🔴ازغدی: در موضوع سهمیهبندی بنزین شاهد ناکارآمدی مسئولان دولتی بودیم/توضیح درباره حواشی اخیر شورایعالی انقلاب فرهنگی
♦️استادحسن رحیمپور ازغدی عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی: در موضوع سهمیهبندی بنزین شاهد ناکارآمدی، بیکفایتی و حتی تخلف از قانون مسئولان دولتی کنار سوءاستفاده و فرصتطلبی دشمنان داخلی و خارجی بودیم.
♦️امر به معروف حق تکتک مردم است. این حق مردم است که نسبت به عالیترین نهادهای تصمیمگیری نظارت و از آنها سؤال کنند.
♦️ نقد و پاسخگو کردن مسئولان در فرهنگ اسلامی نهتنها حق بلکه وظیفه مردم در جامعه است.
♦️ما در حکومت اسلام، مخفیکاری نداریم.
♦️ در تصمیم اخیر درباره بنزین دیدید مسئولان دولتی میگفتند "ما مراقب بودیم مردم نفهمند."، مگر قرار بود به مردم شبیخون بزنید؟ مگر جنگ با مردم است؟ بعد هم میگویند "خودمان هم نمیدانستیم".
♦️بنده در یکی از جلسات درباره مشکلات سؤال پرسیدم و همین مسائل را گفتم، بهجای پاسخ، با "خاموش باش"، توهین "بیخود کردی" و "چرا از این دعوت کردید؟"، روبهرو شدم.
♦️ گفتند "فلانی توهین کرده"، اما من توهین شنیدم.
♦️من هم گفتم در شورایی که اینگونه اداره میشود، نباشم بهتر است. ما در شورا هستیم که حرف بزنیم. اگر قرار باشد حرفی نزنیم و چیزی نگوییم، نباید آنجا باشیم.
♦️ برخی مسئولان کشور میگفتند که مردم بعد از افزایش قیمت بنزین مشکلی نداشتند و راضی بودند ولی برخی مراجع و نمایندگان اعتراض کردند و این اتفاقات رخ داد. عجیب است تقصیر را هم گردن مراجع انداختند.
🔴ردپای شبکه قاچاق دارو به عراق و افغانستان در پرونده شبنم نعمتزاده
♦️وکیل مدافع شبنم نعمتزاده:قویاً و قلباً، ظن بسیار قوی دارم که بگویم یک گروهی به رهبری لشگریپور و اشخاص دیگر در این موضوع، مفاسد بزرگی را انجام دادند و یک شبکه قاچاق دارو به افغانستان، عراق و پاکستان باید کشف شود چون ردهای آن وجود دارد.
♦️تمام گزارشهای اقتصادی این شرکت را دقیق تحلیل کردیم و دیدیم که خراسان جنوبی در شرق و ایلام در غرب تقرییاً معادل تهران دارو گرفتند.
🔴اصلاحطلبان با چه رویی از پاسخگویی شانه خالی میکنند؟
🔹نزدیک به سه ماه به انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی مانده و اصلاحات در تکاپوی کسب وجهه از دست رفتهاش است. برخی از آنها در توجیه عملکرد بد خود طی این سالها، توپ را به زمین دولت انداخته و پای خود را از ماجرا بیرون میکشند.
🔹برخی دیگرشان نیز معتقدند که نمیتوانند منکر حمایت اصلاحات از روحانی شد و این جریان به اندازه دولت، در به وجود آمدن اوضاع کنونی برای کشور، مقصر است.
🔹مسئله اصلی این است که اصلاحطلبان نباید انتظار این را داشته باشند که مردم نقش آنها در روی کار آمدن روحانی را فراموش کنند. مردم یادشان است که در ایام انتخاباتی 96، خاتمی در ویدیویی که در حمایت از روحانی منتشر کرد، گفت: «با روحانی راهی را آغاز کردهایم و به نیمه راه رسیدهایم. این بار این شمایید که باید تکرار کنید، تکرار رای به روحانی عزیز، برای تقویت امید به آینده ای بهتر.»
⭕️ اوضاع بی شباهت به دوران حکومت عثمان نیست
دولت متهم به فساد و ناکارآمدی است
شکاف طبقاتی زیاد شده و زمزمه های شورش علیه دولت عثمان به گوش می رسد
ولیِ خدا، مجدانه می کوشد خلیفه کشی باب نشود
تا مبادا فردا، قاتلان عثمان که تا دیروز حامیان اصلی اش بودند، جنگ داخلی جَمل به راه نیاندازند
علی اکبر رائفی پور
#سرمقاله روزنامه #صبح نو
🔴 آلترناتیو
🔻ایده استعفای دولت از جانب طرفداران قبلی او، بیشتر از آنکه یک مطالبه عقلایی باشد، یک بازی سیاسی نخنماشده است.
🔻اصلاحطلبان، کارگزارانیها و همه اقطاب سیاست که چشم به این دولت داشته، در آن مشارکت کرده و برای پیروزیاش تلاش کردهاند، در پی آن هستند که خود را از زیر بار این مسوولیت سنگین رها کنند. آنها میخواهند سهم بزرگشان در ناکارآمدی کنونی دولت،
دیده نشود و حالا بیمحابا آن را زیر ضربات انتقاد و ایده استعفا
قرار دادهاند و حتی در این پیشنهاد هم خیرخواهیای نیست جز اینکه کشور را در تعلیق قرار بدهد، دوگانهسازی حاکمیت را تدارک ببیند و سیاست فشار آمریکا علیه ایران موفقتر جلوه کند.
🔹در برابر آن، استعفا یا استیضاح دولت کنونی، نهتنها مشکلی را حل نمیکند، بلکه بر دامنه آنها میافزاید. جریان انقلابی باید چگونه دراینباره بیندیشد؟
🔹 این جریان، تنها آلترناتیو وضع موجود و حلال مشکلات است؛ این گزینه را نباید بههیچروی از دست داد و انتقال قدرت نیز باید از راه صندوق رای و با پشتوانه مردمی صورت بگیرد؛ مردمی که امروز عزت نفس و معیشتشان را خدشهدارشده میدانند و زیربار سیاستهای غلط دولت قرار گرفتهاند.
💢این روش متکی بر تدبیری بلندمدت است و منافع آتی کشور را فدای جدالهای سیاسی روزمره نخواهد کرد.
🔴 روحانی الگوی بداخلاقی ها در تعهد
🔻ای کاش بی تعهدی و بدرفتاری های روحانی فقط به خودش محدود میشد.
🔻وقتی رئیس جمهور اینقدر نسبت به درد مردم و اشتباهات دولت ار کارت سوخت گرفته تا برحام بی تفاوت باشد و یک عذرخواهی از هیچ اشتباهی نکند؛ خدا میداند چه بداخلاقی ها در تعهد برخی شهروندان و بسیاری از مدیران میانی ایجاد میشود.
حجت الاسلام پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وقتی که باید حتما نگران شویم....
🔹بیژن زنگنه : "برنامهای برای افزایش قیمت گازوئیل و تک نرخی کردن قیمت بنزین نداریم"
پی نوشت: آقایانِ مسئولِ دلسوز، حرفِ دولتیها در مورد عدمِ افزایش قیمت گازوئیل را بسیار جدی بگیرید و خطرناک بدانید؛ دقیقا همان سناریویی که بر سر قیمت بنزین پیاده و کشور را ۲روز به آشوب کشاند، در حال اجرا شدن برای گازوئیل است.
مراقب تلفیق مدلِ "اعتصاب کامیونداران" در شیلی و مدل اعتراضاتِ "اِسقاطِ رییسِ دولت" در لبنان و عراق، برای ایران باشید.
◾️ #علی_قلهکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صادق خرازی: آقای روحانی از رفتار اروپا و غرب و بازی ای که این نامردها سرش درآورده اند خیلی عصبانی است
🔻ثابتی: سن من تقریبا نصف سن شما و آقای روحانی است، چطور از چند سال قبل بنده میفهمیدم غربی ها نامرد هستند و زیر حرفشان میزنند ولی شما و رییس جمهور متوجه نمیشدید؟
حزب باد بزن
🔹علی مطهری گفته در حال بررسی تاسیس یک حزب هستم. او با فشار احمدی نژاد در لیست اصولگرایان قرار گرفت و به مجلس رفت. اما اواخر دولت احمدی نژاد، با او چپ افتاد و به اصلاح طلبانی پیوست که آنان را در جایگاه اپوزیسیون جمهوری اسلامی می نشاند.
♦️او در مجلس نهم و دهم، عملا وکیل الدوله روحانی شد. تا جایی که بی آن که از برجام سر در بیاورد، گفت بیست دقیقه هم برای تصویب برجام زیاد بود.
🔹علی مطهری در تمام این سالها که فشار اقتصادی ناشی از سوء تدبیرهای دولت، مردم را اذیت می کرد، ساکت بوده و بر حاشیه سازی های سیاسی و ساختار شکنانه - که موجب حاشیه امن برای فرار دولتمردان از پاسخگویی شده- اصرار داشته است.
♦️فردی با این مختصات، آیا جز #حزب_باد می تواند حزب دیگری تاسیس کند؟
#محمد_ایمانی
📝غزه و حفاظت اطلاعاتی که معادلات اسرائیل را به هم میریزد
🔹 #اسرائیل تلاش کرده تا با عملیاتهای اطلاعاتی و #تجسس ، راهی را برای نفوذ در غزه و گروه مقاومت بیابد تا از این طریق، اسرای خود را آزاد کند.
🔶 #مقاومت_فلسطین، یک شهر کامل را در زیر زمین دارد که هم عملیاتهای مقاومت را سازماندهی و هم محاسبات اسرائیلیها را به هم میریزد.
🔹اسرائیل در عملیاتی ۵۲ روزه، تونل بین فرماندهی و مقرهای دیگر را تخریب کرد اما همچنان در جنگ ۲۰ روزه #غزه ، از طریق این تونلها غافلگیر شد.
📩 پاسخ رهبر انقلاب به نامه یک دختر نوجوان درباره ورود به عرصه تکلیف الهی
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای در پاسخ به نامهی یک دختر نوجوان درباره موعد تکلیف الهی، ورود به این وادی را تبریک گفته و توصیههایی برای دختران و پسرانی که به این عرصه تکلیف الهی وارد میشوند، بیان داشتند.
📝 متن پاسخ رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
⭐ دختر خوبم! وارد شدن به وادی تکلیف الهی، بر شما مبارک باد.
👈 شما اکنون مخاطب خدای بزرگ و مهربان میباشید، و این شرف عظیمی است. سعی کنید دستورات خدا را یاد بگیرید و به آن عمل کنید.
👈 این، شما را خوشبخت و ارزشمند و مفید برای دیگران خواهد کرد.
👈 رهبران اسلام یعنی پیغمبر و ائمهی معصومین علیهم السلام بهترین پیشوایاناند؛ سعی کنید آنها را بشناسید و پیروی کنید.
👈 درس خواندن و تهذیب اخلاق و هوشیاری سیاسی همراه با تلاشهای انقلابی، وظائفی هستند که دختران و پسران این نسل باید آنها را هرگز فراموش نکنند.
🌹 من سالگرد مکلف شدن شما را تبریک میگویم و برای شما دعا میکنم.
سیّدعلی خامنهای
🔴 بنیاد مستضعفان و قرارگاه خاتم هزار میلیارد تومان مالیات دادند
♦️با وجود ادعای رسانههای دولتی مبنی بر عدم پرداخت مالیات از سوی نهادهای انقلابی، با بررسی ساده مالیات پرداختی ۲ ارگان قرارگاه خاتم و بنیاد مستضعفان، مشخص میشود این دو بخش فقط در سال گذشته ۱۰۳۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کردهاند.
♦️به گفته فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالأنبیاء در سال گذشته به عنوان نمونه ۴۰۰ میلیارد تومان مالیات توسط مجموعه قرارگاه پرداخت شد. بنیاد مستضعفان نیز سال گذشته بیش از ۶۳۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده است.
♦️ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز از هیچ معافیت مالیاتی برخوردار نبوده و تاکنون ستاد یکهزار و ۷۰۶ مدرسه و ۱۲ بیمارستان هزار و صد تختخوابی، ۲۱۰ مرکز بهداشتی و درمانی در سراسر کشور ساخته و همه هزینههای بیماران صعب العلاج را تقبل کرده با این حال مالیات اینگونه فعالیتها نیز به صورت کامل پرداخت شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش مدیریت اصلاحطلبان آنچنان شور شده که خودشان هم اعتراف میکنند
صادق خرازی فعال سیاسی اصلاح طلب: دولت در قضیه بنزین به شعور مردم و عقل جمعی جامعه ریشخند زد!
میگویند در ماجرای بنزین آقای روحانی خودش را فدا کرد، فدای چه چیزی کردی؟!
مگر میشود رئیس دولت روز جمعه فهمیده باشد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تردد مقتدی صدر در قم با خودروی ال نود
🔹کاری به عملکرد ضعیف رحمانی فضلی در ماجرای افزایش قیمت بنزین ندارم
ولی علت اینکه اصلاحطلبان به فکر استیضاحِ وزیرکشور آنهم در آستانه انتخاباتِ مجلس افتادن، چیزی جز سناریوی تعویق انتخابات به ذهن نمیرسه
جالبه؛ شبکهی تلگرامیِ حامی دولت و اصلاحات هم، نقصِ عملکردی "وزیر شوآف" رو زدن به پایِ رحمانی فضلی!
#علی_قلهکی
از یک سو خودشان در روزنامههایشان پیشنهاد استعفای روحانی را میدهند و با اشتیاق توییت میزنند که بهترین خبر در این روزها میتواند استعفای همزمان روحانی و جهانگیری باشد و از سوی دیگر در روزنامههایشان تحلیل میکنند که علیه انسجام دولت درحال سناریو سازی هستند، آنهم درحالیکه بهترین خبر در اینروزها میتواند پذیرش مسئولیتِ #فریب_مردم از سوی اصلاحطلبان باشد و طرح موضوع استعفای رئیس جمعور نیز دقیقاً برای #فرافکنی و فرار از پذیرش همین مسئولیت، و همچنین انداختن ناکارآمدیهای دولتِ فعلی بر گردن نظام و مجبور کردنِ نظام به پذیرش برجامهای دیگر میباشد!!
#مهدی_قاسم_زاده
🔴 #رای_نمیدهم همان دیکتاتوری است!
🔹ناامیدی از صندوق رای، بدترین آسیب یک جامعه است. وقتی یک جامعه احساس کند رای و جمهوریت و دموکراسی منافعش را تامین نمیکند، مشکلاتش را حل نمیکند، رفاهش را بهتر نمیکند، بیکاریاش را کمتر نمیکند، در نتیجه مدل حکومت، دیگر برایش مهم نیست؛ در چنین موقعی آن جامعه امکان دارد به دیکتاتوریای حتی از جنس دستنشاندگیاش یا موروثی یا سلطنتی یا نظامیگری سلام دهد!
🔸بررسی آلمان قبل از به حکومت رسیدن هیتلر، ایتالیا قبل از به حکومت رسیدن موسولینی، شوروی قبل از لنین، ایران قبل از رضاخان موید همین مسئله است. وقتی یک جامعه دچار افسردگی سیاسی میشود میدان سیاست و حکومت را رها میکند و در این شرایط امکان سربرآوردن هر دیکتاتوری وجود دارد!
🔹افسردگی سیاسی جامعه ایرانی در سالهای اخیر دولت حسن روحانی و گریز دانشگاه و حوزه و کف جامعه از سیاست، مسئلهای انکارنشدنی است!
🔸حامیان دولت سرخورده و ناامید و منتقدین دولت همه عصبی شدهاند و در این حالت افسردگی سیاسی در جامعه تزریق شده!
🔹در این حالت، تحریم انتخابات و فرار از صندوق رای بدتدین ضربه نه به حکومت، که به ملت خواهد بود و باعث میشود ملت ایران تا دهها و شاید صدها سال دیگر سر بلند نکند!
🔸تحریم انتخابات توسط سلبریتیها، هنرمندان، بازیکنان، سیاسیون و نخبگان علمی روی دوم سکه دیکتاتوری است. چه قبول کنند چه نکنند؛ فرار از صندوق رای یعنی فرار از دموکراسی و جمهوریت. ملت باید در این شرایط تصمیم سختی بگیرد و با مشارکت حداکثری سد ناامیدی و افسردگی را شکسته و به آینده امیدوار باشد.
#داود_مدرسی_یان
کرباسچی: امضای خاتمی پای لیست امید خطا بود
دبیرکل حزب کارگزاران:
🔹ما اگر یک اشتباهی کردیم چه در دولت، چه در مجلس یا شورای شهر، هر جا، صادقانه بگوییم این انتخاب ما بر این اساس بوده است.
🔹امضای خاتمی پای لیست امید خطا بود. خاتمی هم از شورای شهر و هم از مجلس و هم از دولت ابراز نارضایتی و انتقاد میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صادق خرازی: خاتمی به من گفت خدا رهبری را حفظ کند که در این شرایط سخت دولت را حمایت کرد
▪️اگر حمایت رهبری از دولت نبود معلوم نبود سرنوشت دولت چه میشد
⭕️ چه کسی استعفای روحانی را در هیات دولت مطرح کرد؟
✍️طی روزهای اخیر برخی چهرههای تندرو اصلاحات که از جمله عوامل اصلی تکمیل سبد رای روحانی در انتخابات 92 و 96 بودند، از استعفای روحانی و دولت او سخن گفتهاند. اما نکته مهم درباره اظهارات مذکور این است که هم در سخنان حجاریان و هم به خصوص در سخنان عباس عبدی شواهدی جالبی وجود دارد که طرح استعفای روحانی از درون دولت شکل گرفته و یا حداقل هواداران و عوامل جدی در داخل در کابینه و بین وزرای دولت دارد.
🔻عباس عبدی طی اظهاراتی که تاکنون تکذیب هم نشده، درباره پیشنهاد استعفای دولت و انتخابات زودرس گفته است: «این مطلب، موضوعی نیست که فقط من آن را مطرح کنم. برای اولین بار در سطح برخی از وزرا، چنین ایدهای مطرحشده و دارند در مورد آن فکر میکنند؛ برای اینکه ببینند چه باید کرد. برخی از وزرا هم به این نتیجه رسیدهاند که با ادامه این حد از تنش دیگر، کاری نمیشود کرد. شنیدهام که معاون اول رئیسجمهور هم، کموبیش به چنین فکری رسیده است.»
🔻طبیعی است که برخی از عوامل دولتی متهم به مفاسد اقتصادی و نگران از حسابرسی کارنامه خود در آینده نزدیک بسیار با انگیزه در اینباره در حال فعالیت باشند. اما در این میان جهانگیری باید انگیزههای خاصتری برای راه انداختن زمزمه استعفای حسن روحانی در هیات دولت داشته باشد.
🔻جهانگیری بزرگترین سند شراکت اصلاحطلبان در دولت روحانی هست. او در جایگاه معاون اول رئیس جمهور به نوعی در واقع همتراز روحانی اصلیترین مسئول وضعیت موجود کشور است. جهانگیری همچنین در ایام مناظرات انتخابات 96 با اتخاذ مواضع تند عملا بن بستی بزرگ برای ادامه دوران سیاسی آتی خود ایجاد کرد. علاوه بر بن بست سیاسی، بن بست ناکارآمدی و ناتوانی در اداره کشور، عملا از جهانگیری یک ورشکسته تمام عیار سیاسی ساخته است. از این منظر با استناد به اظهارات تکذیب نشده عباس عبدی، جهانگیری در صورت زمزمه استعفای روحانی در دولت و همراه شدن برخی وزرا با او در واقع به فکر نجات خود و نهایتا تخلیه همه فشار افکار عمومی و ناکامی ها به شخص روحانی خواهد بود! زیرا با استعفای دولت طبیعی است که این شخص روحانی هست که عملا در صدر افکار عمومی قرار خواهد گرفت و دیگران با هزینه کمتر می توانند از این بحران خودساخته رهایی پیدا کنند.
🔻مساله بعدی نیز این است که جهانگیری در صورت اصرار به استعفای روحانی عملا نشان میدهد که امیدی به گشایش واقعی از طرف آمریکا و اقداماتی همچون سفرهای رئیس جمهور به ژاپن نیز چندان ندارد. احتمالا تجربه جهانگیری از برجام و مذاکره با اروپا و آمریکا در این سالها او را بیش از دیگر مطلعین در دولت نگران میکند. طبیعی این است که جهانگیری در این شرایط بیشتر از دیگران نگران تبعات دادن وعده جدید به مردم بر پایه اعتماد به آمریکا باشد.
🔹🔹اما یک نکته اساسی دیگر نیز وجود دارد، بر اساس ارزیابی های اطلاعاتی رسمی کشور، برنامه قطعی وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا با همیاری سازمان سیا ایجاد آشوب و حتی عملیات های نیمه سخت در روزهای آینده و ترکیب آن با انتخابات محلس است. در این میان تکلیف بخش قابل توجهی از جریان اصلاحات درباره این نقشه دشمن مشخص است. نگاهی به مواضع چهره های افراطی و تاثیر گذار این جریان -که اتفاقا در سوابق خود نقش آفرین در اغتشاشات و ایجاد بحران را نیز دارند- در حمایت از اغتشاشگران، تحریک مردم برای آشوب و ایجاد خلا قدرت در ایران شکی باقی نمی گذارد که تکمیل پروژه دشمن بار دیگر توسط این جریان در دستور کار قرار گرفته است. در این میان نکته اساسی این است که عامل نفوذی که در حال تکمیل پروژه دشمن برای ایجاد وقفه در دولت و حتی زمین زدن آن هست، چه کسی در کابینه یا حداقل مرتبط با کابینه دولت هست؟! پاسخ درست به این سوال احتمالا در یافتن اولین فرد و یا افرادی است که ایده استعفای روحانی را دولت مطرح کرده است.
#مهدی_جهان_تیغی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☎️زنگ عبرت
جناب آقای #خاتمی!
سلام
♦️دیشب آقای #خرازی مشاور شما گفت که در خفا از رهبری بابت حمایت اخیرشان از دولت تشکر کرده اید و گفتید اگر این حمایت نبود،معلوم نبود سرنوشت دولت چه میشد.
♦️بهتر است به سبک کلیپ #تکرار_میکنم حرفهای درگوشی تان را عمومی کنید، اینگونه راه بازگشت به نظام بازتر است تا ادامه سکوت!
✍ #امیرحسین_ثابتے
پاسخ ۷۷۷ استاد دانشگاه به نامه ۷۷ اصلاحطلب/ به دامان ملت بازگشته و راه گروهکهای ضدخلق را نپیمایید
۷۷۷نفر از استادان دانشگاههای کشور:
🔹پر واضح است که مردم در وضعِ اقتصادیِ نامساعدی بهسرمیبرند و بهسختی، معیشتِ خویش را میگذرانند، امّا به راستی این وضع، حاصل چیست و از کدام خاستگاه فکری برخاسته است؟!
🔹آیا جز این است که سیاستِ اقتصادیِ اشتباه و نسنجیدۀ دولتِ محترم موردِ حمایتِ جریانِ نویسندگان نامه به دلیل دوری از مردم پایگی و فقدان مهارت نظری گفتگو با مردم ومتعاقباً غافلگیری مردم در حادثه اخیر، بر حجمِ مشکلات و دشواریهای ذهنی و اقتصادیشان افزوده است؟!
🔹آیا نویسندگان نامه ۷۷ نفره تا، این اندازه در سپهر افکار عمومی، سخیف و بیاعتبار شدهاند که میخواهند با حمایت از «اراذل و اوباشِ بیهویّت» و «مزدورانِ اجارهای» و «گروهکهای سازمانیافتۀ ضدّانقلاب»، نفعِ نامشروعی را نصیبِ خود کنند؟!
🔸از نویسندگان بیانیه ۷۷ و همه خام اندیشان و مقلدان اندیشههای غرب هم می خواهیم تا به دامان ملت بازگشته و راهی را که پیشتر گروهک های ضدخلقی با لوای خلق مرتکب امّا سرانجام در مقابل آنها قرار گرفتند را نپیمایند، زیرا همراهی با ضد اتقلاب و اربابان آنها خذلان در دنیا و آخرت و شرمساری در پیشگاه تاریخ را در پی خواهد داشت
آمریکا خریداران آب سنگین ایران را به تحریم تهدید کرد
یک مقام وزارت خارجه آمریکا:
🔹خریداران آب سنگین ایران ممکن است با تحریم مواجه شوند.
🔹ایران دلیل موجهی برای فعالیت در تولید آب سنگین ندارد.
🔹ایران از برنامه هستهای خود برای تحت فشار گذاشتن جامعه بینالمللی و تهدید امنیت منطقهای استفاده میکند.
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ دقیقه طوفانی جهان آرا با حضور صادق خرازی
خرازی: برجام باعث شد از ذیل فصل هفت خارج شویم
مجری: حیرت آور است که میگویید برجام را خوانده و این حرف را میزنید، قبل برجام ذیل ماده ۴۱ فصل ۷ بودیم، بعد برجام هم طبق قطعنامه ۲۲۳۱ همچنان همان وضع ادامه دارد
خرازی: رهبری از برجام حمایت کردند
مجری: از زحمات تیم مذاکره کننده حمایت کردند نه خود برجام، مگر خود رهبری نفرمود خطوط قرمز در برجام نقض شده؟
🔸 آمریکا ممکن است علیرغم آن که دیگر در توافق برجام حضور ندارد، از مکانیسم ماشه استفاده کند!
🔹 به دلیل اختلاف به وجود آمده میان «تد کروز» سناتور جمهوریخواه و عضو کمیته روابط خارجی سنا با انتصاب «استفان بیگان» به عنوان نفر دوم وزارت امور خارجه، «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا میکوشد با توجه به دشمنی کروز با برجام، با ادعایی درباره آغاز مکانیسم ماشه [مکانیسم حل اختلافات ذیل برجام] با تد کروز معامله کند.
🔹 مکانیسم ماشه میتواند منجر به بازگشت تمامی تحریمهای ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران شود.
🔴 انتقادات رئیس فراکسیون امید به عملکرد وزارت ارتباطات
🔻محمدرضا عارف: اگر وزارت ارتباطات بهتر وظایف خود را انجام میداد، در ماجرای بنزین، اینترنت قطع نمیشد.
به دلیل نداشتن آمادگی وزارت ارتباطات، قطع سراسری اینترنت رخ داد اتفاقی که باعث ضرر به خیلی از مشاغل، دانشگاهها و اساتید و دانشجویان شد
اگر وزارت ارتباطات امکاناتی را فراهم کرده بود، دیگر نیازی نبود شورای امنیت یک مرتبه ماشین چمنزنی راه بیاندازد.
از آنجا که وزارت ارتباطات امکاناتی برای محدودکردن ارتباطات در زمان اعتراضات نداشت، اینترنت را قطع کرد، نتیجهاش هم ایجاد این تلقی در خارج از کشور بود که آنقدر ناامنی در کشور گسترده شده که نیاز به قطع اینترنت است
یکی از دلایل طولانی شدن قطعی اینترنت، اشکالات فنی ناشی از برگرداندن سیستم اینترنت به کشور بود که در این باره هم به مردم توضیح نمیدهند!
شاید دستور وصل اینترنت را داده بودند اما آنقدر تجهیزات و امکانات نداشتند که به راحتی آن را وصل کنند.
⭕️ درخواست طلب ۶ میلیارد دلاری نفتی ایران از کره جنوبی
🔸 روزنامه کرهای «چوسان ایلبو» به نقل از مسئولانی که نخواستند نامشان فاش شود نوشت وزارت امور خارجه ایران ماه گذشته (میلادی) از کره جنوبی خواست هفت تریلیون ون (معادل شش میلیارد دلار) پولی را که سئول بابت خرید نفت خام از تهران به جمهوری اسلامی بدهکار است پرداخت کند.
🚩 یک نماینده مجلس: هیئترئیسه در مسیر اعلام وصول استیضاح زنگنه سنگاندازی میکند
ابطحی عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس:
🔹تاکنون بیش از 4 جلسه برای بررسی استیضاح آقای زنگنه وزیر نفت، چه در کمیسیون انرژی و چه با استیضاحکنندگان برگزار شده و در همه این جلسات نیز استیضاحکنندگان از توضیحات وی قانع نشدهاند.
🔹 در شرایطی که استیضاحکنندگان در تمامی جلسات از توضیحات زنگنه قانع نشدهاند، میبایست طرح استیضاح وی به هیئترئیسه مجلس ارسال شود، اما نمیدانیم چرا هیئترئیسه مجلس از اعلام وصول طرح استیضاح وزیر نفت امتناع میکند.
🔹سنگاندازی و ایجاد مانع در مسیر استیضاح وزیر نفت از سوی هیئترئیسه مجلس کاملا مشهود است.