⭕️ در ۱۶ استان کشور روند ابتلا به کرونا نزولی شده است
👤معاون کل وزیر بهداشت:
🔹در ۱۶ استان کشور روند ابتلا به بیماری کرونا نزولی و تعداد مبتلایان در آنها بین صفر تا ۲۰ نفر شده است.
🔹در کل کشور نیز روند ابتلای جدید به کرونا نسبتا نزولی بوده اما تداوم این وضعیت بستگی به همکاری مردم در اجرای مناسب طرح فاصله اجتماعی هوشمند و کاهش ترددها دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅پرستار ترک-آلمانی:
📍اول کار از خانواده ها امضا میگیرند سپس با انتخاب دکتر دستگاه تنفسی را از بعضی قطع میکنند...!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 صدای اذان برای اولین بار در مسجد شهر بروکسل بلژیک...
📌 نگاه های تمام دنیا دارد به اسلام ختم میشود... خبرهایی نزدیک است ... این تاثیر رسانه در معرفی اسلام است
🌐 منبع خبر و فیلم :
https://bit.ly/3eiTuzD
⭕️نکاتی در باب رزمایش #همدلی و #مواسات
🔺حضرت آقا در سخنرانی خود در نیمه شعبان پس از برشمردن وظایف دولت در حل مشکلات مردم آسیب دیده از بحران کرونا، به نقش آحاد مردم در کمک به مستمندان و نیازمندان اشاره کردند. هرچند پیش از این ایشان بارها چنین توصیه هایی به مردم داشته اند اما این بار کاملا متفاوت و در بار معنایی گسترده از اصطلاح «رزمایش همدلی» و «رزمایش مواسات» استفاده کردند که طبعا ملزومات خاص خود را دارد و با توصیه های گذشته تفاوت های اساسی دارد.
1️⃣اولین مساله که از رزمایش همدلی و مواسات دریافت می شود، تاکید بر ماهیت جهادی و گسترده بودن ابعاد آن است. یعنی اولا کار باید کاملا جهادی و خودجوش باشد و دوما تاکید بر رزمایش گسترده نشانگر ابعاد وسیع آن در سراسر کشور آن هم با حجم بالا می باشد.
2️⃣رزمایش همدلی را باید با وظایف عادی و رسمی نهادهای دولتی و غیردولتی متعددی چون وزارت رفاه، سازمان بهزیستی، کمیته امداد، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام و...متفاوت دانست. اساس رزمایش همدلی بر ماهیت مردمی آن است. یعنی از گروه های مردمی جهادی تا مساجد و مردم عادی حتی بدون تشکیلات باید وارد میدان بشوند و از ایده تا اجرا را عملیاتی کنند و نهادهای دولتی تنها می توانند و باید زمینه و بستر این اقدامات را فراهم کنند. باید مراقبت کرد تا نهادهای دولتی و غیردولتی وظایف عادی و ذاتی خود را با تبلیغات جای رزمایش همدلی جا نزنند و ماهیت مردمی این اقدام را حفظ کرد.
3️⃣یکی از مسائل اساسی که حلقه مفقوده فعالیت های گسترده مردمی است و در بحران های چون سیل لرستان و شیراز و گلستان مشاهده شد عدم انسجام و فقدان یک بانک جامع اطلاعاتی از نیازها و نیازمندان است. آنچنانکه ممکن است در یک منطقه به دلیل مذکور کمک هایی به یک خانواده و محله چندبار برسد اما به خانواده و محله دیگری اصلا نرسد. اتفاقی که در ماجرای سیل های گذشته شاهدش بودیم. که می طلبد حال که بناست یک رزمایش همدلی در سراسر کشور اتفاق بیفتد، گروه های مردمی با تکمیل بانک اطلاعاتی خود از نیازمندان و ارائه به یکدیگر از موازی کاری بپرهیزند. و اساسا باید یک تیم در هر شهر و محله مامور تدوین یک بانک جامع اطلاعاتی و ارائه به گروه های مردمی و جهادی شود.
4️⃣جدای از جمع آوری کمک های خُرد مردمی و ایجاد شبکه گسترده از مردمی که حداقل توانایی در کمک های مادی دارند، باید سراغ خیرین نیز رفت تا هزینه ها و کمک ها به سمت نقطه هدف و مطلوب هدایت شود. آنچه در انفاق مهم است، پر کردن خلاءهای موجود است و نه هر کمکی در هر جایی. یعنی در کنار شناسایی خیرین، باید به فکر هدایت صحیح منابع نیز بود.
5️⃣رزمایش همدلی را نباید منحصر و محدود به پول و امکانات مادی کرد، بلکه هرکسی در هرجایی با هر توانی را باید در این رزمایش مشارکت داد و برایش نقش تعریف کرد. از بزرگ و ریش سفیدی که با اعتبار و آبرو خود می تواند مساله ای را حل کند، تا جوانی که از طریق ابزار رسانه می تواند هم جذب کمک کند و هم در تبلیغ و ترویج رزمایش موثر باشد تا معلمی که با آموزش رایگان به کودکان نیازمند می تواند در رزمایش شرکت کند و حتی جوانان اهل فنی که می توانند تعمیرات منزل یک نیازمند را رایگان انجام دهند. باید برای هر فرد در این رزمایش متناسب با ظرفیتش نقش فعالانه تعریف و تبیین کرد.
6️⃣از ظرفیت ماه مبارک رمضان هم باید استفاده شود تا رزمایش همدلی در یک روح و شرایط معنوی پیش رود. و از آن طرف هم این حرکت جمعی را منحصر به طیف انقلابی نکنیم و همه افراد جامعه با هر سلیقه و رفتار سیاسی را مشارکت دهیم. تا همانطور که رهبرمعظم انقلاب گفتند بحران کرونا را به فرصت تبدیل کنیم تا خاطره خوشی از این همدلی و مواسات گسترده در اذهان مردم بماند.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
🔴 پیام آقای کشاورززاده سفیر ایران در چین به بعضی از همکاران خود در وزارت خارجه
✍️ #مسعود_اسداللهی
🔹 "در مورد تبعات اظهارنظر آقای جهانپور سخنگوی محترم وزارت بهداشت و درمان، من هم به عنوان یک ایرانی راضی به خدشه دار شدن جایگاه ایشان به عنوان یک مقام رسمی نیستم و از راهی که بلدم در اینجا اقدام کردم ولی واقعیت قضیه این است که اظهارات ایشان و موج سواری فرصت طلبان، احساسات عمومی مردم چین را جریحه دار کرد.
🔸 مردمی که آنقدر به سفارت ایران اطمینان و اعتماد داشتند(البته با کار سنگینی که طی این مدت همکاران من در بخش دیپلماسی عمومی انجام داده بودند) که با یک فراخوان ما ظرف کمتر از 24 ساعت حدود یک میلیون یورو به حساب سفارت واریز کرده بودند و اگر ما به دلیل برخی ملاحظات اعلام پایان جمع اوری نمی کردیم، به چند میلیون یورو می رسید .
✅ اکنون طی این چند روز کار به جایی رسیده که در فضای مجازی ناسزا می گویند. این اظهار نظر نسنجیده چه سودی برای ما داشت.
🔹 در داخل باعث افزایش تنش مردمی، در محل ماموریت یاس و دلسردی مردمی، و در سطح دولتی شک و تردید و یا حتی بهانه برای تعلل در اجرای برخی توافقات خواهد شد. شاید اطلاع داشته باشید که در هفته چندین هواپیمای غول پیکر نیازهای اساسی ایران را از چین به ایران منتقل می کند.
🔸 از آن کالاهایی که وزارت صمت ما با افتخار اعلام می کند ظرف 48 ساعت تامین و وارد کشور شده است.
✅ امروز یکی از این پروازها دچار مشکل مجوز پرواز شد و کار به جایی رسید که پرواز لغو شود ولی پیغام از مقامات عالی رسید که هر جوری شده مشکل را حل کنید، چون به این کالاها نیاز است. ما هم دندمون نرم هر جوری بود ساعتی پیش مجوز را گرفتیم و پرواز انجام شد.
💢 دوستانی که خیلی رومانتیک و قانونمند بر اساس اصول پذیرفته شده از جمله اصل عمل متقابل و ... روابط با چین را تحلیل می کنند، لطفاً نگاهی واقع بینانه به روابط ما با چین داشته باشند.
🔻امامجمعه لواسان: اگر کسی از شهردار سابق #لواسان تقدیر کند، یعنی خودش هم فساد است. زیرا فساد او و باندش اظهر من الشمس است.
🔻 مأمور تشکیل دولت عراق: من نخستوزیر بحران هستم
مصطفی الکاظمی» مأمور تشکیل کابینه در عراق:
🔹 من و همانطور که همه میدانند منتخب [مردم] نیستم و بر پایه انتخابات صندوقهای رأی برای این پست انتخاب نشدم.
🔹 این مسئولیتی است که فراکسیونهای سیاسی من را نماینده آن کردهاند و این مسئله مسئولیت من را در قبال تهدیدها و چالشها دو چندان میکند
الکاظمی با اشاره به اینکه مقابله با چالشها نیازمند تلاش است، اعلام کرد که نام اعضای کابینه آماده است و اکنون وی در صدد مذاکره با فراکسیونهای سیاسی است تا بتواند رأی اعتماد را در اسرع وقت به دست بیاورد و کار خود را طبق اولویتهای مهمتر آغاز کند.
🔹 الکاظمی همچنین گفت که او «نخستوزیر بحران» است و با بیان اینکه برای حل چالشهای پیشروی کشور عراق «عصای جادویی» ندارد، تلاش کرد، انتظارات را از دولت احتمالی خود بکاهد.