شام چی بپزم😋 آشپزی
سینه مرغ شکم پر به سبک مسعود عابدینی 🥸😇 پسنده؟ . . موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر درستش کنی: سینه
این غذا اینقدر خوشمزس پایه ثابت خونه هاتون میشه
هدایت شده از انرژی مثبت💪موفقیت
افکار ذهن ما .... - @mer30tv.mp3
4.25M
صبح 8 اردیبهشت
🌱❤️❤️💪🌾💐🌷🍀☘🌿🌱
فقط انرژی مثبت تورو به هدفت میرسونه✌🏻
@mojemosbaat
تو میتونی زندگیتو تغییر بدی💪❤️👆🪴
هدایت شده از انرژی مثبت💪موفقیت
15.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ثانیه آرامش و زیبایی🐎😍🌱🏔️🏕️
🌱❤️❤️💪🌾💐🌷🍀☘🌿🌱
فقط انرژی مثبت تورو به هدفت میرسونه✌🏻
@mojemosbaat
تو میتونی زندگیتو تغییر بدی💪❤️👆🪴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش قارچ شکمپر🍓
#کلیپ_آموزش_قارچ_شکمپر😋
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
✾࿐༅🍃🌸🍳🧑🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_پوآچا_مرغ
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
✾࿐༅🍃🌸🍳🧑🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت قرتی😂
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
#نان.محلي.ختاب
ارد تقريبا ٤ليوان الك شده
شكر ١ق غ سرخالي
نمك ١ق م
پودر خمير مايع ١ق مرباخوري پر
اب ولرم نصف ليوان
شيرنصف ليوان
روغن محلي ساري ياغ نصف ليوان شما ميتونيد همان مقدارروغن مايع بزنيد
تخم مرغ ١عدد
مواد مياني
پياز ٢عدد سرخ شده يا تف داده شده
سبزي اسفناج ١الي٢كيلو بسته به ذايقه داره كه چه قدر سبزي بريزيد
نمك مقداري كم و فلفل سياه و فلفل قرمز
.
طرزتهيه
ارد از ٤ليوان دو ليوانش رو بريزيد تو ظرف بزرگتر و نمك و شكر و پودر خمير مايع رو اين دفعه خشك استفاده ميكنيم و مخلوط كرده و پشت سرهم بدون هيچ مكسي شير در دماي محيط و اب ولرم و روغن مايع و تخم مرغ رو اضافه كرده هم ميزنيم و دو ليوان ارد ديكه رو دم دستمون كذاشته و تا زماني كه خمير به دستمون نچسبه ارد اضافه ميكنيم
ته ظرف رو روغن مايع ماليده و خمير اماده رو توش كذاشته محافظ كشيده و دستمال تميز و درجاي گرمي تقريبا ١الي ١/٥ساعت استراحت ميديم.
مواد مياني
اسفناج رو شسته و خرد كرده كنار بزاريد
پياز رو سرخ كرده فلفل سياه و فلفل قرمز ونمك واسفناج رو اضافه كرده تا ابشون كشيده بشه نزاريد اسفناج زياد له بشه خاموش كرده و بزاريد حتما سرد بشه
خمير اماده رو پفشو بكيريد و سطح كار رو ارد پاشي كنيد و براي اين مقدر مواد ٦تا چونه شد باز كرده يه طرفش از مواد مياني كذاشته
و طرف ديگه رو برميگردونيم و ميپيچيم وبا زرده تخم مرغ رمال ميكنيم و
در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠درجه ميزاريم زيرش طلايي بشه در فر من ٢٥دقيقه زير نان هابعد برميگردونيد طرف ديگه تا طلايي بشه كه در فر من ١٥دقيقه زمان برد
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703