🔴 #انتخابات_الکترونیکی یا #انتخابات_شفاف؟
🔻ماجرای اختلاف دولت روحانی با شورای نگهبان، بر سر «انتخابات الکترونیک» چیست؟
1️⃣ اول؛ حسن روحانی 5 دوره نماینده مجلس بوده(دوره اول تا پنجم مجلس)؛ 2 دوره نماینده خبرگان بوده(دوره سوم و دوره فعلی)؛ 2 دوره رئیس جمهور بوده است. یعنی وی 9 بار از طریق سیستم انتخابات نظام جمهوری اسلامی انتخاب شده؛ حالا ادعا می کند این سیستم انتخاباتی غیرشفاف است و باید الکترونیکی باشد و به تمسخر از سیستم انتخابات افغانستان می گوید!
2️⃣ دوم؛ جمعیت کشور افغانستان قریب 35 میلیون نفر است. طبق اعلام منابع رسمی این کشور قریب 10 میلیون نفر واجد رأی هستند. در انتخابات ریاست جمهوری اخیر این کشور که 3 ماه به طول انجامیده، دو میلیون و هفتصد هزار نفر در انتخابات شرکت کردند که حدود یک میلیون از این آرا باطل اعلام شد و طبق اعلام دولت این کشور آقای اشرف غنی با 923 هزار رأی اول(کمتر از یک میلیون!) و بعنوان رئیس جمهور انتخاب شد و عبدالله عبدالله با کسب 720 هزار رأی دوم شده است.
3️⃣ سوم؛ جمهوری اسلامی ایران قریب 40 سال است که انتخابات برگزار می کند؛ قریب 40 انتخابات برگزار کرده که نتایج آن هم درست در یک روز پس از انتخابات اعلام شده است. اولین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی –بنی صدر- حداقل 10 میلیون رأی از 14 میلیون رأی را آورده و چندین رئیس جمهور بالای 20 میلیون رأی داشته اند؛ آقایان خاتمی، احمدی نژاد و روحانی بالای 20 میلیون رأی کسب کرده اند! آنوقت آقای رئیس جمهور روحانی برای دفاع از انتخابات الکترونیک که اصل آن مورد تأیید نظام و شورای نگهبان است به تمسخر می گوید: افغانستان هم دیگر انتخابات الکترونیک برگزار می کند!
4️⃣ چهارم؛ در ماجرای فتنه 88، مصطفی کواکبیان و دیگر اصلاح طلبان گفته بودند برای حل مشکلات و اختلافات، ما هم مثل افغانستان «لویی جرگه» تشکیل دهیم! لویی جرگه افغانستان یک اجلاس با حضور کدخداها و بزرگان و رؤسای اقوام افغانستان است که مسائل را با کدخدامنشی حل می کنند؛ یعنی نظام جمهوری اسلامی بعد از سالها قانونگذاری و نظام سازی و ساختارهای قانونی همه را یکباره منهدم کرده و لویی جرگه تشکیل دهد!
5️⃣ پنجم؛ انتخابات الکترونیک یک ضرورت است و دیر یا زود می بایست زیرساخت آن در کشور آماده شود. از زمان دولت سازندگی قرار بود این کار انجام شود اما تاکنون پیشرفت آنچنانی نداشته و هیچ کدام از دولت ها نتوانستند زیرساخت ها و امنیت این کار را تماماً انجام دهند. هنوز این روند برای مسئولین نظام و شورای نگهبان و مردم شفاف نیست اما انتظار دارند که شورای نگهبان زیر بار آن برود؛ روندِ «احراز هویت رأی دهندگان، رأی گیری و تجمیع آرا» باید منجر به شفافیت، سلامت و سرعت انتخابات شود نه اینکه بگونه ای باشد که حتی برای مسئولین نظام، شورای نگهبان و نهادهای نظارتی کشور شفاف نباشد.
6️⃣ ششم؛ مهم تر از انتخابات الکترونیکی، انتخابات شفاف است؛ مسئله ای که در «انتخابات الکترونیکی» مورد ادعای دولت، هیچ شفافیتی برای مردم و کارشناسان و مسئولین و نهادهای نظارتی وجود ندارد. دستگاه ها و سخت افزار و نرم افزار آن کاملاً وارداتی است و باید از خارج وارد شود، امنیتی ندارد، براحتی هک می شود، سیستم «احراز هویت رأی دهندگان، رأی گیری و تجمیع آرا» آن شفاف نیست!
7️⃣ هفتم؛ آیا روحانی انتخابات غیرشفاف می خواهد؟ به نظر می رسد درد او انتخابات الکترونیک برای «انتخابات شفاف» نیست؛ بلکه می خواهد انتخاباتی غیرشفاف و ناامن با امکان تخلف در پوشش انتخابات الکترونیک برگزار کند؛ همانگونه که سال 88 می گفتند ساختارهای قانونی باید از بین برود و لویی جرگه تشکیل شود! چگونه است سیستم انتخاباتی که خودش حداقل 9 دوره خروجی آن بوده، غیرشفاف است؟ و چرا برای اینکه انتخابات شفاف(!!) شود دست به دامن یک روند ناامن به اسم انتخابات الکترونیک می شود؟
8️⃣ هشتم؛ تجربه انتخابات پرتخلف مجلس دهم در سال 94 و مسائلی که در حوزه انتخابیه تهران بزرگ اتفاق افتاد و همچنین تجربه انتخابات پرتخلف همین دولت در ریاست جمهوری سال 96 که منجر به محاکمه چندین مدیر دولتی و چندین استاندار و چندین فرماندار و بخشدار این دولت شده، نشان می دهد دستگاه های نظارتی خاصه شورای نگهبان و سایر دستگاه های امنیتی و مردم باید بیش از پیش هوشیار باشند و در پازل دولت بازی نکنند! این آقایان حاضر نیستند به راحتی صحنه قدرت را رها کنند. آقایانی که ده ها قرارداد محرمانه و غیرشفاف با دشمنان این کشور بسته اند، لیاقت دم زدن از شفافیت را ندارند؛ مردم نباید فریب بخورند.
#داود_مدرسی_یان
۱_همون نشست که تکذیب میکردن، بعد گفتن جلسه فقط برای یک #شام ساده بوده!
۲_فقط قبل از مشارکت یک "عدم" بگذارید، خبر درست است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سطح شعور شیخی را تماشا کنید که ادعا میکرد دیپلماسی و زبان دنیا را بلد است!
🔴 درخواست محرمانه آمریکا از طالبان: درخواست میکنیم حملات به نیروهای ما را متوقف کنید
🔹 فرستادگان “زلمای خلیلزاده” نماینده ویژه آمریکا با انجام سفری فوری به دوحه، با مقامات سیاسی طالبان دیدار کردند.
🔹 اخبار رسیده از این دیدار محرمانه، حکایت از این دارد که آمریکاییها از مقامات طالبان درخواست کردهاند که تنشها میان آمریکا و طالبان در افغانستان کاهش پیدا کرده و طالبان دیگر به نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان حمله نکند.
🔹 مقامات سیاسی طالبان نیز در این جلسه ضمن رد درخواست آمریکاییها، به آنها اعلام کردهاند که، یگانهای عملیاتی طالبان به جنگ با آمریکا ادامه خواهند داد.
🔹 گفتنی است، نیروهای طالبان دیروز موفق شدند هواپیمای حامل افسران بلندپایه ارتش و سازمان جاسوسی آمریکا را در غزنی سرنگون کنند
🔴 زمزمه هایی از زم !!
🔹طی چندماه گذشته آنقدر اتفاقات و حوادث عجیب و غریب پیش آمد که داستان دستگیری روح الله زم به حاشیه رفت و البته این امر برای نیروهای امنیتی فرصتی مغتنم بود تا فارغ از فشارها و هیاهوهای رسانه ای ، پرونده را جلو ببرند.
🔹حالا اما زمزمه هایی به گوش می رسد که گویا این پرونده با اعترافات زم به نتایج خوب و صدالبته شنیدنی و عجیبی رسیده است.
🔺شاید بایستی دلیل سروصداهای مکرر برخی ها در روزهای اخیر را در ترسِ آقایان از رسواشدن و لورفتنشان جستجو کرد...
✍"قاسم اکبری"
🔴ظريف رو دست خورد
گفتوگوي دانا با پيروز مجتهدزاده در مورد سخنان ظريف مبني بر "غيرمحتمل نبودن مذاكره با آمريكا": در طول تاريخ ديپلماسي ايران تا اين حد ناشي گري در بازيهاي سياسي بينالمللي كمتر سابقه داشته است
بارها گفتهام كه آقاي ظريف توانايي لازم براي درك عميق اينگونه كنشها و واكنشها در بازيهاي بينالمللي را ندارد/ ظريف بعد از رودست خوردن از آمريكا از اروپا هم رودست خورد.
🔴درگذشت مداح اهل بيت در حين خواندن زيارت عاشورا
اسماعيل خلجي جانباز و مداح اهل بيت (ع) صبح امروز سه شنبه ۸ بهمن ماه بعد از ذكر مصيبت اهل بيت (ع) و بعد از قرائت زيارت عاشورا بر اثر ايست قلبي دارفاني را وداع گفت/ مراسم تشييع پيكر اين مداح اهل بيت (ع) ساعت ۹ صبح روز پنجشنبه ۱۰ بهمنماه از مقابل منزل آن مرحوم در خيابان دماوند تهران برگزار ميشود.
🔸عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب: جریان حامی دولت به دنبال تخریب نیروهای انقلابی است
فرشاد مهدیپور:
🔹در چنین شرایطی شاهد حمله رئیسجمهور از موضع یک جناح به سامانه نظارتی و درواقع ایجاد فرافکنی است.
🔹جریان حامی دولت از حزب اعتدال و توسعه پشتیبانی میکند این حزب در رقابت شدید با کارگزاران و اتحاد ملت آنها است. این جریانات بهشدت وارد درگیریهای داخلی شدند که به چه نحوی قصد ورود به انتخابات را دارند.
🔹آنها تمام هموغم خود را برای ایجاد فضایی تنشآمیز جهت تخریب رقبا قرار دادهاند تا بتوانند مسائل داخلی جریان خود را پوشش دهند و در ادامه جریان حامی دولت وضعیت خود را در چنین شرایطی حفظ کند.