eitaa logo
***شاخص***
790 دنبال‌کننده
80.5هزار عکس
35.5هزار ویدیو
155 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 تقویت داعش، سیاست جدید دولت دموکرات‌ها! 🔹همزمان با شروع کار دولت بایدن داعش مسئولیت چندین انفجار در عراق را پذیرفت. 🔸پیش‌ازاین این پایگاه خبری نسبت به تقویت گروه‌های تروریستی توسط دموکرات‌ها هشدار داده و نوشته بود: 🔹براساس اسناد به دست آمده از رسانه‌های آمریکایی و اروپایی و همچنین اظهارنظر صریح ترامپ که از دست داشتن اوباما و پنتاگون در تأسیس داعش پرده برداشته، گمانه‌هایی درباره فعال شدن دوباره گروه تروریستی داعش و تزریق اعتبارات سنگین به جریان‌های تکفیری در دولت بایدن وجود دارد
🏴 رهبر انقلاب در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین علوی سبزواری را تسلیت گفتند 🔻متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: بسم الله الرّحمن الرّحیم درگذشت عالم پارسا و پرهیزگار جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای سیّدمحمّدحسن علوی سبزواری رحمةالله‌علیه را به خاندان مکرم و بازماندگان و ارادتمندان آن مرحوم و به عموم مردم عزیز سبزوار تسلیت عرض می‌کنم. همراهی آن عالم ربانی با حرکت مبارزان در دوران طاغوت و با فعالیت‌های انقلابی در دوران جمهوری اسلامی، حسنه‌ی ارزشمندی در محاسبات الهی و قدرشناسی‌های مردمی است. علو درجات آن مرحوم را از خداوند متعال مسألت میکنم. سیّدعلی خامنه‌ای ۴ بهمن ۱۳۹۹ 💻 @Khamenei_ir
11.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دولت باسواد روحانی!؟ 💬 🔹 ملت ایران باید بدانند در شرایطی که میلیاردها دلار به صورت رانتی ارز صادر شده، در نه ماهه اول امسال فقط ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پول نفت به خزانه واریز شده، اینها فاجعه است. ✅ من معتقدم هر کسی دو کلاس ادبیات فارسی خوانده باشد و بودجه را بخواند، متوجه می‌شود که درآمد ناشی از فروش نفت در بودجه ۱۹۹ هزار میلیارد تومان نیست بلکه ۳۹۴ هزار میلیارد تومان است.
🔴 رسانه‌های انقلابی چگونه در یک جبهه نیستند؟ 💬 🔹 ماجرا از داستانی شروع می‌شود که سال‌ها مترصد فرصتی برای تاثیرگذاری بود و مدت‌های مختلف تلاش می‌کرد تا یک دل شدن رسانه‌های انقلابی را از درون فروبپاشند و به همین خاطر چند اتفاق رخ داد که قابل تامل بود: 1️⃣ سایت شفقنا با همکاری دفتر یکی از علما شکل گرفت تا به حوزه نجف بپردازد اما در دل خود به برجسته کردن اندیشه زاویه‌دار دانشگاه مفید و دانشگاه ادیان و مذاهب به عنوان نمادی از قم اهتمام داشت و تلاش کرد تا صدای انقلابی قم را در میان بمباران رسانه‌ای سخنان دیگر افراد گم کند. 2️⃣ در کنار این موضوع تشتتی در میان یکی از رسانه های انقلابی حوزوی رخ داد و روز به روز با تغییرات گسترده همراه شد و با این بالا و بلندی سبب شد تا کسانی برود و کسی نماند و رسایی‌اش در گیرودار حواشی گم شود، روزی به فیرحی بپردازند و روزگاری حاشیه‌پردازی مشغول باشد و موضوع اصلی و فرعی را گم کند. ⬅️ رهبر انقلاب فرمودند: در این‌گونه موارد -یعنی جابه‌جایی اصلی و فرعی بیانات- بی‌دقتی شخصیت‌ها و رسانه‌های خودی و حتی مواضع برخی جریانات مغرض داخلی نیز گاهی زمینه‌های لازم را برای دشمنان نظام مهیا می‌سازد. 3️⃣ در کنار بمباران خبری سایت شفقنا و عدم حمایت رسانه‌های انقلابی یک کانال گمنام مدتی شروع به حمله کرد و تلاش کرد تا کانال‌های انقلابی را مورد تخریب قرار دهد و در این میان از هیچ اقدامی فروگذار نکرد اما امروز دوباره به سکوت رفت و اطلاعاتی درباره مشغولیت این گروه در حوزه دیگری داریم که به فراخور زمان دوباره متحد شده و اقداماتشان را علیه جریان انقلابی شکل می‌دهند. 4️⃣ فرید مدرسی یکی از خطوط حاشیه‌پردازی را دنبال می‌کرد و همین کدهایی که به رابط‌های داخل قم صادر می‌کرد موضوع را کمی حساس‌تر از قبل می‌کرد و البته پیاده نظام این جریان در جلساتی که در خیابان دورشهر شکل می‌گرفت از سرپل‌ها خطوط مرکزی را می‌گرفتند تا برای مسئله فضاسازی برای جریان انقلابی اقدام کنند. ⬅️ در صورت عدم توقف اختلاف اندازی در جریان انقلابی اطلاعاتی منتشر خواهد شد تا مسبب اصلی این اتفاقات مشخص شود. بهتر است به جای پرداختن به حواشی موضوع حوزه سکولار که این روزها به عنوان تهدیدی در دل شهر تهران و قم تبدیل شده و علمداران زیادی پیدا می‌کند و از اسلام رحمانی تا خشونت طلبی افراطی را زیر پرچم خود قرار داده، لازم است تا وحدت در دل جریان انقلابی را تا انتخابات قوت بخشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: تهمت نزنید! می‌گویند مجلس نرخ ارز تعیین کرده است؛ ما این‌قدر ناشی و نادان به اقتصاد نیستیم که ندانیم هیچ‌کس نمی‌تواند نرخ ارز تعیین کند نرخ ارز پشت تریبون‌ها نیست، نتیجه مدیریت اقتصادی در کف بازار است.
واعظی: اگر اشکالی در یک مصوبه باشد رئیس‌جمهور شریک آن نمی‌شود 🔹واکنش رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور به شکایت مجلس از رئیس جمهور به خاطر استنکاف از ابلاغ ۱۳ قانون: آقای رئیس‌جمهور بر اساس وظیفه قانونی خود باید از قانون اساسی صیانت کند. 🔹اگر مراحل تصویب یک قانون، از نظر وی درست طی نشده باشد یا برداشت معاونت حقوقی رئیس‌جمهور این باشد که اشکالی در کار یک مصوبه قانونی است، قطعاً رئیس‌جمهور نمی‌خواهد در این موضوع شریک باشد.
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور فرمانده ناجا برای بررسی سیلی‌زدن نماینده مجلس به سرباز راهور 🔹ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی منتشرشده که نشان می‌دهد یکی از نمایندگان مجلس که گفته می‌شود عنّابستانی نماینده سبزوار است، قصد عبور از خط ویژه دروازه دولت تهران با خودرو شخصی را داشته که سرباز راهور جلویش را می‌گیرد. گفته شده این نماینده مجلس درواکنش به اقدام قانونی این سرباز به او سیلی می‌زند. 🔹سخنگوی نیروی انتظامی در واکنش گفت: فرمانده ناجا بلافاصله دستور ویژه‌ای برای حمایت از سرباز وظیفه و پیگیری موضوع صادر کرد. درصورت احراز تقصیر نماینده مجلس، نیروی انتظامی از حق کارکنان خود به جدیت دفاع خواهد کرد.
📸 واکنش قالیباف به درگیری یک نماینده مجلس با سرباز وظیفه راهنمایی و رانندگی: در صورت احراز تخلف، بدون مسامحه برخورد قانونی می‌شود
اسرائیل دیفنس: پدافند هوایی اسرائیل توانایی مقابله با پهپادهای ایرانی را ندارد وبگاه صهیونیستی، اسرائیل دیفنس: 🔻ایرانی‌ها برای از میان برداشتن پدافند هوایی اسرائیل، توانمندی هجومی برای خود ایجاد کرده‌اند. 🔻سامانه‌های پدافند هوایی مخصوص مقابله با پهپاد در اسرائیل، راهکار بی‌نقصی برای مقابله با پرنده‌های بدون سرنشین ندارد. 🔻وجود بسیاری از پایگاه‌های پهپادی ایران در زیر زمین، توانمندی اسرائیل را برای خنثی‌کردن این عملیات‌ها کاهش می‌دهد.
🔴صادق خرازی: جهانگیری با دستان بسته، محدود و منزوی در میان یک حلقه انحصارطلب در دولت گرفتار است؛ واقعیت اینست که اصلاح‌طلبان عامل اصلی پیروزی آقای روحانی بودند اما در اداره دولت و تصمیم ‌گیری‌های کلان آن نقشی نداشتند! ➕ هرچند بنظر میرسد جناب خرازی سعی دارند (بعد از حدود هفت سال و در آستانه انتخابات) بنحوی با کم کردنِ نقش اصلاح طلبان (باوجود حضور فعال شان در دولت جناب روحانی)، زمینه را هم برای تبرئه آنها نزد افکار عمومی (بابت بی تدبیریها و کم کاریهای دولت محترم) و هم معرفی یک چهره کاملا اصلاح طلب در انتخابات ۱۴۰۰ فراهم آورند اما سوال اساسی اینجاست که اگر واقعا جناب جهانگیری چنین وضعیتی داشته اند پس چرا ۸ سال معاون اول مانده اند و به نشانه اعتراض استعفا نداده اند!!
🔴 اصلاح‌طلبان و داغ دولت ائتلافی 💬 🔹 موسم انتخابات که فرامی‌رسد، جریان‌های سیاسی صرف‌نظر از ایده‌ها و پیشنهادهایی که برای آینده و برنامه آتی درصورت پیروزی دارند، لاجرم مجبورند درمورد عملکردهای خود نیز با مردم حرف بزنند، مخصوصا اگر دوره قبلی در قدرت بوده باشند، انتخابات به‌مثابه سنجش عملکرد آنها نیز به‌شمار می‌آید. 🔸 انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری و ششمین دوره شوراهای شهر و روستا در خرداد آینده برای اصلاح‌طلبان واجد چنین ویژگی‌هایی است؛ یعنی آنها مجبورند علاوه‌بر صحبت کردن درمورد آینده توضیح بدهند در هشت‌سال گذشته در دولت و در چهار سال گذشته در جریان شوراهای اسلامی شهر و روستا چه کردند. ✅ اصلاح‌طلبان نمی‌توانند حساب خود را از حسن روحانی و دولتش جدا کنند، گزینه درست و درمانی هم برای انتخابات آینده ندارند و لذا برخی احزاب‌شان چون کارگزاران اصرار می‌کنند که باید رویداد 92 و 96 را در 1400 هم تکرار کنیم و دولتی ائتلافی با گزینه‌ای غیراصلاح‌طلب تشکیل دهیم. 💢 ناگفته نماند اصلاح‌طلبان بر سر جدا کردن سفره خود با دولت یک مانع بزرگ دارند و آن نقش‌آفرینی در موضوعاتی است که تمام و کمال به پای اعضای اصلاح‌طلب دولت نوشته شده و نتیجه آنها خسارت بسیار سنگین برای مردم و کشور بوده است.
🔴 راهبرد احتمالی بایدن در مناطق اطراف ایران ✍️ 🔹 در خصوص دیدگاه های رئیس جمهور جدید آمریکا مطالب متناقض و گاه متضادی مطرح می شود. 🔸با تکیه بر این نکته که بایدن ( برخلاف ترامپ ) نمو یافته در ساختار نظام سیاسی آمریکاست ، وی نقشه راه اصولی سابق در سیاست خارجی آمریکا را دنبال خواهد کرد ‌. ✅ از جمله نقشه راهبردهای سیاست خارجی آمریکا در یک قرن اخیر ، تسلط بر منابع انرژی و مهم تر از آن مناطق حیاتی و مسیرهای استراتژیک است. 🔹 از جمله این مناطق افغانستان و عراق بود‌. 🔸 عراق از دوجنبه برای واشنگتن اهمیت استراتژیک داشت : اولا بخش مهمی از منابع نفتی جهان در آن قرار گرفته بود و دوم این که از جمله مسیرهای اصلی تمدن شرق به مدیترانه و در نتیجه اروپا به شمار می رفت. ✅ افغانستان نیز نقطه اتصال تمدن روسی ، چینی و اسلامی و ایضا از مسیرهای احتمالی چین برای گسترش حوزه نفوذ به مغرب زمین بود و درنتیجه حضور نظامی آمریکا برای مسدود کردن این مسیر ضروری می نمود. 🔹 گذرگاه های بین سوریه و عراق نیز به دلایل استراتژیک که در بالا ذکر شد برای آمریکا اهمیت داشت. برای مثال منطقه تنف محل اتصال اردن ، سوریه و عراق است که نقطه ای بسیار ارزشمند و راهبردی برای آمریکایی ها محسوب می شود. 🔸 در دوره ترامپ ، سیاست خارجی آمریکا در این مناطق از یک انسجام مناسب برخوردار نبود و وی بارها بر خروج از سوریه ، عراق و افغانستان تاکید داشت . ✅ لکن در دوره رئیس جمهور جدید آمریکا برخلاف سلف بی تجربه اش، شاهد افزایش حضور و تمرکز فزاینده ایالات متحده بر این مناطق خواهیم بود. 🔹 آمریکای بایدن هیچگاه تمایل ندارد نقاط حساس و مهم منطقه را به ایران واگذار کند و بی شک در این نبرد ژئوپلیتیکی حاضر به پرداخت هزینه نیز خواهد بود . 🔸 البته دست ایران و متحدانش برای بالابردن مخارج مالی و انسانی آمریکا نیز کاملا باز بوده ولی امید ساکنان جدید کاخ سفید به دولتمردان غرب گرا در منطقه است تا با تدابیر و امکانات خود نفوذ گروههای مقاومت را کاهش دهند . 💢 در نهایت متضاد با دوره ترامپ که شرایط برای تحلیل اوضاع منطقه ساده تر بود ، طی ۴ سال آینده متغیرهای بسیاری در وضعیت پیچیده غرب آسیا دخیل می شوند که تبیین و تشریح پدیده ها را برای تحلیلگران سخت و دشوار خواهند کرد.