فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صوت افشا شده از مسعود بهنود خبرنگار بیبیسی:
رضا پهلوی اندازه یک گاو هم نمیفهمد.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
♨️در آستانهی یک سالگی اغتشاشات سال ۱۴۰۱ ، یادی بکنیم از شورای همبستگی که تصمیم گرفتند برای سقوط جمهوری اسلامی با هم متحد شوند اما خودشان سقوط کردند و تبدیل به شورای از هم گسستگی شدند!
📣 واقعا خوش به حال جمهوری اسلامی که همچین موجوداتی شده اند مثلا اپوزیسیون
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
رسولی-28-صفر-مناجات9601.mp3
6.66M
🌿°•
پيشنهاد دانلود/ روضه
اگرچه گریه نمودم دو ماه با غمتان
مراببخش نمردم پس از محرمتان🥀
بسیار دلنشین👌 التماس دعا....😥😥😥😥
🎙 با نوای: حاج مهدی رسولی
#شهادت_پیامبر_اکرم
#حاج_مهدی_رسولی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
⚠️ در حال حاضر جمهوری آذربایجان چند هدف را از تشدید فشارهای سیاسی و نظامی دنبال می کند:
۱. از طریق تحرکات نظامی، ایروان را ناگزیر به پذیرش شرایط خود کند.
۲. به منظور تصرف کامل قرهباغ ، به این منطقه لشگرکشی کند.
۳. با هدف ایجاد کریدور جعلی زنگزور به اشغال جنوب ارمنستان بپردازد.
❇️ با توجه به انکه باکو از حیث نظامی در موقعیت برتری قرار دارد و همچنین از حمایت بازیگران مختلف در منطقه و غرب نظیر ترکیه، اسرائیل، انگلیس، ناتو و لابی های یهود برخوردار است، اگر واکنش جدی از سوی ایران یا روسیه صورت نگیرد، به احتمال زیاد به یک یا هر سه هدف خود دست می یابد. البته این گزینه نیز با احتمال قوی مواجه است که پاشینیان با بهانه جلوگیری از وقوع جنگ، امتیازات خواسته شده باکو را اعطا کند. این امر به خصوص درباره منطقه قرهباغ با احتمال بیشتری مواجه است.
🔰 در این بین ممکن است ارتش ترکیه با ارسال نیرو به نخجوان سعی کند به عملیات آینده باکو کمک کند. همچنین این احتمال وجود دارد که برای جلوگیری از دسترسی سریع زمینی ایران جهت جلوگیری از اشغال استان سیونیک، باکو و آنکارا استان شمالی آن یعنی استان وایوتسجور را برای عملیات انتخاب کنند تا با دوری از مرزهای ایران، حساسیت تهران را برنیانگیزند.
♻️ سفر اخیر هاکان فیدان به تهران که با هدف ارزیابی آخرین مواضع تهران در خصوص مسائل منطقه ای به خصوص قفقاز صورت گرفت، حائز اهمیت بود. اگر چه ایران به صراحت در عرصه سیاسی از خطوط قرمز طراحی شده توسط مقام معظم رهبری در مورد تغییرناپذیری مرزهای زئوپلیتیکی منطقه سخن گفت اما ظاهرا باید پیامی جدی تر در عرصه نظامی به باکو، آنکارا و تل آویو ارسال شود. به خصوص که در پشت پرده، همچنان رد پای پنهان ناتو با هدایتگری انگلیس کاملا مشهود است.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️قسمت دوم از صوت افشا شده از مسعود بهنود خبرنگار بیبیسی؛ ایرانیان خارج از کشور دنبال شعور نرفتند، فقط دنبال کلاهبرداریاند!
🔻مسعود بهنود که ظاهرا در جمعی از جوانان صحبت میکند میگوید: کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس که جزو ثروتمندترین کشورها هستند خودشان مثل خر در گل گیر کردند بنابراین فکر اینکه فقط شما در نقطهای گیر کردید که راهحل ندارد.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
موسسه کپلر گزارش میکند:
میزان فروش نفت ایران به چین در آگوست امسال به 1.5میلیون بشکه در روز رسید که تقریبا معادل فروش کل سال 2020 بوده است!
بد نیست بدانید حتی در دوره برجام نیز صادرات نفت ایران به چین به این حد نرسیده بود. عملا اثری از تحریم در این حوزه باقی نمانده است!
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
❣#سلام_امام_زمانم❣
🌷اَلسَّلاَمُ عَلَي الْقَائِمِ الْمُنْتَظَرِ وَ الْعَدْلِ الْمُشْتَهَرِ
🌷سلام بر قيام كننده مورد انتظار، و عدل آشكار
📚فرازی از زیارت نامه حضرت مهدی(عجل الله فرجه)
🌸سلام امام زمانم🌸
تمام سلامها و تمام تحیّتها نثار تو باد،
ای مولایی که حقیقت سلام هستی.
سلام بر تو و بر روز آمدنت...✋
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
#امام_زمان(عج)
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
⭕️ بانیان آشوب" دستبردار نیستند
❎ محمدرضا تاجیک، از تئوریسین های جراین چپ و از بانیان آشوب، به تازگی در یادداشتی مدعی شد که امر سیاست و قدرت در ایران امری برهنه، خشن، فیزیکی، بداخلاق، هرز و هرزه، زورمدار، مظهر بیرونی آلت و نمادی از قدرت و اقتدار مردسالارانه و در یک کلام، «گندهلاتی» است.
❎ او سپس می افزاید: زبان و فرهنگ چنین سیاستی، همواره با نوعی ناسزاگویی، گندهگویی، دشنامگویی، ارعاب، تهدید، زور و خشونت و تاریخ آن، با انبوهی از دگرسازی و حذف و طرد عجین بوده است.
✅ در کلام امثال تاجیک و سریع القلم (که اظهارات وی در پست های قبلی نقد شد) به وضوح در می یابیم که اینان پناه گرفته در سایه الفاظ و ژست ها اما غیر عقلانی ترین حرفها را می زنند، از ناسزا گفتن ابایی ندارند و بر مسیر خشن ترین رفتارها نیز گام برمیدارند.
✅ غیر از این معنی البته باید به تاجیک یادآوری کرد که اگر حاکمیت و قدرت در ایران مطابق با ذهن برساخته تاجیک بود؛ اکنون شخص آقای تاجیک نمی توانست اینطور راحت و بدون مزاحم؛ نقدهای ولو غیر عقلانی اش را علیه نظام سیاسی و هیئت حاکمه کشور بنویسد.
✅ و همچنین در طراحی های آقای تاجیک و دوستانشان از قبیل فتنه 88 و اغتشاشات مهسا امینی و غیره نیز اگر نظام اسلامی شبیه ذهن تاجیک بود؛ هم اکنون شاهد خاطراتی شبیه "میدان تیان آن من" چین بودیم نه اینکه ببینیم بانیان همان آشوب ها مشغول یادداشت نویسی علیه نظام هستند.
✅ در گام سوم باید از تاجیک پرسید که حاکمیت بر کدام طریق ناروا پای نهاده که اکنون نیازمند بازگشت از آن راه است؟! آیا ترویج یک نظام عقلانی دینی، حمایت از رأی مردم، تأکید بر حفظ امنیت مردم بعنوان اصلی ترین زیرساخت یک جامعه، تقدیم هزاران شهید برای پیشرفت ایران، ترویج عقلانیت، مبارزه با فساد و مدارای با اغتشاشگران بدون استفاده از سلاح گرم؛ جملگی جرائمی هستند که باید از آنها دست شست؟
✅ در مرحله آخر می توان این سوال را پرسید که توصیه به پوست اندازی آیا برای امثال آقای تاجیک دلالت بیشتری ندارد؟!
〽️ آنها که هرگز پای کار رفع مشکلات مردم بصورت جهادی نبوده اند، از گزینه خیابان حمایت کرده اند، از اسلام و انقلاب خمینی دفاعی نمی کنند، هرگز دغدغه گرانی ندارند و صرفا دل به بروز آشوب و اغتشاش علیه نظام اسلامی و مردم بسته اند آیا نیاز صد چندانی به پوست اندازی و توبه ندارند؟
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️وضعیت فرهنگی نامناسب و نبود مدارس برای کودکان و اختلافات عدیده زوج ها به دلیل مسائل اقتصادی که سرانجام بیشتر آنان منجر به طلاق می شد .اینها نمونه های کوچکی از زندگی مردم در دوران پهلوی دوم میباشد که هیچوقت نمایش داده نشده است. آری تصاویر غیر قابل باور از زندگی مردم در زمان محمدرضاشاه که آنقدر به ما نشان نداده اند تصور آن با این همه بزک تاریخ توسط شبکه هایماهواره ای و باقیمانده های این خاندان مبهم و سخت میباشد
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
📚 قطعه ای از کتاب
🔴جاسوسی که #رضاشاه برای #تقی_زاده گذاشته بود...
رضاشاه هیچ گونه انتقادی را بر نمی تابید. هیچ کس حق نداشت از او #انتقاد کند. همه می بایست تنها از او تعریف می کردند! همه بایست ارادتمند او می بودند! اگر کسی از او انتقاد می کرد، ابتدا مدتی دورا دور تحت نظر بود. بعد برای مدتی بازداشت می شد. پس از آن به نقطه ای دور تبعید می گشت و سرانجام می کشتنش. سیدحسن تقی زاده از محدود کسانی بود که در این زمینه جان سالم به در برد:
«وقتی که دوره ی آن #مجلس نزدیک به اتمام رسید و اعلان #انتخابات جدید کردند- که بر حسب مرسوم سه ماه به آخر دوره مانده شروع به انتخابات جدید می کردند- مداخلات دربار از حد تجاوز کرد. در حقیقت رضا شاه تصمیم قطعی گرفته بود که یک نفر هم از اشخاصی که مطیع او نباشد انتخاب نشود. من در مجلس برخلاف این اقدامات حرف زدم و این باعث آن شد که دوباره اطراف منزل من را مفتش گذاشتند. طول هم کشید، قریب دو سه ماه . منزل ما در کوچه ی نوبهار در خیابان نادری بود. مفتش دایما مراقب بود. آخر هوا خیلی گرم شد رفتیم به قلهک. مفتش هم آمد. گفته بود خدا به فلان کس عمر بدهد که من هم از برکت ایشان آب سردی اینجا می خورم. دو سه ماه طول کشید و خسته شدم. به هر کجا حتی بقال سر کوچه هم که می رفتیم این مفتش می آمد. عاقبت کاغذی نوشتم، وقت خواستم بروم شاه را ببینم. وقت هم داد.»1
تقی زاده در ادامه این بخش از خاطراتش می نویسد که شاه را راضی کرد که دست از سر او بردارد. او احتمالا جزء محدود کسانی است که توانست شاه را در این زمینه راضی کند. بگذریم از اینکه پس از این ارادت خود را نیز به شاه نشان داد.
📚سیدحسن تقیزاده، زندگی طوفانی، تهران، انتشارات فردوس، 1379، ص 232
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 عبرتی از سیل لیبی
🔹 اگر چه سخن گفتن از دلایل وقوع بلایای طبیعی به ویژه صحنههای اخرالزمانی که سیل و طوفان "دانیل" در لیبی به وجود آورده و هزاران نفر را به کام مرگ کشانده، نیاز به فرصتی دیگر دارد
🔹اما فرسوده شدن برخی زیرساختها از جمله تخریب دو سد در نزدیک شهر درنه (شرق لیبی) هم به افزایش تخریب ها و تلفات کمک کرد.
📌 وقتی به واسطه فشار دستگاه استکبار به بهانۀ تلاش برای دست یابی به سلاح هستهای، گزینه سازش را انتخاب کنی و سرهنگ لیبی تنها راه حفظ حکومت خود را کنار آمدن با غربیها تصور کند
📌 و وقتی با شعار موهوم آزادی دروازههای شهر را بر روی بیگانگان بگشایی و بیگانگان بر سرزمینت مسلط شوند، نه تنها برای آبادانی سرزمینت تلاشی نمی کنند، بلکه زیرساختهای کشورت را همانند کشور لیبی یا از بین میبرند و یا به حال خود رها میکنند تا فرسوده شوند
❇️ به فرموده رهبری، «هزینۀ تسلیم شدن بمراتب بیشتر از هزینۀ مقاومت کردن و ایستادگی کردن است.»(۱۳۹۷/۴/۹) اما غرب گراهای داخلی از چنین وقایعی هرگز عبرت نخواهند گرفت!!!
♨️ ما أَكْثَرَ الْعِبَرَ وَ أَقَلَّ الِاعْتِبَار
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
باز شدن گره عملیات با روضه
حضرت زهرا سلام الله علیها
توسط #شهیدمحمدرضا_تورجیزاده
#حاج_مهدی_رسولی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اسیر این دروغها نشوید!!
🔹 جکسون هینکل، فعال رسانه ای آمریکایی از برنامه و دروغ پردازیهای سازمان سیا در ماجرای مرگ #مهسا_امینی در ایران می گوید...
🔹 "من فکر میکنم کاملا واضح است که آنچه در ایران میگذرد، یک عملیات با پشتوانه CIA است..."
🔹 پشتپرده اغتشاشات ایران به بهانه سالروز آغاز جنبش #زن_زندگی_آزادی به روایت کارشناسان و اندیشمندان خارجی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
ولی ظریف درست میگفت که دولت رئیسی نمیتونه مثل اونا توافق بنویسه!
امیرکبیر دوران جوری توافق نوشتند که اگر همهی طرفها از برجام خارج بشوند و به توافقی که نوشتند عمل نکنند و سنگ اندازی کنند ایران حق اعتراض و خروج نداره!
خوش به حال امریکا و اسرائیل با چنین نیروهای کار بلدی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نظر کارشناس مخالف دین شبکه اینترنشنال در مورد ممنوع شدن حجاب در مدارس فرانسه:
⬅️ در واقعیت ؛ فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی، جنگ را در میدان افکار و اندیشهها به اسلام باختهاند. اسلام در حال رشد است.
⬅️ به همین دلیل برای مقابله با اسلام، اکنون روی به اجبار و زور آوردهاند.
⬅️ سی درصد زنانی که حجابِ برقع و نقاب میپوشند، از خانوادههای مسلمان نیستند.
( یعنی مسلمان نبوده اند و با اختیار خود مسلمان شده اند )
⬅️ سکولاریسم اروپایی در میدان اندیشهها و ایدهها، از اسلام شکست خورده است
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
❣#سلام_امام_زمانم❣
🌷اَلسَّلاَمُ عَلَي الْقَائِمِ الْمُنْتَظَرِ وَ الْعَدْلِ الْمُشْتَهَرِ
🌷سلام بر قيام كننده مورد انتظار، و عدل آشكار
📚فرازی از زیارت نامه حضرت مهدی(عجل الله فرجه)
🌸سلام امام زمانم🌸
تمام سلامها و تمام تحیّتها نثار تو باد،
ای مولایی که حقیقت سلام هستی.
سلام بر تو و بر روز آمدنت...✋
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
#امام_زمان(عج)
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
پس از نشست اخیر گروه ۲۰ و اعلام راهاندازی کریدور هند-خاورمیانه- اروپا، نبرد کریدورها برای کسب بیشترین سهم از تجارت جهانی افزایش یافته است.
مسیر آبی رنگ نشان دهنده کریدور عرب- مد است که هند را به اروپا وصل میکند
مسیر زردرنگ کریدور شمال-جنوب است که برای اتصال روسیه به هند از طریق ایران برنامهریزی شده است
خطوط قرمز رنگ نیز نشاندهنده شاخههای ابتکار «کمریند و جاده» BRI چین است.
به باور کارشناسان مهمترین هدف کریدور هند-اروپا رقابت با قدرت فزاینده چین در منطقه و کاهش اهمیت ژئواکونومیکی ایران و ترکیه است.
حالا باید منتظر واکنش کشورهای رقیب بود؛ آیا مسیر چین- پاکستان- ایران- ترکیه راهاندازی میشود؟
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🎙 شهید مرتضی آوینی:
من در فروپاشی تمدّن غرب بیشتر به تحوّل درونی غربیها امیدوارم تا جنگی رو در رو که میان شرق و غرب و یا اسلام و غرب روی دهد...
🔻 غرب از درون خواهد پوسید و در خود فرو خواهد ریخت و چون عقربی در محاصرهی آتش، خود را نیش خواهد زد و خواهد کشت.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
🛑 مقابله با چین با قدرت دریایی
⭕️ موسسه نیروی دریایی ایالات متحده
▪️در حالی که شبح جنگ بر فراز دریای چین جنوبی می چرخد، دو استراتژیست آمریکایی در مجلات نظامی معتبر مقالاتی نوشته اند که به بررسی نقاط قوت و محدودیت های استراتژی دریایی در مقابل چین می پردازند. دولت بایدن عاقلانه است که هر دو بخش را در حالی که با تنش های فزاینده بر سر وضعیت تایوان و جنگ سرد طولانی مدت با چین دست و پنجه نرم می کند، بررسی کند.
در شماره فوریه 2022 Proceedings، مجله مؤسسه نیروی دریایی ایالات متحده، توماس مهنکن،یک استراتژی دریایی برای بازدارندگی و در صورت لزوم شکست چین در جنگ در دریای چین جنوبی. مقاله او با عنوان «استراتژی دریایی برای مقابله با چین» است. در شماره پاییز 2021 نشریه ناوال وار کالج ریویو، پروفسور جاکوب گریگیل، مشاور ارشد سابق دفتر برنامه ریزی سیاست وزارت امور خارجه و یکی از نویسندگان "مرز ناآرام" (که من در مجله Asian Review of Books مرور کردم) مقاله ای با عنوان "محدودیت های قدرت دریا".
مهنکن استراتژی دریایی پیشنهادی خود را بر اساس مانع جغرافیایی موسوم به "اولین زنجیره جزیره" استوار می کند که از ژاپن، تایوان، فیلیپین و شبه جزیره جنوب شرقی آسیا تشکیل شده است. او می نویسد که ایالات متحده باید اولین زنجیره جزیره را به عنوان شکاف فولدا در منطقه آسیا و اقیانوسیه (اشاره به مرز درون آلمانی بین ناتو و پیمان ورشو) تلقی کند. مهنکن استدلال میکند که ایالات متحده و متحدان منطقهای آن باید با «نیروهای زمینی، اعزامی، دریایی و هوایی» با پشتیبانی از امکانات سایبری و فضایی از این منطقه دریایی دفاع کنند. او از سیاستگذاران ایالات متحده میخواهد که «نیروهای داخلی» را در اولین زنجیره جزیره و «نیروهای خارجی» مستقر در دریا مستقر کنند تا هم از نیروهای داخلی حمایت کنند و هم چین را از چندین محور تهدید کنند. او معتقد است که یک استراتژی دریایی به اندازه کافی مسلح و موقعیت جغرافیایی باعث می شود چین در استراتژی خود برای الحاق سیاسی یا نظامی تایوان تجدید نظر کند و شکست در آن، ایالات متحده و متحدانش را قادر می سازد در صورت جنگ به پیروزی دست یابند.
▪️گریگیل استدلال میکند که قدرتهای دریایی سه گزینه برای تأثیرگذاری بر ژئوپلیتیک قارهای برای اجتناب از تسلیم شدن در برابر کابوس مکیندر دارند: اول، ایجاد حضور در مناطق ساحلی قدرتهای زمینی (معمولاً با هماهنگی با متحدان). دوم، اعمال فشار (اقتصادی، نظامی و سیاسی) بر مرزهای زمینی دشمن. و سوم، اعمال کنترل بر دریاهای داخلی. در طول بیشتر دوران جنگ سرد علیه اتحاد جماهیر شوروی، ایالات متحده از اولین گزینه با ایجاد اتحاد با قدرت های قاره ای استفاده کرد که امکان استقرار تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را در مناطق ساحلی اوراسیا فراهم کرد. احتمالاً در دهه 1980 در دوران ریاست جمهوری رونالد ریگان، واشنگتن گزینه اول و دوم را با افزودن فشار اقتصادی، سیاسی و نظامی به مناطق مرزی امپراتوری شوروی ترکیب کرد.
▪️ایالات متحده حضور قارهای نسبتاً کمی در شرق آسیا در شبهجزیره کره دارد، اما همچنین حضور قابل توجهی در فراساحل در ژاپن و حضور کمتری در گوام، فیلیپین و استرالیا دارد. این کشور روابط امنیتی نزدیکی با سنگاپور دارد و به دنبال پایگاههای نظامی اضافی در جزایر اقیانوس هند است زیرا همکاری هند و ایالات متحده در مواجهه با ظهور چین گسترش مییابد. و ایالات متحده در حال بهبود روابط با دشمن قدیمی خود ویتنام است که رهبران آن نیز از جاه طلبی های چین می ترسند. اما اینها بیشتر نیروی دریایی یا دارایی های دریایی هستند.
▪️گریگیل می نویسد، امروز «مسئله ژئوپلیتیکی بزرگ برای ایالات متحده این است که آیا روسیه به جای حفظ یک مرز زمینی طولانی اصطکاک، با چین همسوتر خواهد بود - ایجاد یک متقابل قاره ای». متأسفانه، و به دلیل سیاستهای دولت بایدن چین و روسیه یک شراکت استراتژیک تشکیل دادهاند که نظم جهانی به رهبری ایالات متحده را تهدید میکند. این توسعه "محدودیت های نیروی دریایی" را آشکار می کند.
▪️احتمالاً گریگیل یک جزء نیروی زمینی را به استراتژی دریایی مهنکن برای مهار یا شکست مؤثر چین اضافه خواهد کرد. چنین استراتژی شامل اتحاد تقویت شده با هند و تلاش برای ایجاد شکاف بین چین و روسیه است، همانطور که رئیس جمهور ریچارد نیکسون در اوایل دهه 1970 انجام داد. نکته مهم از این دو مقاله مهم این است که استراتژی ایالات متحده در قبال چین، به ویژه در آینده نزدیک، به شدت به سمت قدرت دریایی متکی خواهد بود، اما در دراز مدت، واشنگتن از مؤلفه قدرت زمینی در خطر آن غفلت می کند.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طبق اسنادی که ویکی لیکس افشا کرده برنامه ریزی شده که تا دیماه ۱۴۰۱ حکومت ایران تغییر خواهد کرد.
این پست مربوط به خرداد۱۴۰۲ میباشد، ببینیدچه نقشه هایی داشتند!شنیدنی ست ، حتماً گوش کنید.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
‼️روايتسازی مجعول!
الف: دكترمحمود سريعالقلم، استادتمام گروه علوم سياسي دانشگاه شهيد بهشتي و دكتراي روابط بينالملل از دانشگاه كاليفرنيا، مطلبي تحت عنوان «۳۰ويژگي كه كشوري را به سمت كره جنوبي شدن ميبرد» در خبرآنلاین نوشته كه جالب و حيرتانگيز است!
به فهرست ويژگيهاي كشور كره جنوبي به روايت دكتر محمود سريعالقلم دقت كنيد:
1- صددرصد مردم ميدانند براي رشد بايد رقابت كنند.
2- صددرصد مردم فقط يك شغل دارند.
3- صددرصد مردم براي اعتبار و منزلت جهاني كشور، اهميت ويژه قائل هستند.
4- 90درصد مردم آن راستگو باشند.
5- 90درصد مردم، يك شخصيت داشته باشند.
6- 90درصد مردم شفافيت فكري و رفتاري داشته باشند.
7- 90درصد مردم خوشقول باشند.
8- 90درصد مردم، يك جهانبيني دارند.
9- 90درصد مردم مرتب كتاب ميخوانند.
10- ريشه استقلال سياسي را در توليد ثروت بداند.
11- ...
30- عامه مردم حس مثبتي نسبت به كشور و آينده آن داشته باشند...
آقاي سريعالقلم هيچ اصراري ندارند، از مدينه فاضلهاي كه در كرهجنوبي به دليل حكمراني در سئول ميبينند براي اين 90درصدها و آن 100درصديهايي كه گفته، سند و مدركي ارائه دهد‼️
ب- يك جستجوي ساده در گوگل، تصويري متفاوت از آنچه كه آقاي سريعالقلم از كره جنوبي ميدهد را، شاهد هستيم:
- در سال ۲۰۱۸ كميته رفع تبعيض عليه زنان سازمان ملل، گزارشي منتشر کرده است كه دولت كره جنوبي بیست و هفت ميليارد وون كره از بودجه ملي را صرف مجازات و پيشگيري از خشونت خانگي و جنسي كرده است.
- اسناد و گزارشات مشهود نشان ميدهد، كره جنوبي دوازدهمين كشور در جهان در مورد ميزان خودكشي است. خودكشي در اين كشور، چهارمين علت مرگ و مير شناخته ميشود!
- خشونت زناشويي رايجترين شكل خشونت خانوادگي در كره است از هر ۶ زوج در كره جنوبي، يك زوج بيش از يك مورد خشونت فيزيكي از سوي همسرش را تجربه كرده است!
- 50درصد از بزرگسالان كرهاي اعلام كردهاند كه مايل به تماس با پليس براي خشونت زناشويي نيستند زيرا آن را يك موضوع خانوادگي ميدانند!
- جامعه خبري تحليلي الف ۱۹شهريور۱۴۰۰ خبري تحت عنوان «جهنم در حومه سئول گرانترين شهر كره جنوبي» مينويسد: «درحومه ساختمانهاي سر به فلك كشيده و مجلل و گرانترين محله سئول يك پيرزن ۸۰ساله به نام گيم اوكیند در محله فقيرنشين گوريونگ به اجبار براي گرم كردن خود زغال چوب ميسوزاند تا زاغه مخروبه خود را در كنار محلهاي مسكوني با ۲۰۰۰سكنه گرم كند!
اين خبر ميافزايد محله فقيرنشين گوريونگ، نمادي از نابرابري اقتصادي در كشوري است كه نيمي از سالمندان آن در فقر به سر ميبرند.
و اين بالاترين نرخ فقر بين كشورهاي عضو سازمان همكاري (OECD) محسوب ميشود!
خانم گيم از ۳۰سال پيش، پس از مرگ شوهرش همراه با ۵فرزندش با يارانه زندگي ميكند. او ميگويد از اينكه حس ميكنم در اينجا بميرم، تنم به لرزه ميافتد.
ج- نميدانم با روايت آقاي سريعالقلم چه آنجا كه ميگويد؛ صدردرصد و چه آنجا كه ميگويد 90درصد مردم کره جنوبی چنين و چنان هستند چه بايد كرد؟
‼️او فكر ميكند، مردم ما در دوره قاجار زندگي ميكنند و خبري از اوضاع و احوال دنيا ندارند، هر روايتي را ميشود به خورد مردم داد!
‼️او احتمال نميدهد يك نفر با فشار دادن چند دكمه در اينترنت سر از چندوچون روايت او درآورد!
⁉️مگر ميشود مردم كشوري 90درصد راستگو باشند، 100درصد شغل داشته باشند، 90درصد خوشقول باشند و 90درصد مردم ، يك جهانبيني داشته باشند و بعد اينهمه خشونت زيرسقف خانهها داشته باشند و ركورددار خودكشي در جهان باشند!
⁉️مگر ممكن است كشوري كه آمريكا در آنجا پايگاه نظامي داشته باشد و گاهي اخبار تجاوز آنها به نواميس كرهاي منتشر مي شود، استقلال سياسي داشته باشد؟
اين چه استقلالي است كه 7_8 ميليارد دلار به ايران بدهكار است، اما آمريكا اجازه نميدهد بدهي خود را بپردازد!!
2- جناب محمود سريعالقلم، استادتمام گروه علوم سياسي دانشگاه شهيد بهشتي است، عضو انجمن مطالعات بينالملل آمريكا، شوراي دستور كار جهاني مجمع جهاني اقتصاد سوئيس، استاد غيرمقيم دانشگاه اقتصاد و روابط بينالملل (ASTRI) ايتالياست.
او داراي دكتراي روابط بينالملل دانشگاه كاليفرنيا و ... است.
⁉️فلسفه اينهمه خلافگويي و جعل روايت از كره جنوبي و تحقير مردم كشورش و تيكهپراني عليه دولت، با این اعتبارعلمی، ناشي از چيست؟
🔸ايران امروز نمونه كامل و بيشباهت با هيچ كشوري در مورد استقلال سياسي است.
🔹ايران امروز شجاعانه در پرتو رشادت جوانان خود سينه به سينه آمريكا ايستاده است و ايران امروز...
⁉️چرا اين واقعيتها به ذهن كسي كه صاحب عناوين علمي از بزرگترين دانشگاههاي داخل و خارج است، خطور نميكند؟!
✍ محمدکاظم انبارلویی
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat
💡 نکته تحلیل
❇️ در دوران جنگ سرد منافع ملـی آمریکا مبتنـی بـر حـذف اتحاد جماهیر شوروی بـر محوریت اشاعه سرمایهداری و تسلط اقتصادی بر اروپا بود و بیـشتر در منطقـه اروپای غربی تحققپذیر بود. پس از اتمام فروپاشی خاورمیانه به عنوان آوردگاه استراتژیک ایالات متحده مطرح شد. حادثـه یـازدهم سـپتامبر بهانهای بود تا آمریکا برای شکلدهی به نظم مطلوب خود به نام خاورمیانه جدید از طریق اقدامات نظامی بخواهد اهداف سیاسـت خـارجی خود را دنبال کند. افغانستان و عراق مورد حملات نظامی آمریکا قرار گرفتند اما دیری نپایید که ورود در این منطقه عواقب خود را نیز برای آمریکا آشکار کرد. درگیر شدن آمریکا در منطقه موجب شد تا هزینههای این کشور بیش از برآوردها ظاهر شود بنابراین سیاست حمایت از متحدان منطقهای تشدید شد. در این راستا، حمایت آمریکا از عربستان با اهداف خاصی از جمله استفاده از این کشور برای پیگیری منافع آمریکا همراه شد. سیاست خارجی آمریکا تلاش داشت تا سیاستها در جهت تأمین امنیت و منافع رژیم صهیونیستی، تضعیف جبهه مقاومت با محوریت ایران، و مقابله با نفوذ روسیه در خاورمیانه باشد. ناامنیهایی که دومینووار با شکست سیاستهای آمریکا در منطقه رخ داد به ترویج تفکر افراطگرایی، حملات نظامی کشورها به یکدیگر مثل حمله نظامی عربستان به بحرین و یمن و متوسل شدن به جنگ نیابتی و تقویت تروریسم همراه شد.
آمریکا برای پیشبرد سیاستهای خود به خاورمیانه باثبات نیاز ندارد بلکه تنها هدف این کشور ایجاد ناآرامی و سپس مدیریت آن است. بر این اساس، آمریکا عادیسازی روابط میان اسرائیل با کشورهای منطقه، رشد تجارت سلاح، ایران هراسی و تحمیل الگوهای صلح را در دستور کار قرار داده که به تشدید ناامنیها کمک کرده است.
کانال تحلیلی شطرنج سیاست🌤🌤☀️
@shatranjsiasat