فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دریای سرخ تمیزترین دریاست و این ماهی هایرنگین کمان زیبایی آن را چندین برابر کرده اند.🤍🖇
به هر حال، با رودخانههای روان که ماسه و گل و لای را حمل میکنند، آب دریا گل آلود میشود و از آنجایی که دریای سرخ از این امر محروم است، آب موجود در آن به طرز شگفتآوری تمیز است.
#دریا🐬
19.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زنان باید بدونن که پایینتر از مردان هستند!
✨🕋⊰⊹لشکر انقلابی ظهور ⊹⊱☫
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
راهکار ساده رشد قد کودکان!
😴 خواب مناسب یکی از توجهبرانگیزترین موضوعات در رشد کودکان است و در حالی که رشد کودکان به ویژه رشد قدی آنها دغدغه خانوادههاست، تاثیر خواب در رشد آنها نادیده گرفته میشود .
😴هورمون رشد که از ارکان اساسی رشد است، در اوایل شب و در زمان خواب عمیق ترشح می شود و هر چه به طرف صبح و روشنایی هوا پیش رویم، غلظت هورمون کورتیزول بیشتر میشود لذا به کاهش ترشح هورمون رشد منجر میشود .
😴 یکی از لازمههای خواب مناسب ایجاد فاصله زمانی بین صرف شام و هنگام خواب است که حداقل باید 2 تا 3 ساعت فاصله داشته باشد تا در این مدت زمان که غذا در معده هضم و از آن خارج شود .
🌸﷽🌸
#کلسیم یا #استخوان_ساز❗️؟
آیا کلسیم به تنهایی، مشکلات ما را حل می کند؟
فریب ریزمُغذی ها را نخوریم.
تفکیک غذاها به عناصر، حیله پزشکی و مافیای شرکت های داروسازی است.
انسان، هیچ گاه مشکلاتش با خوردن کلسیم، آهن، پتاسیم، ... به تنهایی حل نخواهد شد.
خداوندِ خالق حکیم، این عناصر را به تنهایی در طبیعت و گیاهان و غذا قرار نداده است.
اهل بیت علیهم السلام نیز با توجه به علم الهی خود، از واژه های رکیکِ کلسیم، آهن، روی و منیزیم .. برای غذا و درمان استفاده نکرده اند، بلکه از واژه «استخوان» یا «استحکام استخوان» و «مغز استخوان» استفاده شده است.
💤💤💤💤
جذب کلسیم نیاز به فسفر دارد.
جذب فسفر نیاز به ویتامین D3 دارد.
جذب ویتامین D نیاز به چربی دارد.
و چربی نیاز به ......
و جذب .....
تا کجا باید دنبال «ریرمُغَذی»ها بدویم و نهایتا اشباع نشویم.
اصطلاحات حقیقی را فدای الفاظ رکیک بی محتوی نکنیم.
بیائیم بجای اینکه بپرسیم:
چه چیزی #کلسیم دارد؟
بپرسیم:
چه چیزی #استخوان_ساز است؟
«کلسیم» ما را به سمت داروخانه، #قرص_کلسیم، آمپول کلسیم و آمپول خارجی سوق می دهد.
ولی لفظ «استخوان ساز»، ما را به سنجد، سویق، باقالی، زنیان، انجیر، شیر طبیعی و خرما ... سوق می دهد که شامل تمام ریزمغذی های کشف شده و کشف نشده برای استحکام #استخوان می باشد.
♻️#مزاجشناسی
✴️مواردی که #بلغم را زیاد می کنند:
🔹محیط سرد
🔹غذای سرد
🔹فضای شرم ناک
🔹ترس
🔹غم
🔹کینه
🔹حسد
🔹حرص
🔹بوی تعفن
🔹تنهایی
🔹بی تحرکی
🔹دوست منفی
✅بلغم در #پوست
🔸هرگاه بلغم در پوست زیاد شود بیماری #برص به وجود می آید، همانطور غم که بیماری سرد است و مو را سفید می کند پوست را هم سفید میکند.
✅بلغم در #بدن
🔸باعث زیاد شدن عرق سرد
پوست نرم
تر شدن کف دست و پا
خواب زیاد
پف کردن اندام و صورت
خستگی زود رس
اذیت شدن در سرما
دوستدار گرما بودن
پنهانی رگها
گوش درد
کمر درد
پادرد
زانو درد
✅ بلغم در #مفاصل
🔸باعث ورم کردن و در نتیجه آرتروز می شود. و آرتروز گردن بیشتر همراه با ورم است و در سن 35 سالگی به بعد بروز می کند.
✅بلغم در #ستون فقرات
🔸باعث رماتیسم می شود ،پارکینسون، ام اس،تنگی کانال نخاعی و...
✅ بلغم در #مغز
🔸شخص به یک نقطه خیره می شود و حرکت نمی کند، دیگر کم تر مسئولیت پذیر است و بی خیال است و واکنشی سریع ندارد.
مستعد بیمارهایی نظیر آلزایمر،ام اس،پارکینسون
✅بلغم در #سر
🔸سردرد اینها از نوع سرد است
با خوردن یا بو کشیدن گرمیجات آرام می شوند.
🔹برای درمان سردرد بلغمی
خواب بین الطلوعین (بین اذان صبح و طلوع آفتاب) خیلی برایشان ضرر دارد
و خواب قبل از اذان صبح بسیار در درمان سردرد مفید است.
✅بلغم در #گوارش
🔸اشتها زیاد می شود و شکم بزرگ می شود.
این افراد اگر بخواهند رژیم بگیرند باید گرمیجات بخورند و معده را گرم نگه دارند.
مستعد رفلاکس معده
یبوست ناشی از بلغم سخت ترین یبوست است
✅ بلغم در #معده
🔸اول آروغ می زنند(آروغ زدن در غذا خوردن نشانه سرد شدن معده است)
بعد دیر هضمی غذا
بعد نفخ
بعد استفراغ به وجود می آید.
👈نکته:
معده که سرد شد غذا هضم نمی شود و گاز تولید می کند و این باعث بوی بد دهان می شود.
✅مراحل هضم :
🔹اول در دهان، سر معده و در معده
🔹دوم در کبد
🔹سوم در عروق
🔹چهارم در استخوان ها
✅بلغم در #روده
🔸باعث دفع بی اختیار می شود و این در پیری بیشتر است چون شخص وارد سن سرد شده است
اگر سردی در مثانه باشد باعث عدم کنترل ادرار می شود و در گریه های شدید یا خنده های شدید و یا حتی عطسه کردن ادرار می کند و باعث شب ادراری در کودکان هم می شود.
✅ بلغم در #اندامجنسی
🔸موجب احتلام زیاد می شود.
#تراوشهای بی اختیار جنسی دارد.
#زودارضاء می شود.
اگر سردی در اندام جنسی خیلی زیاد شود لاغری عضلانی به وجود می آورد.
👈نکته مهم
🔸 #گونه افتاده، یعنی #سینه افتاده
و سینه افتاده، یعنی #اندامجنسی افتاده
، اندام جنسی افتاده، یعنی #ارگاسم دیر رس و سردی #رحم و هر چه سردی بیشتر شود، از #کاهش جنسی تا #ناباروری را موجب می شود.
🔴 سردی در #زنان بیشتر از مردان است
چون غده تحریک در زنان در سینه و در مردان در کمر است لذا تحریک دیرتر اتفاق می افتد و باید زن گرمتر از مرد باشد تا غده تحریک به رحم برسد
اما اگر غده، تحریک شد ولی حرکت نکرد این غده انباشته می شود و در یک جا بلوری میشود و خشک می شود و تبدیل به #کیست می شود و در صورت عدم درمان تبدیل به سرطان سینه می شود.
🔺پس علت اصلی #سرطان_سینه
تکرار تحریک و عدم تخلیه کامل است و این در خانمهایی که آقا مشکل زود انزالی دارد بیشتر است.
هر تحریک باید همراه با تخلیه باشد
🏓طرز تهیه ی سرکه سیب :
🏓به هر میزان که تمایل دارید سیب بخرید. سیب ها را کاملا بشویید و آن ها را خشک کنید.( با سیب نرسیده و کال نمیشود سرکه درست کرد، هرچه سیب، شیرین تر؛ سرکه، دلچسب تر و مناسب تر و پر خاصیت تر)
🏓سپس سیب ها را به چهار قسمت بُرش بزنید. لزومی به جدا کردن هسته های سیب نیست.(هسته سیب، کاربرد درمانی بسیار زیادی دارد)
🏓اجازه دهید تا سیب ها در دمای اتاق برای چند ساعت بمانند تا رنگ آن ها به قهوه ای ، تغییر رنگ پیدا کند.
🏓سیب ها را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و متراکم کنید.
🏓داخل ظرف کمی آب جوشیده ی سرد شده، بریزید تا آنجا که حداقل روی نصف ها سیبها را کاملا بپوشاند.
🏓درب ظرف را با یک پارچه نازک یا توری بپوشانید. نیازی به بستن درب ظرف نیست. این باعث میشود که اکسیژن بیشتری به مخلوط اضافه شود.
🏓ظرف را در یک مکان گرم و تاریک قرار دهید.( به همان نحوی که در طرز تهیه ی سرکه انگور گفتیم) دقت داشته باشید در طی این مدت، پشه ی سرکه به وجود می آید که نه کثیف است و نه مشکل ساز، لطفا کاری به این پشه های ریز نداشته باشید، نه آزار دهنده است نه مشکل دار، بگذارید پشه های ی سرکه کار خود را انجام دهند تا سرکه به سلامت ساخته شود.
🏓به مدت ۶ ماه هر هفته، فقط یکبار، پوشش درب ظرف را برداشته و آن را هم بزنید.
🏓در پایان دوره تخمیر ۶ ماهه میتوانید از سرکه استفاده نمایید. روی سطح سرکه لایه ای از باکتریها وجود دارند که الکل طبیعی را بعد از این مدت ۶ ماهه که طی فرایند طبیعی به دست آمده، به سرکه تبدیل میکنند.
🏓مایع را صاف کرده و در یک ظرف جدید بریزید.
🏓ظرف را مجددا با یک پارچه توری که امکان رسیدن هوا به مایع وجود داشته باشد بپوشانید.
🏓ظرف را به مدت ۴ تا ۶ هفته در یک مکان گرم و تاریک قرار دهید. پس از هفته چهارم میتوانید سرکه را بچشید، اگر طعم و ترشی مناسبی داشت از آن استفاده کنید.
🏓در نهایت، سرکه سیب ساخته شده و میتوانید از آن استفاده نمایید. دقت داشته باشید که این روش،👆🏻 تنها طرز تهیه سرکه سیب است به صورت کاملا طبیعی و بدون افزودن مواد کمکی دیگر.
🏓در دیگر روشها که اشتباه و غلط است، از مخمر، سرکه سیب از قبل، نان، سیب های نرم و له شده که دیگر مصرف نمیشود،چرخ کردن سیب، گرفتن آب سیب با آبمیوه گیری، و... استفاده میکنند که اینکارها خاصیت سرکه را کم میکند. سرکه ای مناسب و عالی و با کیفیت است که بدون هیچ افزودنی و تخمیر مصنوعی، طی فرآیند و اصول، به سرکه تبدیل شود.
💟طرز تهیه سرکه انگور شرابی👇🏻( خل الخمر)👉🏻بر اساس روایات و تکست های طب سنتی و آنچه که امام علی ع و امام صادق ع در ساخت سرکه سفارش نموده اند.
💟به بازار بروید و انگور شیرین کاملا رسیده، (حتما بسیار شیرین باشد) ، تهیه کنید... هرچه انگور شيرين تر و درشت تر باشد، سرکه ناب تر میگردد..👉🏻❌خود این حقیر، از انگور بش که با آب باران و برف آبیاری شده استفاده میکنم انگوری که با دو حبه ي آن، کل گلو از شدت شیرینی انگور میگیرد. 👉🏻 انگور شیرین در حد اگر توانستید تهیه کنید عالی است، اگر نه که، سخت نگیرید و همان انگور معمولی شیرین و رسیده ی داخل بازار مناسب است.
💟انگور را در داخل منزل کمی شستشو دهید، سپس یک پارچه روی آن قرار دهید و به مدت یکی دو ساعت در زیر نور غیر مستقیم آفتاب بگذارید تا کل رطوبت ناشی از آب برطرف شود.. نباید آبی باقي بماند.
💟انگورها را دانه دانه کنید و در دبه يا خمره يا شیشه بریزید و به صورت فشرده روی هم قرار دهید تا ظرف مدنظر کاملا پر و مملو از دانه های انگور گردد.
💟سپس درب ظرف را کاملا ببندید..
💟و دور ظرف يا دبه يا خمره يا شيشه را پتو بکشید و در جای گرم و تاریک قرار دهید.
🔴❌به هیچ عنوان نباید ظرف مدنظر، نور آفتاب بخورد...برای گرم شدن آن لازم نیست دستکاری انسانی کنید، همین پتوی دور آن، تاثير عالی دارد... از روز اول تا روز آخر که سرکه ساخته میشود، ظرف را جابجا نکنید جای آن ثابت باشد.
💟بعد از سه روز، درب ظرف را کمی باز بگذارید.. بسیار کم.. سپس بعد از مدتی، خود انگور ها پشه های ریز و کوچک میزنند که نشان از عملیات تخمیر است....(این پشه ها آزار دهنده نیستند، فقط دور سرکه و انگور میچرخند و بسیار ریز هستند و بواسطه ی فرایند واکنش شیمیایی طبیعی، به وجود می آیند).
💟طی بیست روز اول، انگورها تخمیر میشود..
💟❌از روز بیستم به بعد تا روز شصتم، ماده ی به دست آمده، شراب خالص است و مسکر و مست کننده است..
💟از روز شصت تا روز نود، فرایند تبدیل شراب به سرکه رخ میدهد و روز نودم سرکه آماده و کامل است.. و بعد از صاف کردن با خیال راحت میتوانید مصرف کنید...
❌💟طی این مدت، نود روز، اصلا درب ظرف را باز و بسته نکنید و سر ظرف، به همان اندک اندازه ای که پشه سرکه در طی این سه ماه رفت و آمد کند، باز باشد کافی است.
❌💟طی این مدت نود روز مواد داخل ظرف را هم نزنید... هم زدن مواد باعث میشود که مواد شما به شراب باقي بماند و سرکه ساخته نشود.... پس نباید آن را هم زد.
❌💟حتما از روز اولی که سرکه را آماده میکنید، تاریخ را با ماژیک روی آن درج کنید و تاریخ آماده شدن را سه ماه بعد درج کنید تا بدانید که چقدر زمان گذشته و چه تاریخی سرکه را آماده کرده اید.. باید حتما 3 ماه کامل، به صورت طبیعی و بدون هیچ دستکاریی، طی شود.. بعد از گذشت 3 ماه، مواد داخل سرکه را در پارچه ی صافی ریخته و صاف کنید و انگورها را داخل پارچه صافی بریزید و با دست فشار دهید و به اصطلاح، انگورهای داخل پارچه صافی را بچلانید تا سرکه کاملا تخلیه شود... و بعد از عبور از صافی، سرکه ی شما آماده است.. تفاله انگورها را نیز میتوانید به پای درخت های مثمر بریزید.
❌💟تاریک بودن محیط مواد سرکه اهمیت بالایی دارد، لذا در تمام این سه ماه حتما در محیط تاریک باشد. پتو نیز در طول این سه ماه کاملا، دور ظرف يا خمره باشد.... درب ظرف که اندکی باز است به اندازه ای که پشه های سرکه بتوانند رفت و آمد کنند در طول این سه ماه حتما باز باشد..
❌💟به هیچ عنوان به مواد سرکه، یعنی انگورها، مخمر،انواع نان، سرکه ی از قبل موجود،هرماده ي شیمیایی يا غير شیمیایی و طبيعيی رایج، آب و هیچ ماده ی دیگری اضافه نکنید. ❌❌❌ریختن آب در سرکه باعث فاسد شدن و خراب شدن آن میگردد.
❌💟این نوع سرکه، بهترین خورش جهت افزایش عقل و رشد دهنده ی عقل و مقوی قلب و رافع بیماری های قلبی و تصفیه کننده ی خون و کاهش حرارت بیش از حد بدن و صافی کبد و سلول هاست... منتها برای هیچ مزاجی مناسب نیست که سرکه را خالی مصرف کند مخصوصا مزاج صفرایی.بهترین و خوش طعم ترین ترشی ها،در تمام جهان، از این نوع سرکه تهیه میشود.
💟بعد از گذشت 3 ماه، مواد داخل سرکه را در پارچه ی صافی ریخته و صاف کنید و انگورها را داخل پارچه صافی بریزید و با دست فشار دهید تا سرکه کاملا تخلیه شود... و بعد از عبور از صافی، سرکه ی شما آماده است..
💢نکات لازم در تهیه ی سرکه شرابی خالص انگور، که باید حتما بدانید 😱
💢در آخر کار که سرکه آماده شد، یعنی وقتی سه ماه گذشت، قبل از آنکه مواد را از پارچه صافی رد کنید، بار اول وقتی درب ظرف را میریزید، باید بوی تند و تیز سرکه وارد بینی شما شود... در غیر این صورت تست کنید اگر هنوز سرکه تندی داشت ولی تندی آن خفیف بود، تند و تیز نبود، زمان دهید و بگذارید یکماه دیگر بماند و پتوی بیشتری دور آن بپیچید...
💢اگر سرکه بی طعم يا شيرين بود يا بوي تيزي شبيه به سير و پیاز داشت ، حواستان باشد، مصرف نکنید که شراب است 🤦🏻♂😅🤦🏻♂😅🤦🏻♂😅
💢جای سرکه حتما تاریک و گرم باشد..حتی بعد از آماده شدن سرکه و صاف شدن آن نیز، هرچه سرکه در جای گرم باشد، بهتر است.. سرکه هرچه بیشتر بماند خاصیت آن بیشتر میشود.... هر سالی که به سن سرکه اضافه شود، قیمت و ارزش و خاصیت آن بیشتر و وافر میگردد... سه دو ساله، یک قیمت دارد، سرکه سه ساله، یک قیمت، سرکه پنج ساله، یک قیمت، سرکه ی هفت سال که یک قیمت بسیار گران......❌اگر سه ماه گذشت و فرصت نکردید مواد را صاف کنید، هیچ مشکلی ندارد، در اولین فرصت صاف کنید، اصلا بشه چهارماه، هیچ اشکالی ندارد..
💢توصیه میکنم که برای ساخت سرکه، از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید و از خمره یا ظروف شیشه ای بزرگ و محکم و مرغوب خوب استفاده کنید (مارک زیباسازان، شیشه های بزرگ و با کیفیت و قیمت مناسب دارد) البته که خُمره چیز دیگریست....
💢اگر از انگور قرمز استفاده کنید، سرکه شما نیز قرمز رنگ میگردد.
❌خوردن سرکه در ایام قاعدگی زنان و سرماخوردگی ممنوع است.
😳🌟💢🌟مهم ترین نکته که در باب ساخت سرکه، باید بدانید این است 👇🏻
🌟برای تهیه سرکه، حتما حتما حتما کسی که از اول انگور ها رو میشوره، تمیز میکنه، ظرف سرکه رو آماده میکنه.. انگور رو جدا جدا و دانه دانه میکنه، و در ظرف میریزه،یعنی از صفر تا صد ساخت سرکه رو انجام میده یک فرد صفرایی مزاج، عصبانی و با شدت صفرای بالا باشه😊👉🏻❌اگر فرد بلغمی مزاج سرکه درست کنه، سرکه بد طعم و آبکی طور و کدر میشه و باید بریزیش دور 🤦🏻♂
🌟❌👉🏻اگر فرد سودایی، سرکه بریزه، سرکه سیاه و تلخ طور میشه و مواد به سرکه تبدیل نمیشن... و باید بریزید دور.🤦🏻♂
🌟فرد دموی اگر سرکه بریزید، سرکه تند و تیزی لازم را پیدا نمیکند.
🌟👆🏻مزاج کسی که سرکه میندازه، مهم ترین تاثیر رو در برداشت سرکه ی ناب و عالی داره...در فرهنگ قدیم ایرانی، میگفتن برید یه آدم عصبانی بیارید که سرکه برامون بندازه... چون صفرایی ها عصبی و تند خو هستن و اگر فرد کمی هم اعصابش خورد بشه حین سرکه ریختن، که دیگه واقعا حرف نداره.. 👉🏻❌شاید خنده دار باشه این حرف ولی جدی میگم.
افراد صفرایی مزاج به همین خاطر وقتی غذا درست میکنن در آشپزی، غذاشون یه مقدار فلفلی و تند هست.
❌افراد سودایی مزاج، هیچ مشارکتی در ساخت هیچ نوع سرکه ای نباید داشته باشند..
❌❌❌زنان در ایام قاعدگی نباید در هیچ کدام از مراحل ساخت سرکه شرکت کنند.❌❌❌ زیرا که کل سرکه و مواد خراب خواهد شد.
💐✅بهتر است کسی که سرکه میریزد از قبل از آغاز کار وضو داشته باشد.
❌💟تاریک بودن محیط مواد سرکه اهمیت بالایی دارد، لذا در تمام این سه ماه حتما در محیط تاریک باشد. پتو نیز در طول این سه ماه کاملا، دور ظرف يا خمره باشد.... درب ظرف که از روز سوم به بعد اندکی باز می شود به اندازه ای که پشه های سرکه بتوانند رفت و آمد کنند، در طول این سه ماه هم حتما باید باز باشد..
رفت و آمد پشه ها به مواد داخل سرکه بسیار اهمیت دارد، اگر مانع این رفت و آمد شوید یا اگر سرکه پشه نداشت، یا درب ظرف را ببندید و پشه سرکه همانجا حبس شود، مواد شما، یا خراب شده یا تبدیل به شراب شده و در مرحله مشروب مست کننده، باقي خواهد ماند 🤦🏻♂🤦🏻♂🤦🏻♂😅😅😅
اگر تمام مراحل را به درستی انجام داده باشید، پشه ها تا روز نودم یعنی 3 ماه کامل، سرکه را همراهی خواهند کرد... حتی بیشتر
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رجزخوانی حسین طاهری در حضور رهبر انقلاب
دیروز پدرها همه رفتند به میدان
امروز پسرها همه در خط شهیدان