#خانمها_حتما_بخوانند
#تنوع_طلبی_مردان
خانومای گلم عموماً مردها تنوع طلبند . مخصوصا در مسائل #جنسی ، این که شوهر شما با این حال که زن داره ولی بازم سراغ چیزهای #مستهجن میره این رفتار از یک مرد یعنی این که از شما سیراب نشده و چون شما #تنوع_طلبی اونو ارضا نکردید تشنه است و باعث میشه سراغ چیزهای مستهجن بره تا تنوع رو اون جا پیدا کنه.
البته چنین استدلالی قابل پذیرش نیست ، ولی پسری که به خاطر زیبایی ظاهر و اندام با خانمی #ازدواج کرده یا پسری که ظاهر براش مهمه ولی چشم بسته ازدواج کرده و یا مردی که خانمش به پوشش های #خاص در خونه اهمیت نمیده و تلاشی در این زمینه ها نمیکنه ، بیشتر در #معرض_خطر رو آوردن به تصاویر مستهجن و یا زن های دیگه است .
خانم ها نباید فکر کنند این رفتار آقا که سراغ چیزهای مستهجن میره یعنی این که خانومش رو کلا دوست نداره . این فکر #غلطه و شما از درون مردان خبر ندارید او فقط از شما #سیراب نشده و این تشنگی غلط و عدم قناعت به همسر خودش که از تنوع طلبی او هست اون رو به طرف چیزهای مستهجن میکشند
کاری که شما خانوم باید برای شوهرت انجام بدی اینه : 👇👇
❌با این حال که شما یک انسانی ولی باید آنقدر برای #شوهرت #متنوع باشی که او از یک نواختی شما خسته نشه و احساس کنه شما هر از چند گاهی به شکل خانوم دیگری در میای تا حس تنوع طلبی اون ارضا بشه و همیشه منتظر یک چیز و یک ایده از شما باشه .
این تنوعی که به خودت میدی باید در تمام جاهای زندگی باشه ، از پوشش شما گرفته تا خیلی مسائل که حتی جنبه ی #جنسی یا حتی احساسی و #عاطفی نداشته باشه.
سرد شدن شما در زمانی که #شوهرتون نسبت به شما سرد شده ، اون رو بیشتر به سمت چیزهایی که شما دوست ندارید سوق میده .کلا در زندگی #زناشویی وقتی یه طرف قضیه #سرد میشه طرف مقابل باید برای #گرم شدن رابطه #پیش_قدم بشه وگرنه فاصله بیشتر و بیشتر میشه و در نتیجه ترمیم آسیب هایی که وارد شده نیاز به وقت و هزینه های بیشتری داره .
بنابراین وقتی می بینید شوهرتون نسبت به شما داره سرد میشه ، به جای #تلافی کردن بی محلی های اون ، #غرور رو کنار بذارید و برای #نجات زندگی زناشویی تون تلاش کنید . البته این قانون فقط مختص شما خانم ها نیست ، گاهی آقایون باید چنین نقشی رو در زندگی ایفا کنند .
✅ فاطمه زهرا سلامالله علیها و وظیفه بودن احقاق حق
🔹 پس از آنکه فدک غصب میشود، زهرای مرضیه(س) به تمام وسایل برای استرداد آن متمسک میشود. اولًا به خانه خلیفه وقت میرود و فرمان آن را میگیرد. پس از آنکه آن فرمان را از او پس میگیرند و پاره میکنند، متوسل به افکار عمومی میشود و آن خطابه غرّاء را میخواند.
🔹 با توجه به اینکه علی(ع) و فاطمه(س) بی اعتناترین مردم به مادیات دنیا بودند، مخصوصاً زهرا(س) که در دوران بعد از پدر آرزوی التحاق به پدر را داشت و پدر به او سرعت لحوق را خبر داده بود، [اینکه] اینقدر پافشاری در احقاق حق خود داشت دلیل بارزی است بر وظیفه بودن احقاق حق.
📚یادداشتهای استاد مطهری، ج۵، ص۲۷۸
.
#شهید_مطهری
#سردار_دلها
#حاج_قاسم
#شهید_سلیمانی
#ایام_فاطمیه
#به_وقت_فاطمیه
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
💠 بحث مبارزه و رفاه و سرمایه، بحث قیام و راحت طلبی، بحث دنیاخواهی و آخرتجویی دو مقولهای است که هرگز با هم جمع نمیشوند. و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند. ۱۳۶۷/۰۴/۲۹
☀️#امام_خمینی
—————————
🇮🇷@SANGAR_1🇮🇷
🇮🇷@SANGAR_5🇮🇷
هدایت شده از طب اسلامی
Hampaye Safar.mp3
659.5K
سرودی که در همهمهی جمعآوری عنیمت، گم شد...
سرودی که در هیاهوی برجام و کرونا و واکسن، فراموش شد...
هجوم آورده دَر از رو به رو، دیوار از پهلو
تصوّر کن چه میماند در این پیکار از پهلو
صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
☘️🌸☘️یا فاطمه الزهرا...
دنیا ادامه داشت و دگر محشری نداشت
دیروز اگر به فاطمه سیلی نمیزدند
☘️💛☘️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.
🍃💔🍃بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامیاش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد.
🌸کانال فدکیه:
🍀نقل فضائل و مصائب ام الائمه حضرت فاطمه سلام الله علیها
🌼مطالب مناسبتی و دینی
┈••✾•🍃🌼⚫️🌼🌿•✾••┈┈
@Fadakeeh
┈••✾•🍃🌼⚫️🌼🌿•✾••┈┈
🔹حضرت رسولاکرم(صلاللّهعلیهوآلهوسلم)
میفرمایند:
نام دخترم را فاطمه گذاشتم؛ زیرا خدای عزّوجلّ فاطمه و هرکه او را دوست دارد از آتش دوزخ دور نگهداشتهاست.
📚 عیونأخبارالرضا(علیهالسلام)؛ ج٢، ص۴۶
جهت تعجیل در امر فرج آقا #امام_زمان (عجلاللّهتعالیفرجهالشریف)
💐صلوات💐
🌴روایات نهی از درمان قبل از بیماری...
نخست:
رسول اللّه صلى الله عليه و آله: تَجَنَّبِ الدَّواءَ مَا احتَمَلَ بَدَنُكَ الدَّاءَ، فَإِذا لَم يَحتَمِلِ الدّاءَ فَالدَّواءُ.
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: تا هنگامى كه بدنت درد را تحمّل مىكند، از دارو بپرهيز و آنگاه كه درد را تحمّل نكرد، پس دارو.
دوم:
عنه صلى الله عليه و آله: مَن غَلَبَت صِحَّتُهُ مَرَضَهُ فَلا يَتَداوى.
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: هر كس سلامت تنش بر بيمارىاش چيرگى دارد، مداوا نكند.
سوم:
عنه صلى الله عليه و آله: مَنِ استَقَلَّ بِدائِهِ فَلا يَتَداوَيَنَّ؛ فَإِنَّهُ رُبَّ دَواءٍ يورِثُ الدّاءَ.
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: هر كس مىتواند با بيمارى خود، سر كند، از درمان بپرهيزد؛ زيرا بسا دارويى كه خود، بيمارى بر جاى مىنهد.
چهارم:
الإمام عليّ عليه السلام فِي الحِكَمِ المَنسوبَةِ إلَيهِ: شُربُ الدَّواءِ لِلجَسَدِ كَالصّابونِ لِلثَّوبِ؛ يُنَقّيهِ و لكِن يُخلِقُهُ.
امام على عليه السلام در حكمتهاى منسوب به ايشان: نوشيدن دارو براى بدن، به صابون براى جامه مىمانَد؛ آن را تميز مىكند، امّا كهنهاش هم مىكند.
پنجم:
عنه عليه السلام: امشِ بِدائِكَ ما مَشى بِكَ.
امام على عليه السلام: با درد خويش، تا آن هنگام كه با تو مدارا مىكند، مدارا كن.
ششم:
عنه عليه السلام: لا يَتَداوَى المُسلِمُ؛ حَتّى يَغلِبَ مَرَضُهُ صِحَّتَهُ.
امام على عليه السلام: مسلمان به دارو توسّل نمىجويد، مگر آن هنگام كه بيمارىاش بر تندرستىاش چيرگى يابد.
هفتم:
الإمام الصادق عليه السلام: ثَلاثَةٌ تُعَقِّبُ مَكروهاً:... و شُربُ الدَّواءِ مِن غَيرِ عِلَّةٍ و إن سَلِمَ مِنهُ.
امام صادق عليه السلام: سه چيز، ناخوشايندى در پى مىآورد: ... و نوشيدن دارو بدون بيمارى، هر چند شخص از آن دارو، جان به در بَرَد.
هشتم:
عنه عليه السلام: مَن ظَهَرَت صِحَّتُهُ عَلى سُقمِهِ فَشَرِبَ الدَّواءَ؛ فَقَد أعانَ عَلى نَفسِهِ.
امام صادق عليه السلام: هر كس تندرستىاش بر بيمارىاش چيرگى داشته باشد و دارو بنوشد، به زيان خويش، اقدام كرده است.
نهم:
عنه عليه السلام: مَن ظَهَرَت صِحَّتُهُ عَلى سُقمِهِ فَيُعالِجُ بِشَيءٍ فَماتَ، فَأَنَا إلَى اللّهِ مِنهُ بَريءٌ.
امام صادق عليه السلام: هر كس تندرستىاش بر بيمارىاش غلبه داشته باشد و خود را به چيزى درمانى كند و پس از آن بميرد، من در پيشگاه خداوند، از او بيزارى مىجويم.
دهم:
الإمام الكاظم عليه السلام: ادفَعوا مُعالَجَةَ الأَطِبّاءِ مَا اندَفَعَ الدّاءُ عَنكُم؛ فَإِنَّهُ بِمَنزِلَةِ البِناءِ قَليلُهُ يَجُرُّ إلى كَثيرِهِ.
امام كاظم عليه السلام: تا زمانى كه بيمارى، به جِد با شما درگير نشده است، درگير معالجه طبيبان نشويد، كه درمان به مانند ساختمان است كه مقدار كمى از آن، شخص را به مقدار فراوانش مىكشاند.
یازدهم:
عن امیرالمؤمنین علی عليه السلام : لا تَضطَجِعْ ما استَطَعتَ القِيامَ مع العِلَّة؛
امام على عليه السلام : تا زمانى كه بيمارى تو را از پا نينداخته است، خود را در بستر مينداز!
دوازدهم:
لَيسَ مِن دواءٍ إلاّ و هو يُهَيِّجُ داءً ، و ليسَ شيءٌ في البَدنِ أنفَعَ مِن إمساكِ اليدِ إلاّ عمّا يَحتاجُ إلَيهِ؛
امام كاظم عليه السلام : هيچ دارويى نيست، مگر آنكه خود بيمارى تازه اى را دامن مى زند . براى بدن چيزى سودمندتر از پرهيز و خوردن غذا در حدّ نياز بدن نيست .+
شرح خطبهی فدکیه
🌴روایات نهی از درمان قبل از بیماری... نخست: رسول اللّه صلى الله عليه و آله: تَجَنَّبِ الدَّواءَ مَا
آیا واکسن درمان قبل از بیماری نیست؟!