شرح حال
📻 خانواده در قرآن و روایات اهل بیت (علیهم السلام) 🔶 ج ۸ | استاد حمید وحیدی ☑️ شنبه ۲۲ اردیبهشت
پیشنهاد میکنم خانوادههایی که خانمها در آنها شاغل هستند یا بنا دارند استقلال مالی داشته باشند، همچنین مردهایی که خیلی مشکلات مالی خود را درون خانه منتقل میکنند و دغدغههای تشریفاتی و زیباییهای مطلوب خانمها را متوجه نمیشوند، حتما صوت این جلسه خانواده در قرآن حجت الاسلام و المسلمین حمید وحیدی را گوش کنند.
این کارتون مهارتهای زندگی است که از شبکه پویا پخش میشود، برخی قسمتهایش را هم که دیدهام کارتون آموزندهای است.
سازنده در عین اینکه یک کارتون خوب و مفید ساخته یک ضربه پنهان و غیر مستقیم به حجاب و چادر میزند و ان شاء الله که این اقدام عجیب ناخواسته باشد و جزو یک پروژه تخریب حجاب چادر نباشد.
در کارتون دو باجناق هستند، یکی مهندس و باکلاس و فهمیده که خوب صحبت میکند و یکی هم کودن و لمپن که خیلی مسخره حرف میزند.
خانم این آقا مهندس مانتویی و خانم آن باجناق کودن چادری است!
خانم چادری گاهی وقتها سر حماقتهای شوهرش جلو بچهها با او جر و بحث میکند و خانم مانتویی در کمال متانت و آرامش با شوهرش زندگی میکند!
خود این نقش سازی در ضمیر ناخودآگاه بچه مینشاند که چادر مخصوص خانوادههای مستضعف و سطح پایین جامعه است و یک حس منفی نسبت به این پوشش ایجاد خواهد کرد.
@sharhe_hal
24.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 دختر امروز
❤️ مادر فردا
یک کلیپ زیبای دیگر از میثم مطیعی.
@sharhe_hal
هدایت شده از مثل خمینی (ره)
📚 20 کتاب پیشنهادی کانال "مــــــــثل خــــــــــــمینی" برای خریداری از نمایشگاه بین اللمللی کتاب
👇 این کتب بر اساس شناخت شخصیت و اندیشه های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری معرفی می شود و از مهمترین کتاب ها در این زمینه می باشد👇
1️⃣ جدال دو السلام؛ برگزیده جلد 21 صحیفه امام خمینی (ره)؛ نشر معارف
2️⃣ عبد صالح خدا؛ خاطرات سیاسی برش هایی از زندگی و سیره سیاسی امام خمینی(ره) در بیانات مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا)
3️⃣ آقا روح الله (بررسی دوران طلبگی امام خمینی(ره) در بستر تاریخ)؛ حمیدرضا باقری، نشر بین الملل
4️⃣ حاج آقا روح اللّه (بررسی دوران استادی امام خمینی(ره) در بستر تاریخ)؛ حمیدرضا باقری؛ نشر بین الملل
5️⃣ للّه (بررسی دوران میان سالی و پیش از قیام امام خمینی(ره) در بستر تاریخ)؛ حمیدرضا باقری؛ نشر بین الملل
6️⃣ عصر امام خمینی(ره)؛ میراحمدرضا حاجتی؛ بوستان کتاب
7️⃣ بنیان مرصوص (تبیین سیره علمی و عملی امام خمینی)؛ آیت الله جوادی آملی؛ نشر اسرا
8️⃣ سیری در ساحل آفتاب(بینش و منش امام خمینی)؛ آیت اللّه مصباح یزدی، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
9️⃣ طریقت جمع(درآمدی بر نظام تربیت عرفانی امام خمینی)؛ مهدی شبان؛ نشر کتابخانه مجلس شورای اسلامی
🔟 در سایه آفتاب(یادها و یادداشت هایی از زندگی امام خمینی)؛ محمدحسن رحیمیان؛ نشر سوره مهر
1️⃣1️⃣ طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا)
2️⃣1️⃣ پای درس خمینی مشهد(واکاوی کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن)؛ نشر گام دوم
3️⃣1️⃣ ولایت و حکومت؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا)
4️⃣1️⃣ آزادی یعنی آزادی (آزادی در منظومه فکری مقام معظم رهبری)؛ نشر گام دوم
5️⃣1️⃣ انسان 250 ساله (سیره مبارزاتی و سیاسی ائمه علیهم السلام)؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا)
6️⃣1️⃣ روح توحیدی نفی عبودیت غیر خدا؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا)
7️⃣1️⃣ خون دلی که لعل شد (خاطرات مقام معظم رهبری از زندانهای و تبعید دوران مبارزات انقلاب)؛ نشر انقلاب اسلامی
8️⃣1️⃣ همرزمان حسین(تحلیل مبارزات سیاسی امامان معصوم (علیهمالسّلام)؛ مقام معظم رهبری؛ نشر انقلاب اسلامی
9️⃣1️⃣ گفتاری در باب صبر؛ مقام معظم رهبری؛ نشر انقلاب اسلامی
0️⃣2️⃣ فشرده ای از تاریخ انقلاب اسلامی؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی(نشر صهبا)
🌷 برای دوستان خود ارسال کنید...
#معرفی_کتاب
┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄
🪴 "مِثـــــــــل خــُـــــــمِیني" 🪴
┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄
.
شرح حال
📚 20 کتاب پیشنهادی کانال "مــــــــثل خــــــــــــمینی" برای خریداری از نمایشگاه بین اللمللی کتاب
این کانال متعلق به خانه طلاب جوان است.
✍️ امام چقدر مطالعه میکرد...
در روزهای اخیر يكي از عزیزان در فضای مجازی در پاسخ به این سوال که کدام یک از رهبران ایران بیش از همه اهل مطالعه بود؟ گفته بود حضرت امام و مدعی شده بود ایشان از حضرت آقا هم بیشتر اهل مطالعه بودهاند.
بنده نمیتوانم بگویم امام یا آقا کدام یک بیشتر اهل مطالعه بودند ولی میدانم به احتمال بسيار قوي بعيد است حتي تا سطح مسئولین درجه چندم کشور نیز کسي در طول تاريخ كشور ايران پیدا شود که به اندازه این دو شخص اهل مطالعه بوده است.
به همين جهت در ادامه چهار یاداشت پیرامون مطالعات امام خميني ميآورم.👇
@sharhe_hal
✍️ امام چقدر مطالعه میکرد؟ (۱)...
📖احمد احمد در کتاب خاطراتش ميگويد:
«اوجگيري مخالفتها با لايحه «انجمنهاي ايالتي و ولايتي» موجب آشنايي من با نام حضرت امام شد. از آن روز من عاشق و شيفته اين پير فرزانه شدم... روزي با برادرم مهدي دراینخصوص صحبت ميكردم. او گفت كه گزارشي از فعاليتهايمان به محضر امام بدهيد، اگر كار شما مورد تأييد ايشان باشد از شما حمايت كرده و كمك ميكند. من از او خواستم كه امكان ملاقات با حضرت امام را برايمان فراهم كند. او نيز پس از مشورت با حاج مهدي عراقي خواسته ما را پذيرفت و قول داد كه در اولين ملاقات با امام تقاضاي ما را براي ديدار حضوري طرح كند. ما نيز مشغول تهيه گزارشي شديم تا بتوانيم به آن وسيله نظر و تأييد امام را نسبت به كارهاي خود جلب كنيم. مرجاني كه دايره فعاليتش گستردهتر و نفوذي در حوزه مركزي بود، توانست حدود ۴۸ جلد كتابي را كه درباره تبليغ میسیونرهای مسيحي در ايران چاپ شده بود، جمع كند. ما اين كتابها و يك سري نشريات راه مريم و راه عيسي را داخل يكي دوتا گوني ريخته و منتظر شديم تا روز موعود فرارسد. اوايل سال ۱۳۴۲ روزي كه برادرم و شهيد حاج مهدي عراقي با حضرت امام ملاقات داشتند، من مرجاني و میرمحمد صادقي نيز با آنها همراه شده و به قم رفتيم... وارد منزل امام شديم خانهاي با سبک و معماری قديمي... منتظر آمدن امام شديم. امام آمد... سلام داديم و اداي احترام كرديم. امام جواب سلاممان را دادند، بعد ما در مقابل ايشان زانو زديم و نشستيم و با اجازه ايشان گزارش فعاليتهايمان را ذكر كرديم. از مبارزه و خطر میسیونرهای مسيحي صحبت كرديم... مرجاني براي اغراق گفت كه اينها توانستهاند در شهرستان همدان يك روستا را کاملاً مسيحي كنند. با اين گفته حضرت امام با هيبت هميشگي خود به او نگاه كردند و پرسيدند: «كجاست؟» مرجاني متوجه شد كه امام به اغراق او پي برده و در نتيجه ساكت شد و ديگر چيزي نگفت... نشريات راه مريم و راه عيسي و كتابهايي را كه با خود همراه برده بوديم، از گوني درآورديم و یک، یک به امام نشان داديم. با صحنه جالبي مواجه شديم. امام هر جزوه و كتابي را كه ميگرفتند، نگاهي بهعنوان آن ميكردند و ميفرمودند: «ديدهام، ديدهام، اين را هم ديدهام» و آنها را کناردست خود ميچيدند. ما باورمان نميشد كه امام اینهمه كتاب و جزوه را ديده باشند، به همين خاطر رفتار ايشان به ما برخورد، طوري كه از درون احساس ناراحتي ميكرديم. اينكه امام حتي يك كتاب را هم نگفتند كه نديدهام، براي ما تازگي داشت... امام وقتي عناوين همه كتابها را ديدند و كنار گذاشتند، فرمودند كه دو تا كتاب ديگر هم هست و اسامي آن دو را ذكر كردند... و درباره آنها صحبت كردند. ما جا خورديم ما نتوانسته بوديم به اين دو كتاب دسترسي پيدا كنيم. گويا در آن كتابها به مرزهاي كشور شبهه وارد شده بود و رژيم طاغوت به همين علت اجازه نشر و توزيع آنها را به مسيحيان نداده بود. ما از اطلاع و وقوف امام به اين دو كتاب و مطالب آن بسيار شگفتزده شديم. ناراحتیمان فراموش شد و كمي خود را جمعوجور كرديم. فهميديم كه ما دچار توهم شدهايم و امام خيلي جلوتر از همه حركت ميكنند.»
📚منبع: كاظمي، محسن، خاطرات احمد احمد، چاپ هفدهم، تهران، انتشارات سوره مهر، ۱۳۹۳ش، ص ۶۵_۶۸.
.....
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
✍️ امام چقدر مطالعه میکرد؟ (۲)...
📖 مرحوم حجتالاسلام دعایی در مصاحبهاي در مورد احوالات امام خميني بعد از شهادت آقا مصطفي نقل ميكنند:
«جریان شهادت مرحوم حاجآقا مصطفی نهتنها در حالات روحی و فکری، بلکه در نظم برنامه روزمره امام اثر نگذاشت. ایشان ساعتی از روز را برای مطالعه کتابهای جدیدی که به دستشان میرسید اختصاص داده بودند و بهعنوانمثال تمامی کتابهای مرحوم دکتر شریعتی را مطالعه میکردند و بخصوص به آثار آقای مطهری بسیار علاقه داشتند و آثار ایشان و آقای طالقانی را قبول داشتند. در مورد کتابهای دکتر شریعتی نیز معتقد بودند آنقدرها که به این آثار اعتراض و حمله میشود، بیمورد است و تا این حد انحراف در میان آنها وجود ندارد. خاطرم هست که در آن ایام کتاب «طلوع انفجار» حاج سید جوادی را مطالعه میکردند. حاج احمد آقا میگفت: وقتی امام از تشییعجنازه فرزندشان بازگشتند، ساعت مطالعه کتابهای روزمرهشان بود. کتاب «طلوع انفجار» را باز کردند و به مطالعه آن پرداختند.»
📚 منبع: برداشتهایی از سیره امام خمینی(س)، ج ۲، ص ۳۳۲، به نقل از: ( روزنامه اطلاعات تاريخ ۳ / ۸/ ۵۹) در پاورقي اين خاطره آمده است:
مرحوم جلال آلاحمد در یکی از خاطرات دیدارش با امام مینویسد که با کمال تعجب مشاهده کردم کتاب غربزدگیام که تازه چاپ شده بود نزد ایشان است که آن را مطالعه میکردند به آقا عرض کردم این چرت و پرتها اینجا چهکار میکنند!
.....
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
✍️ امام چقدر مطالعه میکرد؟ (۳)...
📖 حاج احمد آقا خمینی بعد از انقلاب در مورد مطالعات امام خمینی در نجف در مصاحبهای میفرمایند:
«اکثر داستانهای معروف را خواندهاند این روزها امام نمیرسند که کتابهای داستانی و این طور چیزها را بخوانند. آن چیزی که من گفتهام این است که امام در زمان قدیم مثلاً نجف که بودند واقعاً شاید در روز صدها صفحه کتاب میخواندند، کتاب قصه یا مسایل اجتماعی، چندتا کتاب میآوردند بیست صفحه از این، ده صفحه از آن، پانزده صفحه از آن، ایشان اکثر داستانهای معروف را خواندهاند؛ حالا چه کتابهایی که جنبه سیاسی یا اجتماعی داشت، مثل «نگاهی به تاریخ جهان» نهرو، چه کتابهای تاریخی، کتابهایی مثل «شوهر آهو خانم» را از اول تا آخر خواندهاند! میخواهم بگویم امام از این سبک چیزها میخواندند.»
📚 منبع: رجائی، غلامعلی، برداشتهایی از سیره امام خمینی(س)، ج ۲، ص ۳۳۳-۳۳۴، به نقل از: پیام انقلاب، ش ۶۰، ص ۲۴.
✔️ پينوشت: در مورد روزنامه خواندن امام نيز استاد ما حجتالاسلام حميد وحيدي ميفرمودند مرحوم آيتالله خوشوقت ميگفتند در ايام حضور امام در ايران قبل از تبعيد ايشان يك روز به اتاق مطالعه امام رفته بودم، ديدم پشت ميز مطالعه ايشان بهقدر دو وجب از پايين تا بالا روزنامه چيده شده بود. در مورد مطالعه روزانه روزانههاي مختلف در زمان حضورشان در پاريس و بعد از پيروزي انقلاب نيز خاطرات متعدد از اطرافيان ايشان وجود دارد كه در كتابهاي خاطراتشان آمده است.
در نوجواني نيز امام عمده كتابهاي کتابخانه پدرشان را مطالعه كرده بودند و در زمان حضورشان در قم نيز ايشان يك کتابخانه بزرگ داشتهاند كه وقف عمومي كرده بودهاند و مكان آن ساختمان درمانگاه قرآن و عترت قم بوده است، اين ساختمان را كسي به امام هديه كرده بوده است و ايشان نيز آن را وقف محل تحصيل طلاب و کتابخانهای ميكنند كه برخي از كتب خطي امام نيز در آن بوده است، اما اين کتابخانه توسط ساواك غارت ميشود و كتابخانه تعطيل ميشود و بعد از سالياني به جهت تعطيلي اين مكان، برخي با اجازه امام آن را به درمانگاه تبديل ميكنند.
.....
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
✍️ امام چقدر مطالعه میکرد؟ (۴)...
📖 حاج احمد آقا خمینی در مورد مطالعات امام ميفرمايند:
«امام مطالعه را دوست دارند و هنوز که هنوز است به قدری مطالعه میکنند که چشمشان خسته میشود. یادم هست در ایام تعطیلی که تابستانها به یکی از شهرها و یا تهران میآمدیم به قدری کتابهای متنوع مطالعه میکردند که صدای کسانی که برای ایشان کتاب تهیه میکردند درمیآمد. اکثر نوشتههای نویسندگان بزرگ جهان را خواندهاند. چه در زمینههای اجتماعی و چه سیاسی، پر مطالعه ترین روحانی بودند. تاریخ ایران را بارها مطالعه کردهاند و تاریخ مشروطه را خوب میدانند.»
📚 منبع: برداشتهایی از سیره امام خمینی(س)، ج ۲، ص ۳۳۴، به نقل از: دلیل آفتاب، ص ۱۶۳.
✔️ پينوشت: امام وقتی بعد از قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ دستگیر میشوند و به زندان قصر و سپس پادگان عشرت آباد منتقل میشوند نیز دست از مطالعه برنمیدارند و طی نامه نگاری از آقای لواسانی میخواهند دو کتاب مستدرک الوسائل جلد سوم و کتاب تاریخ مشروطه سید احمد کسروی را برای ایشان ببرد.
نکته بسیار مهم اینکه همه این مطالبی که از مطالعات جنبی امام گفته شد، نسبت به مطالعات تخصصی فلسفی، عرفانی، فقهی، روایی و تفسیری ایشان، شاید اصلا به حساب نیاید و اگر حجم مطالعه قرآن ایشان که هر روز در چند نوبت انجام میشد نیز به این مطالعات افزوده شود، تازه فرهیختگی و حجم عظیم کار مطالعاتی امام درک میشود.
طبق سندی که سیدحمید روحانی در کتاب نهضت امام خمینی، ج ۱، ص ۴۰۴ میآورد در همان ایام حضور امام در زندان پس از خرداد ۴۲ ایشان کتابهای زیر را نیز درخواست میدهند (رسید دریافت آن در کتاب آمده):
۱-مکاسب محرمه ۲- کتاب الطهارة ۳- توضیح المسائل ۴- حاشیه توضیح المسائل ۵- تهذیب الاصول جزء اول و جزء الثانی و جزء ثالث ۶- تعلیقه بر وسیله ۷- تعلیقه عروة الوثقی ۸- مناسک حج ۹- نجاة العباد ۱۰- زبدة الاحکام.
.....
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
در قضیه تعطیلی شنبه مثل حجاب و ساخت مسجد در بوستان و... دیدگاههای مختلف وجود دارد، برخی هم از نظر فقهی فقط در خصوص ظاهر همین مسائل نظر میدهند، اما واقعش این است که این دعواها پوششی است که جریان سرمایهداری زالو صفت پشت صحنه آن است و اگر او را نبینیم و هدف نگیریم بازندهایم.
در دوران مبارزات پیش از انقلاب هرکس سراغ مبارزه با گروههای مانند بهائیت، میسیونرهای مذهبی، حزب توده، خانها و... میرفت، امام میگفت: حواستان باشد اینها همه در بستر حکومت شاه و پهلوی رشد میکنند، شاه برود اینها را راحت میشود حل کرد.
پشت صحنه تعطیلی شنبه هم جریان سرمایهداری است که به اسم تجارت با دنیا و ضرر فلان میلیاردی و... که همه یا دروغ است یا راهکارهای خیلی سادهتر دارد، میخواهد صحنه فرهنگی کشور را تغییر دهد، در نگاه بیهویت مادی گرای غرب، شما ۵ روز مثل ماشین به انگیزه خوشگذرانی در ۲ روز آخر کار میکنی، ۲ روز بخور و... که انگیزه داشته باشی برایش ۵ روز دیگر کار کنی، اما در فرهنگ مسلمین کار و تلاش مادی بخشی از زندگی است و آن افسردگی حاصل از نگاه تک بعدی را ندارد و نیازی به ۲ روز تعطیلی ندارد، عن النبی (ص): «الهم بارک لأمتی فی بکورها یوم سبتها و خمیسها»؛ ۲ روز تعطیلی چرا؟! جمعه را هم که تعطیل کردهاند برای آموزش دین، نماز جمعه، استحمام و... آن هم فقط تا ظهر است، «فَإِذَا قُضِيَتِ الصَّلَاةُ» بروید دنبال کار «فَانْتَشِرُوا فِي الْأَرْضِ وَابْتَغُوا مِنْ فَضْلِ اللَّهِ» این کار شما همراه با ذکر است، افسردگی ندارد «وَاذْكُرُوا اللَّهَ كَثِيرًا»
📌با شرح حال همراه شوید.