🍃🌸برشی از گفتگوی پدر بزرگوار شهید بابک نوری هریس:
🍃آقای نوری فکر می کردید بابک یک روزی شهید بشود؟
واقعیتش را بگویم، ما اصلا بابک را نشناختیم، الان که بابک شهید شده می بینم که پسرم چقدر در انجمن های خیریه فعال بوده، می بینم همه جا او را می شناختند اما انگار فقط ما هنوز او را نشناخته بودیم.
🍃چطور شد که بابک این راه را انتخاب کرد؟
نه اینکه بابک پسرم باشد و این را بگویم نه.
ولی بابک یکی از فعال ترین جوان های شهرمان بود.سرشار از زندگی بود و همیشه در برنامه های مختلف پیش قدم بود. اصلا هم تک بعدی نبود و بواسطه سن وسالش جوانی می کرد و از همه قشری هم دوست و رفیق داشت
یعنی دوست باشگاهی داشت دانشگاهی مسجدی و هیئتی
از فعالین هلال احمر و بسیج فعال بود در کارهای خیر بهزیستی شرکت می کرد حتی بعد از شهادتش من فهمیدم که کارهای ساخت بنای یاد بودشهدای گمنام در پارک ملت رشت را هم خودش انجام داده، رئیس بنیاد شهید دیروز که به خانه ماآمده بود به من گفت که می دانستی پسرت چقدر برای اینکه اینجا ساخته شود زحمت کشید؟
من اینجاتازه فهمیدم که زمان ساخت این بنا بابک به مسئولان گفته بود که چه شمابودجه بدهید چه ندهید روح این شهیدان اینقدر بلند و پر خیر و برکت است که این بنای یاد بود ساخته می شود و بعدا شماحسرت خواهید خورد که در این ثواب شرکت نکردید.
بجز این فعالیت های فرهنگی، بابک یکی از دانشجوهای فعال دانشگاه تهران هم بود.
ذاتش جوری بود که می خواست در همه ابعاد رشد داشته باشد و تک بعدی نباشد
🍃دانشجوی چه رشته ای بود؟
بابک دانشجوی ارشد حقوق در دانشگاه تهران بود اما همه این ها را ول کرد و عاشقانه قدم در این راه گذاشت.
🍃خب این اتفاق چطور افتاد؟
به خاطر اعتقاداتش.
بابک قبل از اینکه به سوریه اعزام شود هم در دوره ای که سرباز حفاظت اطلاعات بود ، دوبار داوطلبانه به کردستان عراق اعزام شده بود اما ما خبر نداشتیم و بعد از شهادتش متوجه شدیم.
امسال پسر بزرگ من در رشت کاندیدای شورای شهر شده بود و تمام مسائل مالی و تدارکات را هم به بابک سپرده بود، یک دفعه در بحبوحه انتخابات و درست وسط تبلیغات من دیدم که بابک نیست، پرس و جو کردم فهمیدم که رفته اعتکاف. سه روز در مراسم اعتکاف بود و بعد برگشت پیش ما.
من گفتم بابک جان چرا در این موقعیت رفتی اعتکاف، می ماندی سال دیگر می رفتی، الان کارهای مهمی داشتیم.
گفت نه اصل برای من همین اعتکاف است، انتخابات و ... فرعیات است، بعد هم شاید من سال دیگر نباشم که به مراسم اعتکاف برسم...
حتی همان روزها من و مادرش حرف ازدواجش را مطرح کردیم ، یک دختر از خانواده نجیب و خوبی انتخاب کرده بودیم که می دانستیم بابک را هم دوست دارد اما بابک موافقت نکرد.
به من گفت که بابا شما به تصمیمات من اعتماد داری یا نه؟
پس بگذار من براساس برنامه خودم پیش بروم...
فعلا برنامه و مسیر من چیز دیگری است.
الان که فکر می کنم می بینم بابک خودش هم می دانست که چه مسیری را می خواهد برود و به ما هم این پیام را می داد اما ما متوجه نمی شدیم.
🍃شما از ماجرای اعزامش به سوریه خبر داشتید؟
به طور مستقیم با من این موضوع را مطرح نکرد اما می دانستیم که شش ماه است در سپاه بست نشسته و هر روز می رود و می آید و اصرار می کند که من را اعزام کنید.
تا اینکه بالاخره با اعزامش موافقت شد و فکر می کنم واقعا این موافقت هم کار خدا بود. بابک یک روز قبل از اعزامش ، در مسجد باب الحوائج بلوار شهید انصاری رشت که مسجد آذری های مقیم رشت است و همه بابک را آنجا می شناسند، از همه نمازگزاران مسجد بعد از نماز خداحافظی کرده بود، به همه گفته بود که من یک مدتی نیستم می خواهم بروم خارج از کشور.
آن موقع همه فکر می کردند می خواهد برود آلمان.
🍃چرا آلمان؟
چون من و برادرانش خیلی اصرار داشتیم که برود آلمان ادامه تحصیل بدهد، حتی موقعیتش را هم برایش فراهم کرده بودیم اما خودش قبول نمی کرد برود.
آن روز مردم فکر کرده بودند که بالاخره اصرار های ما جواب داده و بابک راضی شده به آلمان برود.
🍃اما به جای آلمان از سوریه سردرآورد؟
بله همین طور است...بابک همه را شوکه کرد.
🍃کی اعزام شد؟
همان اوائل آبان. فکر می کنم دوم یا سوم بود.
🍃یعنی فاصله اعزام تا شهادتش 26 روز بود؟
بله ...
🍃می بینید چقدر برای شهادت عجله داشت، من 50 ماه سابقه جبهه دارم اما شهید نشدم، ولی این پسر آنقدر با همه وجودش شهادت را می خواست که به یک ماه نکشیده طلبیده شد و رفت.
🌷شهدای مدافع حرم در ایتا
https://eitaa.com/shdaemdafhharm
🌷شهدای مدافع حرم در سروش
https://splus.ir/khalilghyed
قسمتی از وصیت نامه شهید بابک نوری:
خواهران خوبتر از جانم، من نمیدانم وقتی حسین(ع) در صحرای کربلا بود چه عذابی میکشید، ولی میدانم حس او به زینب(س) چه بوده.
عزیزان من، حال دستهایی بلند شده و زینبهایی غریب و تنها ماندهاند و حسینی در میدان نیست.
امیدوارم کسانی باشیم که راه او را ادامه دهیم و از زینبهای زمانه و حرم او دفاع کنیم.
شهید مدافع حرم
#بابک_نوری_هریس
🌷شهدای مدافع حرم در ایتا
https://eitaa.com/shdaemdafhharm
🌷شهدای مدافع حرم در سروش
https://splus.ir/khalilghyed
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌸❤️بابک عاشق امام رضا(ع) بود و هر سال شهادت امام رضا مشهد میرفت.
سال ۹۶ با اینکه از اولین اعزامش فقط ۲۷ روز گذشته بود درست ظهر شهادت امام رضا به شهادت رسید... 🥺💔
راوی: مادر شهید 💚
شهید#بابک_نوری_هریس🕊
🌷شهدای مدافع حرم در ایتا
https://eitaa.com/shdaemdafhharm
🌷شهدای مدافع حرم در سروش
https://splus.ir/khalilghyed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫تماسی از آسمان
شهید مدافع حرم بابک نوری هریس🌱
شهید مدافع حرم
#بابک_نوری_هریس
🌷شهدای مدافع حرم در ایتا
https://eitaa.com/shdaemdafhharm
🌷شهدای مدافع حرم در سروش
https://splus.ir/khalilghyed
🔷 یکی از مسائل بسیار مهمی که بسیاری از مردم علاقمند به آگاهی از آن هستند و طی سالهای اخیر به یکی از موضوعات داغ در شبکه های اجتماعی تبدیل شده آست، اگاهی از وضعیت زندگی رهبر معظم انقلاب و فرزندان گرامی ایشان هست.
موضوعی که متاسفانه بدلیل عدم اشرافیت و شفاف سازی توسط جریان انقلابی و قصور رسانه های انقلابی در تبیین وضعیت زندگی حضرت آقا و اعضا خانواده اش،موجب سوء استفاده رسانه های معاند و ضداتقلاب قرار می گیرد.
برای اگاهی مخاطبان عزیز قصد داریم تا جایی که بتوانیم در خصوص وضعیت زندگی فرزندان رهبر معظم انقلاب اطلاع رسانی انجام داده و شفاف سازی نماییم تا انشالله مخاطبان عزیز کانال با ابعاد بیشتری از زندگی رهبر معظم انقلاب اگاهی پیدا نمایند و اسیر شایعات بی ارزش رسانه های معاند قرار نگیرند.
تلاش شده مطالبی که بیان میشود مستند و دقیق بیان شود تا انشالله شائبه ای پیرامون آن وجود نداشته باشد.
🔷همسر رهبر معظم انقلاب، منصوره خجسته باقرزاده متولد سال ۱۳۲۶ در مشهد است. پدر وی، محمداسماعیل خجسته باقرزاده از کاسبان مشهد بود. او و رهبر انقلاب در سال ۱۳۴۳ با یکدیگر ازدواج کردند.
رهبر معظم انقلاب دارای ۴ پسر و ۲ دختر هستند: سید مصطفی، سید مجتبی، سید مسعود، سید میثم، سیده بشری و سیده هدی که در ادامه و به مرور به وضعیت زندگی فرزندان حضرت آقا خواهیم پرداخت.
ما را مدافعان ولایت❤️ آفریده اند...
حجت الاسلام سید مصطفی خامنه ای متولد سال ۱۳۴۴ در مشهد است.
به گفته ی حجت الاسلام احمد مروی، معاون ارتباطات حوزوی دفتر رهبری، سید مصطفی خامنه ای در قم سکونت دارد و مشغول به درس و کار طلبگی است. وی از اساتید سطوح عالیه حوزه علمیه قم است و دروس مکاسب و کفایه تدریس می کند.
سید مصطفی خامنه ای در اسفندماه سال ۶۳ در عملیات بدر حاضر بود. حضور او در جبهه های جنگ مقارن با ریاست جمهوری پدرش بود و به سبب اینکه وی در آن زمان برای مدتی در جنگ مفقود شده بود، بین بعضی از مسئولان کشور نگرانی هایی به وجود آمد. وی پس از گذشت مدتی، در تاریخ ۲۸ اسفند سال ۶۳ به خانه بازگشت.
پیرامون این مطلب، در خاطرات آیت الله رفسنجانی اینگونه آمده است:
اول وقت خبر دادند که یک موشک دیگر به مناطق نظامی و حساس و استراتژیک بغداد زده شده. احمد آقا (سید احمد خمینی، فرزند امام) تلفنی گفت خبرگزاریهای خارجی گفتهاند که موشک امروز به مرکز صنعتی و نفتیِ الدّوره در بغداد اصابت کردهاست؛ گفت که مصطفی، فرزند آقای خامنهای که در جبهه بوده، اطلاعی از ایشان در دست نیست… بالاخره معلوم شد که مصطفی سالم است و به تهران برگشت.
همسر سید مصطفی خامنه ای، دختر آیت الله عزیزالله خوشوقت، از اساتید حوزه علمیه است.
حجت الاسلام مروی درباره ی زندگی سید مصطفی خامنه ای به ذکر خاطره ای پرداخته است:
آقا مصطفی آقازاده بزرگ آقا همان سال اول ازدواجشان که طلبه قم بودند، خانهای اجاره کرده و مستأجر بودند – الان هم مستأجرند ـ ما را یک روز برای ناهار دعوت کردند. ما رفتیم منزل ایشان.
یک سال از ازدواج ایشان نگذشته بود، ماههای اول ازدواج ایشان بود. ما هم یک گلدان معمولی خریدیم و رفتیم که دست خالی نرویم.
من واقعاً تعجب کردم که آیا این خانه، خانه یک تازهداماد است؟! حالا نه خانه فرزند رهبر انقلاب و مقام اول کشور، حتّی خانه یک تازهداماد هم این نیست. یعنی یک خانه تازهداماد، بالاخره یک زرق و برقی دارد؛ تا مدتها این زرق و برق خانه تازهداماد و خانه تازه عروس، هست.
من در خانه اینها، واقعاً همان زرق و برق معمولی یک تازهداماد و یک تازه عروس را ندیدم. بسیار زندگی معمولی، دوتا فرش ماشینی، آن هم نه سه در چهار چون من دقت داشتم به این چیزها. دور و بر خودم را نگاه میکردم.
حواسم بود و تا آنجا که میتوانستم، رصد میکردم اوضاع و احوال خانه را. دو تا فرش شش متری انداخته بودند، دور خانه هم موکت بود و دو سه تا پشتی ابری معمولی، نه مبلمانی، نه زرق و برقی! زندگی ساده و خوبی در آقازادههای ایشان سراغ داریم.
حجت الاسلام مروی همچنین درباره ی فعالیت فرزندان رهبر انقلاب گفته:
آقازادهها در دفتر (رهبری) مسئولیتی ندارند. فقط در نشر آثار همکاری دارند، والاّ هیچ یک از آقازادهها مسئولیتی ندارند. جایی هم مشغول نیستند.
ممحّض در درس و کار طلبگی هستند درس میخوانند و انصافاً هم درسشان خیلی خوب است. خیلی خوب پیشرفت کردهاند.
حجت الاسلام مروی درباره ی فعالیت اقتصادی فرزندان رهبر انقلاب گفته ایشان آنان را از هر گونه فعالیت اقتصادی منع کرده اند و نمی خواهند بستگان شان و مخصوصاً پسران شان در کارهای اقتصادی حضور داشته باشند و این کار را نمیپسندند و فرزندان ایشان هم خود هیچ رغبت و اقبالی به چنین اموری ندارند.
ما را مدافعان ولایت❤️ آفریده اند...