.
حقوق وظيفه همسر مستخدم متوفى پس از ازدواج مجدد چگونه خواهد بود ؟
_ هيأت عمومى ديوان عدالت ادارى طى دادنامه شماره ١١٢٣مورخه ۱۳۸۶/۱۰/۲ اعلام نظر نموده است كه مستمرى اين افرادنبايستى قطع شود.
متن رأى هيأت عمومى ديوان عدالت ادارى بشرح ذيل ميباشد.
_ مطابق بند(ت)ماده ٨قانون استخدام كشورى عيال دائمى متوفى تازمانى كه شوهر اختيار نكرده درزمره وراث قانونى، ذيحق به دريافت حقوق وظيفه شناخته شده بود.ليكن حسب ماده قانون اصلاح پاره اى ازمقررات مربوط به حقوق ۴ بازنشستگى، بانوان شاغل ، خانواده ها و ساير كاركنان مصوب١٣٧٩ عبارت (( تا زمانى كه شوهر اختيارنكرده باشد )) ازمتن بند(ت)ماده فوق الذكر حذف شده و درنتيجه همسر مستخدم متوفى پس ازازدواج ازتاريخ ١٣٧٩/١/١ ذيحق به دريافت حقوق وظيفه سهم خود اعلام شده است.
https://eitaa.com/sharvand_S
مسئول خسارت ناشی از حوادثی كه بر اثر چالههای خيابان و پيادهروها ايجاد میشود بر عهده کدام نهاد است؟
مستند به بند ۱۴ از ماده ۵۵ قانون شهرداری مصوب ۱۳۳۴ با الحاقات و اصلاحات بعدی:
شهرداری وظیفه پر کردن چالههای معابر عمومی را دارد و اگر اقدام به بازسازی این چالهها نکند و همین علت باعث شود از این طریق اسیبی به فردی وارد شود، شهرداری مسئول خواهد بود
مثلا شهروندی در هنگام عبور از خیابان در چالهای بیافتد و دچار شکستگی پا یا دست شود، میتواند به استناد همین ماده که شهرداری موظف به پر کردن چالههای خیابان بوده است و در انجام وظیفه خود کوتاهی کرده است ، دیه و کلیه خسارات وارد شده را از شهرداری مطالبه كند
https://eitaa.com/sharvand_S
.
توقیف اموال دستفروشان توسط ..........
...... حق توقیف اموال دستفروشان را ندارد.
با توجه به تبصره 1 بند 2 ماده 55 قانون شهرداری، در مورد رفع سد معبر وظیفه شهرداری فقط آزاد کردن و رفع سد معبر میباشد
و اجازه توقیف و نگهداری اموال را ندارد.
پس از رفع سد معبر وظیفه حفظ و نگهداری اموال به عهده صاحب مال است و شهرداری در این خصوص دخالتی ندارد.
هر نوع برخورد فیزیکی با اشخاص سدمعبر کننده و تخریب اموال آنها قابل پیگیری میباشد
همسایه رو به رعایت فاصله قانونی در ساختوساز ملزم کنین!!!!
مطابق ماده 100 قانون شهرداریها و مقررات ملی ساختمان، رعایت حریم و فاصله قانونی در ساختوساز الزامی است. در صورت عدم رعایت، میتوان به کمیسیون ماده 100 شهرداری یا مراجع قضایی شکایت کرد.
هدایت شده از مهدی ملکی
5.14M
موضوع بابک زنجانی و ترک فعل ها
مهدی ملکی
https://eitaa.com/joinchat/1130365114Cb3a94aec90
گروه اندیشه ورزی ؛
« مکتب حاج قاسم »
لطفا با استفاده از لینک , دوستان اندیشمند خود را به گروه «آتش به اختیار , جهاد تبیین در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و ایجاد کرسی های آزاد اندیشی مردمی » دعوت نمائید.
شرایط سهم دختر از حقوق پدر فوت شده
مطابق قانون جدید مستمری بگیران ( مصوب سال 1391 ) ، فرزند دختر، بدون محدودیت سنی از حقوق پدر فوت شده خود، بهرهمند میشوند. تنها در دو حالت، حقوق او قطع خواهد شد که این دو حالت، عبارتند از: داشتن شوهر و اشتغال وی.
قطع شدن مستمری با ازدواج موقت دختر
طبق قانون فرزندان دختر در صورت نداشتن شوهر مستحق دریافت مستمری هستند چنانچه ازدواج موقت دختر ثبت شود و قابل استعلام باشد مستمری قطع خواهد شد.
نکته مهم : ازدواج همسر متوفی تاثیری در دریافت مستمری ندارد .
کارگران شاغل در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مشمول مقررات قانون کار هستند یا خیر؟
برابر ماده 2 مقررات اشتغال نیروی انسانی، بیمه و تامین اجتماعی در مناطق آزاد تجاری صنعتی جمهوری اسلامی ایران، کارکنان شاغل در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مشمول قانون کار نیستند و مشمول تصویبنامه شماره 334330/ث25ک مورخ16/3/73 اکثریت وزرای عضو شورای عالی مناطق آزاد هستند. در موارد اجمال و ابهام و سکوت مقررات منطقه ای، مانند عیدی و پاداش و حق سنوات به استناد دادنامه شماره 366 مورخ1397/3/8 هیات عمومی دیوان عدالت اداری، مقررات قانون کار اعمال خواهد شد.
جدول قطع یارانه نقدی براساس مجموع درآمد اعضای خانوار
اعلام شاخصهای 6 گانه حذف یارانه نقدی
با رعایت ملاحظات اجتماعی و به صورت تدریجی و برپایه وسعسنجی که شامل 6 شاخص است، اقدام به حذف یارانه نقدی پردرآمدها خواهد کرد.
https://eitaa.com/sharvand_S
رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص عدم انحصار افزایش سنواتی تولد فرزند سوم تا پنجم به کارمندان
دادنامه شماره ۱۴۰۳۳۱۳۹۰۰۰۲۲۱۶۶۹۰ مورخ ۱۳/۹/۱۴۰۳ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری
پیام رأی:
نامه مدیر کل دفتر توسعه منابع انسانی و امور اداری شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران توانیر مبنی بر افزایش سنوات تولد فرزند سوم تا پنجم مستخدمین، ابطال شد.
رأی هیأت عمومی
برمبنای بند (پ) ماده ۱۵ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب سال ۱۴۰۰ کلّیه دستگاههای مذکور در ماده ۲۹ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مکلّفند برای کلّیه مستخدمین در دستگاههای مذکور در صدر ماده که صاحب فرزند سوم تا پنجم میشوند، معادل یک سال به افزایش سنواتی مستخدم به ازای هر فرزند، اقدام نمایند و در متن نامه مورد شکایت از عبارت «کارمندان» استفاده شده و با استفاده از این عبارت، کارگران از شمول مقرره مورد اعتراض خارج شدهاند و با توجه به حکم مقرر در ماده ۷۲ قانون صدرالذکر دولت مکلّف به تأمین اعتبار اجرای قانون از محل اعتبارات پیش بینی شده در بودجه های سنواتی بوده و ادعای عدم تأمین اعتبار در این خصوص مسموع نیست.
با عنایت به مراتب فوق، نامه شماره ۲۳۱۰/۲۲۲/۱۴۰۱ مورخ ۱۴۰۱/۳/۸ مدیرکل دفتر توسعه منابع انسانی و امور اداری وزارت نیرو به دلیل محدود کردن دامنه شمول حکم قانونگذار، خارج از حدود اختیار و خلاف قانون است و مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال میشود. این رأی براساس ماده ۹۳ قانون دیوان عدالت اداری (اصلاحی مصوب ۱۰/۲/۱۴۰۲) در رسیدگی و تصمیم گیری مراجع قضایی و اداری معتبر و ملاک عمل است.
رئیس هیأت عمومی دیوان عدالت اداری ـ احمدرضا عابدی
کارگری بصورت پاره وقت (کمتر از 44 ساعت در هفته) در کارگاهی اشتغال دارد و دارای 3 فرزند میباشد، در خصوص تعلق یا عدم تعلق کمک هزینه عائله مندی(حق اولاد) اعلام نظر فرمایید؟
با توجه به ماده واحده قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده، محدودیت دو فرزند مقرر در ماده 86 قانون تأمین اجتماعی از تاریخ 92/4/29 ملغی گردیده و از تاریخ مذکور به هر کارگر زن یا مرد بابت تمامی فرزندان که شرایط مقرر در ماده 86 قانون تأمین اجتماعی را دارا باشند، کمک هزینه عائله مندی تعلق میگیرد اعم از اینکه فرزند سوم به بعد قبل از تاریخ ذکرشده بدنیا آمده باشد یا بعد از آن.
همچنین با توجه به ماده 39 قانون کار، کارگران پارهوقت به نسبت میزان کارکرد مستحق دریافت این مبلغ هستند.
هدایت شده از نیم نگاه ( دکتر مهدی ملکی)
قوانین ایثارگران ( مهدی ملکی)
هم اندیشی مسائل مرتبط به امور ایثارگران از منظر قوانین اجرایی و دانش مدیریتی
https://eitaa.com/isaargaran_Shomal
.....................................................
قوانین اداری ( مهدی ملکی)
نگرشی بر منابع انسانی از منظر قوانین و مقررات و دانش مدیریت
جهت ارتباط با مدیر کانال به آیدی زیر پیام ارسال نمایید :
@maleki3881
https://eitaa.com/sharvand_S
....................................................
کانال نیم نگاه
https://eitaa.com/joinchat/388497658C8750088f04
....................................................
https://eitaa.com/joinchat/283575068C0341e711ef
گروه
" آشنایی با قوانین اداری و استخدامی"
از آحاد کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته که نیاز به دسترسی به قوانین موضوعه و مشاوره حقوقی در زمینه مشکلات اداری و استخدامی دارند ، برای عضویت دعوت بعمل می آورد.
....................................................
گروه گفتمانی و اندیشه ورزی
" مکتب حاج قاسم"
https://eitaa.com/joinchat/1130365114Cb3a94aec90
....................................................
گروه؛
رویکردی بر روش تحقیق و مقاله نویسی
https://eitaa.com/ravesh_R
روش استعلام فورى صحت اصالت اسناد رسمى
ممکن است شما بخواهید تا در روندی سریعتر به یک نتیجه کلی در رابطه با مالکیت سندی که قصد انتقال به نام خودتان دارید را استعلام سند کنید.
در صورت انجام معامله و قبل از شروع اعمال مربوط به انتقال سند در دفترخانه، می توانید از طریق وب سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و از طریق خدمات الکترونیکی این سامانه، اقدام به گرفتن استعلام سند مربوط به مورد معامله خود نمایید.
مراحل انجام اینکار به شرح ذیل می باشد:
_ مراجعه به وب سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به آدرس ssaa.ir
_ انتخاب منوی خدمات الکترونیک
_ انتخاب زیر منوی استعلامات ثبتی
_ انتخاب گزینه تصدیق اصالت اسناد و اوراق دفاتر اسناد رسمی از زیر منوی استعلامات ثبتی
با انجام این مراحل صفحه ای مشابه آنچه در تصویر می بینید برای شما به نمایش در می آید. در این صفحه با داشتن شناسه سند و رمز تصدیق که هر دو در بالای سند درج شده اند می توانید استعلام مربوطه را دریافت کنید.