دستورالعملی برای شیعیان
[نامه امام حسن عسکری «علیهالسلام» به #علی_بن_بابویه]
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
... سفارش میكنم تو را به تقوا و پرهيزكاری و برپاداری نماز و دادن #زكات، زيرا #نماز از كسي كه #زكات نمیدهد قبول نمیشود.
و نیز تو را سفارش میکنم به #بخشایش گناه دیگران، و #خویشتندارى به هنگام خشم و غضب، ارتباط با خویشاوندان، تعاون و همکارى با برادران دینى و کوشش در رفع نیازهاى آنها در تنگدستى و گشادهدستى، #بردبارى و #کسب_آگاهى و معرفت در دین.
در کارها #ثابتقدم و با قرآن همپیمان باش! اخلاق خود را نیکو گردان و دیگران را به کارهاى شایسته امر کن و از پلیدىها باز دار! زیرا خداوند فرموده است: «در بسیارى از سخنانِ آهسته و درِ گوشى آنها، هیچ خیرى نیست مگر اینکه ضمن آن، به #صدقه یا کار نیک و یا #اصلاح_بین_مردم امر کنند».
و تو را سفارش میکنم به خوددارى از تمام معاصى و گناهان.
#نماز_شب را ترک مکن! زیرا پیامبر اکرم «صلی الله علیه و آله» در وصیّت خود به على «علیهالسّلام» سه مرتبه فرمود: «بر #نماز_شب مواظبت نما! و [آگاه باش] هر کس نسبت به #نماز_شب بیاعتنا باشد، از ما نیست».
پس اى علىّ بن الحسین، تو خود به سفارشات من عمل کن و شیعیان مرا نیز دستور ده تا عمل کنند...
#مستدرك_الوسائل
جلد ۳، صفحه ۲۷۷.
@shamimemalakut
✳ اختلافافکنان دانسته یا ندانسته مزدور دشمنند!
آن کسى که نداى تفرقه بین #شیعه و #سنى را سر میدهد و به بهانه مذهب، میخواهد وحدت ملى را به هم بزند -چه شیعه باشد و چه سنى- #مزدور_دشمن است؛ چه بداند، چه نداند. گاهى بعضیها مزدور دشمنند و خودشان نمیدانند.
آن مرد شیعى هم که میرود به مقدسات اهل سنت اهانت میکند و دشنام میدهد، او هم مزدور دشمن است، ولو نداند که چه میکند. من عرض میکنم: عوامل اصلى دشمنانند. بعضى از این سرانگشتان -هم در بین اهل سنت، هم در بین شیعه- غافلند، نمیدانند و نمیفهمند چکار میکنند؛ نمیدانند براى دشمن دارند کار میکنند.
به آن شیعهاى هم که از روى نادانى و غفلت، یا گاهى از روى غرض (این را هم سراغ داریم و افرادى را هم از بین شیعیان میشناسیم که فقط مسئلهشان مسئله #نادانى نیست، بلکه #مأموریت دارند براى اینکه ایجاد اختلاف کنند) به مقدسات اهل سنت اهانت میکند، عرض میکنم: رفتار هر دو گروه #حرام_شرعى است و خلاف قانونى است.
#سیدعلی_حسینی_خامنهای
#روزنامه_کیهان
چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸
صفحات ۱ و ۳.
@shamimemalakut
⚠️هشدار مهم آیتالله بهجت درباره #نهم_ربیع
♦️ممکن است این کارها موجب اذیت و آزار و یا قتل شیعیانی که در بلاد و کشورهای دیگر در اقلیت هستند، گردد. در این صورت اگر یک قطره خون از آنها ریخته شود، ما مسبب آن و یا شریک جرم خواهیم بود.
🔻درمحضربهجت، ج۱، ص۱۳۸
@shamimemalakut
#ناراضی
خدا می داند که هیچ کدام راضی نیستند!
نه خانه، نه ویلا، نه ماشین، نه طلا و جواهرات، نه مبلمان، نه دکوراسیون، نه لوستر، نه ... راضی نیستند که ما بخاطر آنها آخرت خود را ببازیم!
آنها بهتر از ما می دانند که باید در خدمت انسان باشند، نه اینکه انسان در خدمت آنها باشد!
#طرید
#المراقبه
@shamimemalakut
#محاسبه
#المراقبه
چرا انسان با مرگ بیدار می شود ؟
چون قبل از مرگ خود را محاسبه نکرده است!!
رسول خدا ص فرمود :
«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»
مردم خوابند، وقتی می میرند ، بیدار می شوند!
@shamimemalakut
#انتقاد_پذیری
#ویژگی_دوست_خوب
#رفع_معایب
تا حالا غیر از همسرم ، یک دوست خیلی خوب نداشته ام که ایرادهایم را به من گوشزد کند!
#طرید
@shamimemalakut
#ربیع_الاول
ماه محرم و صفر را پشت سر گذاشتیم .
با اندوه و اشک و ناله ،اشک ریختیم و دل تازه کردیم و با یاد عظمت آقا ابا عبدالله الحسین رشد کردیم ، از خزان غفلت به برکت اشک های محرم و صفر به بهار رسیدیم و اکنون وقت آن است که در این بهار به یمن رویش دوباریمان سجده شکر به جای آوریم و این بهار را قدر بدانیم و بندگی کنیم.
ماه "ربیع الاول" همانگونه که از اسم آن پیداست بهار ماه ها مى باشد؛ به جهت اینکه آثار رحمت خداوند در آن هویداست .
🔹در این ماه ذخایر برکات خداوند و نورهاى زیبایى او بر زمین فرود آمده است . زیرا میلاد رسول خدا ص در این ماه است و مى توان ادعا کرد از اول آفرینش زمین رحمتى مانند آن به خود ندیده است . چرا که او داناترین مخلوقات خداوند و برترین آنها و سرورشان و نزدیکترین آنها به خداوند و فرمانبردارترین آنها از او و محبوبترینشان نزد او مى باشد، این روز نیز برتر از سایر روزهاست .
و گویا روزى است که کاملترین هدیه ها، بزرگترین بخشش ها، شاملترین رحمتها، برترین برکتها، زیباترین نورها و مخفى ترین اسرار در آن پى ریزى شده است . پس بر انسان مسلمان که برترى رسول خدا ص را قبول داشته و مراقب رفتار با مولایش مى باشد واجب است در این ماه به شکرانه ارزانی شدن آن نعمت بزرگ به عبادتی از سر شور و اشتیاق بپردازد .
🔹شب اوّل: این شب به نام «لیلة المبیت» مزیّن است، در این شب یک حادثه مهمّ تاریخى واقع شد و آن این که در سال سیزدهم بعثت، رسول خدا ص از مکّه به قصد هجرت به سوى مدینه، از شهر خارج شد و در «غار ثور» پنهان گردید و امیر مۆمنان على ع براى اغفال دشمنان، فداکارانه در بستر رسول خدا ص خوابید آیه شریفه «وَ مِنَ النّاسِ مَنْ یَشْرِى نَفْسَهُ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللّهِ وَ اللّهُ رَءُوفٌ بِالْعِبادِ ؛ بعضى از مردمِ (با ایمان و فداکار) جان خود را در برابر خشنودى خدا مى فروشند و خداوند نسبت به بندگان مهربان است» در حقّ آن حضرت نازل شد.
🔹 سال هجرت رسول خدا ص مبدأ تاریخ مسلمانان است و تحوّلى عظیم در جهان اسلام روى داد.
اعمال روز اول :
💥1- روزه گرفتن به شکرانه سلامتی پیامبر اعظم و امیرمۆمنان از گزند کفار و مشرکان در اول ربیع الاول.
💥2- خواندن زیارت پیامبر ص و امیرالمومنین علی ع در این روز.
لیلة المبیت : شب بیتوته کردن .
@shamimemalakut
#یا_امام_رضا_دخیلم
فرمولی که امام رضا علیه السلام یادمان داد تا بفهمیم نزد امام زمان چه جایگاهی داریم؟
الحسن بن الجهم : قُلتُ لِأَبِی الحَسَنِ علیه السلام : لا تَنسَنی مِنَ الدُّعاءِ . قالَ : (أ)وَتَعلَمُ أنّی أنساکَ ؟ فَتَفَکَّرتُ فی نَفسی وقُلتُ : هُوَ یَدعو لِشیعَتِهِ وأنَا مِن شیعَتِهِ ، قُلتُ : لا ، لا تَنسانی . قالَ : وکَیفَ عَلِمتَ ذلِکَ ؟ قُلتُ : إنّی مِن شیعَتِکَ ، وإنَّکَ لَتَدعو لَهُم . فَقالَ : هَل عَلِمتَ بِشَیءٍ غَیرِ هذا ؟ قُلتُ : لا . قالَ : إذا أرَدتَ أن تَعلَمَ ما لَکَ عِندی فَانظُر (إلى) ما لی عِندَکَ .
حسن بن جَهْم نقل می کند : به امام رضا علیه السلام گفتم :
مرا از دعا فراموش مکنید .
حضرت فرمود : «گمان مى کنى که من فراموشت مى کنم ؟.»
اندکى در خودم اندیشیدم و با خود گفتم : او براى شیعیانش دعا می کند و من نیز از شیعیانش هستم .
آنگاه گفتم : نه ، فراموشم نمى کنید .
فرمود : «از کجا فهمیدى ؟
گفتم : من از شیعیان شما هستم و شما برایشان دعا مى کنید .
فرمود : «آیا متوجّه چیز دیگرى جز این شدى ؟».
گفتم : نه .
فرمود : «هرگاه خواستى بدانى که نزد من چه جایگاهى دارى ، ببین من نزدت چه جایگاهى دارم.»
اصول کافی جلد چهارم ص ۲۷۰
@shamimemalakut
#السلام_علیک_یا_معین_الضعفاء
مرحوم آیت الله شیخ حسن آقا پهلوانی
قدیم الایام اگر شخصی از شهرهای دوردست مثلاً قصد زیارت امام رضا علیهالسلام را مینمود، شاید شش ماه، -کم و زیاد- رفت و برگشتش طول میکشید و شاید در طول عمرش یکبار بیشتر موفق به زیارت امام رضا علیهالسلام نمیشد؛ با این حال اثر همان زیارت معمولاً تا آخر عمرشان باقی میماند و معمولاً اثر همان زیارت در آن افراد بسیار بیشتر از اثر زیارت افراد فعلی بود که شاید سالی دو مرتبه هم به زیارت امام رضا علیهالسلام بروند!
اینها اموری است که باید در آنها دقت کرد که چرا اثر یکبار زیارت رفتن آنها در طول عمرشان بسیار بیشتر از اثر زیارت رفتنهای مکرّر افراد در دوران ما میشود!
@shamimemalakut