىٰ أَهْلِهَا»(نساء-58)
در شرایط فعلی کشور که رئیس جمهور مردمی و خدوم خود را از دست داده ایم و چشم دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی به کشورمان دوخته شده است، تا پیام مردم شریف ایران را دریافت کنند، انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه اهمیتی دوچندان پیدا کرده است. علاوه بر آن تمایز و تقابل صریح و واضح جبهه باطل و سردمداران صهیونیستی آن در مقابل جبهه حق تردیدی در این باقی نمی گذارد که شرکت در انتخابات پیش رو فارغ از تکلیف دینی و ایمانی، بر هر وطن دوستی که دل در گرو این مرز و بوم دارد، امری لازم است.
در همین راستا مقام معظم رهبری(مدظله العالی) چندی پیش در سخنرانی سالگرد رحلت حضرت امام خمینی(ره) فرمودند:«این انتخابات بسیار مهم است، این حماسه انتخابات مکمل حماسه بدرقه شهیدان -خدمت- است»
بر این اساس ما جمعی از روحانیون و ائمه جماعات و طلاب نجف آباد در این انتخابات مهم و سرنوشت ساز علاوه بر دعوت مردم به مشارکت حداکثری و حضور دشمن سوز پای صندوق های رای، ضمن احترام به نامزدهای جبهه انقلاب، براساس معیارهای مطرح شده توسط امام و رهبری معظم انقلاب، دکتر سعید جلیلی را به عنوان نامزد اصلح تشخیص داده ایم.
در پایان از نامزدهای جبهه انقلاب مطالبه داریم که برای جلوگیری از تشتت آراء و تضعیف توان مردم ولایتمدار، در ذیل گفتمان انقلاب اسلامی، بر گزینه ای واحد اجماع نمایند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
تیرماه 1403
@shajartooba 🌿
❌چه کسی وحدت شکن است؟❌
هجمه رسانه ای غیرمنصفانه ای که در این ساعات پایانی علیه جلیلی بکار برده می شود بسیار عجیب و پر معناست ، انتخابات تمام خواهد شد و این رفتارهای سخیف و کثیف در ذهن ها باقی خواهد ماند.
بازار تخریب ها شایعه ها علیه جلیلی داغ شده است تا اراده مردم را برای رای به نامزد اصلح از بین ببرد. جالب این است که تخریب ها توسط همان کسانی دنبال میشود که در ابتدای ثبت نام انتخابات کوچکترین نقد را هم تخریب و انشقاق تلقی میکردند حال همین افراد هتاکانهترین هجمه ها وتهمتها را به جلیلی میزنند از سوی دیگر با به خط کردن شخصیتهای مذهبی و معروف به دنبال این هستند که در انتخاب مردم انقلابی تردید ایجاد کنند و جالب این است که بجای استدلال از اصلحیت بر این دست حمایت ها مانور شدید می دهند در حالی که رای و انتخاب اصلح در حقیقت تقلیدی نیست و اولا هر فردی می بایست برای رای خود حجت داشته باشد و نه اینکه رای خود را به نظر دیگران مستند کند.
در این انتخابات واضح است افرادی که خود را چنار جریان انقلاب مینامند و در هر انتخابات برای اکثریت بدنه تصمیم می گرفتند از اقبال قاطع بدنه انقلابی در کف شهرها و روستاها به جلیلی از همان ابتدای انتخابات، شوکه شده و قصد تمکین به نظر آنان را نداشته و ندارند ولی بر طبل وحدت کوفتند و کوچکترین نقدهای منصفانه را وحدت شکنی نامیدند ولی حالا زبان باز کرده و برای کاندیدای پر ادعایشان که در حال غرق در دریای مقبولیت ملت است، به هر تکه چوبی چنگ می زنند.
این مدعیان اخلاق که امروز سردمدار تخریب شدهاند همانها هستند که به بهانه مقبول بودن نامزدشان در سال ۹۲ مدعی بودند که باید حول قالیباف وحدت صورت گیرد و تحت عنوان تئوری «صالح مقبول» حتی رای به اصلح را نیز از ملاک انتخاب انداخته و به همین خاطر رای آوردن حسن روحانی را به خاطر عدم اجماع جلیلی و طرفداران او دانستند و چه تهمت ها به کسی همچون مرحوم آیت الله مصباح یزدی به عنوان مهم ترین حامی جلیلی زدند و چه کسی است که توصیفات بلند امام خامنه ای درباره ایشان را ندانند ولی دریغ از ذره ای انصاف. همان ها که بر اساس سلیقه شخصی و متعصبانه شان سخنرانی عید غدیر امام خامنه ای را حمایت از قالیباف تفسیر کردند، در هجمه به شخصیت آیت الله مصباح در قبال توصیفات رهبری، کور و کر شده اند.
آری این جماعت برای رای آوری قالیباف در هر انتخاباتی بر یک تئوری جدیدی تمرکز می کنند تا حریف را از میدان به در کنند، امروزه بر «کارنامه و مدیریت اجرایی» تمرکز می کنند و مقبول بودن را چندان اشاره نمی کنند ولی در سال ۹۲ در مقابل اصلحیت و حمایت بزرگان از جلیلی بر «مقبولیت» مانور دادند. و از همه مهم تر این مدعیان بی پروا همان ها بودند که در گذشته و در سال ۸۴ به هر گناهی که امروز برای دیگران به عنوان نقطه منفی مطرح می کنند مرتکب شدند. در آن سال جناب نامزد دکتر خلبان شان در مقایسه با دیگران نه «کارنامه و سابقه مدیریت» خاصی داشت، نه چندان «مقبولیت» داشت و نه حتی مورد تایید بزرگان و شخصیت های مهم انقلابی بود ولی تا آخر در صحنه باقی ماند و بخش مهمی از آرای جبهه انقلاب را متفرق ساخت.
ما فراموش نکرده ایم که در آن سال جامعه روحانیت مبارز تهران در دور نخست از چه کسی حمایت کرد ولی آقای قالیباف و طرفدارانش که امروز خود را مستظهر به حمایت بزرگان می دانند و دیگران را در این راستا تکفیر می کنند، چه وحدت شکنی ای کردند و آنان که امروز نظر بزرگان را ملاک کرده اند چگونه از نظر بزرگان در آن سال گذر کردند.
همان زمان هم جامعه روحانیت مبارز تهران که در راس آن شخصیتی همچون آیت الله مهدوی کنی حضور داشتند به روشنی به این وحدت شکنی امثال قالیباف اشاره کردند و در بیانیه انتخاباتی خود چنین گفتند:
«از یکسال پیش گروهی از افراد مومن و متعهد احساس مسوولیت کرده و برای ورود در عرصه انتخابات اعلام آمادگی نمودند،جامعه روحانیت همانند سایر اقشار از نخبگان و دانشمندان اعم از روحانی و دانشگاهی قضیه را به فال نیک گرفت... جامعه روحانیت مبارز، سرانجام این پراکندگی را نوید بخش وحدت و اجماع تلقی نمود و از این رو باهمکاری جمعی از علما و فقها و رجال سیاسی و مذهبی مساله وحدت را پیگیری کرد.... با این که نامزدهای محترم هر روز نوید وحدت سر می دادند ولی هر چه به انتخابات نزدیکتر می شدیم جز شعار و اظهار تمایل چیزی دیده نشد. ما از این برداران گله مندیم و گله های خود را در دفتر خاطرات انقلاب و نظام اسلامی محفوظ و مضبوط خواهیم داشت.»
https://irna.ir/x3FPWw
انتخابات سال ۸۴ در واقع نقطه روشنی برای آزمودن ادعاهای امروز طرفداران آقای قالیباف است که امروز بر طبل «وحدت» و «کارنامه» و «حمایت بزرگان» می کوبند و دیگران را بر اساس آن نفی و رد می کنند.
والسلام علی من اتبع الهدی
#رای_کثیف
@shajartooba 🌿
هدایت شده از محمد مهدی فاطمی صدر
عاقبت سالها سازماندهی نیروهای معتقد به نظام با فرمان و کد و کلید هماین بلبشویی است که شب انتخابات میبینیم؛ اگر نه آنها که با اجتهاد، جهاد میکنند نه خوف کردهاند و نه گیج میزنند و نه بازی میخورند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه عجب...!؟
خبر رسیده که آقایان واحد، قیصری و عابدینی از روحانیون جریان اصلاح طلبی نجف آباد در روزهای آخر مانده به انتخابات از پزشکیان حمایت کردند.
جای تبریک دارد که بالاخره این حضرات پس از مدتی احساس تکلیف کرده و مردم را به انتخابات دعوت کردند.
البته کاش حضرات کمی نسبت به دعوت های گذشته خود پاسخگو می بودند و سپس وارد کارزار حمایت از نامزدی جدید می شدند.
مردم نجف آباد فراموش نکرده اند که این آقایان به همراه جمع دیگری از روحانیون شهر چگونه از حسن روحانی حمایت کردند و چقدر مردم را از دولت شهید رییسی ترساندند، ولی وقتی دولت منتخب شان اقتصاد و معیشت ملت را به قهقرا برد بجای پاسخگویی نظام را متهم کرده و انتخابات ۱۴۰۰ را تحریم کردند.
هرچند باید ورود مجدد حضرات را تبریک گفت ولی باید از ایشان پرسید که
آن زمان که دولت منتخب شان سرمایه مردم را در بورس به باد داد کجا بودند؟
آن زمان که رییس جمهور افسانه ای شان بنزین را سه برابر کرد و با ادبیات صبح جمعه ای به ریش ملت خندید کجا بودند؟
آن زمان که دولت تدبیرشان قیمت دلار را ده برابر کرد کجا بودند؟
و...
آقایان مردم این کنشگری سیاسی مفتضح را متوجه می شوند که روزی از دولت روحانی دفاع کرده و رقیب هراسی کنید و آن زمان که دولت منتخب تان وضعیتی که با آن رقیب هراسی می کردید را بر سر مملکت آورد، مشکلات را گردن نظام انداخته و ادعا کنید که رییس جمهور هیچ کاره و تدارکاتچی است. ولی حالا دوباره به میدان آمده و با وعده های جدید از پزشکیان حمایت می کنید.
گلزارشهدای نجف آباد/۱۴تیر
پیوست: بخشی از حمایت های آقای واحد از روحانی در انتخابات ۹۶
@shajartooba 🌿
هدایت شده از سید محمدجواد موسویفرد
تو به این ایده رای دادی!
به ایده بنزین ۲۵ هزار تومانی با شیب ملایم،
به نساختن مسکن و ادامه ندادن طرح مسکن ملی،
به ایده نادرست بودن برنامه هفتم و بیبرنامگی مطلق،
به ایده سوخته رفع تحریم برای چرخیدن چرخ اقتصاد،
فردا اگر هر اتفاقی افتاد نگو چرا رهبر کاری نمیکند،
رهبر به تصمیم تو احترام میگذارد..
رهبر خودش را پیر کرد تا تو بالاخره "نقشات" را بفهمی!
بعد از ۲۵۰۰ سال شاهنشاهی و بی نقشی آحاد مردم، بفهمی و گردن بگیری و نق نزنی!
به امید روزی که بفهمی!
@Mousavi_Fard