فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣دخالت پدر و مادر
🎙#استاد_مسعود_عـــالے
قَالَ رَسُولُ اللّٰه (ص) :
أكرِموا أولادَكُم وَأَحسِنوا آدابَهُم يُغفَرلَكُم .
پیامبر اکرم (ص) :
فرزندان خود را کرامت کنید و با آداب نیکو با آن ها معاشرت نمایید تا آمرزیده شوید.
📙کزالعمال ، جلد 16 ،ص 456 .
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
26.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موضوع معجزه جبرئیل
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴قدردانی رئیس سازمان اوقاف از صداوسیما و سازمان تبلیغات اسلامی برای تولید برنامه محفل
🔹حجتالاسلام خاموشی، رئیس سازمان اوقاف:برنامه «محفل» پنجرهای برای عرضه کردن زیباییهای قرآن و آشنايی مردم با جلوههای محافل قرآنی و قرائتهاي زيبا بود.
🔹از رسانه ملی و سازمان تبلیغات اسلامی قدردانم که چنین مجالی را برای جوانان فراهم آوردند و صحنه را دراختيار نفراتی جديد قرار دادند.
🔹سازمان اوقاف هم در محدوده وظايف خود در چنين مشاركتهايی ورود میكند چراكه اين تشريك مساعي، ميوههايی گوارا مثل «محفل» به بار میآورد.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 آیا وجود علمای فاسد و حکومت های ظالم، عذر و بهانه خوبی برای بی دین شدن افراد است؟
🌕 امام صادق صلوات الله علیه:
مؤمن از کوه محکم تر (عزیز تر) است؛ زیرا از کوه به کمک تیشه ها چیزى کاسته مىشود ولی از دین مومن چیزى کم نمىگردد.
عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ إِنَّ اَلْمُؤْمِنَ أَعَزُّ مِنَ اَلْجَبَلِ إِنَّ اَلْجَبَلَ يُسْتَقَلُّ مِنْهُ بِالْمَعَاوِلِ وَ اَلْمُؤْمِنَ لاَ يُسْتَقَلُّ مِنْ دِينِهِ شَيْءٌ.
📗الكافي، ج۵، ص۶۳
✅ افرادی که پایشان روی پوست خربزه بند است و با کوچکترین نسیمی به این طرف آن طرف میروند برای دوری از اسلام بهانه های واهی میآورند؛ اشتباه اشخاص ربطی به اهل بیت صلوات الله علیهم ندارد. پس به جای عذر و بهانه آوردن بهتر است بین غیر معصوم و معصوم تمییز قائل شویم! همانگونه که مومنین در فتن و آزمایش ها همچون کوه محکم و راسخ هستند و اشتباهات غیر معصوم را به پای معصومین صلوات الله علیهم نمینویسند.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚#حکایت
میگویند روزی مرد کشک سابی نزد شیخ بهائی رفت و از بیکاری و درماندگی شکوه نمود و از او خواست تا اسم اعظم را به او بیاموزد، چون شنیده بود کسی که اسم اعظم را بداند درمانده نشود و به تمام آرزوهایش برسد. شیخ مدتی او را سر گرداند و بعد به او میگوید اسم اعظم از اسرار خلقت است و نباید دست نااهل بیافتد و ریاضت لازم دارد و برای این کار به او دستور پختن فرنی را یاد میدهد و میگوید آن را پخته و بفروشد بصورتی که نه شاگرد بیاورد و نه دستور پخت را به کسی یاد دهد.
مرد کشک ساب میرود و پاتیل و پیاله ای خریده شروع به پختن و فروختن فرنی میکند و چون کار و بارش رواج میگیرد طمع کرده و شاگردی میگیرد و کار پختن را به او میسپارد. بعد از مدتی شاگرد میرود بالا دست مرد کشک ساب دکانی باز میکند و مشغول فرنی فروشی میشود به طوری که کار مرد کشک ساب کساد میشود.
⇦ کشک ساب دوباره نزد شیخ بهائی میرود و با ناله و زاری طلب اسم اعظم میکند. شیخ چون از چند و چون کارش خبردار شده بود به او میگوید: «تو راز یک فرنیپزی را نتوانستی حفظ کنی حالا میخواهی راز اسم اعظم را حفظ کنی؟ تو برو کشکت را بساب.»
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
kafi (9).mp3
6.05M
🔴 فایل صوتی
اصحاب رقیم
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🟢زنان یا سر خود را بپوشانند، یا کچل کنند! /کلاه و عمامه گذاشتن مردان هنگام دعا خلاف شرع است!!
بر اساس آنچه در انجیل کنونی آمده است، زنان باید مطیع محض شوهر حرف شنوی داشته باشند و شوهر باید از مسیح حرف شنوی داشته باشد و حجاب بر اساس منطق این کتاب اطاعت از شوهر معرفی شده است و پوشش سر را نشانه اطاعت از انسانها میداند نه اطاعت از خدا. به همین دلیل از پوشش سر مردان هنگام دعا نهی کرده!
هر زن باید از شوهر خود اطاعت کند، و شوهر نیز از مسیح، همانطور که مسیح از خدا اطاعت میکند. به همین دلیل اگر در جلسهای مردی با سر پوشیده، دعا یا نبوت کند، به مسیح بیاحترامی کرده است، زیرا این پوشش یا کلاه نشانه اطاعت از انسانهاست.
همچنین اگر زنی در جلسهای، با سر برهنه دعا یا نبوت کند، به شوهرش بیاحترامی کرده است، زیرا زن با پوشاندن سر خود، اطاعت خود را از شوهرش نشان میدهد. اگر زن نمیخواهد سر خود را بپوشاند، باید موی سرش را بتراشد؛ و اگر از این عمل خجالت میکشد، پس باید سر خود را بپوشاند.
پس زن باید سر خود را بپوشاند تا نشان دهد که مطیع شوهرش است.
📚 کتاب مقدّس، اوّل قرنتیان / ۱۱
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌱
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
#آداب_اسلامی
#سبک_زندگی
مبادا کاری که اجر و ثواب دارد، زیان به حساب آوری
قَالَ يَعْقُوبُ بْنُ إِسْحَاقَ النَّوْبَخْتِيُّ: مَرَّ رَجُلٌ بِأَبِيالْحَسَنِ الرِّضَا علیه السلام فَقَالَ لَهُ: أَعْطِنِي عَلَى قَدْرِ مُرُوَّتِكَ. قَالَ: لَا يَسَعُنِي ذَلِكَ. فَقَالَ: عَلَى قَدْرِ مُرُوَّتِي. قَالَ: أَمَّا إِذاً فَنَعَمْ، ثُمَّ قَالَ: يَا غُلَامُ! أَعْطِهِ مِائَتَيْ دِينَارٍ، وَ فَرَّقَ علیه السلام بِخُرَاسَانَ مَالَهُ كُلَّهُ فِي يَوْمِ عَرَفَةَ. فَقَالَ لَهُ الْفَضْلُ بْنُ سَهْلٍ: إِنَّ هَذَا لَمَغْرَمٌ. فَقَالَ: بَلْ هُوَ الْمَغْنَمُ، لَا تَعُدَّنَّ مَغْرَماً مَا ابْتَعْتَ بِهِ أَجْراً وَ كَرَماً.
(📚بحارالأنوار، ج49، ص100 به نقل از مناقب)
يعقوب بن اسحاق نوبختی گفت: مردى از کنار حضرت رضا علیه السلام می گذشت. عرض كرد: به اندازه جوانمردی ات به من ببخش. آن حضرت فرمود: آنقدر برايم مقدور نيست. عرض كرد: پس به قدر جوانمردی من ببخش. فرمود: اين كار اشكالی ندارد. پس به غلامش فرمود که به اين مرد دويست دينار بده. و این کار در حالی بود که در روز عرفه تمام اموال خود را در خراسان بين فقرا تقسيم كرده بود. فضل بن سهل عرض كرد: اين كار موجب زيان است. حضرت رضا علیه السلام فرمود: خیر، این کار موجب سود است. كارى كه موجب اجر و پاداش شود، هرگز نبايد زيان به حساب آوری.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ دیگر نیازمند نشدم...
🔸شخصی از اهل علم میگفت:
در کربلا یا نجف که بودیم، گاهی در مضیقه قرار میگرفتیم بهحدی که آب و نان نداشتیم.
خانواده میگفت: فلان آقا مرجع است، برو از او بخواه.
من میگفتم: این کار را نمیکنم و اگر اصرار بکنید، میگذارم و از خانه بیرون میروم.
🔸 آن شخص میگفت: شب خواب دیدم کسی در میزند.
#امام_زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف بود. دستش را بوسیدم. وارد خانه شدند و مقداری نشستند و هنگام تشریف بردن دیدم چیزی زیر تشک گذاشتند. پس از تشریف بردنشان در عالم خواب نگاه کردم ببینم چه گذاشتهاند، دیدم یک فلس عراقی را گذاشتهاند، [که کوچکترین واحد پول عراق و أَقَل ما یباعُ وَ یشْتَری بِهِ (کمترین مبلغی که میتوان با آن چیزی را خرید و یا فروخت) است که شاید فقرا هم آن را قبول نکنند] از خواب بیدار شدم و بعد از آن خواب دیگر به فقر گرفتار نشدم. از اصفهان حواله صد یا هشتاد تومان رسید و وضع ما رو به بهبودی رفت.
👌ما که چنین ملاذ و ملجئی (تکیهگاه و پناهگاهی) داریم، چه احتیاجی به دیگران داریم؟!
📚در محضر بهجت، ج۱، ص ۳۹
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
🔴 چک سفید؛ پاداش شیخ کافی برای چند ماه تدریس من! تدریس شما رایگان بود؟ یک خاطره در همین زمینه دارم
بالاخره پایان کار چطور شد؟
شیخ کافی همانطور که وعده کردهبودند، حق و حقوق شما را بهطور ویژه محاسبه و پرداخت کردند؟
بله. همینطور شد. من ۲، ۳ ماه به طور فشرده به بچهها درس دادم و عقبماندگیشان در تمام دروس (علوم، فارسی، ریاضی، دیکته و...) جبران شد و الحمدلله در امتحانات هم موفق شدند.
روز آخر تدریس گفتم: آقای کافی! کار من تمام شد. با اجازه شما عازم مشهد هستم. حلال کنید. گفت: "بفرمایید بنشینید! آقای وزیری! یادت هست آن روز اول که تدریس به فرزندانم را قبول کردی، با من سر مبلغ حرف نزدی و طی نکردی؟
حالا من میخواهم هرچه مردم به شما میدهند، بیشتر از آن را بدهم." بعد، یک چک سفید متعلق به بانک صادرات نبش میدان گمرک را جلوی دستم گذاشت و گفت: "هرچه دوست داری، بنویس!" گفتم: نه حاج آقا. من ساعات مشخصی درس دادم و حقالزحمهاش هم مشخص است.
ایشان هم خوشش آمد. البته کسی مثل ایشان، با علم و معنویتی که داشت، طرف مقابلش را میشناخت. شاید بر همین اساس هم آن چک را به من پیشنهاد داد.
ادامه در پست های بعد....
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شهید شیخ احمد کافی
بالاخره پایان کار چطور شد؟ شیخ کافی همانطور که وعده کردهبودند، حق و حقوق شما را بهطور ویژه محاس
خلاصه آقای کافی در ادامه پرسید: "شما چند ساعت به بچههای من درس دادی و حقالزحمه هر ساعت چقدر میشود؟
" حساب کردم و گفتم: ۶۰ ساعت؛ هر ساعت هم برای ۴ فرزندتان، ۳۰ تومان میشود. گفت: "خب، ۶۰ تا ۳۰ تومان، میشود ۱۸۰۰ تومان. من ۲ هزار تومان به شما میدهم، ۲۰۰ تومان هم بیشتر.
" آن موقع (سال ۱۳۵۲ یا ۱۳۵۳)، ۲۰۰ تومان، خیلی پول بود. اما ایشان برای قدرشناسی از کار معلم فرزندانش، این مبلغ را اضافه بر حقالزحمه تدریس، به من داد.
ادامه در پست های بعد...
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
19.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اویس مویلحه/محمد عرب /داستان زیبای محمد عرب
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی