فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
✍سخنرانی حاج آقا دانشمند
🎥موضوع:
✍لقمه های حرام چه کرده با ما مردم؟
💠 @shefavahajat
✨﷽✨
✍چشم و هم چشمی مورد تایید قرآن
دین نمیگوید در خانه بخوابید و به دیگران نگاه نکنید، با دیگران مسابقه ندهید و چشم و همچشمی نداشته باشید بلکه میگوید با تمام قدرت و توان با مردم مسابقه بده، سرعت بگیر، جلو بزن! به کدوم سمت؟ بهسوی آن چیزی که شایسته توست. به سوی چیزی که از تمام دنیا، از تمام آسمانها و زمین بالاتر است. لیاقت تو خیلی بیشتر از این است که بخاطر یک ماشین، زمین، مغازه و حتی تمام دنیا با دیگران #مسابقه بدهی!
خداوند متعال میفرماید: «وَ سارِعُوا إِلی مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّکُمْ وَ جَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّماواتُ وَ الْأَرْضُ أُعِدَّتْ لِلْمُتَّقِینَ». مسابقه بدهید به سوی مغفرت پروردگار و به سوی آن بهشت برینی که به پهنای آسمانها و زمین است و همۀ آسمانها و زمین در برابر آن بهشت ارزشی ندارند. «اُعِدَّت لِلمُتَّقینَ» که این بهشت مهیا شده است برای پرهیزگاران.
📚 آلعمران آیه 133
💠 @shefavahajat
#فاطمیه
🔴 یکی از فضیلت های تسبیح #حضرت_فاطمه صلوات الله علیها
▪️[مَعَانِی الْأَخْبَارِ] عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ بْنِ وَلِیدٍ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ إِدْرِیسَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَحْمَدَ الْأَشْعَرِیِّ عَنْ جَعْفَرِ بْنِ أَحْمَدَ بْنِ سَعِیدٍ عَنْ عَلِیِّ بْنِ أَسْبَاطٍ عَنْ سَیْفِ بْنِ عَمِیرَةَ عَنْ أَبِی الصَّبَّاحِ بْنِ نُعَیْمٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ عَنِ الصَّادِقِ علیه السلام: أَنَّهُ سُئِلَ عَنْ قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَ اذْکُرُوا اللَّهَ ذِکْراً کَثِیراً مَا هَذَا الذِّکْرُ الْکَثِیرُ ؟! قَالَ مَنْ سَبَّحَ تَسْبِیحَ فَاطِمَةَ علیها السلام فَقَدْ ذَکَرَ اللَّهَ الذِّکْرَ الْکَثِیرَ.
▪️از #امام_صادق " سلام الله علیه " در مورد این کلام خداوند عزیز و بزرگوار که فرموده :
«اذْکُرُوا اللَّهَ ذِکْراً کَثِیراً» «خدا را یاد کنید، یادی بسیار» سؤال شد که منظور از ذکر کثیر چیست ؟! حضرت فرمودند: هر کس تسبیحات حضرت فاطمه سلام الله علیها را بگوید، خدا را بسیار ذکر کرده است.
📚 بحارالأنوار ٫ جلد 82 ٫ صفحه 331
#روایات
💠 @shefavahajat
#صلوات #ذکر
💠 برکات جلسات ختم صلوات
🔺حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔻 ختم صلوات برکاتی برای دوستان شرکت کننده دارد. اگر زیاد باشند 14000 مرتبه و اگر کم باشند 1400 مرتبه به چهارده معصوم هدیه کنند.
🔸 عدد در بعضی از موارد وارد شده است و در مواردی هم که عددی وارد نشده است ما به قصد رجاء و استحسان روی عددی تمام میکنیم که مناسبتی داشته باشد.
┄┅═✧❁••❁✧═┅
💠 @shefavahajat
◀️ پاداش #نيكوكاري
🔺 بركت در خانه:
🔹 به نقل امام صادق (ع)، رسول خدا (ص) فرمودند:
🔸 بركت به سوى خانهاى كه از آن نیكى مىتراود، از فرو رفتن كارد در كوهان شتر (كه نرم و نفوذپذیر است) و شتاب سیلاب از فراز كوه به عمق درّه شتابانتر است.
📚 مفاتیح الحیاه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی _ ص 532
💠 @shefavahajat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
👤استاد #رائفی_پور
⭕️ وقتی میگیم سبحان الله به چه چیزی داریم اشاره میکنیم؟
💠 @shefavahajat
✍به سه چیز هرگز نمیرسید
1⃣بستن دهان مردم...
2⃣جبران همهي شکستها...
3⃣رسیدن به همه آرزوها...
سه چیز حتما به تو میرسد
1⃣مرگ ...
2⃣نتیجه عملت...
3⃣رزق و روزی...
اگر میخواهي
در زندگی به همه
چیز برسی ،توکل به
خدا را سر لوحهی همهی
امور زندگیت قرار بده...
💠 @shefavahajat
#ذکر #اسماءالله #حضرت_زهرا #امام_رضا
💠 ذکر یا حی یا قیوم
🔺حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔻 یکی از وجه اشتراک های حضرت زهراء و امام رضا سلام الله علیهما این است که ذکر آن بزرگواران «یا حی یا قیوم» بوده است و کسی که این ذکر را مشغول شود احساس نزدیکی به این بزرگوارن می کند.
🔸 کسی که مشغول شود به این ذکر، مظهر این ذکر می شود. وقتی انسان در ذکر، یکی از اسماء را به آن حد نصاب رساند دیگر آن اسم مال او می شود و اسم اعظم می شود که در نزد اوست. عدد حد نصاب، به کیفیت خود ذکر و همچنین به خود شخص نیز بستگی دارد.
💠 @shefavahajat
امام صادق(ع)میفرماید :
🔮هر که دعائى کند و نام پیغمبر (ص ) را نبرد آن دعا بالاى سرش (چون پرنده اى ) بچرخد، و چون نام پیغمبر (ص ) را برد دعا بالا رود .
📚اصول کافى جلد ۴/صفحه۲۴۸/ح۲
💠 @shefavahajat
🔴 دعای برای ظهور در تعقیب نماز ظهر
🌸تعقیب نماز ظهر در کتاب فلاح السائل🌸
این دعا از تعقیبات بسیار مهم بعد از نماز ظهر می باشد. در کتاب فلاح السائل آمده است: که امام صادق (ع) بعد از نماز ظهر دستهایش را رو به آسمان بلند می کرد و این دعا را می خواند:
🌺 يا سامعَ كُلِّ صَوتٍ، يا جامِعَ (كُلِّ فَوتٍ)، يا بارِئَ كُلِّ نَفسٍ بَعدَ المَوتِ، يا باعِثُ، يا وارِثُ، يا سَيِّدَ السّادَة، يا إلهَ الآلِهَةِ، يا جَبّارَ الجَبابِرَةِ، يا مَلِكَ الدُّنيا وَالآخِرَةِ، يا رَبَّ الأربابِ، يا مَلِكَ المُلُوكِ.
يا بَطّاشُ، يا اذَا البَطشِ الشَّديدِ، يا فَعّالاً لِما يُريدُ، يا مُحصِيَ عَدَدِ الأنفاسِ وَ نَقلِ الأقدامِ، يا مَنِ السِّرُّ عِندَهُ عَلانِيَةٌ، يا مُبدِئُ، يا مُعيدُ.
أسألُكَ بِحَقِّكَ عَلي خِيَرَتِكَ مِن خَلقِكَ، وَ بِحَقِّهِمُ الّذي أوجَبْتَ لَهُم علي نَفسِكَ، أن تُصَلّيَ عَلي مُحَمَّدٍ وَ أهلِ بَيتِهِ عَلَيهِ وَ عَلَيهِمُ السّلامُ، وَ أن تَمُنَّ عَلَيَّ السّاعَةَ السّاعَةَبِفِكاكِ رَقَبَتي مِنَ النّارِ، وَأَنجِز لِوَلِيِّكَ وَابنِ نَبِيِّكَ الدّاعي إلَيكَ بِإذنِكَ، وَأمينِكَ في خَلقِكَ، وَ عَينِكَ في عِبادِكَ، وَحُجَّتِكَ علي خَلقِكَ، عَلَيهِ صَلَواتُكَ وَ بَرَكاتُكَ وَعدَهُ.
أَللّهُمَّ أيِّدهُ بِنَصرِكَ، وَانصُر عَبدَكَ، وَقَوِّ أصحابَهُ وَصَبِّرهُم، وَاجعَل لَهُم مِن لَدُنكَ سُلطاناً نَصيراً، وَعَجِّل فَرَجَهُ، وَأَمكِنهُ مِن أعدائِكَ وَ أعداء رَسولِكَ، يا أَرحَمَ الرّاحِمينَ.
📚 مکیال المکارم ج ۲ ص ۱۱
💠 @shefavahajat
شهیدی که در قبر اذان گفت و سوره مبارکه کوثر را تلاوت کرد.
عارف شهدا شهید حاج عبدالمهدی مغفوری
این شهید بزرگوار مستجاب دعوه هست و سریع حاجت میده.
مزار این شهید نازنین را مقام معظم رهبری طبق گفته ها 5بار زیارت کردند
حتی گفته میشه حضرت آقا در سفر استانی خود به کرمان نیمه شب ها مزار شهید را زیارت میکردند
این قطعه خاک از هزاران کیلومتر و از شهرهای شمالی و غربی ایران زائر داشته و محال ممکن هست کسی دست خالی از سر قبر مبارک شهید عبدالمهدی مغفوری بلند بشه اتفاقی عجیب :
پس از شهادت حاج عبدالمهدی مغفوری در عملیات کربلای 4 پیکر پاکش را برای تشیع به کرمان آورده بودند
خانواده شهید و سه فرزند دلبندش برای آخرین دیدار بر گرد وجود آن نازنین حلقه زدند.
مادر خانم حاج عبدالمهدی میگفت:وقتی خواستم چهره مطهر و نورانی شهید را برای وداع آخر ببوسم،با کمال تعجب مشاهده کردم که لبان ذکرگوی آن شهید سعید به تلاوت سوره مبارکه کوثر مترنم است.
و من بیاختیار این جمله در ذهنم نقش میبندد که هان ای شهیدان.با خدا شبها چه گفتید؟
جان علی با حضرت زهرا(ص) چه گفتید؟
پسرعموی شهید مغفوری هم از مراسم دفن این شهید خاطرهای شگفت دارد:
وقتی میخواستیم او را که به برکت زندگی سراسر مجاهدهاش شهد وصال نوشیده بود به خاک بسپاریم با صحنه عجیبی مواجه شدیم،که به یکباره منقلبمان کرد. وقتی پیکر شهید را در قبر میگذاشتیم صدای اذان گفتن او را شنیدیم.
راوی:حجت الاسلام محمدحسین مغفوری،لشکر41 ثارالله √
تا اینکه من دچار بیماری سختی شدم و پزشکان از بهبودی من قطع امید کردند یک روز حاج مهدی با یک دسته گل سرخ به عیادتم آمد وقتی نظر پزشکان را به او گفتم اشک در چشمانم حلقه زد پس لیوانی را برداشت آن را تا نیمه آب کرد و چیزی زیر لب خواند و به آب داخل لیوان دمید پارچه سبزی را از جیب پیراهنش درآورد و با آب لیوان خیس کرد و نم آن را بر لبان من کشید و درآخر زمزمه کرد به حق دختر سه سالهی حسین…
روز بعد در عالم رویا خودم را در صحنهی کربلا دیدم دختربچه ای سمتم آمد و من قمقمه ام را به او دادم او آن را گرفت و فقط لبهای خشکش را تر کرد و دوباره به سوی خیمهها رفت اما سواری دختر بچه را با سیلی زد😭 هرچه تقلا کردم به کمکش بروم نتوانستم یکباره از خواب پریدم و از همان لحظه حالم خوب شد و بهبود یافتم.زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست،شادی روح تمامی شهدا صلوات🌷 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌷
خدایا کمک کن
اگر در صف شهدا غایبیم،
در صف پیام رسانان راهشان
غایب نباشیم..
💠 @shefavahajat
#اسماءالله
💠 اسماءالله
🔺حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔻 در سوره هود درباره حضرت نوح می فرماید: «وَ قال ارکَبوا فیها بِسم الله مَجریها و مُرسها؛ و(نوح) گفت: در آن کشتی سوار شوید که روان شدنش و ایستادنش به اسم الله است. هود/41»
🔸 اسم الله این کشتی را به جریان می اندازد یعنی استارت حرکتی و شروع آن اسم الله است و بازدارنده آن هم اسم الله است. به حساب قواعد حروف و طبایع حروف و کاربردهای حروف که اسماء مرکب از آن است، بسم الله مَجری با بسم الله مُرسی باید فرق کند.
🔹 اگر بنا شد اسم الله مقام باشد و اراده کار کند آن امرش جداست، اما اگر بنا شد که حضرت با اسم الله کشتی را به جریان بیندازد آن با اسم اللهی که کشتی را باز میدارد فرق دارد.
💠 @shefavahajat
💢 #کراهت زیاد خوابیدن
منقول است که:
چهار چیز است که کمش بسیار است: آتش و خواب و دشمنی و بیماری.
و حضرت صادق سلام الله علیه فرمود:
خدا زیاد خوابیدن و بسیار فارغ بودن را دشمن می دارد.
📚 کتاب #حلیه_المتقین
باب هشتم فصل دهم
#آداب_خوابیدن
#سیره_اهلبیت_سلام_الله_علیهم
💠 @shefavahajat
نماز روز #پنج شنبه
آقا سید محمد رضی رضوی رحمة الله علیه نوه مرحوم سید مرتضی کشمیری رحمة الله علیه از قول پدرش سید محمد رحمة الله علیه نقل می کند:
این نماز برای قضای حوایج و ادای دیون و سایر امور مفید است و پدرم (سید مرتضی رحمة الله علیه) به آن بسیار سفارش می کرد.
ایشان صبح هر پنجشنبه، دخترانش را صدا می زد و آن ها را به خواندن این نماز امر می کرد. همسر آیت الله کشمیری رحمة الله علیه نقل کرده است:
هر گاه رزق جدیدی به ما می رسید، سید می فرمود: این از برکات نماز پنجشنبه است.1
کیفیت آن، بنابر نقل سید بن طاووس رحمة الله علیه در جمال الأسبوع این گونه است:
این نماز چهار رکعت است [دو نماز دو رکعتی] در رکعت اول، حمد و یازده بار سوره اخلاص، در رکعت دوم، حمد و بیست و یک بار سوره اخلاص، در رکعت سوم، حمد و سی و یک بار سوره اخلاص و در رکعت چهارم، حمد و چهل و یک بار سوره اخلاص. پس از سلامِ رکعت چهارم، پنجاه و یک بار سوره اخلاص خوانده می شود و نیز پنجاه و یک بار «اللّهُمَّ صلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ»؛ سپس به سجده می رود و در این حال، صد بار می گوید: «یا الله» و هر چه می خواهد از خدا درخواست می کند.2
مرحوم سید بن طاووس رحمة الله علیه در ادامه از رسول اکرم صلی الله علیه و آله نقل می کند که هر کس این دعا و نماز را بخواند، چنانچه جابجایی کوه ها را از خدا بخواهد، محقق خواهد شد و اگر بارش باران را درخواست کند، خواهد بارید.و خدا برکسی که این نماز را بخواند ولی حاجتی از خدا نخواهد غضب می کند!3
پی نوشت ها:
1. ر.ک: آیات نور، زندگینامه آیت الله سید مرتضی کشمیری2، مؤسسه فرهنگی دارالهدی، ص 77.
2. جمال الاسبوع، ص 59.
3. اهل نظر توجه دارند که استجابت دعاها و برآورده شدن حاجات مشروط به شرایطی است که خلوص نیت و اعتماد به خداوند از مهم ترین آن هاست.
💠 @shefavahajat
🌷قال الإمام باقر عليه السلام:
صِلَةُ الرَّحِمِ تُزَكِّى الاَعمالُ وَ تَدْفَعُ البَلْوى وَ تُنْمِى الاَمـوالَ وَ تُنسِى ءُ لَهُ فى عـُمْرِهِ. وَ تُوَسِّعُ فى رِزَقِهِ وَ تُحَبِّبُ فى اَهْلِ بَيتِهِ فَلْيَتَّقِ اللّه َ وَ لْيَصِلْ رَحِمَهُ.
🌸امام باقر علیه السلام می فرمایند:
صله ارحام، اعمال را افزايش مى دهد، بلا و گرفتارى را بر طرف مى كند، اموال را فزونى مى بخشد، مرگ را به تأخير مى افكند، و مايه وسعت روزى و محبوبيت خانوادگى مى شود. پس بايد [انسان] تقوا پيشه كند و به خويشان نيكى نمايد.
📚اصول كافى، ج 3، ص 223.
💠 @shefavahajat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 آثار ذکر #صلوات
#استاد_عالی
💠 @shefavahajat
💎 پاداش قرائت قرآن
🔻امام حسن مجتبی(ع):
مَنْ قَرَءَ الْقُرْآنَ کانَتْ لَهُ دَعْوَةٌ مُجابَةٌ، إمّا مُعَجَّلةٌ وَ إمّا مُؤجَلَّةٌ.
◻️ کسي که قرآن را - با دقّت - قرائت نمايد، در پايان آن - اگر مصلحت باشد - دعايش سريع مستجاب خواهد شد - و اگر مصلحت نباشد - در آينده مستجاب مي گردد.
📚 بحارالأنوار، ج93، ص313، ح17
💠 @shefavahajat
✨🌺✨🌺✨
💢پرسش:
🔰چرا اعمال ما دوشنبه ها و پنج شنبه ها به امام زمان عج عرضه ميشود، به چه منظور است؟آيا امامان معصوم ديگر هم در زمان خودشان اعمال مردم زمانشان بر آنها عرضه مي شده يا اين موضوع فقط در مورد امام زمان عج است؟
✍️پاسخ:
✅اين نكته كه به طور كلي اولياء و بندگان خاص خداي متعال از حال ديگر بندگان با خبر اند و حتي نامه اعمال آن ها از ديده شان پنهان نيست، از منظر قرآني مورد تاييد قرار گرفته است.
☘️قرآن در بعضي از آيات خود به اين موضوع اشاره كرده است كه: خدا و رسول و مومنين شاهد و ناظر بر اعمال ما هستند:"وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ سَتُرَدُّونَ إِلى عالِمِ الْغَيْبِ وَ الشَّهادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِما كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ"(1)
🌱يعني: بگو: عمل كنيد! خداوند و فرستاده او و مؤمنان، اعمال شما را مىبينند! و به زودى، به سوى داناى نهان و آشكار، بازگردانده مىشويد و شما را به آنچه عمل مىكرديد،خبر مى دهد!
🍃يكي از راويان از امام صادق(علیه السلام) تفسير آيه شريفه"قُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ"را سوال كرد، حضرت فرمود:"هُمُ الْأَئِمَّةُ"(2) يعني مومنين امامان معصوم سلام الله عليهم اجمعين هستند.و اما در اين باره كه امام زمان هر عصر، ناظر اعمال مردم آن عصر است، احاديث متعددي آمده است.(3)
💠بنابراين، معلوم مي شود كه حضرت مهدي موعود(عج) به عنوان آخرين خليفه الهي روي زمين از راه هاي مختلف نظير عرضه نامه اعمال و يا احاطه علمي، بر عملكرد مردم نظارت دارد و به اذن الهي مي داند كه چه كسي چه كاري انجام مي دهد.
🍀طبق اين بيان يكي از وجوه عرضه اعمال بر حجت خدا در هر عصر به شهادت گرفتن آن ها از طرف خدا نسبت به اعمال بندگان است. اين عرضه به اجازه خدا و به امر او رخ مي دهد. امام زمان در هر عصر و زمان ولايت امت خويش را برعهده دارد و جانشين خدا در بين آنان است. مسووليت رسيدگي به اعمال آن ها و وضع دنيوي و اخروي آن ها بر عهده ولي خدا است.
🔷بايد چنين عرضه اي اتفاق بيفتد تا امر رسيدگي به امور امت با آگاهي و اشراف كامل تري انجام گيرد. آيا امامي كه به امور امت اشراف و آگاهي كامل دارد، بهتر مي تواند به امور آن ها رسيدگي كند و مشكلات آن ها را رفع كند يا امامي كه چنين آگاهي و اشرافي ندارد؟ يقينا امام آگاه و مشرف به امور بندگان بهتر مي تواند وظائف امامت خود را به انجام برساند.
✨مراد از ديدن مشاهده حسي مداوم نيست، بلكه مراد علم و آگاهي اوست كه از راه هاي ياد شده صورت مي گيرد. اينكه در برخي روايات، تعبير عرضه اعمال در روز خاص به انسان كامل آمده، مراد از عرضه، رويت و ديدن حسي نخواهد بود، بلكه عرضه شبيه عرضه در قرآن در باره فرشتگان است كه خداي متعال فرمود:"ثم عرضهم علي الملائكه" (4)
آن گاه حقايق آن اسما را بر فرشتگان نمايان كرد.
💥و اما جزييات اينكه امام زمان چگونه اعمال مسلمانان را مي بيند و اين كه هر لحظه با خبر است،براي ما معلوم نيست، ولي همان طور كه در روايات متعدد آمده و به آن اشاره شد، اعمال ما هر روز و يا هر هفته به امام زمان عرضه مي شود، زيرا امام زمان(عجل الله تعالي فرجه الشريف) در زمان امامت خود واسطه فيض الهى و رابط خلق و خالق است. تمام عنايات و الطاف الهى به جهان به وساطت و بركت وجود آن حضرت جارى مىشود. لازمه اين كه اين وساطت به بهترين وجه تحقق پذيرد و در شرايط لازم فيوضات مقتضى به بندگان برسد؛ اين است كه حضرت از افعال بندگان با خبر باشد.
✨از برخي روايات ديگر استفاده مي شود كه پيامبر و همه امامان شاهد اعمال ما هستند،چنان كه در ميان پيروان مكتب اهل بيت با توجه به اخبار فراواني كه از امامان رسيده،مشهور اين است كه پيامبر و امامان (سلام الله عليهم اجمعين) از اعمال همه امت آگاه مي شوند، يعني خداي متعال از راه هاي خاصي اعمال امت را بر آن ها عرضه مي كند.
در نتيجه: اعمال انسان ها از خير و شر به رسول خدا(صلی الله علیه و اله و سلم) و امامان معصوم سلام الله عليهم اجمعين عرضه مي شود.
📚پي نوشت ها:
1. سوره توبه، آيه 105.
2. بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار، ج23، ص 353.
3. بحارالانوار، ج23، باب 20، حديث 38، ص 345 و ج53، باب 31، توقيع7، ص 175.
4. بقره (2)آيه 31.
📎 #مهدویت
📎 #امام_زمان(عج)
💠 @shefavahajat
✨﷽✨
✅هرچه کنی به خود کنی
✍زمانی که نجار پیری بازنشستگی خود را اعلام کرد صاحب کارش ناراحت شد وسعی کرد او را منصرف کند! اما نجار تصمیمش را گرفته بود…
سرانجام صاحبکار درحالی که با تأسف بااین درخواست موافقت میکرد، ازاو خواست تا بعنوان آخرین کار ساخت خانه ای را به عهده بگیرد.. نجار نیز چون دلش چندان به این کارراضی نبود به سرعت مواد اولیه نامرغوبی تهیه کرد وبا بی دقتی به ساختن خانه مشغول شد وکار را تمام کرد. زمان تحویل کلید،صاحب کار آن را به نجار بازگرداند و گفت: این خانه هدیه ایست از طرف من به تو به خاطر سالهای همکاری! نجار یکه خورد و بسیار شرمنده شد، درواقع اگر او میدانست که خودش قرار است دراین خانه ساکن شود لوازم ومصالح بهتری برای ساخت آن بکار میبرد وتمام دقت خود رامیکرد
"این داستان زندگی ماست"
گاهی ما کمترین توجهی به آنچه که هرروز میسازیم نداریم، پس در اثر یک اتفاق میفهمیم که مجبوریم درهمین ساخته ها زندگی کنیم، اما فرصتها ازدست میروند وگاهی شاید،بازسازی آنچه ساخته ایم ممکن نباشد..
شما نجار زندگی خود هستید و روزها،چکشی هستند که بریک میخ از زندگی شما کوبیده میشوند!
💠 @shefavahajat
💐بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
🍃 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ🍃
🍃 وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍃
🗓 امروز #جمعه:
🔻 7 خرداد 1400
🔻 16 شوال 1442
🔻28 مه 2021
♥️ #السَّلامُ_عَلَیْکَ_یا_رَسُول_اللَّه ♥️
🔮#اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد🔮
💠 @shefavahajat
#تلنگرانه
💠 هیچ وقت از رحمت خدا نا امید نباشیم
✍هیچ کسی ار صدازدن خدا ناامید نباشد، خدایی که مبغوض ترین خلقش که ابلیس بود، از او درخواست مهلت کرد و خداوند به او مهلت داد. و همچنین در روایات داریم که فرعون هم دعا کرد و دعایش مستجاب شد؛
این به معنی خوب بودن فرعون و شیطان نیست، بلکه نشانه ی عظمت و بزرگی و لطف خداوند متعال است که حتی درخواست دشمنانش را هم بی پاسخ نمی گذارد. پس حواسمان باشد که هیچ وقت شیطان ما را از دعا کردن مایوس نکند همین گفتگوی با خداوند اجابت است و خودش بالاترین عبادت است.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 @shefavahajat
✅استجابت دعا
✍مردی از امام صادق علیه السلام پرسید: چطور خداوند می گوید مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم در حالی که من هر چه دعا می کنم مستجاب نمی شود؟
امام فرمود: من راز آن را می دانم؛ دعا را باید با روش خود خواند تا اجابت شود و آن اینطور است؛ اول ستایش خداوند متعال، و دوم شکر نعمت های الهی را بجا آور، سپس بر پیامبر درود بفرست، چهارم به گناهانت اقرار کن و استغفار کن و از آنها به خدا پناه ببر.
📚اصول کافی،باب الثناء
قبل الدع حدیث8،ج2
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 @shefavahajat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 اسم اعظم خدا چیست؟
#استاد_عالی
💠 @shefavahajat