تصاویر ماهوارهای از «عملیات موفق» یمن علیه ابوظبی
🔹خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نوشته تصاویری را به دست آورده که در آن خرابیهای پس از عملیات روز دوشنبه نیروهای مسلح یمن و دودی را که بر فراز انبار سوخت شرکت ملی نفت ابوظبی در «المصفح» برخاسته، نشان میدهد.
🔹این تصاویر همچنین آثار سوختگی و فوم سفیدرنگ مهارکننده آتش را نشان میدهد که در محوطه انبار پخش شده است./فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 سردار حاجیزاده:
از ابتدای انقلاب تا الان افرادی که غربگرا و سکولار بودن، دوزار برای این مملکت خاصیت نداشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | تریبون مقاومت
🔺 مروری اجمالی بر خط مقاومت و ایستادگی ملت در چهل سال بیانات رهبر انقلاب در خطبههای نماز جمعه تهران
🗓بازنشر به مناسبت ۲۸ دیماه، سالروز نخستین #نماز_جمعه به امامت حضرت آیتالله خامنهای در سال ۵۸
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=44683
🔴 مذاکرات وین
👤 #مسعود_براتی
🔹 تا جایی که شخصا بررسی کردم، چیزی که آن ایام، در دور ششم مذاکرات درباره تحریمها عمدتا تحت عنوان «به نقل از منابع آگاه» توسط پرس تیوی منتشر میشد، درست بود.
🔸 در بحث تحریمها چند چالش باقی مانده بود. یک اینکه آمریکا حاضر نشده بود با برداشتن همه تحریمهای بعد از برجام بوده موافقت کند.
✅ چالش دیگری هم که وجود داشت، بحث تحریم تسلیحاتی بود که آشکارا مغایر با برجام است. طبق قطعنامه 2231، تحریم تسلیحاتی ایران تمام شده بود. فرمان اجرایی که دونالد ترامپ در شهریورماه سال گذشته اعمال کرد خلاف برجام بود اما همچنان در 6 دوره از مذاکرات وین، این نکته برطرف نشده بود. منظور فرمان اجرایی 13949 است.
🔹 موضوع دیگری که اختلافات بر سر آن باقی مانده بود و حل نشده بود، مربوط به تحریمهای ذیل سیاست فشار حداکثری و خارج از برجام است. مواردی مثل تحریم دفتر رهبری، تحریم خود رهبر و نهادهای وابسته به دفتر رهبری است که الآن شامل آقای رئیسی و آقای مخبر و آقای ظریف هم میشود.
🔸 طبق همین فرمان اجرایی ترامپ، این افراد همچنان در تحریم هستند. مساله افرادی که تحریم شدهاند نیست، مساله این است که این تحریمها، بعد از خروج آمریکا از برجام و ذیل سیاست فشار حداکثری اعمال شده است.
✅ موضوع دیگری که در بحث تحریمها حل نشده بود آن است که طرف آمریکایی گفته بود من آدمهای تحریم شده را به قبل از زمان برجام بازنمیگردانم. بحث بازگشت به نقطه برجام را هم قبول نداشت و برای همین، بیش از 500 فرد و نهاد را در لیست تحریم نگه داشته است و به آن عنوان لیست قرمز داده است.
درصورتی که در برجام، چیزی حدود 180 فرد و نهاد در تحریم باقی مانده بودند.
🔹 نکته مهم دیگر درباره مسائل حل نشده در مذاکرات وین6، مساله تضمین است. مسالهای که اصلا توسط آمریکا پذیرفته نشده بود و در نقطه آخر وین6 تضمینی برای جلوگیری از خروج و نقض عهد مجدد آمریکا وجود نداشت.»
🔸 آن چیزی که داشت در وین6 حاصل میشد، حداقل در بحث تحریمها چیزی بسیار ضعیفتر و بدتر از برجام بود. البته آن زمان، تیم مذاکرهکننده هم این صحبتهای روحانی را تا روز آخر به صورت جدی تایید نکرد.
💢 از طرفی با تصمیم شورای عالی امنیت ملی، یک کمیته تطبیقی شکلگرفت که این کمیته تطبیق وظیفه داشت این مسائل را بررسی کند. کمیته در دوره انتقال قدرت شکل گرفت و آقای باقری هم بهعنوان نماینده دولت جدید در کمیته حضور داشت. نتیجه هم این شد که حرف آقای روحانی درباره روند دور ششم مذاکرات اثبات نشد.
🔴باز شدن کیسه هوا به شرایط برخورد بستگی دارد!
رحیمی ،مدیر طراحی مرکز توسعه محصولات ایران خودرو :
🔹باز شدن کیسه هوا ( ایربگ ) در هنگام تصادف خودرو, بستگی به شدت ضربه, میزان سرعت و زاویه ای دارد که ضربه وارد می شود.
🔹اگر مشخص شود که اشکال از کیسه هوا بوده ما طبق قراردادهای بین المللی باید به سراغ تولید کننده آن کیسه هوا برویم و مقصر سازنده کیسه هوا است.
🔴 یادبود قحطی بزرگ
قحطی بزرگ در ایران در زمان اشغال ایران در روزهای جنگ جهانی اول، حداقل ۳میلیون قربانی به جا گذاشت. جنایتی بزرگ که کمتر یاد میشود.
این مجسمهها در دوبلین، یادبودِ قحطی قرن ۱۹ ایرلند است که حدود ۱ میلیون قربانی داشت.
سهم قربانیانِ جنایت تاریخی در ایران، حداقل ساخت یادبود هم نیست؟
نکته جالب اینکه هر دو قحطیِ بزرگ در ایران و ایرلند یک نقطه اشتراک دارند: عاملِ هر دو جنایت انگلیس بود!
انگلیسی که همواره با شگردهای رسانهای، ردِ پای خودش را از جنایتها، مناقشهها و درگیریها پاک میکند.
نقشه راه جدید در روابط ایران و روسیه ترسیم میشود
وزیر امور خارجه:
🔹سفر رئیسجمهور به مسکو به دعوت پوتین در شرایط متفاوتی انجام میشود.
🔹در حوزه امنیتی، موافقتنامه همکاری ایران و فدراسیون روسیه در حوزه امنیت سایبری به امضای مقامات دو کشور رسیده است.
🔹نقشه راه جدید در روابط جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه ترسیم میشود.
🔹دو کشور در مناسبات دو جانبه، مصمم هستند تا معاهده اساس روابط متقابل و اصول همکاری را مطابق با تحولات جهانی به روزرسانی کنند.