شرح حال
✍️ نقد و توضیح مواردی از لایحه قانون حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب... (قسمت اول) 📌 خدمت عزیزان دغدغهم
✍️ نقد و توضیح مواردی از لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب... (قسمت دوم)
📌 در تبصره ۱ از ماده ۱ آمده است که اگر کشف حجاب در موارد قبل، در خودرو چه توسط راننده و چه سرنشینان صورت گیرد، بعد از دو مرتبه تذکر توقیف خودرو، به مدت هفت روز خودرو منع تردد و هفت میلیون تومان جریمه میشود که جریمه قابل توجه و بازدارندهای است و در مرتبه چهارم و بیشتر، به ۱۰ روز منع تردد و ۱۰ میلیون تومان جریمه محکوم میشود و تا این جریمه پرداخت نشود، خودرو اجازه عبور و مرور ندارد.
🔻 نسبت به خودروهای عمومی نیز جریمه متفاوت و بعضا سنگینتر است، یعنی در همان مرتبه اول خودرو حداکثر جریمه جزای نقدی درجه هفت، یعنی ۶ میلیون تومان جریمه میشود و در صورت تکرار علاوه بر جریمه مذکور از کلیه معافیتها و تخفیفات در تعرفهها و مالیات و خدمات عمومی محروم خواهد شد.
🔻 این تبصر هم بازدارندگی خوبی دارد به ویژه که در تبصره ۲ از ماده ۱ آمده است اگر همه افراد مشمول جریمه در ماده ۱، این جریمه را تا یک ماه ندهند، جریمه دوبرابر شده و از حسابهای بانکی آنها برداشته میشود و در صورت عدم وصول نیز از ارائه خدمات بانکی محروم خواهند شد.
🔻 در ماده ۲ این قانون برای کارمندان مجموعههای دولتی و مرتبط با دولت مثل نهادهای عمومی و یا غیر دولتی که از بودجه دولتی استفاده میکنند، مجازاتهای سختی در نظر گرفته است که در بار اول تذکر انضباتی داده میشود اما در بار دوم به بعد به کسر یک پنجم حقوق و مزایا به مدت یک ماه تا سه ماه و در مرتبه سوم به کسر یک سوم حقوق و مزایا به مدت دو تا شش ماه و لغو کلیه امتیازات تخفیفات و معافیتهای اعطایی از جمله سهمیههای پیشبینی شده محکوم میشود و در مرتبه چهارم حسب مورد به انفصال یا محرومیت از اشتغال به مدت دو تا شش ماه محکوم و برای تعقیب کیفری به مرجع قضایی صالح معرفی خواهد شد.
🔻ماده ۲ نیز بسیار خوب و بازدارنده است به ویژه که در تبصرههای آن، رعایت قانون حجاب برای مراجعه کنندگان به این نهادها نیز الزامی دانسته شده است و ارائه خدمات به آنها منوط به رعایت قانون پوشش است و مدیران این مجموعهها نیز موظف به نظارت بر رعایت این قانون و انجام تبلیغات محیطی هستند به نحویی که منجر به اجرای این قانون شود هستند و در غیر این صورت در مرتبه اول تذکر و در مراتب بعد تا محرومیت از تصدی سمتهای دولتی تا ۶ ماه برای آنها لحاظ میشود.
👈به شرح حال بپیوندید.
@sharhe_hal
شرح حال
✍️ نقد و توضیح مواردی از لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب... (قسمت دوم) 📌 در تبصره ۱ از ماده ۱ آمده
✍️ نقد و توضیح مواردی از لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب... (قسمت سوم)
📌 در ماده ۳ این لایحه قانونی نسبت به مدیران و متصدیان مشاغل و اماکن عمومی چه دولتی و چه غیر دولتی برای رعایت نکردن قانون حجاب، جریمه سخت و بازدارندهای گذاشته شده است و این افراد در صورت عدم رعایت قانون حجاب در مرتبه اول اخطار تعطیلی واحد صنفی دریافت میکنند و در مرتبه دوم تا یک هفته و در مرتبه سوم تا دو هفته واحد آنها تعطیل میشوند و تا یکسال از کلیه امتیازات تخفیفات و معافیتهای اعطایی از جمله معافیتهای مالیاتی و تعرفههای دولتی در ارائه خدمات عمومی محروم خواهند شد.
🔻 این ماده اگرچه خوب است اما بهتر بود مدیران و متصدیان موظف به نظارت بر رعایت این قانون برای کارمندانشان نیز شوند و تفاوتی بین مدیران و متصدیان با کارمندان مجموعههای عمومی نباشد.
البته در تبصره این ماده آمده است که مدیران و متصدیان باید، هم مانع ورود افراد بیحجاب به محل کار خود شوند هم تبلیغات لازم برای حفظ حجاب را در محیط خود داشته باشند و در غیر این صورت پروانه آنها بعد از اقدامات تنبیهی ذکر شده در این ماده باطل خواهد شد و به پرداخت مجازات درجه چهار چهار (۵ تا ۱۰ سال زندان یا ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون جریمه) به مراجع قضایی معرفی میشوند.
📌ماده ۴ برای سلبریتیها است که اگر مرتکب کشف حجاب یا اظهار برهنگی شوند، علاوه بر اعمال جریمههای ماده ۱ کلیه امتیازات، تخفیفات و معافیتهای اعطایی برای آنها لغو خواهد شد و با حکم مرجع قضایی به محرومیت از فعالیت حرفهای و فعالیت در فضای مجازی به مدت سه ماه تا یک سال محکوم میشوند. چنانچه اقدامات تنبیهی موضوع این ماده منجر به تغییر و اصلاح رفتار مرتکب نشود، با حکم مرجع قضایی علاوه بر محرومیتهای موضوع این ماده، به مجازات درجه شش (۳ تا ۶ ماه حبس یا ۶ تا ۲۴ میلیون جریمه نقدی) محکوم میشوند.
👈به شرح حال بپیوندید.
@sharhe_hal
شرح حال
✍️ نقد و توضیح مواردی از لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب... (قسمت سوم) 📌 در ماده ۳ این لایحه قانون
✍️ نقد و توضیح مواردی از لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب... (قسمت چهارم)
📌 ماده ۵ این لایحه که بازدارندگی خوبی دارد مربوط به افرادی است که به صورت سازمان یافته یا ممکن است سازمان یافته هم نباشد بلکه به صورت همکاری با بیگانگان برای نشر بیحجابی و برهنگی اقدام کنند.
این افراد در مرتبه اول مشاهده و کشف، تا دو سال ممنوع الخروج میشوند و متناسب با عملکرد و شرایطشان به حبس درجه ۵ (۲ تا ۵ سال زندان) و یک یا دو مورد از موارد زیر محکوم میشوند:
اقامت اجباری در محل معین؛ منع از اقامت در محل یا محل های معین؛ منع از اشتغال به شغل، حرفه یا کار معین؛ انفصال از خدمات دولتی و عمومی؛ منع از رانندگی با وسایل نقلیه موتوری و یا تصدی وسایل موتوری؛ منع از داشتن دسته چک و یا اصدار اسناد تجارتی؛ منع از حمل سلاح؛ الزام به خدمات عمومی؛ منع از عضویت در احزاب، گروه ها و دستجات سیاسی یا اجتماعی؛ الزام به یادگیری حرفه، شغل یا کار معین؛ الزام به تحصیل؛ انتشار حکم محکومیت قطعی.
📌 ماده ۶ این لایحه به افرادی که در فضای مجازی مبادرت به تبلیغ علیه حجاب کنند میپردازد، در این ماده آمده است: اشخاصی که در فضای مجازی مبادرت به تبلیغ علیه حجاب کنند، فراجا در مرتبه اول علاوه بر حذف صفحه یا صفحات مجازی یا پایگاه اطلاع رسانی به آنان تذکر میدهد و اگر افاقه نکرد و باز شروع به فعالیت علیه حجاب کردند، دوباره صحفه او را حذف میکنند و محکوم به محرومیت سه تا شش ماهه از فعالیت در فضای مجازی محروم و حداکثر جزای نقدی درجه ۵ (یعنی ۵۰ میلیون تومان) میشوند و بار سوم هم باز اگر عبرت نگرفتند، علاوه بر جریمه قبلی، شش ماه تا ۳ سال حبس یا بین ۶ تا ۲۴ میلیون جریمه اضافه هم به مجازات قبل آنها اضافه میشود.
ظاهرا این ماده نیز پیشگیرانه است و فقط خوب بود در همان بار اول فعالیت رسمی علیه حجاب علاوه بر تذکر و حذف صفحه، مجازاتی نیز اضافه شود تا فرد از همان ابتدا فکر چنین اقدامی به سرش نزند.
👈به شرح حال بپیوندید.
@sharhe_hal
شرح حال
✍️ نقد و توضیح مواردی از لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب... (قسمت چهارم) 📌 ماده ۵ این لایحه که باز
✍️ نقد و توضیح مواردی از لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب... (قسمت پنجم و آخر)
📌 ماده ۷ این قانون مربوط به کسانی است که متعرض به خانمهای محجبه به جهت حجاب آنها شوند و مجازاتهای سنگینی برای آنها لحاظ شده است: حبس از دو تا شش ماه و تا ۷۴ ضربه شلاق و ۲۴ تا ۵۰ میلیون جریمه نقدی و یک یا دو مورد از مجازاتهای مذکور در ماده ۲۳ قانون مجازات اسلامی (در ماده ۵ به آنها اشاره کردم) میشوند.
📌 البته در ماده ۸ هم به بحث امر به معروف و نهی از منکر کنندگان پرداخته که متاسفانه سوء برداشت زیادی از آن شده است.
در این ماده میگوید غیر از مجری قانون بقیه فقط حق تذکر محترمانه دارند نه بیشتر و در غیر این صورت با آنها هم برخورد میشود، اگر به عنوان امر به معروف و نهی تز منکر به خانم بدحجاب یا برهنه توهین کند یا افتراء ببندد یا تهدید یا ضرب و جرحی کند یا حریم خصوصی آنها را نقض کنند، همه اینها جرم مشخص و مجازات مشخص دارد و عنوان امر به معروف جرم آنها را پاک یا کم نمیکند.
اتفاقا این مورد درست است، چون اگر این موارد قید نشود، هرکسی ممکن است به اسم امر به معروف و نهی از منکر هر کاری کند که کلا همه نظم اجتماعی بهم میخورد. اگر قانون به این محکمی پای رعایت حجاب ایستاده است، نیازی نیست مردم هم بخواهند خود دست به کار شوند و اگر شوند، سنگ روی سنگ بند نمیشود و امکان اجرای این قانون هم از دست خواهد رفت.
📌مواد دیگر هم همگی مواد خوبی هستند ماده ۹ مربوط به برخورد با وارد کنندگان و فروشندگان لباسهای نامناسب است.
فقط ظاهر مواد بعدی هم چنین است که کل اجرای این قانون به فراجا سپرده شده است و دیگر ضابطین قضایی و نیروهای نظامی مانند سپاه و بسیج فقط در قالب همکاری با فراجا در اجرای این قانون امکان همکاری دارند و نه مستقلا که درصورت اجرای درست این قانون نمیتوان گفت چندان ایرادی دارد.
👈به شرح حال بپیوندید.
@sharhe_hal
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک کلیپ خوب برای فرزندآوری😊
👈به شرح حال بپیوندید.
@sharhe_hal
دشمن دوست دارد ما را در همین مرزهای خودمان متوقف کند، مشتی نخود مغز همسایه را تحریک میکند تا حرکتی بزنند و مشتی نخود مغز داخلی چاکر و آماده به قلمش هم در امتداد آن حرکت، در تنور جنگ ما و طالبها میدمند.
اما طالبهای نخود مغز در حد جنگ با ما نیستند، آنها باید تربیت شوند، بابت کارهای بدشان تنبیه و بابت کارهای خوبشان تشویق شوند.
👈به شرح حال بپیوندید.
@sharhe_hal
شرح حال
دشمن دوست دارد ما را در همین مرزهای خودمان متوقف کند، مشتی نخود مغز همسایه را تحریک میکند تا حرکتی
در این پست، تصویر سه توییت هم بود که آن را حذف کردم، چون دقت که کردم دیدم اطمینانی به اینکه آن افراد شایسته این نقد و الفاظ باشند، ندارم، پس انتشار آن سه تویت در کنار این نقد اشتباه بود.
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
ایران تا ۳۰ سال آینده یکی از پیرترین کشورها میشود
رئیس اندیشکده سلامت جمعیت و خانواده:
🔹در ۱۲ سال اخیر؛ ازدواج ۴۰ درصد و در ۷ سال گذشته فرزندآوری ۳۵ درصد کاهش داشته است.
🔹در صورت تداوم این روند سرعت سالخوردگی باز هم افزایش خواهد یافت و در ۳ دهه آینده، ایران در شمار یکی از پیرترین کشورهای جهان قرار خواهد گرفت.
tn.ai/2901985
@TasnimNews
شرح حال
ایران تا ۳۰ سال آینده یکی از پیرترین کشورها میشود رئیس اندیشکده سلامت جمعیت و خانواده: 🔹در ۱۲ سال
آقا این زنگ خطرها را گوش کنید.
نگران آینده فرزندانتان نباشید، آینده فرزندان ما خیلی خیلی بهتر و راحتتر از گذشته ماست.
نیم ساعت پیش با دوستی صحبت میکردم که یک بچه بیشتر ندارند و بچه آنها ۱۵ -۱۶ سالش هست.
در مورد بچه بعد صحبت میکردم میگفت نگران آینده بچههای بعدیام هستم و میگویم همین یکی سر بار جامعه نباشد!
کشور و جهاد و... را بگذارید کنار، امروز بزرگترین سرمایه گذاری اقتصادی هم اگر بخواهیم بکنیم فرزند دار شدن است.
🍀روایتی جالب از سفر رئیس جمهور به اندونزی
1️⃣ یکم؛ پیش به سوی آفتاب
ساعت ۲۰:۴۵ بود که هواپیمای رئیس جمهور فرودگاه مهرآباد را به مقصد اندونزی ترک کرد. مهماندار اعلام کرد ۹ ساعت تا جاکارتا طول مسیر است، ۳ ساعت و نیم هم اختلاف ساعت، معنیش این بود که زودتر از ۹ صبح فردا نمی رسیم.
تازه چشمام گرم شده بود که صدای مهماندار رو شنیدم که میگفت آقایون چند دقیقه دیگه اذان صبحه. ساعت رو نگاه کردم ۲ و نیم به وقت تهران بود. چند دقیقه بیشتر بین اذان تا طلوع آفتاب وقت نبود! شنیدم آقای رئیسی مثل همیشه نماز شبش رو خونده و بعدهم با بعضی همراهان نماز صبح رو به جماعت خونده بود.
2️⃣ دوم؛ورود به کاخ
هواپیما فرود آمد. دمای هوا روچک کردیم ۲۸درجه با رطوبت ۵۴درصد! یکی گفت هوا خوبه چون گاهی اینجا ۸۰درصد هم رطوبت داره! اندونزی با اقتصاد و فناوری قوی براورد میشه به زودی جزو ۱۰ اقتصاد اول دنیا باشه با این حال ۱۷ سال پیش رئیس جمهور ایران رو برای سفر دو جانبه دیده بود.
🖼 عکس: s8.uupload.ir/files/01_ykct.jpg
تا رسیدیم متوجه این جمله بچههای رسانهای سفر شدم که میگفتن کار هماهنگی این سفر خیلی سخته! طرف خارجی سخت گیری زیادی کرده بود. علی رغم اینکه مقامات اندونزی در استقبال رسمی و سایر برنامهها سنگ تموم گذاشته بودن ولی تیم اجرایی سخت گیری کرده بود. یکی از بچهها میگفت ازشون پرسیدم چرا اینجوری کردید؟
طرف گفته به تلافی دفعه قبل بود که ما سال ۹۵ اومدیم تهران و مهمان شما بودیم! خواستم بهش بگم تو ایران دولت عوض شده، دیدم خوب نیست! هیچی نگفتم.
3️⃣ سوم؛آقا سینا، عضو جدید هیئت رسمی
تشریفات میزبان استقبال خاصی تدارک دیده بودن با رژه یگان اسب سوار جلوی ماشین رییس جمهور شروع شد و به استقبال مردمی و اجرای سرود ملی و شلیک توپ ختم شد. غرس نهال توسط ۲ رئیس جمهور و بعد شستن دست رئیس جمهور مهمان توسط میزبان صحنه جالبی بود که تابحال ندیده بودم. بعد هم مذاکرات خصوصی دوجانبه در ایوان کاخ و امضای ۱۱ تفاهم نامه و قرارداد توسط هیات همراه با همتایان اندونزیایی!
🖼 عکس: s8.uupload.ir/files/02_1fwk.jpg
غیر از اعضای هیات رسمی سفر، در داخل جلسه مذاکرات، «ربات ایرانی جراح» به نام «سینا» هم حضور داشت و ظاهراً گل کاشته بود و طرف اندونزیایی حسابی مشتری شده بود. تماشای فیلم عمل جراحی پزشکی توسط رباتهای جراح ایرانی خیلی افتخارآمیز بود.
برای اولین بار بود که توی این سفرها در جلسه مذاکره رسمی شنیدم دوتا رئیس جمهور نشستن و فیلم عمل جراحی رباتیک با ربات جراح ایرانی رو تماشا کردن! میزبان با شگفتی گفته بود شما با این تحریمهای شدید چطوری تونستید اینقدر پیشرفت کنید؟! بعدشم قرارداد صادرات دارو و فروش تجهیزات پزشکی برای۱۲ بیمارستان اندونزی منعقد شد. علی برکت الله!
🖼 عکس: s8.uupload.ir/files/03_2957.jpg
4️⃣ چهارم؛ خدا پدر زارع پور را بیامرزه!
این سفر بهمون سیم کارت نداده بودن. از بچه های تشریفات پرسیدم چرا سیم کارت ندادید؟ وقتی روند دریافت سیمکارت توی اندونزی رو برام توضیح دادن جواب سوالم رو خیلی شفاف گرفتم! از گرفتن تصویر همه صفحات گذرنامه و عکس از چهره و انگشت نگاری دریافت کننده سیم کارت تا ثبت شماره IMEI گوشی و ... اینجا بود که بچه ها به وزیر ارتباطات که رییس کمیسیون مشترک با اندونزی هم بود میگفتن: خدا پدر زارع پور رو بیامرزه!
5️⃣ پنجم؛ محرمانه و محترمانه!
دو تا از وزرای همراه رییس جمهور رو دیدم، با هم صحبت می کردند. یکی شون خیلی خوشحال بود.
اون یکی پرسید چی شده؟ گفت: بستیم! چیو؟ با کی؟ گفت فقط همین قدر بگم که طرف اندونزیایی گفت شماها چرا تا حالا نیومدین با ما کار کنید. گفتم خوب دولت ما عوض شده ما تازه اومدیم و معتقدیم باید با همه دنیا کار کرد! اون یکی وزیر پرسید: واقعا دنبال کار با ما هستن؟ گفت: خیلی! فقط به خاطر محدودیتهای تحریمی میگن محرمانه باشه و راهکارش رو هم پیشنهاد بدید. ما هم که خدای راهکاریم!
🖼 عکس: s8.uupload.ir/files/04_tq2.jpg
خیلی افسوس خوردم که چقدر فرصتهای کشور از دسترفته! گفتم خوب حالا چی بستی؟ خلاصه اینکه از هر کدوم از اعضای هیئت رسمی میپرسیدم، میگفتن بیش از چیزی که فکرشو میکردیم ظرفیت و آمادگی همکاری وجود دارد و تفاهمهای خوبی هم انجام داده بودن!
ادامه در پست بعدی...👇
https://eitaa.com/sharhe_hal/5007