9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد رائفی پور
سخنرانی مهم استاد درباره جنگ یمن و نقشه عربستان سعودی برای ایران
#روشنگری
🆔 @Shamimeashena
💢 فرزند شما را کشتم
پدرم فردی صالح و متدین است که اعتقاد عجیبی به آثار اعمال انسانها در سرنوشتشان دارد و ما را نیز با این اعتقاد تربیت کرده است.
سالها پیش، وقتی جنازه جوان 18 سالهای که در تهران به دست افراد ناشناس، ناجوانمردانه در منزل مسکونیاش به قتل رسیده بود، به شهرمان آوردند، پدرم گفت: حتماً قتل او دلیلی داشته است یا اثر عمل خود یا پدر و مادرش است، و در ادامه واقعهای درسآموز را نقل کرد:
راننده اتوبوسی در مسیر مشهد با پسربچهای تصادف میکند و از صحنه تصادف میگریزد. چندی بعد برای اینکه گرفتار نشود، اتوبوس را میفروشد و حتی شغل خودش را هم تغییر میدهد. چند سال بعد که در ظاهر آبها از آسیاب افتاده بود، بهاتفاق خانوادهاش با ماشین شخصی برای زیارت امام رضا (ع) حرکت میکنند. برای استراحت در کنار روستایی میایستند.
یکی از اهالی، مهماننوازی کرده و از آنها پذیرایی میکند. برای چند ساعت به اطراف میروند، اما وقتی برمیگردند، با چهره بسیار گرفته و گریان صاحبخانه روبهرو میشوند. علت را که میپرسند، صاحبخانه با شرمساری میگوید: شما که بیرون بودید بچه من با بچه شما بازی میکند و در حین بازی تکه آهنی از دستش رها میشود و به سر بچه شما میخورد و متأسفانه بچه شما جان میدهد... و بعد اضافه میکند که یکی از بچههای من هم چند سال قبل لب همین خیابان کشته شد.
مهمان میگوید: این اثر عمل خودم بود و متأسفانه من بودم که با تصادف، فرزند شما را کشتم و فرار کردم.
راوی: حجتالاسلام مجتبی عینی
#مجله_آشنا
#حدیث_دل
🆔 @Shamimeashena
🔻نامه اي به امام رضا (ع)
ای امام رئوف، این بار زیارتم رنگ و بویی دیگر دارد. زیارتی با تفکر و معرفتی بیشتر. از همان لحظه ای که وارد صحن شدم و دست به سینه گنبد و بارگاهت نگاه کردم خیلی زود اذن دخول را با جمع شدن اشک در چشمانم گرفتم و ...
ادامه در لینک زیر 👇
http://www.shamiim.ir/a/24449
#حكايت
#آشنا_وب
🆔 @Shamimeashena
💢نان و پنیر با نیت چلوکباب
برای بسیاری از افراد مسئله نیت در عبادات بهخصوص در نمازها معضل عجیبی است و کافی است بگویید امشب فلان نماز مستحب است تا فوراً بپرسند نیت آن چیست؟
درحالیکه مسئله نیت در عبادات، امری کاملاً ساده و عرفی است؛ در واقع، نیت عمل از دو بخش تشکیل میشود یکی قصد تقرب و نزدیکی به خداوند که در هر عمل باید باشد و انسان از انجام عمل، خدا را قصد کند و دیگر آنکه معین باشد چه عملی انجام میدهد؛ مثلاً فردی اول صبح برای خواندن نماز صبح بیدار میشود و وضو میگیرد و رو به قبله میایستد ولی برای نیت کردن بهزحمت میافتد درحالیکه همین قصد او برای خواندن نماز صبح برای خدا، همان نیت صحیح شرعی است و بهتصریح رسالهها نهتنها به زبان آوردن نیاز ندارد بلکه حتی در دل گذراندن هم در آن لازم نیست چون ممکن نیست شما برای خواندن نماز واجبتان رو به قبله بایستید و مثلاً نرمش کنید؟!
مگر میشود شما مشغول خوردن نان و پنیر باشید، آنوقت نیت کنید که چلوکباب بختیاری میخورید؟
اما در نماز جماعت، افزون بر قصد قربت و تعیین نوع نماز، باید بدانید به چه کسی اقتدا میکنید یعنی یا خود امام جماعتی که میشناسید را در ذهن داشته باشید یا بهطورکلی قصد کنید که به امام جماعتی که الآن جلو ایستاده، اقتدا میکنید. نتیجه این مسئله آنجا معلوم میشود که اگر مثلاً به نیت امام جماعت همیشگی به مسجد محل رفتید و بعد فهمیدید فرد دیگری امام جماعت بوده که اتفاقاً او هم شرایط امامت جماعت را دارد چون نیت شما فرد دیگری بوده طبق نظر برخی از مراجع، این نمازتان صحیح نخواهد بود و باید دوباره آن را بخوانید.
#مجله_آشنا
#حکیمانه
🆔 @Shamimeashena
41.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند #خارج_از_دید_۲
از بنیاد هلندی هیفوس که وظیفه مبارزه با دین و ترویج همجنسگرایی دارد چه میدانید؟
این موسسه از چه سالی به ایران نفوذ کرد و از طریق رسانهها و به ارزشهای ضد زن پرداخت؟
شادی صدر کیست و رابطه او با سازمان تروریستی الاهوازی چیست؟
چگونه موسسات غربی میلیونها دلار هزینه میکنند تا غیرت مرد ایرانی را نابود کنند؟
آیا میدانید بنیاد هیفوس برای رسیدن به اهداف خود ، تمام تلاش خود را برای ورود زنان ایرانی به ورزشگاه ها میکند و این مهم را از طریق جاسوسان خود پیگیری میکند؟
هدف موسسه ولوم چیست و چگونه به دنبال زنانه کردن چهره مجلس در انتخابات است تا به اهداف خود برسند؟
هما هودفر کیست و چگونه در سال ۱۳۹۴ به ستاد انتخابات برخی از نمایندگان زن مجلس و معاونت زنان ریاست جمهوری نفوذ کرد؟
#روشنگری
🆔 @Shamimeashena
💢 جهت تربیت فرزند:
🤔 تنبیه کنید
والدین تنبیهکننده، والدین ناشایست نیستند. گاهی تنبیه (منظور ما تنبیه بدنی نیست) برای مسئولیتپذیر کردن فرزندان لازم است. تنبیه یعنی مواجه شدن کودک با پیامد منفی در صورت عمل نکردن به مسئولیتی که بر دوشش گذاشته شده است. 😎
البته تنبیه کردن «نبایدهایی» دارد که باید از سوی والدین به آن توجه شود:
* نباید از روی تنفر شخصی تنبیه کنید. حق دارید ناراحت شوید اما حق ندارید عصبانی شوید و عقدهگشایی کنید. هدف تنبیه مواجه کردن کودک با عواقب مسئولیتناپذیری است و نه خنک کردن دل خودتان.
* نباید جزو آنهایی باشید که برای یک رفتار غیرمسئولانه مشخص، یکبار تنبیه میکنند و بار دیگر خیر. نباید هیچوقت کودکانمان از ما پیام دوگانه و متضاد دریافت کنند.
* نباید والدین از تنبیه کردن احساس گناه کنند. مگر یک باغبان از هرس کردن درختان خود احساس گناه میکند؟! این احساس گناه بیجا که معمولاً ناشی از احساس ترحم بیمورد درباره فرزندان است، منجر به پایین آمدن عزتنفس والد میشود و خواهناخواه سبب بروز ضعف و تزلزل کودک میشود. حتی برخی والدین بهخاطر تنبیه او اقدام به عذرخواهی از فرزندان خود میکنند و قول میدهند دفعههای بعد این شدت عمل را نشان ندهند!
دلیل تنبیه و میزان تنبیه اگر منطقی است، هیچ نیازی به پشیمان شدن و عذرخواهی نداریم.
#مجله_آشنا
#فرزند_دلبندم
🆔 @Shamimeashena