eitaa logo
***شاخص***
818 دنبال‌کننده
77.8هزار عکس
33.7هزار ویدیو
152 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
❌ چرا اعتبارنامه تاجگردون با شک و شبهه‌هایی همراه است؟ 🔸 در مورد گذشته و سابقه فعالیت‌های غلامرضا تاجگردون،‌ نماینده اصلاح طلب مجلس دهم، حرف و حدیث‌های فراوانی در مطبوعات و فضای مجازی وجود دارد و باعث شده است برخی نمایندگان، با تایید اعتبارنامه ایشان مخالفت کنند. در ادامه به برخی از این موارد اشاره می‌کنیم: 1️⃣ برخی از خبرنگاران از جمله خبرنگار اصلاح‌طلب، صبا آذر پیک مدعی مسئولیت‌های مختلف اعضای خانواده تاجگردون در مناصب مدیریتی کشور هستند. 2️⃣ به گفته خود آقای تاجگردون، او دوره دکترایش را در دانشگاه گلوبال بیزینس بلژیک گذرانده است. اما وزارت علوم به طور صریح اعلام کرده است که اصلا چنین دانشگاهی وجود خارجی نداشته است. 3️⃣ غلامرضا تاجگردون تا پیش از نمایندگی مجلس حداقل در دوازده شرکت مدیر عامل یا عضو هیأت مدیره بوده که پس از نماینده شدن، اقدام به تاسیس ۵۲ شرکت در همه زمینه‌ها می‌کند و بر همین اساس علامت سوال‌هایی درباره پروژه‌های دریافت شده از وزارتخانه‌ها وجود دارد. 4️⃣ این شبهه مطرح است که آقای تاجگردون با استفاده از روابط توانسته است از مزایای بانک سرمایه بهره ببرد. 5️⃣ در انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی ستاد انتخاباتی آقای تاجگردون در شهرستان گچساران دست به بریز و بپاش‌های فراوانی زده است، این اتفاق سوالاتی را در ذهن مردم به وجود آورد که این هزینه‌ها از کجا آمده. 6️⃣ دستکاری در مصوبات مجلس که یکی از حواشی جدی مجلس دهم بود و علی‌رغم اعتراض‌های مکرر نمایندگان بی‌نتیجه ماند هم بی‌نسبت با آقای تاجگردون نیست؛ این ماجرا از آنجا به او مرتبط بود که تغییر مصوبه کمیسیون تلفیق در بودجه ۹۹ کل کشور تنها با حذف دو واژه به نفع نجومی‌بگیران رقم خورد و با توجه به شرایط خاص تصویب قانون بودجه امسال به همان شکل تبدیل به قانون شد. 📚 منبع: خبرگزاری‌ دانشجو 🔻توجه به این نکته لازم است که تا کنون طبق گفته نمایندگان مخالف با تایید اعتبارنامه تاجگردون،‌ فرصت کافی برای ارائه ادله و اسنادشان داده نشده است و نتیجه کمسیون تحقیق برای ایشان قابل قبول نیست. 👈 حال با مواردی گفته شده، باید دید که مجلس از این آزمون با قبولی سربرمی‌آورد و تصمیمی موافق با منافع مردم می‌گیرد یا باز هم لابی‌بازی‌ها پیروز می‌شود؟
در این وانفسای و فشار‌های شدید اقتصادی به مردم اینکه دغدغه برخی در یک ماه اخیر شده واقعا تاسف‌برانگیزه ! پ ن : یک ماه از حضور برخی در مجلس میگذره و رزومه‌‌ای جز تاج‌گردون ندارند !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سخنان روحانی را کامل گوش بدید! ‌ در بار اول می‌شنویم که کوچک شدن سفره مردم برای روحانی مهم نیست ولی اگر دقت کنین میفهمید که ایشون داره سخنان رهبری رو مسخره میکنه! یعنی بدبختی بکشیم ولی آرمان و نظام ما حفظ بشه! حالا کی گفتی حفظ و نظام یعنی کوچک شدن سفره مردم؟ شما روحانی را نمیشناسید! دکترای جنگ روانی داره مردم رو در فشار معیشتی قرار داده تا به مردم وانمود کنه که تحریم‌ها باعث شده به این روز بیوفتین، حالا که میخاید از این وضعیت دربیایید یا حفظ آرمان‌ها و نظام را انتخاب کنید یا مذاکره را!
⭕️ کاش حضرات مجلس‌نشین، این غائله تاجگردون را سریع‌تر به پایان برسانند و سایر وظایفی که از مجلس توقع میرود را دنبال کنند. واقعا خوب نیست که یک ماه از عمر مجلس، درگیر چنین مسئله‌ای باشد.. گمان هم میکنم صحبت‌های دکتر زاکانی، اتمام حجت خوبی برای تصمیم‌گیری نمایندگان داشت..
🔴نقطه ضعف اصلی دوران آملی لاریجانی 🔻ضعف اصلی آیت الله آملی لاریجانی، در مبارزه با فساد نبود؛ از برخورد با فساد سه هزار میلیاردی، دانه درشت ها و یقه سفیدها و سلاطین گرفته تا تحول در خدمات دیجیتال و ... نشان دهنده عملکرد خوب دوره قبل قوه قضائیه است. 🔻ضعف اصلی، کوتاهی در تعاملات رسانه ای و مردمی در دوران ریاست وی بود که حتی برخی مسئولین وقت قوه به آن اذعان داشتند. 🔻 متواضعانه و عملکرد تخصصی در حوزه ، هم موجب دریافت گزارش های ناب و نظارت بهتر بر عملکرد می شود و هم با انتقال صادقانه اطلاعات موجب واقعیات در بین افکار عمومی می گردد. 🔻اقدامات قوه قضائیه در دوران جدید، هم در حوزه های مبارزه عملی با فساد برجسته است و هم تا حدودی زیادی در حوزه مردمی بودن متمایز است که این امید می رود با اصلاح کاستی های دوره های قبل، عدالت و احساس عدالت را در جامعه شکوفا کند. ✍حمیدرضا ابراهیمی
با تو یک امت بهشتی می شود سرگذشت نوح و کشتی می شود ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌‎‌ @shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
🔴 رای شفاف مهم‌تر از نتیجه اعتبارنامه تاجگردون ✍️ 🔹 بررسی محققانه نماینده‌ها درباره شبهات و ابهامات نماینده‎‌های دیگر خودش بخش مهمی از وظایف نمایندگی است، به‌خصوص در دوره جدید که حجم بالایی از تبلیغات نماینده‌ها در ایام انتخابات بر نظارت و مقابله با مفاسد اقتصادی تمرکز داشت. 🔸 حتما بخش موثری از بهبود عملکرد دستگاه حکمرانی درخصوص زدوبندهای اقتصادی برخورد با مصادیق آن در جایگاه‌های مهم حاکمیتی و حکومتی است. ✅ حساسیت به‌خرج دادن درباره ابهام‌ها، تبدیل موضوع‌ها به حیثیتی‌ترین مساله مجلس نیست چه آنکه درباره همین ماجرای جناب تاجگردون برخی نماینده‌های جوان به اشتباه برای نشان دادن اهمیت موضوع مقابله با فساد، تمام حیثیت مجلس را به نتیجه این پرونده گره زدند. 🔹 مهم‌ترین مساله در ماجرای بررسی اعتبارنامه جناب تاجگردون فارغ از نتیجه نهایی آن، اصرار مجلس به مخفی‌کاری در رای‌هاست. بگذریم از اینکه معنای رای‌های ممتنع واقعا قابل فهم نیست، اما نماینده‌هایی که چه در شعبه 12 و چه در کمیسیون تحقیق، موافق و مخالف اعتبارنامه یک منتخب دیگر بودند، چرا رای‌شان نباید برای عموم مردم روشن باشد؟ 🔸 اعلام رسمی و ثبت تاریخی رای‌ها حداقل توقع از مجلس یازدهم است. چرا؟ چون مهم‌ترین چالش در تایید و رد پرونده‌های پیچیده مثل پرونده منتخب گچساران، لابی‌های پشت‌پرده است، ابهاماتی که ازسوی مخالفان تاجگردون در ایام انتخابات و یک‌ماه اخیر مطرح شده و همه مردم شنیده‌اند آنقدر مهم و جدی است که مردم در حوزه‌های مختلف انتخابیه می‌توانند با آگاهی نسبت به رای نماینده خودشان درخصوص پرونده اخیر ارزیابی بهتری از او داشته باشند. ✅ چرا باید نماینده مجلس از اعلام رسمی رای‌اش درباره پرونده‌ای مثل اعتبارنامه تاجگردون بترسد؟ 🔹 شنیدیم در کمیسیون تحقیق فقط دو رای مخالف به اعتبارنامه جناب تاجگردون داده شده است، مخاطبی که گزارش‌های علیه او را در رسانه‌ها مطالعه می‌کند، با انواع و اقسام اتهام‌های جناب تاجگردون مواجه می‌شود و این سوال مهم که اعضای کمیسیون تحقیق چرا و براساس چه تحقیقاتی رای مثبت یا منفی داده‌اند، برایش جدی می‌شود 💢 اینکه حقیقت درباره لیست بلندبالای اتهامات جناب تاجگردون چیست یک موضوع است و روند مبهم بررسی‌ها در مجلس موضوع دیگر. مطالبه شفاف‌شدن یک برهه تاریخی است.
🔴کمیسیون امنیت ملی مجلس از روند اجرای برجام گزارش تهیه می‌کند ♦️ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:گزارش‌های برجامی همچنان طبق روال گذشته از سوی وزارت امور خارجه هر سه ماه یک بار به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارسال خواهد شد. ♦️ کمیسیون امنیت ملی موظف است که گزارش نظارت بر اجرای برجام را تهیه و به صحن مجلس ارسال کند. ♦️امیدواریم هیئت رییسه مجلس یازدهم نهایت همکاری را برای طرح گزارش نظارت بر اجرای برجام در صحن مجلس داشته باشد. ♦️گزارش نظارت بر اجرای برجام حتما در کمیسیون امنیت ملی و سیاست حارجی متوقف نشده و در آینده‌ای نزدیک تهیه خواهد شد.
💢 رابطه تحریم چادر و مانتو با گسترش ✍ قاسم روانبخش 🔹سیاست های دشمن از عصر رضاخان که با نگاهی غرب گرایانه کشف حجاب اجباری را در دستور کار خویش قرار داد و با کشتار معترضان به بی حجابی در حرم رضوی و مسجد گوهرشاد تلاش کرد بی حجابی را در کشور رسمی کند، در عصر پهلوی دوم نیز با عملیات نرم ادامه یافت. در واقع سیاست های سخت و فیزیکی که رضاخان به کار گرفت، در عصر محمدرضا به نحوی آرام و با تبلیغات رسانه ای گسترش یافت. در نتیجه، در جامعه پیش از انقلاب اسلامی بی حجابی به یک ارزش تبدیل شد و زنان باحجاب را امّل و عقب مانده معرفی می کردند. 🔹با پیروزی انقلاب اسلامی زنان در دستور کار قرار گرفت و به دلیل گرایش مردم به ارزش های اسلامی، عفاف و حجاب اسلامی، جزو منش زنان ایرانی در آمد. زنانی که اعتقادی به حجاب نیز نداشتند از ترس مردم و به دلیل حاکمیت جریان انقلابی به پوشیدن حجاب روی آوردند. مقام معظم رهبری چادر را بهترین نوع حجاب معرفی کردند، هر چند حجاب با مانتوشلوار و روسری را نیز نفی نمی کردند. در سایه اعمال این سیاست های درست واصولی حجاب به یک گفتمان غالب در آمد و بی حجابی از جامعه رخت بر بست. 🔹ولی در آن سوی ماجرا و خط کاملا موازی، برخی روشنفکران و سیاستمداران خوش بین به غرب، با سخنرانی‌ها و اظهارنظرها، ابتدا به نفی چادر پرداخته و بر حجاب مانتو تاکید می ورزیدند و سپس بر روی مسأله رنگ متمرکز شدند و رنگ های روشن و مانتوهای رنگارنگ را نیز جزو حجاب تلقی کردند و آن را موجب نشاط و شادی جامعه ذکر کردند. 🔹با گذر زمان، تغییر شکل مانتوها و مدهای تنگ و کوتاه نیز حجاب به حساب آمد و مقنعه ها به شال تبدیل شد و کم‌کم شال ها از سر به گردن ها افتاد و اکنون پوشش زنان به مرحله ای رسیده است که دیگر نمی توان بر آن نام حجاب گذاشت! 🔹متأسفانه فعالیت های معکوس دولت ها و بی خیال شدن متدینان نسبت به این امر مهم، کار را به جایی رسانده که بعضا در خیابان ها و ماشین های سواری دیده می شود. 🔹از سوی دیگر بی توجهی به مقوله تولید پارچه و تولید مانتوهای گشاد برای خانم ها و گرانی چادر، به مرحله ای رسیده است که خانواده های مذهبی نیز به دلیل ناتوانی از تامین چادر مشکی به سوی همان لباس های وارداتی و ارزان قیمت سوق داده می شوند و در نتیجه، به تدریج چادر از کارتابل فرهنگ جامعه بر داشته می شود. 🔹 نیز که از بی بهره نیست، نه تنها اقدامی در جهت گسترش فرهنگ حجاب ندارد، بلکه به عکس زمینه های گسترش بی حجابی را فراهم می کند، که از جمله آن ها عدم حمایت از کارخانه های تولید کننده چادر ایرانی است. 🔹براستی آیا وقت آن نرسیده است که متدینان و انقلابی ها برای این مشکل چاره ای بیاندیشند؟ آیا زدن یک کارخانه چادر مشکی یا حمایت از کارخانه های موجود که به هر دلیل به تعطیلی کشیده شده اند، نمی تواند در دستور کار ارگان های انقلابی قرار گیرد؟ آیا ارزش که بتواند در بازار با چادرهای وارداتی رقابت کند، از ارزش تولید موشک کمتر است؟ بی تردید تولید موشک از ضرویات کشور است، ولی تولید چادر هم از موشک کمتر نیست، زیرا موشک ها امنیت آب و خاک ما را تامین می کنند و چادرها از دین و فرهنگ و هویت ملی و ایمانی ما حراست می کنند. 🔹فراموش نکنیم که هر چادر زن ایرانی موشکی است به قلب دشمنان دین و فرهنگ. ✅
🔶 چرخش 180 درجه ای مواضع « علیرضا پاک فطرت » در مورد و پاسخگویی به افکار عمومی 📌 گویی تا وقتی شفافیت قانون نشود، این مشکلات ادامه خواهد داشت، آقایان هیچ تعهد اخلاقی به انجام وعده های خود هم ندارند.
قدردانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از بیانات و الطاف رهبر معظم انقلاب آیت الله آملی لاریجانی: 🔹از بیانات حکیمانه و الطاف کریمانه رهبر معظم انقلاب نسبت به این حقیر، صمیمانه تشکر میکنم. 🔹اینجانب در هر دو دوره قبلی قوه قضاییه، به همراه مسوولان عالی قضایی و رؤسای دادگستری ها و دادستان ها، این راهبرد اساسی مورد تاکید رهبری نظام را، با قاطعيت تمام دنبال کرده ایم. 🔹هيچگاه از هیچ فرد فاسدی حمایت نکرده و نخواهم کرد. 🔹اگر اتهامی به کسی متوجه است، دستگاه قضایی باید با معیارهای قانونی و شرعی بدان رسیدگی کند، این وظیفه دستگاه قضایی و حق عمومی است. 🔹مجددا از الطاف پدرانه جناب عالی، خالصانه و خاضعانه تشکر میکنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 : چنانچه مناسباتمان با مردم طاغوتی شود؛ طاغوت، طاغوت است! 👈 چه تاج به سر چه عمامه به سر!
⭕ سفیر آمریکا در کویت در بیانیه ای اعلام داشته ؛ 🔺️ آمریکا از دولت الکاظمی برای محدود کردن سلاح به دست حشدالشعبی پشتیبانی خواهد کرد. 🔺️ ارتش آمریکا در حمله به مقر ستاد کتائب حزب الله "حشدالشعبی" مشارکت داشته است. 🔺️ مشارکت آمریکا در این حمله به درخواست الساعدی فرمانده سرویس ضد تروریسم عراق انجام شده است. 🔺️ ما از سازمان ضد تروریسم عراق پشتیبانی می‌کنیم.
جهانگیری: بودجه فرهنگی کشور باید بازنگری شود معاون اول رئیس جمهور: 🔹همه دستگاه‌های فرهنگی باید از سیاستگذاری‌های وزارت ارشاد تبعیت کنند. 🔹اقدامات بزرگی در این دولت انجام شده، اما نتوانسته‌ایم آنها را به خوبی برای مردم تبیین کنیم. 🔹بودجه بخش فرهنگی کشور باید مورد بازنگری قرار گیرد .
«ابوالقاسم طالبی» بعد از تبرئه باز هم به دادگاه فراخوانده شد! طالبی: 🔹نهاد ریاست جمهوری بر حکم صادره اعتراض کرده و پرونده دوباره به شعبه دو کیفری ارجاع داده شده است. 🔹قانون اساسی تفتیش عقاید را ممنوع کرده؛ اما دولت آنچه به ذهن هنرمند رسیده را هم جرم تلقی می‌کند. 🔹اینها تاوان فیلمی است که هنوز نساخته ام. مشخص نیست که اگر فیلم را ساخته بودم چه اتفاقی می افتاد.
🔸جانسون اتحادیه اروپا را به ترک مذاکرات برگزیت تهدید کرد 🔹بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس روز شنبه در تماس با ماتئوس موراواکی، همتای لهستانی خود، بار دیگر تاکید کرد که لندن آماده است تا بدون هرگونه توافق تجاری، اتحادیه اروپا را ترک کند. 🔹انگلیس و اتحادیه اروپا طی ماه‌های اخیر در حال مذاکره درباره جدایی بودند، با این وجود همچنان هیچ چشم‌انداز توافقی وجود ندارد. 🔹در صورتی که توافقی بین انگلیس و اتحادیه اروپا تا اول ژانویه ۲۰۲۱ حاصل نشود، مبنای جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا شرایط سازمان تجارت جهانی خواهد بود. در این صورت ممکن است شوک اقتصادی شدیدی به اقتصاد دو طرف وارد شود.
🔴 اتحاد شیعیان انگلیسی و نخست وزیر آمریکایی برای خلع سلاح مقاومت در مقابل داعش و آمریکا فتنه یعنی اینکه در بیت مرجعیت شیعه در عراق کسانی هستند که از دستور آمریکایی یک نخست وزیر و خلع سلاح کردن نیروهای مقاومت حمایت میکنند . چه زود یادشان رفت همین چند سال پیش جلوی چشم ارتش بی خاصیت عراق داعش نیمی از خاک این کشور را اشغال کرده بود تا چندکیلومتری نجف کربلا و سامرا پیشروی کرده بودند و تنها با شکل گیری سریع بسیج مردمی یا همان ، شیعیان در یک قدمی مرگ نجات پیدا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای کشور ایران و عراق وزیر کشور ایران: 🔹اتحاد دو ملت و دو کشور ثمره خون شهیدان سلیمانی و المهندس است. 🔹مقدمات اربعین در ایران فراهم شده اما منتظر تصمیم دولت عراق درخصوص نحوه اجرای اربعین امسال هستیم. وزیر کشور عراق: 🔹توسعه همکاری در همه زمینه‌ها به مصلحت دو کشور و دو ملت است. 🔹تصمیم گیری در مورد مراسم اربعین منوط به شرایط پیش روی مدیریت بیماری کرونا است.
پیدا شدن شواهد وجود کووید-۱۹ در اسپانیا، ماه‌ها پیش از گزارش آن در چین راشا تودی: 🔹شواهدی از وجود ویروس کرونا در اسپانیا یافت شده است که به چند ماه پیش از گزارش اولین مورد آن در چین بازمی‌گردد. 🔹گروهی از دانشمندان در بارسلونا می‌گویند در نمونه‌های منجمدشده فاضلاب این شهر که متعلق به مارس ۲۰۱۹ هستند، نوع جدید ویروس کرونا (کووید-۱۹) را شناسایی کرده‌اند.
📸 آغاز مرحله دوم پرداخت وام یک میلیونی به یارانه‌بگیران 🔹وام مرحله دوم برای حمایت از خانوارهای یارانه بگیر به مبلغ یک میلیون تومان است. 🔹مانند مرحله قبل بازپرداخت آن ۳۰ ماهه با اقساط ۳۵۱۰۰ تومان خواهد بود که از تیرماه از حساب یارانه افراد کسر خواهد شد.
«سعید اوحدی»، معاون رئیس‌جمهور: رهبر انقلاب عاقبت برجام را پیش‌بینی کرده بودند اوحدی، مقام معظم رهبری را یکی دیگر از مصادیق افراد آینده‌نگر و جلوتر از زمان خود دانست و گفت: در جریان جنگ رژیم صهیونیستی با لبنان، رهبر انقلاب به حاج قاسم می‌فرمایند که بروید به سیدحسن نصرالله بگویید که شما پیروز این جنگ هستید. معاون رئیس‌جمهور در بیان آینده‌نگری‌های رهبر معظم انقلاب، گفت: در برجام هم رهبر انقلاب عاقبت را  پیش‌بینی کردند. اوحدی با بیان اینکه بعد از جنگ، تمام جریان‌های بی‌بصیرت، علیه انقلاب با هم ائتلاف کردند، گفت: جریان حامیان لیبرال دموکراسی یکی از این جریان‌ها بود. وی با بیان اینکه همه وجود شهید بهشتی، خدمت به مردم بود، گفت: رهبر انقلاب ده سال است مسئله معیشت را فریاد می‌زنند و امسال را هم جهش تولید نام‌گذاری کرده‌اند. برای جهش تولید، رفتار بهشتی‌گونه می‌خواهیم. معاون رییس‌جمهور با بیان اینکه مدیون خون شهدای هفتم تیر هستیم، گقت: اگر خون این شهدا نبود، عزم لیبرال‌ها برای خارج کردن انقلاب از مسیر خود جزم بود. اوحدی با بیان اینکه دنیا امروز می‌داند که دشمن هیچ گزینه نظامی در مقابل ما ندارد، خاطرنشان کرد: پیشرفته‌ترین پهپاد آمریکایی را با سامانه بومی زدیم و انتخاب این سامانه، پیام داشت.   رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: آمریکا در قضیه اسقاط پهپاد، هیچ غلطی نتوانست بکند. کشتی‌های ما با عزت به آب‌های ونزوئلا رسیدند و آمریکا باز هیچ غلطی نتوانست بکند.
🌹امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند:«اِنّ لِلسّخاء مِقداراً فَانْ زَادَ عَلیه فَهُوَ سَرْفٌ، وَ اِنّ لِلحَزم مِقداراً فَانْ زَادَ عَلیه فَهُوَ جُبْنٌ، وَ لِلاقتصادِ مِقداراً فَانْ زَادَ عَلیه فَهُو بُخْلٌ وَ لِلشّجاعَةِ مِقداراً فَانْ زَادَ عَلیه فَهُو تَهوّرٌ؛ ♦️ سخاوت اندازه دارد، اگر زيادتر شد، اسراف است. احتياط و دورانديشى نيز اندازه دارد، اگر زياد شد، ترس است. اقتصاد و ميانه‌روى اندازه دارد، اگر زياد شد، بُخل است.شجاعت اندازه دارد، اگر اضافه شد، تهور (بی عقلی) است. 📚 مواعظ امامان عليهم السلام-ترجمه جلد هفدهم بحار، ج1، ص323 ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌‎‌ @shakhese. 🌍 🇮🇷🕌
شهید بهشتی می‌گوید...
🔹آیت‌الله بهجت: چقدر بین افراد تفاوت وجود دارد! همین امور ساده و آشکار مثل نماز، بعضی را به سماوات می‌رساند و برای عده‌ای هیچ خبری نیست، برای بعضی اعلی‌علیین است، و برای بعضی هیچ معلوم نیست که آیا این معجون شور است و یا شیرین؟! 📚 در محضر بهجت، ج۱، ص۲۸۲
🔴توبه‌نامه پدرخوانده اصلاحات در دوران پيري بدون عذرخواهي از مردم! ♦️ موسوي‌خوئيني‌ها مرد هميشه در سايه اصلاحات و دبير كل مجمع روحانيون مبارز، امروز در نامه‌اي خطاب به رهبرمعظم انقلاب از مشكلات كشور سخن گفت. ♦️خوئيني‌ها در حالي در نامه خود به مشكلات مردم اشاره مي‌كند كه هر خواننده عاقلي مي‌داند علت اين مشكلات، رئيس‌جمهور و دولتي است كه طي دو دوره موردحمايت تمام‌قد او و جريان سياسي‌اش قرار داشته است. ♦️خوئيني‌ها كه گويا نسبت به حمايت از باعث‌وباني مشكلات موجود پشيمان شده و به اشتباهش معترف است به‌جاي عذرخواهي از مردم، فرافكنانه نسبت به مشكلات هشدار داده است. ازاين‌رو اين نامه را در حقيقت توبه‌نامه وي نسبت به اقدامات سياسي‌اش در دوران پيري بايد دانست.
***شاخص***
🔴توبه‌نامه پدرخوانده اصلاحات در دوران پيري بدون عذرخواهي از مردم! ♦️ موسوي‌خوئيني‌ها مرد هميشه در س
موسوی خوئینی‌ها در نامه‌ای به رهبر انقلاب با برشمردن برخی مشکلات از ایشان خواسته‌ است که برای رفع این امور چاره‌ای اندیشیده شود. آقای موسوی خوئینی‌ها «اخیراً»! از استماعات و مشاهدات و مطالعه‌ی گزارش‌ها و تحلیل‌ها دریافت کرده است که آنچه در ذهن و زبان بسیاری از مردم و در زندگی آنان می‌گذرد زیبنده نظامی نیست که با پرچم اسلام به دنیا معرفی می‌شود؛ بر همین اساس ایشان نسبت به عمق بی‌اعتقادی و بی‌اعتمادی نسبت به مدیریت کلان و مدیران کشور که بر زبان بسیاری از مردم در کوی و برزن و در برخی محافل و مجالس می‌رود احساس نگرانی کرده و نهایتاً از رهبر انقلاب خواسته است که این آشفتگی‌های فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی و ... را حل کند. اصل موضوع معترض بودن مردم نسبت به اوضاع، بخصوص در حوزه اقتصاد، مطلب پنهان و محرمانه‌ای نیست؛ تقریباً همه می‌دانند که تورم جانکاه است، اوضاع اقتصادی خراب است، قدرت خرید مردم پایین آمده و ... و در عین حال مسئولان اجرایی خود را دولت گشایش می‌خوانند و معتقدند که اگر نبودند کار از این هم بدتر می‌شد! اینکه آیا آقای موسوی خوئینی‌ها یکباره و ناگهانی مسموع و مشهود و گزارش و تحلیل به دستشان رسیده و دست به قلم شده‌اند یا از قبل هم گوشه‌هایی از این مشکلات را مطلع بودند یا خیر چندان مشخص نیست، امّا یک چیز واضح است: ظاهراً سیاست بسیار بیشتر از اقتصاد دچار ابتذال و رکود تورمی شده است، والّا بعید است در شرایط عادی سیاست شاهد چنین نامه‌هایی، آنهم از منظر مدعی بودن و مطالبه گر بودن از ناحیه فردی چون جناب آقای موسوی خویینی‌ها باشیم. نقد به یک وضعیت از دو حال خارج نیست؛ یا شما رویکردی که منتهی به آن اوضاع شده را مناسب نمی‌دانید و یا مجریان و عاملان را دچار قصور و تقصیر در پیگیری آن رویکردها می‌دانید. با این مبنا، نامه‌ی آقای موسوی خویینی‌ها چنان عجیب است که بعید است هیچکدام از اصطلاحات مرسوم در سیاست توان توصیف آن راداشته باشد.  آقای موسوی خوئینی‌ها مسئول اصلی تسخیر لانه جاسوسی آمریکاست، به نوعی که بی‌اطلاع و بدون خبر دادن به امام(ره) دانشجویان را تشویق به تسخیر و به آنها هم توصیه می‌کند که هیچ اطلاعی به امام ندهند و کار خود را بکنند: "چه این کار{تسخیر لانه جاسوسی آمریکا} بد باشد و چه خوب؛ شما این سؤال را نکنید و من هم از امام نمی‌پرسم. مگر شما می‌خواهید چه بکنید که نمی‌شود جبرانش کرد؟ شما که نمی‌خواهید کسی را بکشید یا جایی را خراب کنید، می‌خواهید وارد سفارت آمریکا شوید!"(آذر 89، نشست به جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران). او همچنین عضو شورای بازنگری قانون اساسی در سال 68 بوده و سمت‌های متنوع و مختلف دیگری مانند مسئولیت احراز صلاحیت‌ ریاست‌جمهوری اول، عضویت در مجلس خبرگان اول، دادستانی کل کشور، نایب رئیس دور اول مجلس شورای اسلامی، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و ... را هم در کارنامه دارد. به عبارت روشن‌تر، موسوی خوئینی‌ها هم در اصلاح قانون اساسی نقش داشته، هم نظارت بر انتخابات را تجربه و اعمال کرده، هم در کار تقنین بوده، هم مصلحت نظام را برای مدتی تشخیص می‌داده و بالاخره در همه حوزه‌ها بوده و مهمتر اینکه اکثریت این سمت‌ها را در دوره‌ای به عهده داشته که امر ریل‌گذاری سازوکار حکمرانی در جمهوری اسلامی انجام می‌شده است، پس از آن نیز در دوره پس از امام(ره) در دوره‌ها و سالیان متعددی دوستان و هم‌کیشان او یا در قوه مقننه بودند و یا امور اجرایی را در دولت آقایان خاتمی و روحانی برعهده داشتند. اما آقای موسوی خوئینی‌ها به نوعی مشکلات را مطرح می‌کند که گویی یک روز قبل از نگارش نامه از مریخ آمده و با چنین اوضاعی مواجه شده و وظیفه‌ی سنگین اصلاح امور را به دوش گرفته است. مهمتر از سابقه‌ی آقایان در پست‌ها و سمت‌های متعدد و متنوع، مسئله‌ی «رویکرد» است. دست‌کم تا آنجا که به اختیارات حوزه رهبری مربوط است، مهمترین نقد اصلاح‌طلبان و هم‌کیشان آقای موسوی خوئینی‌ها به رویکرد کشور در سیاست‌خارجی بازمی‌گردد. آنها مشخصاً معتقدند سیاست‌های جمهوری اسلامی در مواجهه با آمریکا و تن ندادن به برخی مصالحه‌ها و عقب‌نشینی‌ها در برابر ایالات متحده، هزینه‌های سنگینی به کشور وارد کرده و بسیاری از مشکلات اقتصادی در درون نتیجه نحوه تعامل در بیرون است. در مقام اعلام موضع هم چه در دوره ریاست‌جمهوری آقای خاتمی، چه در زمان مجلس ششم، چه در دوران آقای روحانی و ... -که همگی در ائتلاف و یا اتحاد با سلیقه و جناح سیاسی آقای موسوی خوئینی‌ها بودند- تمام ایده‌ها درباره حکمرانی به مسئله‌ی مذاکره و تعامل با آمریکا بازمی‌گشت و کمتر کسی است -وحتی می‌توان ادعا کرد کسی نیست- که از آنها سیاست یا رویکرد کلان متفاوتی شنیده باشد؛ چه، هر مطلب و رویکرد دیگری از ناحیه آنها ذیل و در حاشیه این رویکرد کلان تعریف شده است. اساساً هیچ ایرادی ندارد که فرد مستقلی از این جنبه با سیاست‌‌های جمهوری اسلامی از
در انتقاد وارد شود و بحث و گفت‌وگو کند؛ چه آنکه منتقدان و نویسندگان قابل توجهی هستند که روزانه می‌نویسند و می‌شنوند، اما از فردی همچون موسوی خوئینی‌ها و اصلا‌ح‌طلبانی که استخوان‌بندی و شاکله تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را برعهده داشتند، ورود به نقد مدیریت کلان کشور، آنهم در شرایطی که مهمترین نقدشان در این حوزه است، مصداق یک تناقض و پررویی است. آنها از سویی (به غلط) مبدأ و عامل اصلی مشکلات کشور را در بحران روابط خارجی با غرب، پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، می‌دانند و از سوی دیگر هیچ مسئولیتی هم در قبال موضوع تسخیر لانه برای خود قائل نیستند. بدتر آنکه در چندین نوبت پس از سال 68 و رهبری آیت‌الله خامنه‌ای نیز به آنها مهلت و مجوز تجربه‌ی دوبار‌ه‌ی ایده مرکزی‌شان در مذاکره با آمریکا داده شده و چه در سالهای 82 و 83 و چه در سالهای اخیر، سیب و گلابی‌!های این مذاکرات به نحو کاملاً مشخصی در دسترس عموم و قابل داوری است! در متن آقای موسوی خوئینی‌ها وضعیت کشور به نحوی ترسیم می‌شود که تمام ارکان و ارگان‌ها در عمل هیچ‌کاره‌اند و همه آمدن و رفتن‌ها خارج از چارچوب اراده عالی و حاکم بر مقدرات کشور نیست! اگر منتقد مستقلی بر این امر -هرچند غلط- باور داشته باشد و از این منظر اداره کشور را نقد کند، مشکلی نیست؛ اما آنگاه که کار به بی‌مسئولیتی و ریاکاری از ناحیه فردی مانند آقای موسوی خوئینی‌ها بکشد، ابتدای مشکلات است! آقای موسوی خوئینی‌ها می‌توانند به این پرسش پاسخ دهند و یا اگر شأنشان را اجل می‌دانند دست‌کم نزد خود تأمل کنند که اگر نهادهای انتخاباتی در کشور اینچنین خالی از تأثیر و غیرمهم است، چگونه موتلفین و متحدین سیاسی آنها برای کسب رأی و راه یافتن به این کرسی‌ها حتی از ننگ سمپاتی با منافقینی که هزاران نفر بیگناه را به خاک و خون کشیده‌اند هم نمی‌گذرند؟ و یا در سال 88، هشت ماه کشور را به صحنه نبرد خیابانی تبدیل می‌کنند؟ به هر صورت فهم اینکه کشور با مشکلات سنگین اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کند، قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته و نابرابری و بی‌عدالتی در وضعیت هشدار است، چندان کار پیچیده‌ای نیست؛ نقد این وضعیت نیز از هر منظری که باشد ممنوعیتی ندارد، اما یقیناً فرصت‌طلبی‌ها و آزمودن استعداد ماهیگیری در آب گل‌آلود توسط شخصیت‌هایی مانند آقای موسوی خوئینی‌ها و برخی دوستان ایشان، قاعدتاً کمکی به حل مشکلات نمی‌کند.
🔴 سردار قاآنی: توطئه های آمریکا و رژیم صهیونیستی تمام نشده است ♦️فرمانده سپاه قدس: جنگ با گروه تروریستی داعش سبب متلاشی شدن حکومت این گروه شد اما با توجه به اینکه موجودیت این گروه با مدیریت آمریکا و رژیم صهیونیستی بود، باید اطمینان داشت که توطئه های این دو رژیم جنایتکار پایان نیافته است. ♦️ حکومت امریکا که اینگونه وحشیانه با ملت خود برخورد کرده و آنها را سرکوب می کند چگونه می خواهد با ملت های دیگر برخورد کند؟
🔴آخرین خبرها درباره بابک زنجانی/ بابک داخل زندان است ♦️سخنگوی قوه قضائیه:بخش زیادی از اموال به وزارت نفت تحویل داده شده است؛ نزدیک به 3 هزار میلیارد تومان از اموال بابک زنجانی به وزارت نفت تحویل داده شده است. ♦️ارقام قابل توجهی از اموال و دارایی‌های به تاراج رفته از بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان با پیگیری‌های دستگاه قضایی بازگردانده شده است. ♦️خبر آزادی برخی محکومان این پرونده خبر کذبی بود، هیچ تقلیلی در میزان مجازات این افراد انجام نشده است.