eitaa logo
شام چی بپزم😋 آشپزی
42.3هزار دنبال‌کننده
815 عکس
5.4هزار ویدیو
2 فایل
وای خدارو شکر با این کانال دغدغه چی بپزم رو‌دیگه ندارم😍 هر روز از آقامون میپرسیدم چی بپزم ؟ میگفت هر چی دوست داری😐 همه اقایون خسته نباشن با نظراتشون😬😊 تبلیغات کانال آشپزی https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb کپی مطالب⛔
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبتون خوشمزه ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت لوبیا شاپوری😍😋 ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای با کیفیت مثل رستوران هارو میتونی با یه چونه خمیر بربری تو خونه درست کنی😋🍕🌭 🦋یه نکته مهم در مورد خمیر بربری که از تجربیات خودم هست این هست که خمیر رو که پهن کردید توی ماهیتابه یا قالب بزارید هر طرفش سه دقیقه پخته بشه با شعله کم و بعد مواد تاپینگ رو اضافه کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
پوستتو مثل کره ای ها کن👘 🔥این تکنیک رو پوست من معجزه کرد👩🏻‍🔬👰🏻‍♀😍👇 https://eitaa.com/joinchat/66715672Cf31f65c7a3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب با طعم زرشک 🥸🌹 مواد لازم : ۲ عدد سینه مرغ بدون استخوان یک قاشق غذاخوری زرشک یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی پیاز متوسط یک عدد روغن مایع نصف پیمانه نمک زنجبیل پودر فلفل پاپریکا ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه رو که مثل فیلم آماده کردین بزارین داخل فریزر تا یخ بزنه و هروقت خواستین استفاده کنین یخزده باشه: ادویه کاری زردچوبه آویشن فلفل سیاه بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده نمک کره تمام مراحلو داخل فیلم توضیح دادم.امیدوارم که درست کنین و خوشتون بیاد. 🦋یه نکته اینکه اگه سویا رو قبل از خیس کردن خوب بکوبید بهتر هست ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت سوسیس رو امتحان کنین😉 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‎‌‌ ‎‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾ ‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگو سوخاری ترد رستورانی 𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷𖧷 مقدار مواد لازم برای تهیه 8 عدد میگوی سوخاری پفکی و ترد: میگو 🦐: 8 عدد آرد: 🥡6 قاشق غذاخوری نمک🧂: 1 قاشق غذاخوری پر فلفل سیاه🌶: نصف قاشق غذاخوری پودر سیر🧄 : نصف قاشق غذاخوری تخم مرغ🥚 یک عدد آب سرد💧: ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری دانه درشت🍘: 8 قاشق غذاخوری روغن🥃 به مقدار لازم. در کنار میگوی سوخاری و انواع غذاهای دریایی و گوشتی و انواع سوخاری ها ، سس تارتار یکی از بهترین مکمل هاست. ‎‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد برای خمیر تخم مرغ یک عدد شیر ولرم یک لیوان آب ولرم نصف لیوان آرد تقریبا چهار لیوان روغن مایع نصف لیوان خمیر مایه یک ق غ شکر دو ق غ نمک نصف ق غ ابتدا خمیر مایه و شکر رو با آب ولرم مخلوط کرده به مدت 10 دقیقه استراحت میدیم، درب ظرف در بسته تا خمیر مایه فعال شود، سپس در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ، شیر ولرم، روغن، خمیر مایه به عمل آمده و نمک رو مخلوط می کنیم، آرد رو کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود، اگه همزن شما خمیر زن داشت که چه بهتر وگرنه با دست باید خمیر رو به مدت ده دقیقه ورز بدین. بعد داخل ظرف رو چرب کرده خمیر رو استراحت میدیم به مدت 2 ساعت، روش رو هم با سلفون یا پارچه ی نم دار میپوشونیم. در این فاصله مواد داخل پیتزا رو آماده میکنیم من این دفعه از سوسیس رنده شده، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا استفاده کردم، شما میتونین گوشت چرخ کرده یا مرغ هم استفاده کنین. پس از ور آمدن خمیر پف اونو بگیرین و با وردنه کاملا باز کنین بطوری که سه تا دایره ی بزرگ به اندازه ی بشقاب برنج خوری داشته باشین. اولین خمیر رو روی کاغذ روغنی چرب شده قرار داده، سس گوجه و بعد سوسیس رنده شد ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل پیچیدن سمبوسه ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آموزش دسر های خوشمزه🍮🍯🥞🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بستنی ده هیچ بستنیای بیرونو میزنه. چیزایی که لازم داری برای ۳ عدد بستنی👇 موز ۱ عدد بیسگوییت پتی بور ۱۰ عدد شیر ۱ فنجون خامه نصف پاکت شکلات تلخ برای داخل بستنی ۳ عدد عسل ۱ ق غ گردو شکلات چیپسی شکلات فندقی برای داخل مشمی . موز بیسگوییت عسل خامه شیر شکلات رو با هم میکس کنید. داخل مشمی فریزر یا قیفی شکلات هارو بندازید و بزارید داخل آب جوش تا ذوب بشن. بعدش به آرومی ته مشمی پخششون کنید. مشمی رو داخل لیوان بلند یا شیشه بزارید و از موادتون داخلشون بریزید. اگه از لیوان استفاده میکنید با گیره مشمی رو فیکس کنید. اگه از شیشه استفاده میکنید درب شیشه رو بزارید. از موادتون داخل شیشه بریزید و روشون گردو و شکلات چیپسی بریزید. حداقل ۳ ساعت بزارید فریزر. برای شیشه ها داخل فریزر اتفاقی نمیوفته. یکم که بستنی خودشو گرفت میتونید از شیشه ها در بیارید و در مشمی رو گره بزنید و بعد بزارید داخل فریزر. اینجا کلی دسر خوشمزه و راحت میسازیم😍👇 https://eitaa.com/joinchat/4024238492C1783fbbd95 🍨🍧🍰🧁🎂🍮🍮🍮🥮🍦🍰🍰🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️😍😍 😋😋😋😋😋😋 خوشمزگی ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر فلافل ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
هدایت شده از روزمرگی های زندگی روستایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر تو‌هم مثل من عاشق آشپزی در طبیعتی بیا تو این کانال 😍👇👇🏞🛤🛣 https://eitaa.com/joinchat/1025508266C40c8fdd217 اینجا همه غذا ها عطروطعم دیگه ای داره👩‍🌾🧑‍🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خوشمزه ترین انتخاب برای مهمونی. بافت پنبه ای، طعم متفاوت، ظاهر شیک و جذاب. دیگه چی مواد لازم برای خمیر مینی پیتزا سیمیت: آرد سفید (سه صفر- نول) یا نان فانتزی یک و نیم لیوان آب نصف لیوان شکر یک قاشق چ خ خمیرمایه خشک و فوری مارک دکتر اوتکر بود برای من یک‌قاشق چ خ روغن یک قاشق و نیم قاشق غذا خوری نمک یک قاشق چ خ ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوبیه این فینگرفود اینه که میتونی❌ از شب قبل از مهمونیت آمادش کنی و روز مهمونی فقط از داخل یخچال بیاری روی میز.😍🤤🤌🏼 هرچی بمونه خوشمزه تر هم میشه. ⭕️از مزایای دیگش بخوام بگم اینه که نونش با خودش سرو میشه و سیر کننده هم هست. ترکیب موادشم جوریه که مزه ی الویه یا کیک مرغ نمیده و یه ترکیب جدید و متفاوته.😎 🛑بشدت خوش خوراکه و عمرا حتی یه دونه ازش سر میز باقی بمونه.🌝 ❗️در نهایت موادش کاملا در دسترسه. ❎مواد لازم: سیب زمینی یک عدد بزرگ سینه ی مرغ پخته یک عدد بزرگ خیار شور ۳ عدد متوسط پنیر فتا یا لبنه ۱۰۰ گرم من یک مشت جعفری ریختم ولی میتونید به سلیقه ی خودتون از ترکیب شوید، برگ‌پیازچه، گشنیز یا ریحان هم استفاده کنید. فلفل سیاه نان تست معمولی یا نان تست جو من از نان تست جو استفاده کردم. به جز انار روشون رو میتونید با گردو نگینی، گوجه گیلاسی، زیتون، بادام یا برگ جعفری تزیین کنید.🥰 خیلی خیلی راحت و خوشمزه هست.👌🏼 اگه خرد کن یا غذا ساز ندارید، سیب زمینی رو تا داغه با گوشتکوب پوره کنید. مرغ رو با چاقو ساطوری کنید، خیار شور‌رو هم میتونید ریز نگینی کنید هم میتونید رنده بزنید. سبزی رو هم ساطوری کنید. بعد همشون رو باهم ترکیب کنید. میتونید مقدار مرغ یا سیب زمینیش رو بیشتر کنید که موادتون سفت تر بشه، ولی مقدار خیار شور و پنیر رو به سلیقه ی خودتون زیاد و کم نکنید چون ممکنه موادتون انقدر شل بشه که نتونید قالب بزنید. اگه خواستید موادتون قرمز بشه برای شب یلدا میتونید بهش پودر لبو بزنید یا رنگ خوراکی اضافه کنید. ‎‌ https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رو اینجوری بپز😋🥔 ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد حبوبات👩‍🍳 یک چهارم پیمانه نخود یک چهارم پیمانه لوبیا یک چهارم پیمانه عدس یک چهارم پیمانه فلفل دلمه‌ی قرمز یک پنجم پیمانه ذرت سه عدد گردوی خشک شده سه قاشق ماست ایسلندی نمک به میزان لازم پیاز داغ (با روغن زیتون) ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرمچ مواد لازم برای خمیر آرد حدود چهار لیوان روغن زیتون یا مایع سه قاشق غذاخوری ماست سه قاشق غذاخوری آب ولرم یک و نیم لیوان نمک یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری موادمیانی: گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم پیاز یک عدد نمک یک قاشق مرباخوری سرصاف تخم مرغ یک عدد آرد دو قاشق غذاخوری فلفل کمی جعفری کمی طرز تهیه: سه لیوان از آرد رو داخل ظرف میریزیم و آب و روغن مایع ماست نمک بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و‌ورز میدیم یک لیوان باقی مانده از آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه. خمیر رو ورز میدیم و روی ظرف رو میپوشونیم و یک ربع تا بیست دقیقه استراحت میدیم در این فاصله تمام مواد میانی به غیر از گوشت رو توی بلندر میریزیم و خرد میکنیم در آخر گوشت رو هم‌اضافه میکنیم و چند پالس میزنیم. روی سطح کار آرد می پاشیم و خمیر رو کمی ضخیمتر از یوفکا باز میکنیم و با یک کاتر گرد و یا پیاله برش میزنیم وسط خمیر رو با نوک انگشتهامون خیس میکنیم و از مواد میانی روش میذاریم و پهن میکنیم، کناره های خمیر رو با نوک‌انگشتهامون فشار میدیم و شکل میدیم. تو یک قابلمه کوچیک روغن میریزیم وقتی داغ شد خمیر رو از سمتی که گوشت گذاشتم تو روغن میندازیم وقتی یک‌طرفش سرخ شد بر میگردونیم طرف دیگرش هم سرخ بشه و تماام با جعفری تازه و دوغ سرو میکنیم... من با یک سوم دستور درست کردم و هفت تا پرمچ شد. آردي كه به مواد مياني ميزنيم باعث چسبندگیش به خمیر میشه پس اصلا حذف نکنید اگر بخواين سرخ نكنين و تو فر درست كنين توصيه ميكنم داخل خمیرش به جاي بكينگ پودر یک قاشق چایخوری خمیر مایه بزنید و داخل فر از قبل گرم شده با دویست