🔴 کودکان آواره لبنانی در سوز سرما به کمک شما برای تهیه پتو نیاز دارند
▪️فعالیت های جبهه جهانی شبابالمقاومة در امور لبنان با هماهنگی دفاتر رسمی حزبالله لبنان در قم و بیروت انجام میشود.
◽️جهت کمک به تامین پتو برای مردم بیپناه لبنان و امور اجتماعی مربوطه کمکهای خود را به بنام «جبهه جهانی شباب المقاومة» به این شماره کارت واریز نمایید.👇👇
6037997750004344🔸 کانال رسمی شباب المقاومة👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3545694224Ccf85b685fb
🔴 نماز استغاثه به امام زمان در شبهای پنجشنبه و جمعه
در کتاب «التحفة الرضويّة» آمده است : عالم جليل القدر سيّد حسين همداني نجفي رحمه الله به من فرمود :
هر کس حاجتي دارد ، شب پنج شنبه و جمعه در زير آسمان با سر و پاي برهنه دو رکعت نماز بخواند و بعد از نماز دستها را به سوي آسمان بلند کرده و ۵۹۵ مرتبه بگويد :
«يا حُجَّةُ الْقآئِمُ»
سپس به سجده رفته و در سجده هفتاد مرتبه بگويد : «يا صاحِبَ الزَّمانِ أَغِثْني» و آن گاه حاجتش را بخواهد.
پوشش مورد نیاز برای بانوان در نماز در این نماز هم ضرورت دارد و آقایان نباید عمامه یا کلاه به سر داشته باشند.
اين نماز در مورد حاجتهاي مهمّ تجربه شده و اگر در هفته اوّل حاجتش برآورده نشد هفته بعد آن را بخواند و اگر باز هم برآورده نشد در هفته سوّم نماز را بخواند که به طور حتم حاجتش برآورده خواهد شد.
سيّد محمّد علي جواهري حايري به من فرمودند : براي حاجتي اين نماز را خواندم و در همان شب در عالم خواب حضرت مهدي ارواحنا فداه را ديده و حاجت خود را به ايشان عرضه کردم و خداوند به برکت آن حضرت ، حاجتم را برآورده ساخت . و نيز فرموده اند که : من خود اين نماز را تجربه کرده ام.
📚 صحیفه مهدیه بخش اول عمل ۱۱ به نقل از التحفة الرضويّة ص ۱۳۵
#توسلات_مهدوی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
من این همه می آیم تا تو هم لحظه مرگ بیایی
یک سال اربعین با دوستان از نجف پیاده به کربلا آمدیم. به حرم آقا سیداشهداء (ع) که رسیدیم،دیدم یک پیرزن عرب دارد ناله می کند. گوش دادم ببینم چه می گوید؟ دیدم این پیرزن می گوید: امام حسین (ع) من بچه هایم را رها کرده ام و اینجا آمده ام؛ شوهرم را هم رها کرده ام آمده ام؛خانه و زندگی و گوسفندهایم را هم گذاشته ام و آمده ام سال اولی هم نیست که می آیم بلکه هر سال دارم می آیم. می دانی چرا می آیم. حسین جان! من این همه می آیم تا تو هم لحظه مرگ بیایی.
امام حسین! این مردم هم صبح جمعه می گویند: این همه می آییم که تو هم بیایی. حسین! حسین!حسین جان! این همه می آیم که تو هم بیایی.
خدا نظام رشتی را بیامرزد. از منبریهای آقا شناس و ارباب شناس بود،مولا شناس بود. نوکر سید الشهدا(ع) بود. گفتند: نظام رشتی وقت مردنش از بستر احتضار بلند شد و نشست. طبع شعری هم داشت. یک وقت دیدند خطاب به ابی عبدالله(ع) کرد:
به هنگام پیری مرانم زپیش
که صرف تو کردم جوانی خویش
حسین جان! وقتی جوان بودم در خانه ات بودم. حسین! حالا که پیر شده ام می خواهی بیرونم کنی؟ حسین!حسین! این موی سر و صورت را در خانه ات سفید کرده ام. حسین! یک عمری گفتم: حسین! حالا کجا بروم؟
به هنگام پیری مرانم زپیش
که صرف تو کردم جوانی خویش
خدایا!به آبروی اهل بیت(ع) ما را از اهل بیت(ع) جدا نکن!
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 استخوان تارک الصلاة (نماز) نکبت میاره
حاج آقا شیخ محسن کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 برای در امان ماندن از فتنهٔ «دجّال» سوره «قارعه» را بخوانید...
امام باقر علیه السلام فرمودند:
هرکه بسیار سورهی قارعه را بخواند، خداوند عزّوجلّ او را از فتنهی دجّال در امان میدارد تا مبادا به او ایمان آورد و ان شاء الله تعالی در روز قیامت نیز او را از گرمای دوزخ در امان میدارد.
«الباقر علیه السلام: مَنْ قَرَأَ وَ أَکْثَرَ مِنْ قِرَاءَهًِْ الْقَارِعَةِ آمَنَهُ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ مِنْ فِتْنَهًِْ الدَّجَّالِ أَنْ یُؤْمِنَ بِهِ وَ مِنْ فَیْحِ جَهَنَّمَ إِنْ شَاءَ اللَّهُ.»
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۳۴۴
📗ثواب الأعمال، ص۱۲۵
🔴پرچمهـــــــای زرد و مرگ ســــــــرخ...
🌕 امام باقر علیهالسلام به نقل از امیرالمومنین علی علیهالسلام در بیان تحولات شام در آخرالزمان فرمودند:
...و پرچمـهای زرد که از مغرب آید تا به شام برسد و این به هنگام بزرگترین بـیتابی و مرگ سرخ است...
«عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ اَلْبَاقِرِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ أَنَّهُ قَالَ: قَالَ أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ إِذَا اِخْتَلَفَ اَلرُّمْحَانِ بِالشَّامِ لَمْ تَنْجَلِ إِلاَّ عَنْ آيَةٍ مِنْ آيَاتِ اَللَّهِ قِيلَ وَ مَا هِيَ يَا أَمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ قَالَ رَجْفَةٌ تَكُونُ بِالشَّامِ يَهْلِكُ فِيهَا أَكْثَرُ مِنْ مِائَةِ أَلْفٍ يَجْعَلُهَا اَللَّهُ رَحْمَةً لِلْمُؤْمِنِينَ وَ عَذَاباً عَلَى اَلْكَافِرِينَ فَإِذَا كَانَ ذَلِكَ فَانْظُرُوا إِلَى أَصْحَابِ اَلْبَرَاذِينِ اَلشُّهْبِ اَلْمَحْذُوفَةِ وَ اَلرَّايَاتِ اَلصُّفْرِ تُقْبِلُ مِنَ اَلْمَغْرِبِ حَتَّى تَحُلَّ بِالشَّامِ وَ ذَلِكَ عِنْدَ اَلْجَزَعِ اَلْأَكْبَرِ وَ اَلْمَوْتِ اَلْأَحْمَرِ...»
📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۲۵۳
📗الغيبة (للنعمانی) ج ۱، ص ۳۰۵
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 عطای بدون درخواست
محمدبن سهل قمي (ره) مي گويد:در سفر مكه ، به مدينه رفتم ، و به حضور امام جواد (ع) مشرف شدم ، خواستم لباسي را از آن حضرت براي پوشاندن مطالبه كنم، ولي فرصتي بدست نيامده و با آن حضرت خداحافظي كردم و از خانه او بيرون آمدم.
تصميم گرفتم نامه اي براي آن حضرت بنويسم و در آن نامه ، لباسي را درخواست كنم ، نامه را نوشتم و به مسجد رفتم و پس از انجام دو ركعت نماز و استخاره ، به قلبم آمد كه نامه را نفرستم. از اين رو نامه را پاره كردم ، و از مدينه بيرون آمدم.
همچنان به پيمودن راه ادامه دادم ناگاه ، شخصي نزد من آمد و دستمالي كه لباس در آن بود، در دستش بود و از افراد مي پرسيد: محمد بن سهل قمي كيست ؟ تا اينكه نزد من آمد، وقتي كه مرا شناخت ، گفت : مولای تو (امام جواد (ع)) اين لباس را برای تو فرستاده است ، نگاه كردم ديدم دو لباس مرغوب و نرم است. محمدبن سهل (ره) آن لباسها را گرفت ، و تا آخر عمر نزد او بود، وقتي كه از دنيا رفت ، پسرش احمد، با همان دو لباس او را كفن كرد.
📚داستان های شنيدنی از چهارده
معصوم(ع)/ محمد محمدی اشتهاردی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
36.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موضوع میرزای شیرازی
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 داستان جوان زیبا عتبه
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
امشب به درگاه خدا براتون دعا میکنم
تا فرداتون پر امید
زندگیتون پویا
عشقتون خدا
حاجتتون روا
و شبتون پراز آرامش باشه
شبتـــون مهدوی❤️
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
سلام صبحتون بخیر
برخیز مثل خورشید باش
طلوع کن نور بتاب
باعث شادی شو
امروزتان سرشار از
زیبایی و نشاط
و اتفاقات شادی بخش
نگاه پرمهر خدا
همراه لحظه هایتان
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 لبخند حضرت مهدی علیه السلام
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الرحیم
حضرت آیة الله بهجت فرموده است: شخصی می گفت: به همراه رفقا بودم که آقایی را از دور در کوچه دیدم. به دلم افتاد که حضرت امام عصر علیه السلام است. با خود گفتم: وقتی رسید، در دل به او سلام می کنم؛ اگر جوابم را داد، معلوم می شود که خود حضرت است.
هنگامی که از کنارش رد می شدیم، در دل به آن بزرگوار سلام کردم، تبسمی نمود و فرمود: علیکم السلام! به همراهان خود گفتم: آقا را دیدید؟! گفتند: کدام آقا؟! معلوم شد که آنها نه آقا را دیده اند و نه جواب سلام او را شنیده اند![1]
پی نوشت
[1] در محضر آيت الله بهجت، ص 187.
منبع : پاک نیا، عبدالکریم؛ امام زمان (ع) سرچشمه نشاط جهان، ص: 79
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 مدت زمان حکومت امام مهدی عج
درمورد مدتى که حضرت مهدى (عج) حکومت مىکند، نیز بعد از آن دوره تا برپایى قیامت، نمی توان پاسخ قاطع و روشنى از روایات به دست آورد، چرا که در لابلاى روایات مدت حکومت حضرت مهدى(عج) نوزده سال و چند ماه،(22) هفتاد سال،(23) سیصد و نه سال،(24) آمده است.
🔹در روایتى ذکر شده که بعد از حضرت مهدى(عج) فردى از اهل بیت سیصد و نه سال حکومت خواهد کرد.(25) و بعد قیامت برپا خواهد شد، یا یکایک امامان(ع) رجعت و حکومت مىکنند و سپس قیامت بر پا خواهد شد(26) و...
🔸برخى از پژوهشگران اسلامى بیان داشته اند: در مورد مدت حکومت حضرت مهدى(عج) اگر چه برخى روایات حد معیّنى را بیان کرده اند و دوران حکومت حضرت را به هفت یا نه سال محدود نموده اند، لیکن این گونه روایات در منابع اهل سنّت ذکر شده، امّا عده اى بدون تحقیق این گونه روایات را در کتابهاى شیعى وارد نموده اند.
🔹هیچ روایت صحیح السندى از امامان(ع) نرسیده است که دوران حکومت حضرت مهدى(عج) را محدود کرده باشد. این گونه روایات علاوه بر ضعف سند، با روح آیات و محتواى روایات متواترى (که وعده داده اند با ظهور و قیامت حضرت، زحمات انبیا به ثمر می رسدو جهان پر از عدل می گردد) منافات دارد.(27)
📚منابع
22. محمد بن ابراهیم نعمانى، کتاب الغیبة، ص 331.
23. مهدى موعود، ص 767.
24. همان، ص 767.
25. نعمانى، همان، ص 332.
26. مهدى موعود، ص 851 به بعد.
27. گفتمان مهدویّت، ص 126.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ امیرالمومنین(ع) برتر است یا عیسی مسیح (ع) ؟
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ پیامی تکاندهنده برای شیعیان!
حضرت ولیّعصر عجّلاللهفرجه در توقیعی فرمودند:
...كَيْفَ يَتَسَاقَطُونَ فِی الْفِتْنَةِ وَ يَتَرَدَّدُونَ فِی الْحَيْرَةِ وَ يَأْخُذُونَ يَمِيناً وَ شِمَالًا، فَارَقُوا دِينَهُمْ أَمِ ارْتابُوا أَمْ عَانَدُوا الْحَقَّ؟! أَمْ جَهِلُوا مَا جَاءَتْ بِهِ الرِّوَايَاتُ الصَّادِقَةُ وَ الْأَخْبَارُ الصَّحِيحَةُ؟! أَوْ عَلِمُوا ذَلِكَ فَتَنَاسَوْا؟!
مَا يَعْلَمُونَ إِنَّ الْأَرْضَ لَا تَخْلُو مِنْ حُجَّةٍ إِمَّا ظَاهِراً وَ إِمَّا مَغْمُوراً؟!
[بنگر که] چگونه در فتنهها سقوط میکنند و در تحیّر و سرگردانی میگردند و به راست و چپ میروند.
از دینشان دست برداشتهاند و یا در مورد حق دچار تردید شدهاند؟ یا عناد میورزند؟
یا اینکه از روایات راست و خبرهای صحیحی که به آنها رسیده است بیخبرند؟ و یا آنها را میدانند اما از یاد بردهاند؟
آیا نمی دانند که زمین هیچگاه از حجّت خدا [که یا ظاهر است یا نهان] خالی نمیماند؟
📙 كمالالدينوتمامالنعمة، ج ۲، ص ۵۱۱
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ نهى از منكر امام جواد عليه السلام
محمد بن ريان گويد: مامون هر نيرنگى كه داشت براى دنياطلبى امام جواد عليه السلام بكار برد ولى نتيجه اى نگرفت . چون درمانده شد و خواست دخترش را براى زفاف نزد حضرت بفرستد، دويست دختر از زيباترين كنيزان را خواست و به هر يك از آنان جامى كه در آن گوهرى بود داد تا وقت حضرت به كرسى دامادى نشيند به او تقديم كنند اما امام عليه السلام به آنها توجهى نكرد.
مردى آوازه خوان و تارزن را كه مخارق نام داشت و از ريش بسيار بلندى برخوردار بود طلبيد و از او خواست تا كارى كند كه امام جواد عليه السلام به امور دنيوى سر گرم شود.
مخارق گفت : اگر آن حضرت مشغول كارى از امور دنيا باشد من او را آن گونه كه بخواهى به سوى دنيا مى كشانم . سپس در برابر امام عليه السلام نشست و از خود صداى الاغ در آورد و بعد از آن ساز مى زد و آواز مى خواند و امام عليه السلام به او توجهى نداشت و به راست و چپ هم نگاه نمى كرد اما وقتى حضرت ديد آن بى حيا ادامه مى دهد سرش را به جانب او بلند كرد و فرياد زد: اتق اللّه يا ذا العثنون (از خدا بترس اى ريش بلند)
مخارق از فرياد امام عليه السلام آنچنان وحشت زده شد كه ساز و ضرب از دستش افتاد و تا آخر عمر دست او بهبوده نيافت .
مامون از حال او پرسيد، جواب داد هنگامى كه آن حضرت بر سرم فرياد كشيد آنچنان وحشت زده شدم كه هيچگاه اين حالت از وجودم بر طرف نمى شود.(1)
1.اصول كافى ، مولد ابى جعفر محمد ابن على الثانى عليه السلام
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی شهید کافی درباره مورچه
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ منتظران ظهور (شعر مهدوی)
من همانم که ز هجر تو پریشان شده ام
ازغم دوری تو،بی سروسامان شده ام
من که عمری ز طبیبان شفاخواسته ام
ز دوایت گل نرگس چه درمان شده ام
تو همان عدل خدایی، مسلمان اصیل
من گدایم که ز عدل توسلیمان شده ام
تو کجایی که بیایی، تو ناجی بشر
ز فراق تو بسی کشته وحیران شده ام
بس که من با گنه خویش تو را آزردم
زِخدا از طلب رویِ تو خِجلان شده ام
یوسفی چون توکجا باشد و ما در غم خود
همچواسپند روی آتش ونالان شده ام
آید آن روز تو آیی نگار پس ابر
زصفای قدمت من چه غزل خوان شده ام
پیش خود دغدغه ی دیدن تو دارم من
شرمم آید زتو،من غرق گناهان شده ام
شودآیا چون توآیی به وصالت برسم؟
یاکه درزیر دومن خاک چه پنهان شده ام
❤️أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
هدایت شده از تبلیغات موقت👇
جهت رزرو تبلیغــــات کلیـــک کنید.🧲
📌 گستـــــرده پرجــذب نــعنـــــا🌱
❤️ سخنان روشنگرانه
استعداد و توانایی حجه الاسلام کافی در فن سخنوری به زودی وی را به خطیبی برجسته و خوش سخن تبدیل نمود . آوازه مجالس او به سرعت در شهرها پیچید .
و به بیش از صد شهر جهت سخنرانی سفر نمود . این شهرت ، از مرزهای ایران هم گذشت ، تا جایی که علماء و مردم برخی از کشورهای مجاور نیز ، برای سخنرانی از وی دعوت می نمودند . سفر به لبنان و ملاقات با امام موسی صدر از خاطرات فراموش نشدنی ایشان بود .
کثرت دعوت از او ، به حدی بود که در برخی ایام در یک روز هشت منبر می رفت و میزان افراد شرکت کننده در جلسات سخنرانی بعضی مواقع بالغ بر پنجاه هزار نفر بود . حجه الاسلام محمد مقدسیان در رابطه با تلاش خستگی ناپذیر وی می گوید :
« یک شب ساعت حدود سه بعد از نیمه شب در میدان آزادی ایشان را دیدم . گفتم : کجا بودی ؟ گفت : از کرمانشاه می آیم . می خواهم بروم مهدیه دعای ندبه بخوانم ، دوباره برگردم کرمانشاه . »
کلام گرم و دلنشین کافی ، چون از دل برمی خاست بر دل می نشست و باعث جذب بسیاری از افراد که تقید چندانی به رعایت آداب شرع نداشتند ، گردید . حجه الاسلام مرحوم شیخ حسن کافی در این باره می گوید :
« این مرحوم مغفور اثر عجیبی داشت ، شاید صدها شراب خوار ، رباخوار ، گناهکار و .. را این مرد به راه خدا آورد و توبه شان داد و به صراط مستقیم وادارشان کرد
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ جرعه
در طول تاریخ، همیشه در مقابل پیامبران الهی دو گروه موافق و مخالف قرار داشتند که یکی به تأیید و تکریم انبیا میپرداخت و دیگری در پی استهزا و آزار ایشان بود:
«ما یَأْتیهِمْ مِنْ رَسُولٍ إلَّا کانُوا بِهِ یَسْتَهْزِؤُن»
و هیچ پیامبری به سوی آنان نمیآمد جز آنکه او را به سخره میگرفتند.
عدهای همواره سخن انبیا را به گوش جان میشنیدند و عدهای نیز با تمام توان به تخریب ایشان میپرداختند. شايد انسانهای لجوج كافركيش برای آنكه اعتبار خود را در جامعه به دست آورند و كاستی شخصيت خود را جبران كنند، دست به تمسخر حقيقت میزنند و با اين كار درصدد تخريب چهرۀ آن برمیآيند.
واژۀ «یَسْتَهْزِؤُن » از ریشۀ «هُزْء» میآید و چهار قرائت دارد: «هُزُءاً، هُزْءاً، هُزْواً، هُزُواً» که ریشۀ همۀ آنها کلمۀ «هُزْء» بهمعنای شکستن و خُردکردن است. از آنجا که هنگام تمسخر، شخصیت مسخرهشونده خُرد میشود، به این کار «استهزاء» میگویند. استهزاء رفتار و گفتاری همراه با اهانت به دیگران و برای خُردکردن حیثیت و شخصیت آنهاست.
علّت تحقیر و تمسخر افراد آن است که آنها خود را از دیگران برتر میبینند، لذا به خود اجازه میدهند که شخصیت افراد را به تمسخر بگیرند.
اولین نکتهای که ارتباطات خوب را برهم میزند، به تمسخرگرفتن آبرو و اعتبار دیگران است.
متأسفانه گاه دیده میشود که قومی و گروهی برای اینکه موجبات خندۀ دیگران را فراهم کنند، گروهی دیگر را به تمسخر میگیرند که قرآن انسانها را از این عمل ناپسند برحذر میدارد.
📚کتاب مشکاة، ص۵۲۴، ج۱۳، ص۳۱۶، تفسیر سوره حجرات، ص۱۷۶
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
32.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 داستان گاو بنی اسرائیل
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 همچون پدری برای امام زمانش...
🌕 هشام بن احمر گفت: خدمت حضرت صادق عليهالسّلام رسيدم تا از موقعيت و مقام مفضل بن عمر بپرسم، امام در باغ خود كار ميكرد، هوا خيلى گرم بود عرق از سر و صورتش ميريخت، قبل از اينكه چيزى بگويم فرمودند: «به خدا قسم خوب مردى است مفضل بن عمر؛ آرى! به خدائی که جز او خدائی نیست خوب مردى است مفضل بن عمر جعفى»؛ شمردم اين سخن را سى و چند مرتبه تكرار كرد و فرمودند: «مفضل بن عمر برای ما بعد از پدر، پدر بود.»
🌕 موسی بن بکیر گوید: زمانی که خبر رحلت مفضل بن عمر را برای امام کاظم علیهالسلام آوردند، فرمودند: «خدا او را رحمت کند که بعد از پدرم برای ما پدر بود اما راحت شد..»
📗الخرائج و الجرائح، ج ۲، ص ۷۳۶
📗بحارالأنوار، ج ۴۷، ص ۶۸
📗بصائر الدرجات، ج ۱، ص ۲۳۷
📗رجال الکشی، ج ۱، ص ۳۲۱
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 زن وفا نداره!!!!
سخنران شهید کافی(ره)
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️احترام به پدر و مادر
شیخ باقر نجفی، از شیخ صادق که دلاک بود، نقل می کند: ایشان پدر پیری داشت و در خدمتگزاری او کوتاهی نمی کرد حتی کنار دستشویی برای او آب حاضر می کرد ومنتظر می ایستاد تا او را به مکان استراحتش ببرد و کوچک ترین کوتاهی در خدمت به پدر نمی کرد. مگر در شب های چهارشنبه که به مسجد سهله می رفت.
پس از مدتی رفتن به مسجد را هم ترک نمود. از او پرسيدم:چرا رفتن به مسجد را ترک کرده ای؟
گفت: چهل شب چهارشنبه به آنجا رفتم، هفته ی چهلم وقت گذشته بود که حرکت کردم. اتفاقاً آن شب مهتاب نمایان بود.مقداری از راه را رفته بودم که مرد عربی سوار بر اسب بود دیدم او به سمتت من آمد وقتی به من رسید سلام کرد وپرسید: به کجا میری؟
گفتم: به مسجد سهله می روم.
فرمود: خوراکی همراه داری؟
گفتم: نه
فرمود: دست در حسب خود ببر.
گفتم: چیزی ندارم.
باز همان سخن را تکرار کرد، من هم دست خودم را در جیبم کردم، مقداری کشمش یافتم که برای فرزندم خریده بودم ولی فراموش کرده بودم بهت او بدهم.
آنگاه آن مرد اسب سوار به من فرمود: «اوصیک بالعود»یعنی تو را نسبت به پدر پیرت، سفارش می کنم. و این عبارت را سه بار تکرار کرد و از نظرم غایب کردید. متوجه شدم ایشان حضرت مهدی(عج) بوده است و همچنین فهمیدم که آن حضرت راضی به جدایی من از پدرم، حتی در شب های چهارشنبه نیست. به همین خاطر دیگر به مسجد سهله نرفتم.
منبع: بحار الأنوار، جلد ۵۳، صفحه ۲۴۵
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی