─┅─═इई ❄️🌼❄️ईइ═─┅─
#ولایت-فقیه
دلیل ششم: ضرورت ترویج مذهب امامت
فصل دوم: پیشینه مبحث ولایت فقیه نزد علماء بزرگ شیعه
سوم: پیدا ست که سیاست مدن و رسیدگی به امور اجتماعی در دین اسلام از جنبههای روحانی و امور مربوط به تبلیغ احکام و ارشاد مسلمین به دور و بی ار تباط نیست بلکه از همان صدر اسلام سیاست با تمام امور و لوازمات آن با دیانت آمیخته بود و شخص رسول خدا (صلی الله علیه و آله) تدبیر امور مسلمین و رهبری آنان را بر عهده داشت. و اختلافات و نزاعها برای رسیدگی به او ارجاع داده شد و او برای ولایات فرمانروا تعیین مینمود و از آنان مالیاتهایی چون خمس و زکات را مطالبه مینمود. سیره خلفای راشدین بعد از پیامبر (صلی الله علیه و آله) نیز همین بود. حتی امیر المؤمنین علیه السلام بعد از اینکه خلافت ظاهری را بر عهده گرفت، به تدبیر امور مسلمانان همت میگماشت، والیان و قضاتی را برای ولایات تعیین مینمود. خلفا در ابتدای امر در مراکز ارشاد و هدایت مانند مساجد وظایف سیاسی خود را انجام میدادند. امام مسجد فرمانروای آنان بود. بعد از آن هم مسلمانان مسجد جامع را نزدیک دارالاماره بنا میکردند و خلفا و امرا خود نمازهای جمعه و اعیاد را اقامه میکردند. اداره مراسم حج را بر عهده میگرفتند. این عبادات سه گانه، دارای ویژگیها و فوائد سیاسی است که در میان سایر عبادات نظیر ندارد و این امر بر کسی که تدبر کند، بسیار واضح است و این نوع آمیختگی بین جنبههای روحی و جنبههای سیاسی از خصائص و امتیازهای دین اسلام است.
ادامه دارد ...
الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج
─┅─═इई ❄️🌼❄️ईइ═─┅─
✅درباره حکم جدید رهبری برای لاریجانی
برای برخی حکم جدید رهبری انقلاب برای لاریجانی سوال برانگیز است. خاطرم هست این ابهام زمان انتصاب احمدی نژاد و مرحوم هاشمی نیز برای مجمع تشخیص مصلحت مطرح شد. این سوال ناشی از ۳ اختلاف راهبردی برخی با سبک مدیریت رهبری انقلاب است.
1⃣اول. یک اشکال فرهنگی ما این است که آدم ها را سیاه و سفید تحلیل می کنیم؛ آدم ها یا فرشته اند یا خباثت محض. گوئی اگر از کسی انتقاد داشتیم او از هر بر و حسنی بری است. رهبری آدم ها را اینطور تحلیل نمی کند. انقلابی گری از منظر رهبری انقلاب طیفی است و موسع، نه صفر و یک و ضیق.
2⃣دوم. پایگاه اجتماعی افراد برای رهبری یک امت بسیار با اهمیت است هرچند متاسفانه هیچ جایگاهی در سبک تحلیل سیاسیون ندارد. اساسا هیچ وقت سیاسیون به این وجه از مساله توجه نمی کنند.
لاریجانی با ۱۲ سال نمایندگی و ریاست بر نماینده های مردم دارای یک پایگاه اجتماعی است؛ ولو اندک. دقت کنیم که اسم لاریجانی مهم نیست بلکه منش و گرایش و رفتار اوست که اهمیت دارد و دارای طرفدار است. پایگاه های اجتماعی با حذف راس به سرعت حذف نمی شوند. جدا کردن پایگاه از راس نیازمند تبیین و روشنگری است نه حذف فیزیکی. تببین و روشنگری برخلاف حذف آدم ها نیازمند زمان است.
رهبری همین سبک رفتاری را با احمدی نژاد و مرحوم هاشمی داشتند. بالاتر از این، همین سبک رفتاری را با موسوی و کروبی داشتند. آنروزها که بسیاری فریاد می زدند که بگیرید و ببرید و اعدام کنید، رهبری مخالفت کردند و با روشنگری و سپردن به زمان، باعث شدند بخشی قابل ملاحظه ای از بدنه کم کم از راس جدا شود.
3⃣سوم. رهبرانقلاب ۴۰ سال کشور را با همین مدیران اداره کرده است. به سبک و سیاق برخی از ما باشد همه باید حذف شوند تا کشور اصلاح شود و حال آنکه معلوم نیست چه کسی می تواند جایگزین شود. رشد کشور باحفظ آدم ها و استفاده از توانمندی های انها میسر است. حذف آنها حذف یک دارایی است. خانه نشینی لاریجانی با 40 سال تجربه یک خطای مدیریتی است.
خاصه این تجربه مدیریتی برای مجمع تشخیص مصلحت نظام اهمیت دارد که قرارست در تشخیص مصلحت و فهم جامع مسائل روز به رهبری انقلاب مشاوره دهد و فهم مصلحت نسبت روشنی با تجربه اجرایی و مدیریتی دارد.
📝محسن مهدیان
به یکی گفتن توچقدر زشتی گفت در نظر خدامن زیبا هستم وبعدگفت هرچه هستم هرچه باشم بنده ای خدا هستم راضیم به راضی خدا
🌺
─┅═ঊঈ ✨﷽✨ ঈঊ═┅─
#رمضان-در-قرآن - ۳۰روز - ۳۰درس
درسهای تربیتی سوره حمد
۱- با «بسم اللَّه» از غیر خدا قطع امید میکند.
۲- با «ربّ العالمین» و «مالک یوم الدین» احساس میکند که پرورش یافته و مملوک خداوند است، و بر این اساس باید خودخواهی و غرور را کنار گذارد.
۳- با کلمه ی «عالمین» خود را مرتبط با نظام هستی میبیند و از تک روی و انزوا دوری میکند.
۴- با «الرّحمن الرّحیم» خود را در سایه لطف او میبیند.
۵ - با «مالک یوم الدّین» غفلتش از آینده زدوده میشود.
۶- با گفتن «ایّاک نعبد» ریا و شهرت طلبی را زایل میکند.
۷- با «ایّاک نستعین» به هیچ قدرت غیر الهی پناه نمی برد.
۸ - با گفتن «انعمت» تمام نعمتها را از او میداند.
۹- با «اهدنا» هدایت به راه حقّ وطریق مستقیم را درخواست میکند.
۱۰- با «صراط الّذین انعمت علیهم» همبستگی خود را با پیروان حقّ اعلام میکند.
۱۱- با گفتن «غیر المغضوب علیهم» و «لاالضّالّین» بیزاری و برائت از باطل و اهل باطل را ابراز میدارد.
ادامه دارد . . .
اللَّهُمَ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ﷺ
✨ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـل ْلِوَلـیِـڪ ْألْـفَـرَج✨
🌸🍃﷽🌸🍃
#حکومت-مهدوی
جهان پس از ظهور موعود آخرالزمان
رفاه اجتماعی
سید بن طاووس در کتاب خود میگوید که در صحف ادریس نبی یافتم:
«برکات از آسمان و زمین فرو میریزد که زمین با گیاهان و سبزهی خود نزهت میگیرد و میوههای خود و بوهای خوش را بیرون میدهد ... رأفت و ترّحم را در دل آنها جای میدهم، به طوری که مواسات و برادری میان آنها برقرار گردد، و آنچه دارند به طور مساوی میان خود قسمت کنند. فقرا بینیاز میشوند و کسی بر دیگری برتری ندارد. بزرگ بر کوچک ترّحم میکند و کوچک بزرگ را احترام میکند؛ همه به دین حقّ متدیّن میشوند و طبق دستورات آن رفتار میکنند ...»(6)
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم: «خدا گنج های زمین و معادن آن را برای ایشان (امام زمان علیهالسلام) آشکار میکند.»(7)
امام صادق علیهالسلام: «چون قائم علیهالسلام ما قیام کند مردم از نور خورشید بینیاز گردند ... زمین گنج های خود را آشکار میکند، به طوری که مردم آنها را روی سطح زمین میبینند؛ مردی از شما فرد مستمندی را میجوید که به او انفاق کند ولی کسی را پیدا نمیکند که آن مال را از او بگیرد زیرا مردم به آنچه از فضل خدا ارزانی میکند، بینیاز شدهاند.»(8)
ادامه دارد . . .
ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
دعای جوشن کبیر به صورت شعر زیبا
خود را به خدا بسپار، وقتی که دلت تنگ است
وقتی که صداقتها ، آلوده به صد رنگ است
خود را به خدا بسپار، چون اوست که بی رنگ است
چون وادی عشق است او، چون دور ز نیرنگ است
خود را به خدا بسپار ، آن لحظه که تنهایی
آن لحظه که دل دارد ،از تو طلب یاری
خود را به خدا بسپار ، همراه سراسر اوست
دیگر تو چه میخواهی ؟! بهر طلبت از دوست
خود را به خدا بسپار، آن لحظه که گریانی
آن لحظه که از غمها ، بی تابی و حیرانی
خود را به خدا بسپار، چون اوست نوازشگر
چون ناز تو میخواهد ، او را ز درون بنگر
خود را به خدا بسپار
حکایت : عدالت خداوند
ﺯﻧﯽ ﺧﺪﻣﺖ ﺣﻀﺮﺕ ﺩﺍﻭﺩ ﺭﺳﯿﺪ ﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺁﯾﺎ ﺧﺪﺍ ﻋﺎﺩﻝ ﺍﺳﺖ؟
ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩ : ﻋﺎﺩﻝ ﺗﺮ ﺍﺯ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ،
ﭼﻪ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺳﻮﺍﻝ ﺭﺍ ﻣﯽ ﭘﺮﺳﯽ؟
ﺯﻥ ﮔﻔﺖ ﻣﻦ ﺑﯿﻮﻩ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ 3ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺩﺍﺭﻡ ، ﺑﻌﺪﺍﺯ ﻣﺪﺗﻬﺎ طناب ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺑﺎﻓﺘﻪ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻣﯿﺒﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﺑﺎ ﭘﻮﻟﺶ ﺁﺫﻭﻗﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍي ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﮔﺮﺳﻨﻪ ﺍﻡ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﭘﺮﻧﺪﻩ ﺍﯼ طناب ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﺭﺑﻮﺩ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺷﺪ، ﻭ ﺍﻻﻥ ﻣﺤﺰﻭﻥ ﻭ ﺑﯽ ﭘﻮﻝ ﻭ ﮔﺮﺳﻨﻪ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﯾﻢ . ﻫﻨﻮﺯ ﺻﺤﺒﺖ ﺯﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﻮﺩ، درب خانه حضرت داوود را زدند، و ايشان اجازه ورود دادند، ده نفر از تجار وارد شدند و هرکدام کيسه صد ديناري را مقابل حضرت گذاشتند، و گفتند اينها را به مستحق بدهيد.
حضرت پرسيد علت چيست؟
ايشان گفتند در دريا دچار طوفان شديم و دکل کشتي آسیب ديد و خطر غرق شدن بسيار نزديک بود که درکمال تعجب پرنده اي طنابی بزرگ به طرف ما رها کرد. و با آن قسمتهاي آسيب ديده کشتي را بستيم و نذر کرديم اگر نجات يافتيم هر يک صد دينار به مستحق بدهيم حضرت داوود رو به آن زن کرد و فرمود: خداوند براي تو از دريا هديه ميفرستد، و تو او را ظالم مي نامي. اين هزار دينار بگير و معاش کن و بدان خداوند به حال تو بيش از ديگران آگاه هست.
اراده خداوند غالبا از قدرت درک ما خارج است، اما همیشه به سود ماست.
💕💕💕