✍️ مردم فساد دربار را باور داشتند...
🔻 از مهمترین چیزهایی که مردم را مقابل شاه قرار داد، باور مردم به فساد دربار و شاه بود. اگرچه بخش عمده این فسادها و اخبار آن واقعیت داشت اما خود این فسادها آنچنان در تقابل شاه و مردم تاثیر نداشتند که باور این فسادها تاثیر داشت.
🔻 در وضعیت کنونی انقلاب هم خیلیها به فساد مجلس و نظام باور پیدا کردهاند! چگونه میشود این باور اشتباه را شکست؟! با تبیین در کنار برخورد قاطع با فساد و انعکاس آن؛ اما متاسفانه وقتی پروندههایی مثل گرفتن شاسیبلندهای مجلس، مطرح میشود، نه شفافسازی درستی و نه برخوردی میشود و در نتیجه آن باور به فساد در مردم تثبیت و تقویت میشود!
📖 پارسونز آخرین سفیر انگلستان در دوره پهلوی در خاطرات خود مینویسد:
👈 «از نظر سیاسی، خانوادهی شاه دردسر بزرگی برای او به شمار آمده و وبال گردنش بودند. بوی تند فسادشان همهجا را پر کرده بود، به ویژه در طول سالهای رونق اقتصادی که میزان فسادشان با ارقامی نجومی بیان میشد. راست یا دروغ، واقعیت سیاسی آن بود که همه معتقد بودند بدون مداخلهی این شاهزاده یا آن شاهزاده خانم، خیلی دشوار - اگر نگوییم غیر ممکن - قراردادی بسته میشد. شایعات خاصی هم وجود داشت که این موضوع را تقویت میکرد و از نظر مردم، هر شخصی که پیشرفتی داشت، به مدد دست چپاولگر فلان شاهزاده یا بهمان شاهزاده خانم توانسته بود به نان و نوایی برسد. به جز شاه، تنها چند نفر از اعضای خانوادهی سلطنتی از این اتهامات مبرا بودند و این خود موجبات مخالفت بیشتر با آنها را فراهم می کرد. شیوهی زندگی لوکس و مجلل اعضای خانوادهی سلطنتی نیز بر این مصیبت میافزود و کار به جایی رسیده بود که حتی برخی حامیان شاه هم میگفتند شاه هیچ اقدامی برای کنترل اعضای خانوادهی خود نمیکند. البته من داستانهای بیشماری را که فساد اعضای خانوادهی سلطنتی و مجوزهایی که میدادند یا میگرفتند را نقل میکرد، حقیقت نمیدانم. ولی حتی اگر ده درصد این شایعات هم راست باشد، به اندازهی کافی برای خانوادهی سلطنتی بد بود، اما مسئلهی مهم این بود که صرف نظر از درستی یا نادرستی چنین شبهاتی، مردم این حرف ها را باور داشتند.»
📝 منبع: پارسونز، آنتونی، غرور و سقوط (ایران ۱۳۵۲-۱۳۵۷)، مترجم: سید محمدصادق حسینی عسکرانی، چاپ اول، تهران، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، زمستان ۱۳۹۰ش. ص ۵۹.
👈به شرح حال بپیوندید.
@sharhe_hal
21.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ این انیمیشن زیبا رو به مناسبت ۱۷ شوال، سالروز نبرد تاریخی امیرالمؤمنین علی علیه السلام با عمروبن عبدود در جنگ #خندق
برای فرزندانتون حتما پخش کنید...
#پهلوان_الهی
#همه_ایمان
مشاهده و دانلود با کیفیت بالا:
Roshangari.ir/video/66388
شرح حال
🔸اطلاعیه پذیرش مدرسه فقهی امام حسن عسکری علیه السلام سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۳ 🌹لطفا رفقا و دوستان در گ
مدرسه فقهی امام حسن عسکری که بنده، ۷ سال است در آنجا تحصیل میکنم. فضای خیلی خوبی برای هرکس که بخواهد خوب تحصیل کند در این مدرسه فراهم شده است.
وقتی بستر فساد پهن و عزمی برای مبارزه با آن نبود، هرچه کار فرهنگی کنی ارزشی ندارد.
مثالش وضعیت زیرمیزی پزشکان در قم و شیراز...
در قم زیر میزی گرفتن پزشکان متخصص و جراح و... خیلی عادی است و نظام پزشکی هم میگوید اگر برخورد کنیم از قم میروند!
اما شیراز تراکم پزشک زیاد است و چندان جایی برای ناز کردن ندارند و در صورت شکایت و ارائه اسناد با آنها برخورد میشود.
اگر نظام پزشکی قم از رفتن چند پزشک نمیترسید و محکم میایستاد این سوء استفاده از مریض پایان مییافت.
@sharhe_hal
شرح حال
وقتی بستر فساد پهن و عزمی برای مبارزه با آن نبود، هرچه کار فرهنگی کنی ارزشی ندارد. مثالش وضعیت زیرمی
✍️ تکریم قانون از تکریم شخص مهمتر است...
🎙آیت الله حائری شیرازی:
نظام طبیعت گرایی، محورش استخفاف است و نظام فطرت گرایی، محورش تکریم است. اگر هم نظام فطرت گرا استخفاف بکند، برای این است که جلوی استخفاف را بگیرد. میخواهد استخفاف را بشکند. مثل این که از باب «إِذَا رَأَيْتُمُ الْمُتَكَبِّرِينَ فَتَكَبَّرُوا عَلَيْهِم» است. یعنی مثلا زانی را تنبیه که میکند، برای این است که او میخواسته حکم خدا را استخفاف کند. برای این که آن را کوچک کند؛ تا آن کاری را که او کرده است، جبران بشود. این از باب تکریم است. از این جهت میفرماید: «إِقَامَةَ الْحُدُودِ إِعْظَاماً لِلْمَحَارِم» در اقامهٔ حدود، یک نوع تکریم و تعظیم است. اما تکریم محارم است. تکریم قانون الهی است.
پس استخفاف زانی و زانیه از باب تکریم قانون است که: تکریم قانون، از تکریم شخص مهمتر است. همان طوری که قانون ظالمانه از ظلم موردی به مراتب بدتر و خطرناکتر است.
👈به شرح حال بپیوندید.
@sharhe_hal
صحبتهای آیتالله مروی به مناسبت شهادت امام صادق (علیه السلام) در پای�.mp3
13.68M
صحبتهای آیتالله حاج شیخ جواد مروی زید عزه، به مناسبت شهادت امام صادق (علیه السلام) در پایان درس خارج فقه، دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲.
👈به شرح حال بپیوندید.
@sharhe_hal
آخرین کتابی که رهبری تقریظ بر آن نوشتند، «خاتون و قوماندان» بود که چند روز قبل از دستخط حضرت آقا رونمایی شد.
👈 «خاتون و قوماندان» روایت زندگی خانم امالبنین حسینی، همسر شهید علیرضا توسلی (ابو حامد) فرمانده برجسته و پرافتخار لشکر فاطمیون است که به قلم خانم مریم قربانزاده نوشته و توسط نشر ستارهها چاپ و منتشر شده.
اما درباره دو تصویر بالا و آن کلیپ دیگر؛
✅ تصویر اول، متنی است که رهبری در تقریظ بر کتاب "خاتون و قوماندان" از آن به عنوان "نوشته بسیار زیبا و اثرگذار" یاد کردند.
✅ تصویر دوم، تفریظ آقا بر این کتاب است که در انتهای آن نوشتهاند «نوشتهی صفحهی مقابل بسیار زیبا و اثرگذار است.» که منظور همان نوشته در تصویر اول است.
کلیپی هم که میبینید یک اثر بسیار تأثیرگذار از محمد حسین پویانفر است که به بهانه این رونمایی میتوانید ببینید. واقعاً با دل آدم بازی میکند ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انسان را باید خدا بزرگ کند، هرکه دست و پا میزند برای بزرگ شدن کمی نمیگذرد که مطرود میشود.
اولیاء خدا میدانند چه کسی را بزرگ کنند، ما نباید دست و پا بزنیم برای مقام و مسئولیت و علو طلبی کنیم.
«تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا ۚ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ» (۸۳ - القصص)
سرای [پرارزش] آخرت را برای كسانی قرار میدهیم كه در زمین برتری و تسلّط [بر دیگران] و هیچ فسادی را نمیخواهند؛ و سرانجام [نیك] برای پرهیزكاران است.
@sharhe_hal
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش جالب تسنیم.
هر از گاهی یک خبر این چنین میآید ولی بعد از مدتی دیگر هیچ خبری نمیآید! معلوم نیست خبر از اساس کذب بوده یا بخشی از آن! یا این نخبگان مهاجرت کردهاند!
جا داشت دهها خبر از این دستاورد در رسانه ملی پخش شود.
@sharhe_hal