🔻 برخورد با سلبریتیهای بیحجاب و هنجار شکن در دستور کار پلیس
فرمانده انتظامی پایتخت:
🔹 هنرمندان، ورزشکاران و افراد مشهور در این حوزهها به برکت همین سینما و تلویزیون ایران مشهور و معروف شده و مردم برای آنها احترام قائل هستند؛ پس لازمست قوانین و شئونات را رعایت کنند.
🔹 در برخورد با تخلفات به ویژه با کسانی که شئونات را رعایت نمیکنند هیچ فرقی برای پلیس به عنوان مجری قانون وجود ندارد و برایش فرقی نمیکند که این فرد کیست و چکاره است؛ طبق قانون با افراد برخورد میکند.
#خبر
🆔 @Shamimeashena
💢 گوشت در حد اعتدال
در ماه رمضان، مصرف گوشت را افزایش ندهید؛ چراکه میتواند باعث افزایش صفرا و تشنگی شود. درست است که چربیها آخرین گروه مواد غذایی هستند که دستگاه گوارش را ترک میکنند و ماندگاری آنها در دستگاه گوارش احساس سیری طولانیمدت میدهد و به همین دلیل ما مصرف خورشهای آبکی و آبگوشت را در این ماه توصیه میکنیم، با اینحال، باید توجه داشت که گوشت برای هضم و جذب به آب زیادی نیاز دارد؛ بنابراین اگر در وعده سحر مقدار فراوانی گوشت یا سایر منابع پروتئینی خورده شود، در ساعتهای اولیه روز برای انجام متابولیسم پروتئینها، مقداری آب از بدن دفع و فرد دچار کمآبی میشود.
#مجله_آشنا
#سلامتی
🆔 @Shamimeashena
💢 چهار عامل دروغگویی بچهها:
۱- بی اعتمادی به پدر و مادر
۲- هراس از تنبیه
۳- آموختن دروغ از دیگران
۴- کمبود و جلب توجه به کمک دروغ.
#فرزند_دلبندم
🆔 @shamimeashena
💢 تا مرز عصمت
یکشنبهشبی رهبر معظم انقلاب در جمع خانواده سردار شهید حاج حسین همدانی حضور یافتند. در آن جمع صمیمی و نورانی، یکی از نزدیکان سردار شهید در وصف ایشان گفت:
شهید همدانی از ژرفای دل شکر خدای مهربان را بهجای میآورد که به او توفیق و موهبت حضور در دوران امام خمینی (ره) را عنایت فرمود و...؛ در ادامه حضرتآقا فرمودند: حق داشت و بایسته بود که خدا را بر این نعمت بزرگ شاکر باشد و آن کلام نورانی را آوردند که «امام خمینی (ره) در مرتبهای از عظمت و بلندای فضیلت بود که اگر ما دوران آن امام بزرگوار را درک نکرده و بعدها وصف ایشان را در صفحات تاریخ میخواندیم، بسیاری ازآنچه درباره عظمت و فضیلت حضرتش آمده بود، برایمان باورکردنی نبود - و یا بهسختی قابلباور بود.» و باز هم از حضرت آقا در وصف امام راحلمان (ره) است «او به همه فهماند که انسان کامل شدن و علیوار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن، افسانه نیست.»
حتی در کمترین فرصت
امام در فاصلهای که بعد از نماز ظهر و عصر برای ناهار میآمدند، اگر در این مدت کوتاه چند دقیقهای فرصت پیدا میشد، قرآن برمیداشتند و میخواندند که گاهی این اوقات کمتر از دو دقیقه بود ولی ایشان نمیگذاشتند بیهوده عمرشان به هدر رود.
سرگذشتهای ویژه از زندگی امام خمینی، ج 4، ص 46
#مجله_آشنا
#حکیمانه
🆔 @Shamimeashena
گوجهفرنگی سوپراستار میوهها و سبزیجات است. این مادهی غذایی حاوی لیکوپن است که با سرطان مقابله میکند.
محققان دریافتهاند که گوجهفرنگی و سیب خطر آسم و بیماریهای مزمن ریوی را کاهش میدهند.
هر دوی این موادغذایی حاوی آنتیاکسیدان کورستین هستند. برای استفاده از فایدهی این موادغذایی پنج سیب در هفته یا یک گوجه فرنگی یک روز درمیان استفاده کنید.
#تغذیه
🆔 @shamimeashena
💢 سه سؤال ترسدار!
آغاز شکل گرفتن روحیه ترس در انسانها از همان خردسالی و تحت تأثیر تربیت والدین است؛ ازاینرو دانستن برخی نکتهها دراینباره مهم است: اول آنکه هدف والدین از ترساندن فرزند خود چیست؟ دوم آنکه چه رفتارهایی در والدین به ترس کودک دامن میزند؟ سوم آنکه آثار منفی شکلگیری روحیه ترس در کودک چیست؟ در این قسمت به ترتیب به این سه سؤال پاسخ میدهیم:
چرا میترسانند؟
بهطورکلی والدین دو هدف عمده را از ترساندن فرزند خود دنبال میکنند:
الف) امنیت جسمی: با ترساندن کودک از چیزهایی که امنیت جسم او را تهدید میکند مثل برق، شیء داغ، شیء تیز، ... میخواهند در بودونبودشان برای فرزندان، امنیت و سلامت فراهم آورند. درواقع، محتاط کردن کودک در برابر خطرات جسمی هدف والدین است.
ب) تربیت اخلاقی: برخی والدین با هدف تربیت کودک، او را از عواقب عملش میترسانند برای مثال: هرچند وقت یکبار برای او خطونشان میکشند که مثلاً اگر فلان کار را بکنی تو را در دستشویی یا حمام زندانی میکنم یا ... . به این تربیت میگویند تربیت ارعابی. آنها درواقع میخواهند با ابزار ترساندن، فرزند خود را مدیریت کنند که البته این شیوه تربیتی معمولاً با آسیبهای گوناگونی همراه است.
چگونه میترسانند؟
برخی از رفتارهای والدین به پدیدآیی ترس در فرزندان منجر میشود که مهمترینشان عبارتند از:
* اطمیناندهی بیشازحد: اگر پیوسته به کسی اطمینان بدهیم که نترسد و قرار نیست هیچ اتفاق بدی بیفتد، شاید در دفعات اول، حس خوشایندی به شخص مقابل بدهد، اما تکرار این وضع، او را دچار احساس ناامنی میکند و همیشه منتظر خطری در آینده نزدیک است. بر این اساس، والدین کودکی که «اضطراب اجتماعی» دارد و از حاضر شدن در جمع دیگران سخت دچار پریشانی میشود، وقتی مدام و با اصرار به فرزند خود میگویند که اصلاً نترسد و هیچ اتفاق بدی نمیافتد، در حقیقت، کودک را بیشازحد، نسبت به این موضوع (که خودش بیشازاندازه به آن حساس است) حساس میکنند.
* کمک کردن سریع: والدینی که طاقت ترس فرزند خود را ندارند و تا فرزندشان را دچار ترس هرچند کوچکی میبینند، سریع برای رفع مشکل او قدم برمیدارند، درواقع ترس فرزند خود را تقویت میکنند. برای مثال: کودکی که از گربه میترسد و مادرش بدون آنکه به فکر درمان اصولی او و مشاوره بیفتد، مدام او را بغل میکند و از کوچه عبور میدهد، در حقیقت، ترس از حیوان را در فرزند خود ماندگار میکند.
#روانشناسی
#مجله_آشنا
🆔 @Shamimeashena
💢 هدیه دادن به همسر مناسبت نمیخواهد.
هدیههای بیبهانه،هر چندکوچک و ناقابل، نقش مهمی در بالا بردن گرمای زندگی دارند!
#همسرانه 💐
🆔 @Shamimeashena
💢 بچهها هر گونه كه در كودكی بازی كنند، در بزرگسالی همانگونه زندگی خواهند كرد.
بازی عامل یادگیری است. ببینید با کودکان بازی خشونت میکنید یا بازی مهربانی؟
#فرزند_دلبندم
🆔 @Shamimeashena
⭕️ قلب متهم گوشت های برزیلی در دادگاه شکست!
🔸 قاضی صلواتی در دومین جلسه دادگاه متهان پرونده گوشتهای قرمز به متهم خلیلی گفت: ۲۷تن گوشت قرمز منجمد گرفتید، ۲تن آن را در میادین تره بار توزیع کردید به صورت روشن پاسخ دهید ۲۴تن بعدی کجاست و به کی فروختید؟
🔸 متهم خلیلی پاسخ داد آن را در مناطق محروم توزیع کردیم، قاضی صلواتی به متهم خلیلی گفت : گوشتها را در میادین تره و بار توزیع میکردید، مناطق محروم پیشکش!
🔺 متهم در پاسخ به سوال قاضی گفت : حاج آقا این جوری نگید، به خدا قلبم می شکنه! قاضی صلواتی که نمی شد تبسم های مکرر خود را پنهان کند، به متهم گفت : اگر ازت بپرسم "گوشت ها کجاست، قلبت می شکنه؟"
#شادروان_باشید 😊
🆔 @shamimeashena
‼️فوت نائب در حج
🔷 اگر نایب پس از احرام و ورود به حرم بمیرد، همین مقدار برای تحقق حج برای منوبٌعنه مجزی است، اما اگر بعد از احرام و پیش از ورود به حرم بمیرد، بنا بر احتیاط واجب عمل او مجزی نیست و تفاوتی ندارد که نیابت او مجانی بوده یا با اجرت، و برای حَجةالاسلام بوده یا حج واجب دیگر.
📕 منبع: khamenei.ir
#احکام
🆔 @shamimeashena