🟥 غنی نژاد ها کم نیستند در ایران..... از مناظره و بحث چالشی تحت هر شرایطی باید استقبال کرد
از لیبرال ها و مخالفان تفکر اسلامی دعوت باید کرد در مقابل حزب اللهی باسواد که باهم مناظره کنند
این ضعف صدا و سیمای ما بوده که سالی دوبار این کار را می کند........💫💫💫💫
هر هفته مناظره می تواند این مباحث را عادی کند.
#شطرنج باز ۳۱۳
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
📣😊الان جا داره یه عذرخواهی بکنیم از همه سلبریتیها، بلاگرها، غربگراها و... توروخدا ببخشین که خون شهدای هنگ مرزی سراوان صرفهی اقتصادی و سیاسی نداره که ۲۴ ساعته بهش بپردازید!
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
.
♻️ نظرم درباره مناظره آقای علیزاده و غنینژاد را در سه جمله کوتاه نوشتم:
۱. واقعیت اینه که اگر کاندیدای انتخابات نباشی، تریبون سیما دراختیارته حتی اگر درلندن باشی و فردات هم مبهم.
۲. غنینژاد باجمله من بفکر ملت ایران نیستم که باهمه مشکلاتش اینجا نشستم یا شما که رفتی در لندن، دهان علیزاده رو بست!
۳. اقتصاد ایران ظاهرش دولتی وباطنش آزاد و رهاست. علیزاده نتونست این را باز کنه.
مجری برنامه هم که فقط میگفت من تخصصم اقتصاد نیست! خب وقتی تخصص نداری، چرا مجری مناسب نذاشتید؟!
رسایی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
هدایت شده از شطرنج سیاست
تصاویر ۵ تن از شهدای حمله تروریستی برجک مزه سر
✍امر نامقدس سربازی⚡️⚡️⚡️ این سربازی هیچ وقت مقدس نیست و بلکه تنفرآمیز است
همیشه اعتقاد داشتم امری اگر اجباری باشد به هیچ وجه نمی تواند مقدس باشد حال چه نماز باشد چه روزه چه حجاب و چه سربازی......
سربازی زمانی مقدس است که فرد به میل خود انتخاب کرده باشد که جزیی از نیروی نظامی ایران باشد و در این را در هر جای این مملکت از خود فداکاری نشان دهد... نه اینکه بسیاری از جوانانی را که آموزش درست ندیده اند و به زور آنها را در مناطقی فرستاده ایم که باید از نیروی زبده و استخدامی سازمانهای نظامی استفاده کنیم... بماند که خیلی از فرزندان مقامات سیاسی و نظامی کشور اصلا خدمت نمی کنند یا حداکثر در در محل زندگی خود می مانند😄....
واقعا این سنین و این جثه چطوری میتونن بدون تجربه مرزبانی کنن؟؟؟
مرزبانی باید با افرادی با جثه ی قوی و حرفه ای صورت بگیره که نتونن از زیر دستشون در برن یا با وقاحت تمام این جوونارو پرپر کنن....
#شطرنج باز ۳۱۳ ( دانش آموخته کارشناسی ارشد روابط بین الملل)
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی:
📍واقعیت این است که تنها ایرانیان تصمیم خواهند گرفت که چه زمانی به سوی زرادخانه هسته ای شیرجه بزنند و ما نمیتوانیم جلوی آنها را بگیریم/ اسرائیل این توان را دارد که جنگنده ها را به تاسیسات ایران بفرستد و آنجا را بمباران کند اما اگر هر یک از تاسیسات هسته ای ایران را بزنیم فقط به برنامه هسته ای آنها شتاب داده ایم/زیرا خواهند گفت چاره ای برای ما نمانده جز اینکه جنگ افزار هسته ای خودمان را داشته باشیم...
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🟧 آمریکا دست از حمایت از اوکراین می کشند؟ بخش دوم
فارن افرز
ریچاردهاس
🟠 جای تعجب ندارد که با افزایش هزینه های انسانی، اقتصادی و دیپلماتیک جنگ، تمایل به پایان دادن به آن در حال افزایش باشد. متداول ترین راه حل پیشنهادی این است که اوکراین برخی از سرزمین هایی را که روسیه در حال حاضر اشغال کرده در ازای موافقت مسکو با پایان دادن به درگیری ها ها واگذار کند. این رویکرد «سرزمین در ازای صلح» از زمان جنگ شش روزه 1967، زمانی که شورای امنیت سازمان ملل پیشنهاد داد که اسرائیل در ازای صلح با اعراب، اراضی را که در جنگ فتح کرده بود، تسلیم کند، در دیپلماسی به چشم آمد.
🟠 اینکه طرف ضعیفتر، سرزمینی را به طرف قویتر ارائه دهد، به این امید که طرف دوم بالاخره راضی شود، زیاد کارساز به نظر نمی آید. این همان رویکردی بود که در سال 1938 در مونیخ اتخاذ شد، زمانی که سرزمین سودت که در آن زمان بخشی از چکسلواکی بود به آدولف هیتلر داده شد و از آن زمان تاکنون این رویکرد بی اعتبار شده است.
🟠 ایالات متحده و متحدان اروپاییاش باید به اوکراین ابزارهای پیشرفته (به احتمال زیاد هواپیما) برای حمله به کشتیهای نیروی دریایی روسیه در دریای سیاه ارائه دهند. تشکیل یک ائتلاف بینالمللی برای اسکورت کشتیهای تجاری هنگام خروج از بنادر اوکراین در اصل جذاب است، اما در عمل احتمالاً سازماندهی آن غیرممکن است و انجام آن بسیار خطرناک است.
🟠 مقامات ایالات متحده جنگ در اوکراین را بر اساس نظم و نه دموکراسی تصمیم خواهند کرد. بسیاری از دولتهای جهان دموکراتیک نیستند، اما میتوانند به اهمیت مورد تهاجم قرار نگرفتن واقف باشند. این مدل شبیه جنگ خلیج فارس است -زمانی که ایالات متحده حمایت بین المللی گسترده ای را برای بازگرداندن حاکمیت و تمامیت ارضی کویت به دست آورد- نه شبیه جنگ عراق در سال 2003 -زمانی که تلاش ها برای تغییر رژیم در عراق، ایالات متحده را عمدتاً منزوی کرد.
منبع
https://www.foreignaffairs.com/articles/russian-federation/2022-06-10/ukraine-strategy-long-haul
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🔴اگر به شما گفتند این همه فتنه و تحریم و جار و جنجال برای چیست، این عکس رو نشانشان بدهید.
▪️طبق توافق چین و پنج کشور آسیای مرکزی ایران کریدور ترانزیت شرق و غرب جهان خواهد شد.
▪️ایران هم کلید و هم قفل اولین بحران پیش روی دنیا طی ۳۰ سال آینده یعنی «بحران انرژی» را در دست دارد.
▪️با کاهش منابع انرژی فسیلی و بالا رفتن هزینه حمل و نقل، ترانزیت دریا پایه دیگر پاسخگوی نیازهای تجارت بین الملل نخواهد بود و مقرون و به صرفه نیست.
▪️تنها راه گریز از این بحران عبور از ایران و احیای جاده ابریشم است.
▪️مسیری که زمان ترانزیت ۴۵ روزه دریایی از شرق آسیا تا اروپا را به ۱۴ روز کاهش میدهد و صرفه اقتصادی کلانی برای تجارت بین الملل دارد.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
📌فعال رسانهای آمریکایی:
◀️ تلاش برای کشف چگونگی استراتژی دیپلماتیک چندین دهه ایالات متحده:
🔹کنترل منابع خود را به ما بسپارید و آنچه را که میگوییم انجام دهید؛ در غیر این صورت مردم شما گرسنگی خواهند کشید، علیه شما کودتا میکنیم یا کشورتان را با بمباران ویران میکنیم!
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🔴 ضربه سنگین نظامی روسیه جبهه متحد اروپایی در اوکراین
بیخود چند هزار انسان را در #باخموت به کشتن ندادند تا بلکه این سنگر مهم را حفظ کنند، اینجا شاه کلید گشایش #اوکراین بود. مهمترین پایگاه #ناتو که طی سالها آماده ساخته بود تا #روسیه را تجزیه کند. اما امروز نیروهای ناتو و مهمات آنها بود که از هم گسست و دچار تجزیه شد.
از #باخموت هم به پشت جبهه لجستیک روسیه میشد دسترسی داشت و آسیب رساند و هم به پشت جبهه لجستیکی ارتش ناتو!
و حالاً این دژ در دست روس هاست.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 مقصر اصلی ماجرای هیرمند کیست ؟!؟ خلاصه و کاربردی🌟
میدونستید #هیرمند رو اعلیحضرت شاهنشاه به افغانستان بخشیدند و ما رو در این مصیبت انداختند؟!
اسدالله علم در یادداشتهایش نوشته: «شاه فرمودند: به هر حال ما باید از همین آبی که داریم استفاده خوب بکنیم!» و در ادامه وقتی علم اصرار برای تأخیر امضای این قرارداد رو بیفایده دید، نوشت : «وقت خواب چشمام به خبر مبادله اسناد هیرمند بین وزیر خارجه و سفیر افغانستان افتاد، آنچنان ناراحت شدم... البته این خیانت، 10 تا 15سال دیگر ظاهر میشود که من مُردهام. ولی مثل این است که یک قطعه از گوشت تن مرا بریدهاند و پیش چشم من جلوی سگ انداختهاند!»
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
⭕️دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی کیست؟
🔻دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی متولد 1340 در کرمان و از همرزمان حاج قاسم در لشکر 41 ثارالله است. دانشجوی دندانپزشکی که سال 59 تحصیل در دانشگاه تهران را بهصورت موقت رها کرد و به جبهههای جنگ رفت.
🔻احمدیان در سالهای پایانی جنگ یکی از معماران تحول در نیروی دریایی سپاه شد. علاوهبر نقشآفرینی در ایجاد یک نیروی دریایی نوین و بدیع در سپاه، از وی بهعنوان یکی از اولین نظریهپردازان ایده دفاع نامتقارن نام برده میشود.
🔻در دوران حضور احمدیان بهعنوان جانشین و فرماندهی در نیروی دریایی سپاه ایده دفاع نامتقارن در نیروی دریایی کاملا عملیاتی شد. حضور مستمر 15 ساله در نیروی دریایی سپاه سبب شده که او به عنوان یک چهره صاحبنظر در حوزه شناوری و موشکی نیز شناخته شود.
🔻احمدیان سال 79 نیروی دریایی سپاه را به مقصد ریاست ستاد مشترک سپاه ترک کرد. او در مدت 7 ساله حضور در جایگاه ریاست ستاد مشترک سپاه، تحول عظیمی در ساختار اداری و توانایی سازمانی سپاه در ابعاد مختلف به وجود آورد.
🔻او علاوه بر دارابودن مدرک دکتری دندانپزشکی، فارغالتحصیل دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی است و از سال 1386 بهمدت 16 سال رئیس مرکز راهبردی سپاه بوده و بهعنوان یکی از مشرفترین چهرههای کشور در مسائل امنیتملی اینک شناخته میشود.
🔻احمدیان همچنین یکی از 5 عضو جدیدی بودند که رهبر انقلاب 29 شهریور 1401 به ترکیب مجمع تشخیص مصلحت نظام، اضافه کردند.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب #غنی_نژاد میگه من به ملی شدن صنعت نفت انتقاد داشتم از جهت اقتصادی! اما در ادامه ش میگه چون منجر به غرب ستیزی شد! اگر شرکت خارجی حضور می داشت و ما می توانستیم منافع خودمان را تأمین کنیم بهتر بود!
📣 یعنی ما اگر کماکان تحت استعمار آمریکا و انگلیس باشیم ازنظر اینها خیلی خوبه! هر چی بیشتر امثال شما بیان صداوسیما به نفع انقلاب تا ماهیت جریان لیبرال بیشتر معلوم بشه.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🟨 آیا نظام بین الملل دیگر هژمونی را نمی پذیرد؟
✳️ روسیه و آمریکا، به واسطه اوکراین، درگیرترین کنشگران هستند. اوکراین، در جنگ به وسیله و کیس، بازتاب کنشگری آمریکاست. البته این بدان معنی نیست که اوکراین صرفاً بازیچه جنگ واشنگتن و مسکو است، اما روز به روز وابستگی کییف به آمریکا در این جنگ بیشتر و حضور نظامی با واسطه و بعضاً بیواسطه ایالات متحده، برجستهتر میشود. آمریکا مهمترین کنشگر بسیج کننده علیه روسیه و روسیه در مقابل آمریکا، مهمترین کنشگر است.
✳️ آمریکا نمیتواند از این واقعیت صرفنظر کند که مجموعهای از کنشگران مؤثر بینالمللی، عمدتاً، از آنچه «جنوب جهانی» (Global South) نامیده میشوند و در عین حفظ دوستی با واشنگتن حاضر نشدهاند هم سو و هم سنگر با آمریکا، علیه روسیه، موضع بگیرند و کنشگری جهتدار معرفی شوند. بسیاری از آنها در دنیای عرب، در آفریقا، در آسیا و در آمریکای لاتین، این جنگ نه آن گونه که روسیه روایت میکند و نه آن گونه که آمریکا روایت میکند، نمیبینند. این پدیده، به نوبه خود نشان از دو واقعیت جدی است. اول آنکه این کنشگران متعلق به جنوب جهانی، قدرت انتخاب و فضای عمل دارند و به هیچ رو مانند جنگ سرد، اجباری به سوگیریهای استراتژیک ندارند و واقعیت دوم آنکه آمریکا و روسیه هم نتوانستهاند آنها را از موضع مستقل و متفاوت خود دور و به سمت خود جذب کنند. این پدیده کمی نیست و بخشی از پژواک واقعیتهای بینالمللی است که آئینهای از جهان را نشان میدهد که هیچ کنشگری نمیتواند هژمون باشد.
✳️ یک سال از این نبرد گذشته و هیچ یک از طرفین نتوانسته طرف مقابل را کاملاً به زانو در آورد. جنگ پرهزینهای که در جریان است، جنگی برای هژمونی منطقهای در اروپا و هژمونی جهانی در این عصر پیچیده است، اما این جنگ ثابت کرد علیرغم قدرت نظامی فوقالعاده دوطرف که به نابودی نسبی اوکراین انجامیده و احتمال نابودی بیشتر آن کشور زیاد است، نه شکست کامل روسیه متصور است و نه پیروزی کامل غرب. این خود بازتابی از تعدد و تکثر مراکز قدرت در جهان است که روسیه و آمریکا در کنار دیگران باید مورد سنجش قرار گیرند. این بدان معنی است که آنها قدرتهای برابرند یا سایر مراکز قدرت در حالت یکسان و همسنگی با آنها قرار دارند.
✳️ تصویر جهان در آئینه روابط بینالمللی نشانگر هژمونی ناپذیری مناسبات بینالمللی است. قدرتهای بزرگ در سطح جهانی و قدرتهای منطقهای در مناطق پیرامون خود، تمایلات هژمونیک را حفظ و برای ارتقای موقعیت خود و دستیابی به جایگاه هژمونیک تلاش میکنند، اما این جنگ روشن کرد که عصر هژمونی اگر به پایان نرسیده باشد، حداقل با چالشهای بزرگی روبه روست، اما هرچه هست کنشگران اصلی در این جنگ خانمانسوز، ماهیت و محیط کنش بینالمللی را نظامی کردهاند که باید بدان پرداخت.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
❣#سلام_امام_زمانم ❣
🍃السَّلَامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْإِمَامُ
الْوَلِیُّ الْمُجْتَبَی وَ الْحَقُّ الْمُنْتَهَی...✋
🍃سلام بر تو ای گوهری که خدا تو را برای خودش آفریده است.
🍃سلام بر تو که تمام حقایق عالم، پرتویی از خورشید توست.
سلام بر تو و بر روز طلوعت...
📔صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس، ص610.
#امام_زمان ارواحنا فداه ❤️
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🌏 افسانه نظم چند قطبی (۱)
فارن افرز
استفان بروک، استاد علوم سیاسی و ویلیام ولفورس، تحلیلگر مسائل بینالملل✨✨
🟢 در دهه 1990 و سالهای اولیه این دهه، به سختی میتوان سلطه جهانی ایالات متحده را زیر سوال برد. اینکه کدام یک از معیارهای قدرت را برای اثبات برتری چشمگیر ایالات متحده در آن بازه زمانی لحاظ کنیم، اهمیتی ندارد. از زمان تولد سیستم دولت مدرن در اواسط قرن هفدهم، هیچ کشوری همزمان در تمامی حوزههای نظامی، اقتصادی و فنآوری پیشرو نبوده است. از همین رو متحدان ایالات متحده، غالبا ثروتمندترین کشورهای جهان بودند و توسط مجموعهای از نهادهای بینالمللی که نقشآفرین اصلیشان واشنگتن بود، به یکدیگر مرتبط می شدند. در چنین شرایطی ایالات متحده این توان را داشت تا سیاست خارجیاش را تحت محدودیتهای خارجی کمتری در قیاس با هر کشور پیشرو در تاریخ مدرن، اجرایی کند.
🟢 به همان اندازه که چین و روسیه و دیگر قدرتهای مشتاق از وضعیت خود در ساختار سیاسی جهانی ناراضی بودند، این حقیقت را میدانستند که قادر به تغییر شرایط حاکم نیستند. امروز قدرت ایالات متحده در قیاس با آن بازه زمانی کاهش یافته است. آمریکا در دو دهه اخیر به واسطه مداخلات پرهزینه و ناموفق در افغانستان، بحران مالی ویرانگر، سیاست داخلی قطبیشده با ظهور دونالد ترامپ و سیاستهای انزواطلبانه رئیسجمهوری پیشین، تحت فشارهای بسیاری قرار گرفته است. در تمام این مدت، چین شرایط را برای بهبود و ارتقای وضعیت اقتصادیاش هموارتر کرد و قاطعانهتر از هر زمان دیگر در این حوزه رشد یافت.
🟢 گروهی از ناظران با اشاره به میزان رشد اقتصاد چین، باور دارند که جهان درگیر ساختاری دوقطبی شده است. گروهی فراتر رفته و استدلالشان این است که جهان در آستانه گذار به ساختار چندقطبی است.چین، ایران و روسیه از جمله بازیگرانی هستند که این دیدگاه را باور دارند؛ دیدگاهی که در چارچوبش رویزیونیسم (تجدیدنظرطلبها) بازیگران پیشروی ضدآمریکایی در نهایت این قدرت را دارند که نظم را مطابق با خواست و میل خود شکل دهند.
🟢 جهان نه دو قطبی است و نه چند قطبی و نه در آستانه تبدیل شده به نظمی متفاوت. بلکه، فقط سلطه ایالات متحده در 20 سال گذشته کاهش یافته است. با این همه این بازیگر همچنان در راس سلسله مراتب قدرت جهانی قرار دارد، یعنی فراتر از چین و هر بازیگر دیگری. برای تایید این واقعیت نمیتوان معیاری برگزید. تداوم ساختار تکقطبی زمانی عریانتر میشود که این حقیقت را لحاظ کنیم که جهان (از زمان شکلگیری سیستم دولت مدرن تا آغاز جنگ سرد) خالی از هرگونه نیرویی است که سیاست قدرتهای بزرگ را در دوران چندقطبی و دوقطبی تعریف کند؛ آن نیرو چیزی نیست جزو تعادل.
🟢 سایر کشورها به سادگی نمیتوانند با پیوستن به ائتلافها یا تقویت ارتش خود با قدرت ایالات متحده برابری کنند. قدرت آمریکا هنوز بر سراسر جهان سایه انداخته، هرچند مسلما در قیاس با گذشته پهنایش کاهش یافته است. با این همه آنچه مود بحث است صرفا ماهیت نظم تکقطبی است نه وجود آن.
منبع
https://www.foreignaffairs.com/united-states/china-multipolarity-myth
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🔹بودجه نظامی جدید ایالات متحده: ۸۵۸ میلیارد دلار، بیشتر از مجموع بودجهی نظامی ۱۰ کشور بعدی.
🔸ایالات متحده ۷۵۰ پایگاه نظامی در ۸۰ کشور جهان دارد.
🔹ایالات متحده در این قرن، دهها کشور را بمباران (تهاجم یا کودتا) کرده است.
🔺با این حال، ظاهراً ایالات متحده بزرگترین تهدید برای صلح جهانی نیست؟!
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سیاستمدار آمریکایی:
📍مجتمع صنایع نظامی ما علاقه دارد آمریکا در وضعیت جنگی بماند!/آنها از گسترش ناتو سود می برند زیرا کشورهای ناتو از مجتمع صنایع نظامی ما جنگ افزار میخرند/درست همین زمان که اینجا نشسته ایم، در آستانه جنگ هسته ای هستیم که باید برای همه ی نگران کننده باشد...
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
دعوا بر سر این نیست که #اقتصاد_دستوری باشد یا نباشد، بلکه
👈 دعوا بر سر این است که دولت(به نمایندگی از مردم) دستور قیمتی بدهد؟؟؟
👈 یا انحصارگران و اربابان بازار قیمتها را براساس منافع خود تعیین کنند؟؟؟
پ.ن:
اقتصاد غیر دستوری و کاملاً آزاد که در آن بینهایت عرضهکننده وجود دارد و قیمت را خود بازار تعیین میکند، در هیچکجای جهان وجود خارجی ندارد از جمله در کشورهای مهد لیبرالیسم؛ این نسخهها فقط در کتابهای دانشگاهی و ذهن و خیال #نئولیبرال ها وجود دارد.
احمد نبویان
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
تقلب و تحریف در مناظره
به روش اشرافیت لیبرال
🔹نحوه مناظره موسی غنینژاد و نوع تحلیلهای نشریات زنجیرهای درباره دو مناظره اخیر وی، مصداق کامل عوامفریبی، فرار به جلو به جای پاسخگویی و پروپاگاندای رسانهای است.
♦️غنینژاد در هر دو مناظره، به جای پاسخگویی درباره آورده (خسارت) های مدیریت اشرافی لیبرال که از دوستان وی بوده اند، ژست انتقادی گرفته و به تخطئه جمهوری اسلامی پرداخت.
🔹در کنار این رویکرد مغالطهای (فرار به جلو)، اقدام نشریات زنجیرهای نیز در نوع خود جالب بود؛ به این نحو که فارغ از محتوای مناظرات سعی کردند با تیترهای القایی، غنینژاد و لیبرالیسم را پیروز مناظره جا بزنند آنها پس از مناظره اول، تیتر زدند:
- مناظره علم و شعار (آفتاب یزد)
- جدال علم و ایدئولوژی (روزنامه سازندگی)
- شکست اسناد (تیتر هممیهن، علیه پروفسور درخشان)
🔹آنها پس از مناظره اخیر نیز با انتخاب تیتر و عکسهای درشت، سعی کردند غنینژاد و لیبرالیسم را پیروز مناظره جا بزنند:
- سازندگی: «در ستایش آزادی». مناظره غنینژاد اقتصاددان با علیزاده که سخنانش بوی پوپولیسم میدهد، نشان از برتری لیبرالهاست.
- هممیهن: پیروزی آکادمی، پیروزی استاد.
- آفتاب یزد: جدل منطق و پریشانی.
♦️در این میان روزنامه هممیهن متعلق به غلامحسین کرباسچی- که دوستان و همحزبیهایش متولی چهار دولت به مدت 32 سال بودهاند- با القای پیروزی غنینژاد، او را "سخنگوی عقل" معرفی کرد.
🔹یادآور میشود از همفکران و دوستان صمیمی نیز چون عباس آخوندی، مسعود نیلی و برخی دیگر از مدیران و تصمیمگیران ارشد دولتهای هاشمی، خاتمی و روحانی بوده اند.
♦️عباس آخوندی یکی از داین وستان و همفکران کاملا نزدیک غنینژاد است که پنج سال افتضاح مدیریتی وی در دولت روحانی، به افزایش حدود 800 درصدی قیمت مسکن منتهی شد.
🔹آخوندی در طول این چهار دهه- به استثنای برخی سالها- نوعا وزیر و معاون و مدیرکل بوده. اما در فضای مجازی، توئیتی از او منتشر شده که کنار عکس دو نفر با غنینژاد نوشته: درود بر #آزادی و #آزادیخواهی.
♦️غنینژاد در حالی در مناظرات اخیر به "اقتصاد دستوری" حمله کرده که نزدیکترین رفقای وی، سکاندار اقتصاد بودهاند.
🔹گفتنی است وی در مناظره قبلی هم، انگ «چپ مصدقی» به شهید بهشتی(ره) زد و حال آنکه گروهکهای چپ التقاطی در اوایل انقلاب، برای ترور شخصی شهید بهشتی، ایشان را لیبرال جا میزدند و سرانجام هم، آن شهید والامقام را ترور کردند.
🔹غنینژاد، به نوشته روزنامه هممیهن سوابق چپ داشته و بعدا لیبرال شده است. او که قبلا در گفتوگویی، ضمن انتقاد از ملی شدن صنعت نفت در مقابل استعمار انگلیس و آمریکا، گفته بود:
♦️"بهتر بود شرکت نفت ایران و انگلیس باقی میماند و ایران با مذاکره سهم مناسبی از درآمد نفتی را به دست میآورد... ملی شدن صنعت نفت، منجر به انزوای ایران در دنیا شد".
🔹اجمالا اینکه منطق آقای غنینژاد در کنار بانیان کودتای 28 مرداد 1332 (سازمان سیاه و MI6 و مزدورانش نظیر فضلالله زاهدی) و رویکرد برچسب زنانه گروهکهای تروریست از قرار میگیرد.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
ذات لیبرالیسم در تعارض با دین و دینداری هستش، حالا آقایون بعد از 40 سال دولت داری و سرسپردگی به تئوریسینهای لیبرال؛ با امثال غنینژاد اومدن توی صحنه! شاخ گندهتر از سروش توی این مملکت شکسته شد، ببینم عرضه مواجهه با این استاد دانشکده نفت رو دارید یا نه...
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🚨 او یک زن مومن است،کاری به او نداشته باش
🖋جودیت میلر روزنامه نگار سابق نیویورک تایمز در مقاله ای با عنوان ((زنان در آغوش اسلام نوعی امنیت را به دست می آورند)) از فواید حجاب اسلامی می گوید:
🔹زنان مسلمان شنلهای سیاهی به تن میکنند که جذابیت های شان را پنهان می کند. این پوشش که به «حجاب» معروف است، موها، گوشها و پیشانی را می پوشاند.
🔹حجاب به زنان این امکان را می دهد که بدون مزاحمت و بدون آزار و اذیت مردان و پسران در محیط های اجتماعی فعالیت داشته باشند.
⚠️حجاب اسلامی این پیام غیرقابل انکار را برای هر مردی می فرستد:
((او یک زن مؤمن است، تنهایش بگذار))
✅ این نوع پوشش، راهکاری مناسب در برابر مضرات مدرنیته و سبک زندگی غربی است.
#حجاب
منبع:
https://www.nytimes.com/1992/12/27/weekinreview/the-world-women-regain-a-kind-of-security-in-islam-s-embrace.html
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟧 پایگاه خبری اکسیوس به نقل از مقامات آمریکایی در خبری اعلام کرد که آمریکا قصد دارد از طریق یک پروژه زیرساختی آسیای جنوبی را به خاورمیانه و آمریکا متصل کند. این پروژه را باید در سطح کلان رقابت چین و آمریکا بررسی کرد؛ زیرا خاورمیانه بخش کلیدی چشم انداز ابتکار کمربند و جاده چین است که آمریکا میخواهد از این طریق به نفوذ چین در منطقه رقابت کند. این ابتکار شامل اتصال کشورهای عربی منطقه شام و خلیج فارس به وسیله شبکه راه آهن است که همچنین قرار است از طریق بنادر دریایی منطقه به هند متصل میشود.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
از مزایای شیخ ما این است؛ «آسیا» را دید و گفت شیرین است
از معایب شیخ حسن این بود، کدخدا را ندیده گفت شیرین است!
ده سفر رئیسی به کشورهای آسیایی(از شهریور ۱۴۰۰ تا امروز)
تاجیکستان
ترکمنستان
قطر
عمان
ترکمنستان
ازبکستان
قزاقستان
چین
سوریه
اندونزی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🇨🇳🌎
✅ راهی جز حرکت به سمت جهان چند قطبی نیست
⭕️ نشریه The Paper - 澎湃新聞 در گزارشی در مورد وضعیت کنونی جهان و آینده آن نوشت: با بررسی نتیجه حوادث و رویدادهای چند سال گذشته در می یابیم که چهار بازیگر اصلی جهان از جمله آمریکا، اروپا، روسیه و چین مواضع شفاف تری در مورد مسائل جهانی اتخاذ کرده و هر کدام به میزان قابل توجهی بر روندهای جهانی تاثیر گذاری کرده اند. تقریبا هیچ یک از بازیگران نتوانسته بازیگر دیگر را مجبور به انجام و یا رفتار دلخواه خود کند. تحریم ها و درگیری های محدود منطقه ای نیز بر اراده کشورها تاثیر چندانی نداشته است.
⭕️ برای حفظ صلح و تامین امنیت در جهان کنونی، تنها راه حل این است که همه کشورها به سمت تشکیل جهان چند قطبی حرکت کنند. روسیه مشخصا مسیر شرق را برای توسعه و پیشرفت انتخاب کرده است، از این رو غرب درآینده نزدیک دیگر توان تحمیل مواضع خود را بر شرق نخواهد داشت.
منبع
https://www.thepaper.cn/newsDetail_forward_15945281
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
❣#سلام_امام_زمانم ❣
السَّلاَمُ عَلَى شَمْسِ الظَّلاَمِ وَ بَدْرِ التَّمَامِ ..✋.
🌱سلام بر مولایی که با طلوع شمس وجودش مجالی برای ظلم و ظلمت باقی نخواهد ماند ...
سلام بر او و بر لحظهای که با دیدن روی ماهش زمین و زمان غرق سرور خواهد شد ...
🍃ای صبحدم همیشه جاوید بیا
🍃عطر خوش بوستان توحید بیا
🍃دلها همه بیتاب شد از غیبت عشق
🍃باران شکوفـه های امیـد بیا...
#امام_زمان(عج)
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🌏 افسانه نظم چند قطبی (۲)
فارن افرز
استفان بروک، استاد علوم سیاسی و ویلیام ولفورس، تحلیلگر مسائل بینالملل✨✨
🟢 به نظر میرسد بسیاری از تحلیلگرانی که میگویند جهان چندقطبی شده، قدرت را به عنوان عامل نفوذ لحاظ میکنند، یعنی توانایی وادار کردن دیگران به انجام آنچه میخواهید. از آنجایی که ایالات متحده نمیتواند افغانستان یا عراق را مهار کند و قادر نیست بسیاری از مشکلات جهانی را حل نماید، این بحث که جهان باید چندقطبی شود، بیشتر مورد توجه قرار میگیرد.
🟢 اما قطبی شدن جهان بر منطق متفاوتی از قدرت متمرکز است. معنایی که قابل اندازه گیری است، قدرت به عنوان منابع، بالاخص قدرت نظامی و وزن اقتصادی است. در حقیقت ریشه بسیاری از مباحث مرتبط با جهان چندقطبی مرتبط به ایده و مفهومی است که در ذهن پیشگامان علم سیاست وجود داشت: اینکه سیاست بینالملل با لحاظ کردن نحوه توزیع منابع میان بزرگترین دولتها، متفاوت عمل می کند.
🟢 در عصر چند قطبی، توزیع نسبتا برابر توانایی ها به این معنا بود که دولت ها غالبا از منظر قدرت از یکدیگر پیشی می گرفتند، رخدادی که منجر به دوره های طولانی گذار شد که در فرایندش بسیاری از قدرت ها ادعا می کردند که، قدرت اول هستند، هرچند مشخص نیست که کدام یک از آنها شایسته این عنوان بودند.به عنوان نمونه، بلافاصله پیش از وقوع جنگ جهانی اول، بریتانیا این توان را داشت تا با تکیه بر نیروی دریایی و دارایی های بسیاری که به واسطه سیاست های استعماری اش در اختیار داشت، به سان ابرقدرت نقش آفرینی کند با این حال، اقتصاد این کشور و همچنین نیروی نظامی اش از آلمان کوچک تر بود؛ بازیگری که( آلمان) در قیاس با روسیه توان نظامی کم تری داشت.
🟢 در عصر چند قطبی، توزیع نسبتا برابر توانایی ها به این معنا بود که دولت ها غالبا از منظر قدرت از یکدیگر پیشی می گرفتند، رخدادی که منجر به دوره های طولانی گذار شد که در فرایندش بسیاری از قدرت ها ادعا می کردند که، قدرت اول هستند، هرچند مشخص نیست که کدام یک از آنها شایسته این عنوان بودند.به عنوان نمونه، بلافاصله پیش از وقوع جنگ جهانی اول، بریتانیا این توان را داشت تا با تکیه بر نیروی دریایی و دارایی های بسیاری که به واسطه سیاست های استعماری اش در اختیار داشت، به سان ابرقدرت نقش آفرینی کند با این حال، اقتصاد این کشور و همچنین نیروی نظامی اش از آلمان کوچک تر بود؛ بازیگری که( آلمان) در قیاس با روسیه توان نظامی کم تری داشت.
🟢 شرایط حاکم متفاوت است. از یک طرف بازیگری که نقش رهبری جهانی را عهده دار شده وجود دارد و از سوی دیگر ماهیت فن آوری نظامی و ساختار اقتصاد جهانی روند پیشی گرفتن از رهبر جهانی را کند کرده است. قدرتمندترین سلاح های امروز بسیار پیچیده هستند و ایالات متحده و متحدانش بخش عمده ای از فن آوری های مورد نیاز برای تولید آنها را در کنترل خود دارند.
ادامه دارد....
منبع
https://www.foreignaffairs.com/united-states/china-multipolarity-myth
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️کارشناس آمریکایی:
🔻از بودجه پنتاگون 400 میلیارد دلار مستقیما به جیب سازندگان سلاح واریز میشود!/در هیئت مدیره این شرکتها مقامات بازنشسته نظامی زیادی حضور دارند/این شیادهایی که در صنعت جنگ حضور دارند حامیان اندیشکدههای جنگ هستند/آنها هرگز متوقف نمیشوند حتی اگر دائما اشتباه کنند، آنها مشوقین جنگهایی مثل عراق بودند...
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ من جوانترین فردی بودم که در تاریخ به اعدام محکوم شد
🔻من ۱۴ سال داشتم و بیگناه بودم. من را به صندلی الکتریکی بستند! آنقدر کوچک بودم که مجبورم کردند روی یک کتاب مقدس بنشینم تا بتوانند حکم را اجرا کنند!
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
✳️ نگذاریم این «فرصتها» تبدیل به «تهدید» شوند!
🔻 آرمانگرایی، آرزوهای بلند، دغدغههای بزرگ و اهداف متعالی، از ویژگیهای جوان است و اگر مکتبی این نیازهای روحی را برآورده و ارضا کند، میتواند برای او جذاب باشد.
🔸 جوان، دغدغهٔ «عدالت» دارد. اگر رویکرد دینی در حوزهٔ عدالت را بهخوبی برای او تبیین نکنیم، به سراغ مکاتب دیگر میرود؛ مثلا عدالت را در مارکسیسم میجوید.
🔹 جوان، منبع انرژی بوده، خواستار تغییر وضع موجود است؛ «آزادیخواه» است و اگر آزادی در اندیشهٔ دینی برای او تبیین نشود، به سراغ لیبرالیسم خواهد رفت.
🔸 جوان، «گرایشهای عرفانی و ماورایی» دارد؛ اگر عرفان دینی او را جذب نکند، به سراغ عرفانهای کاذب؛ عرفانهای سرخپوستی، عرفانهای هندی، یوگا و امثال آن میرود.
🔺 تمام گرایشهایی که در جوان ممکن است او را به انحراف بکشاند، ریشه در گرایشی دارد که اصل آن ممدوح است و میتواند دستمایهٔ شناخت عمیقتر او از معارف و مفاهیم دینی هم باشد. بنابراین افرادی که دغدغهٔ اصلاحگری و هدایت این نسل را دارند، نباید اجازه دهند این فرصتها تبدیل به تهدید شده، موجب انحراف گردند.
ادامه دارد...
📚 از کتاب #روایت_مطهر (ج۱)| تأملی در اندیشههای #شهید_مطهری
📖 صفحات ۱۹۴ و ۱۹۵
👤 #حسین_سوزنچی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat