eitaa logo
شیخ علی🇵🇸
1.1هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
121 ویدیو
13 فایل
دغدغه #خدمت داریم و بالاترین خدمت، #آگاه‌سازی است! الحاصل آقا... @alhasell ناشناس:👇👇 payamenashenas.ir/sheikh_ali_110
مشاهده در ایتا
دانلود
من نباید این سم رو میدیدم ولی حالا که دیدم شما هم باید ببینید 😄😄 واقعا چی تو سرشون میگذره که اینکارا رو میکنن؟! پ.ن: واسه امروز نیست
خُب فرزندانم بحث امشبمون در رابطه با سنجش کفویت در ازدواج هست. یعنی در بحث کفویت، طرفین از چه نظر باید باهم کفویت داشته باشن 🤔 کردن که بلدید ان شاء الله 😁
فرمود که استعینوا علی امورکم بالکتمان... یعنی کاری که هنوز نه به داره نه به باره، هیچیش معلوم نیست رو اینقدر جار نزنید!! باعث میشه شیاطین مانع تراشی کنند و اون کار به سر انجام نرسه. مکرر واسه هممون تجربه شده. پس حواستون باشه...
خب بِچّا شروع کنیم ؟!
خب بحث دیشبمون رسید به بررسی تناسب و کفو بودن. دو نفر که میخوان باهم ازدواج کنند باید از یه سری جهات باهمدیگه تناسب داشته باشند و به اصطلاح هم کفو هم باشد. 6 فصل ذیل این بحث مطرح میشه: الف) سن ب) زیبایی و ظاهر ج) اشتغال و اقتصاد د) تراز های تحصیلی ح) عشق و ازدواج خ) فرهنگ و آداب و رسوم الف) اول بحث سن را مطرح میکنیم.
در بحث سن دو موضوع اساسی مطرحه : 1- آیا ورود به ازدواج سن مشخصی دارد؟ به این صورت که اگر کسی زودتر وارد شد و ازدواج کرد، اشتباه کرده؟ 2- اینکه در مورد ویژگی های سنی دختر و پسر آیا قواعد مشخصی، مخصوصا در رابطه با فاصله سنی آنها وجود داره؟ یعنی حتما باید فلان مقدار فاصله سنی داشته باشند تا ازدواج موفقی داشته باشند یا نه؟ در رابطه با سن ورود به ازدواج نظرات مختلفی وجود داره، ان شاء الله در این چند شب به بررسی و تحلیل نظرات مختلف در این زمینه می پردازیم، و نظر صحیح را ارائه میدیم.
1- ازدواج در سن بلوغ: بعضیا که دغدغه حفظ و جلوگیری از به گناه افتادن جوان ها در ابتدای سن بلوغ را دارند میگن که ازدواج باید در ابتدای سن بلوغ اتفاق بیوفتد، و آموزش ها به سمت و سویی پیش بره که نوجوان بلافاصله پس از رسیدن به سن بلوغ وارد عرصه ازدواج و زندگی مشترک بشه. این بزرگواران برای دفاع از نظریه خودشون به روایاتی که از ائمه علیهم السلام در این زمینه وارد شده تمسک کرده اند و گفتن روایات هم حرف مارو تایید میکنه.
وقتی از این اعزه می پرسیم که: پس بقیه آمادگی های لازم برای ازدواج مثل مهارت های زندگی برای انجام ازدواج پس چی میشه؟ اون مهارتا رو که اینا بلد نیستن چجوری وارد زندگی بشن؟ جواب میدن که: دوران عقد را طولانی بکنند، مثل سه چهار سال در عقد باشند تا طرفین به این مهارت ها دست پیدا کنند و در این دوران والدین آموزش های لازم رو بهشون بدن.
نقد و تحلیل: 1- بزرگترین اشکالی که به این نظریه وارده اینه که: ما اگه بخواهیم به این نظریه عمل کنیم، مهم ترین هدف زندگی مشترک که « رشد » باشه، نادیده گرفته میشه و چه بسا آسیب هم ببینه. اصلا رشد چیه که در صورت عمل به این نظریه آسیب میبینه؟! رشدْ نتیجه ی موضع گیری و سعی فرد، در برابر فشارِ نیاز هست. و اگه بنا باشه بلافاصله بعد از پیدایش نیاز، تامین فراهم بشه، رشد و کمال انسان تباه میشه.