🔴 ماجرای عجیب دکتری که همه مردان را زن میدید!
⭕️ دکتر حاج حسین توکلی از شاگردان عارف بالله شیخ رجبعلی خیاط، نقل می کند: روزی من از مطب دندان سازی خود حرکت کردم که جایی بروم، سوار ماشین شدم، میدان فردوسی یا پیش تر از آن اتوبوس نگه داشت، جمعیتی بالا آمد، سپس دیدم راننده زن است، نگاه کردم همه زن هستند همه یک شکل و یک لباس! دیدم بغل دستم هم زن است! خودم را جمع کردم و فکر کردم اشتباهی سوار شدهام. اتوبوس نگه داشت و خانمی پیاده شد، آن زن که پیاده شد همه مرد شدند! با این که ابتدا بنا نداشتم پیش شیخ بروم از ماشین که پیاده شدم جهت روشن شدن قضیه رفتم پیش مرحوم شیخ، قبل از این که من حرفی بزنم شیخ فرمود: «دیدی همه مردها زن شده بودند! چون مردها به آن زن توجه داشتند، همه زن شدند!» بعد گفت: « وقت مردن هر کس به هر چه توجه دارد، همان جلوی چشمش مجسم میشود، ولی محبت امیر المومنین (ع) باعث نجات میشود» «چقدر خوب است که انسان محو جمال خدا شود... تا ببیند آن چه دیگران نمیبینند و بشنود آن چرا را دیگران نمیشنوند.»
🔰 امروزه روانشناسان به این نتیجه رسیدهاند که انسان به هر چه توجه و تمرکز نماید همان چیز در روح و ضمیر باطنش نقش میبندد و در عالم خارج به ظهور میرسد! چه خیر اخلاقی و چه شر باشد.
📚کیمیای محبت، ص۱۷۶
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
✅آمادگی برای استقبال از امام زمان (عج) و ورود حضرت به کشور مصر
روایات ظهور، حاکی از آن هستند که حضرت ولی عصر (عج) پس از ظهور، وارد مصر خواهند شد و برای مردم آن دیار سخن خواهند گفت. نقل شده که امیر مومنان (ع) در خطبه ای در باب حوادث آخر الزمان فرمود:
ثُمَّ یَسِیرُ إِلَى مِصْرَ فَیَصْعَدُ مِنْبَرَهُ فَیَخْطُبُ النَّاسَ. (بحار الأنوار، ج 53، ص 85)
سپس (مهدى و یارانش) به سوى مصر رهسپار مى شوند و حضرت از منبر آنجا بالا مى رود و مردم را مخاطب قرار می دهد و برایشان سخن مى گوید.
✅از این روایت استفاده می شود که مصر در دوران حکومت جهانی حضرت مهدی (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) تبدیل به پایگاه تبلیغاتی ایشان خواهد شد و این بدون آمادگی مردم انقلابی این دیار صورت نخواهد پذیرفت.
این روایت، گویای آن است که ورود امام به مصر در شرایطی هماهنگ و بستری آماده از سوی مردم برای استقبال از حضرت صورت می گیرد. چرا که در این روایت هیچ سخنی از فتح و پیروزی به میان نیامده است.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روایتی از آقا رسول الله (ص) مورد ربا
از زبان شیخ کافی (ره)
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 فعالیتهای مردمی و عامالمنفعه شهید کافی در چه زمینههایی بود؟
- در هر زمینهای که مردم نیاز داشتند، آستینها را بالا میزد؛ برای سر گرفتن ازدواج جوانان پیشقدم میشد، برای ادای قرض بدهکاران کمک میکرد، اگر کسی سقف بالای سر نداشت، با کمک خیرین همت میکرد خانهدار شود.
اواخر عمرش هم یک کار ماندگار کرد و با تأسیس صندوق قرضالحسنه در مهدیه که به گرفتاران وام میداد، باعث شد این مسیر برای همیشه باز بماند.
علاوهبر امور مالی، از فعالیتهای خیریه معنوی هم غافل نمیشد. مثلاً گهگاه جمعهها آقای کافی بعد از مراسم دعای ندبه میگفت: "آقایان جایی نروند!" همه میماندند و مرحوم کافی آنها را به عیادت بیماران میبرد. دستهجمعی میرفتند بیمارستان یا منزل بیماران، روضه و دعا میخواندند و به آنها روحیه میدادند.
❌از زبان معلم خصوصی فرزندان شهید
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
به بزرگی آرزویت نیندیش
به بزرگى کسى بیندیش
که میخواهد آرزویت رابرآورده کند
براى برآورده شدن آرزوهایتان
خـــدا را براى شما آرزو میکنم
شب همگی بخیر❤️
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
ســلام
صبحتون
پراز خیر و برکت
در پناه پروردگار
امروزتون بخیر و نیکی
حال دلتون خوب
وجـودتون سـلامت
زندگیتون غرق در خوشبختی
روزتون پراز انرژی مثبت
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 دمی با کافی
شیخ حسن کافی برایمان توضیح میدهد که اگرچه شروع فعالیتهای سیاسی شهید از سالها قبل از کشته شدنش آغاز میشود، اما نقطه عطف مبارزات وی از اردیبهشت سال ۵۷ یعنی حدود دو ماه قبل از مرگ وی رقم میخورد.
وی این طور شرح میدهد: در اردیبهشت ۵۷ که مصادف با شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) بود، برادرم سخنرانی پرشوری کرد و در آن سخنرانی صراحتا نام حضرت امام(ره) را روی منبر بیان و از ایشان تجلیل کرد که همین ماجرا سبب خشم بیش از پیش رژیم و احضار برادرم بهساواک شد.
شیخ حسن کافی ادامه میدهد: ۳۰ تیر ماه همان سال مصادف شد با نیمه شعبان و امام راحل از نجف اعلام کردند، امسال بهخاطر چهلم شهدای تبریز این میلاد بزرگ را جشن نمیگیریم و چراغانی نمیکنیم،
صبح روز پنجشنبه ۲۹ تیرماه، منوچهر ازغندی رئیس کلانتری ۱۲ برادرم را احضار و از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر بهخاطر این تصمیم نسبت بهایشان و حضرت امام هتاکی و فحاشی میکند و در نهایت پیشنهاد میدهد یا برادرم کلید مهدیه را بهآنها بدهد تا خودشان آنجا را چراغانی کنند، یا طبق رسم هر سال خودش این کار را انجام دهد یا بهمشهد سفر کند که برادرم در آن شرایط مجبورا و تحت فشار، سفر بهمشهد را انتخاب میکند.
❌ از زبان شیخ حسن کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 چرا میگن آب گرم در وضو کراهت داره و وضو با آب سرد بهتر از آب گرم است
زیرا میکروب هایی که بر اعضاء وضو قرار دارند و ممکن است نفوذ جلدی پیدا کرده و وارد بدن شوند، فرمانهای آب سرد آنها را نابود میسازد و هر چه آب سردتر باشد اکسیژن آن بیشتر و فعالیت میکروب کشی آن زیادتر است.
وقتی مقداری آب سرد بر اعضای وضو میریزیم، آن عضو سرد شده و جریان خون برای گرم کردن آن قسمت با سرعت و شدت بیشتری به سوی آن قسمت حرکت میکند و باعث طراوت و شادابی پوست و بدن میشود
همانطوری که امروز با ماساژ قلب احیاء انجام میشود و بیمار به زندگی برمیگردد
شستن و دست کشیدن روی اعضای وضو هم باعث تسریع جریان خون در بدن میشود.
امام صادق علیه السلام فرمودند:
کسى که وضو بگیرد و با حوله اعضاى وضو را خشک کند، یک حسنه براى او نوشته میشود،
اما کسى که وضو بگیرد و صبر کند تا دست و رویش خود خشک شوند، سى حسنه براى او نوشته میشود
زیرا اگر وضو با آب سرد صورت پذیرد و پس از آن از خشک کردن آن اجتناب شود، بدن در برابر سرمائی که در اثر خشک نکردن آب وضو حس میکند، خود به خود درجه حرارتش بالا میرود تا آب وضو را خشک کند، که همین تحریکات حرارتی باعث باز شدن منافذ زیر پوست میشود و اکسیژن بیشتری به بافتهای پوست و مقداری هم عضلات زیر پوست میرسد و باعث نیرو و نشاط میگردد.
📚بحارالأنوار، جلد۸۰، صفحه۳۱۴، روایت۲، باب۵
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 در رثای حضرت زهرا (س)
با نوای شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 تسبیح خانم فاطمه زهرا (عليها السلام) بعد از نماز
از امیرالمومنین (عليه السلام) نقل شده که فاطمه زهرا (عليها السلام) از پدرش خدمتکاری خواست که در کارهای خانه به وی خدمت کنند رسول خدا (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم) به جای خدمتکار تسبیح را به آن حضرت و علی (عليه السلام) آموخت و فرمود آیا چیزی به شما یاد ندهم که از خادم بهتر است؟
وقتی که داخل رختخواب شدید 34 مرتبه الله اکبر و 33 مرتبه سبحان الله و 33 مرتبه الحمدلله بگوئید. فاطمه (عليها السلام) دوبار گفت: این ذکر را به جای خادم از خدا و رسول قبول کردم و بعد از آن حضرت برای مسلمانان یادگار ماند و از تعقیبات اکیده است تا جائی که حضرت صادق (عليه السلام) فرموده: تسبیح فاطمه زهرا (عليها السلام) بعد از هر نماز بر من محبوب تر است از هزار رکعت نماز در هر روز، و حضرت فاطمه (عليها السلام) در ریسمانی از پشم به عدد تکبیرات گره زده بود با شمردن آنها تکبیر و تسبیح می گفت تا عمویش حمزه شهید گردید آن حضرت از خاک قبر حمزه تسبیحی درست کرد و چون اباعبدالله الحسین (عليه السلام) شهید شد از تربیت پاک او تسبیح درست کردند زیرا آن تربیت مقدس دارای فضیلت و مزیت است.
منبع: داستان ها وحکایت های نماز
گردآورنده: رحیم کارگر محمدیاری
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 پرچمی که شهید کافی برافراشت
برادر شهید کافی با اشاره به خدمات ارزنده و فراوان شهید کافی و مردم دوستی و ایمان و عمل آن شهید بزرگوار می گوید: شهید احمد کافی در طول دوران با برکت زندگی اش 36 مهدیه از جمله مهدیه تهران را به دست خودش افتتاح کرد.
حسن کافی ضمن تاکید بر نقش سازنده شهید احمد کافی در زنده شدن نام بقیه الله و مسئله منجی و مباحث مرتبط با ظهور حضرت ولی عصر(عج) اظهار می کند: ارادت شهید کافی به امام زمان(عج) و فعالیت های ایشان به منظور گسترش فرهنگ ظهور در کشور تا آن زمان کم نظیر بود.
وی بیان می کند: پرچمی را که شهید احمد کافی علم کرد امروز باعث ساخته شدن 165 مهدیه در سراسر کشور شده است و همین مهدیه ها نیز به مکانی برای عاشقان اهل بیت(ع) بویژه منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) شده است.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد کافی
🔴 جبران کردن اشتباه شیخ مفید توسّط امام زمان (علیه السلام)
می گویند از روستایی کسی خدمت شیخ مفید رسید و در مورد زنی حامله که فوت کرده و فرزندش زنده است سؤال کرد که: «آیا باید شکم این زن را پاره کرده وطفل را بیرون آوریم ویا این که با آن بچّه، او را دفن کنیم؟»
شیخ مفید فرمود: «با همان بچّه او را دفن کنید».
پس آن مرد برگشت. در وسط راه دید مرد اسب سواری از پُشت سر، سریع می آید، وقتی به نزدیک مرد رسید، گفت:
«ای مرد! شیخ مفید فرموده است که شکم آن زن را پاره کنید وطفل را بیرون بیاورید وزن را دفن کنید».
آن مرد نیز همین کار را کرد. پس از مدّتی اتّفاق را برای شیخ مفید بیان کردند، شیخ فرمود:
«من کسی را نفرستادم ومعلوم است که آن شخص صاحب الامر (علیه السلام) بوده است. حالا که در احکام دینی اشتباه می کنم همان بهتر که دیگر احکام دینی را بیان نکنم».
پس به خانه رفتند ودرب خانه را بستند وبیرون نیامدند.
ناگاه از حضرت ولی عصر (علیه السلام) نامه ای برای شیخ مفید آمد که: «بر شما واجب است تا احکام دینی را بیان کنید و ما هم شما را همراهی کنیم و مواظب باشیم که اشتباه نکنید».
پس شیخ مفید دوباره شروع به بیان احکام دین کرد.
📗نجم الثّاقب
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی