8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عالم فدای اسوهی شما آقاجان...
روضهخوانی حاج محمود کریمی در مراسم بزرگداشت رئیسجمهور شهید و همراهان گرامی ایشان با حضور رهبر انقلاب
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدای متعال دوست داشت این مرد را...
رهبر انقلاب در منزل شهید رئیسی: قوّت اصلی نظام از ناحیهی علاقهی مردم است. سرمایهی اجتماعی از این بالاتر؟ این اجتماع، این گریه، این اندوه عمومی، نه فقط در تهران، [بلکه] در کلّ کشور؛ سرمایهی اجتماعی از این بالاتر؟ چه کسی این [کار] را کرد؟ چه کسی این را در چشم دنیا آورد؟ آقای رئیسی؛ ایشان کرد این کار را. اینها خیلی مهم است.
خدای متعال دوست داشت این مرد را و درگذشتِ او را اینجور بابرکت قرار داد، مبارک قرار داد.
برشی از نماهنگ "خداوند ابراهیم را دوست داشت"؛ بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب در منزل شهید رئیسی
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
میرباقری - 14030304- کامل_1.mp3
49.06M
🎧 سخنرانی آیتالله میرباقری دربارۀ شهادت آیتالله رئیسی و همراهان، ۱۴۰۳/۳/۳
➖ فلسفۀ ابتلائات اجتماعی و آثار آن
➖ خصوصیات انسانهای مجاهد
➖ جلوههایی از شخصیت خاص معنوی و اجتماعی شهید آیتالله رئیسی
➖ چه کسانی شایسته حضور در میدان خدمتگذاری به مردم و مدیریت کشور هستند؟
◀️ مردم عزیز ایران و جبهۀ مقاومت باید بدانند که اگر در میدان حرکت به سمت عصر ظهور هستند، این میدان از دل ابتلائات سنگین میگذرد و استقامت و مجاهدت در این صحنهها، منتهی به برکات بزرگ خواهد شد.
◀️ بزرگی و عظمت شهید آیتالله رئیسی بیش از آن چیزی است که ما دیده و شنیدهایم.
شهید آیتالله رئیسی مصداق آیۀ شریفۀ «مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ» بود. این عهد و قرار چیست؟ اینکه پشت به دشمن و پشت به میدان نکنی و استقامت کنی، تا مرز تقدیم جان.
◀️ آیتالله رئیسی تواضع حقیقی در مقابل مردم داشت، نه تواضع تصنُّعی.
گاهی انسان برای دیگران کفش جفت میکند، اما باطن همین "کفش جفت کردن" تکبُّر است. یا باطن سلامکردنش هم نوعی تکبُّر است.
تواضع حقیقی یعنی خشوع در برابر خدای متعال به نیستانگاری خود و تواضع در برابر مؤمنان تبدیل شود. این وصف، بسیار قیمتی است.
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
May 11
28.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خداوند "ابراهیم" را دوست داشت!
👆 بیانات منتشر نشده رهبر انقلاب در منزل شهید رئیسی و تصاویری از تشییع میلیونی رئیسی عزیز و همراهانش بر دستان ملّت ایران.
✏️ چه کسی این سرمایه اجتماعی نظام را آورد در چشم دنیا؟ آقای رئیسی! ایشان کرد این کار را...
#شهید_جمهور
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
چیزهایی که از رئیسجمهور نُهم میخواهیم
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
🔴 رهبر انقلاب در پیام افتتاحیه مجلس دوازدهم، ضمن تشکر از نمایندگان، هیئت رئیسه و رئیس پرتلاش مجلس پیشین:
آرامشبخش، امیدآفرین، برانگیزاننده همّتها و دعوتکننده به همدلی در محیط عمومی کشور باشید
یکی از خصوصیّات شهیدان پرواز اردیبهشت، رعایت فضیلتهای اخلاقی بود
🔹حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی، پیامی صادر کردند.
متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی که صبح امروز توسط حجتالاسلام والمسلمین محمّدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در آیین افتتاحیه دوره جدید مجلس شورای اسلامی قرائت شد، به شرح زیر است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمد لله ربّ العالمین و صلّی الله علی سیّدنا محمّد المصطفی و آله الطّاهرین سیّما بقیّةالله فی الارضین.
🔹اکنون که دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی مانند همیشه در موعد مقرّر و بیتأخیر آغاز میشود، جبههی خشوع به درگاه خداوند عزیز و حکیم میسایم و استمرار و استحکام مردمسالاری دینی را که هدیهی بزرگ الهی به ملّت ایران است، سپاس میگویم.
🔹هر مجلس جدید میتواند درخششی تازه در افق روشن کشور پدید آورد و بر امید و انگیزهی ملّت بیفزاید. ترکیب نمایندگان تازهنفَس با منتخبان کارآزموده و مجرّب، این پیام را میرساند که خانهی ملّت، با بهرهگیری از اختیاراتش در قانون اساسی و با التزام به مسئولیّت سنگینش در جمع ارکان کشور، خواهد توانست روزآمدی و نوآوری را با پختگی و سنجیدگی همراه کند و قانونگذاری و نظارت را از تلاطم و آشفتگی و نیز از رکود و سکون دور نگه دارد.
🔹بیشک، تعامل منضبط و همدلانه با قوای دیگر و نیز رفتارِ جمعیِ صحیح و صبورانه در داخل قوّهی مقنّنه، به تحقّق همهی ویژگیهای یک مجلسِ تراز کمک خواهد کرد و یاد نیک نمایندگان را ماندگار خواهد ساخت.
🔹نکتهای که همواره بر آن تأکید میکنم آن است که مجلس باید آرامشبخش و امیدآفرین و برانگیزانندهی همّتها و دعوتکننده به همدلی و برادری در محیط عمومی کشور باشد. در خود مجلس نیز مسابقات بیفایدهی رسانهای و مجادلات مضرّ سیاسی، وقت و عمر کوتاه دوران مسئولیّت را به خود مصروف نسازد؛ وگرنه ظرفیّت ارزشمند حضور نمایندگان در این جایگاه والا ضایع خواهد شد و این خسارت بزرگی است.
🔹نکتهی دیگر دربارهی سوگند نمایندگی است. این سوگند، نمایشی و تشریفاتی نیست؛ سوگندی حقیقی و مسئولیّتزا است که در دنیا و آخرت گریبانگیر خواهد بود. نمایندگان محترم، ناگزیر باید در همهی مدّت نمایندگی، بندبندِ این سوگند شرعی را در پیش چشم داشته باشند و پایبندی به آن را معیار قضاوت دربارهی عملکرد خویش بدانند.
🔹نکتهی بعدی مربوط به التزامات اخلاقی است. سبک زندگی اسلامی که بخش مهمّی از آن را فضایل اخلاقی تشکیل میدهد، در عرصهی چالشهای سیاسی و رقابتهای مشروع، اهمّیّت بیشتر مییابد. در اینجا است که کیمیای تقوا و گذشت و انصاف و صداقت و مسئولیّتپذیری و کار بیمنّت، قیمت اصلی خود را آشکار میسازد. شهیدان پرواز اردیبهشت -که اکنون سراسر کشور داغدار آنها است- یکی از خصوصیّاتشان رعایت فضیلتهای اخلاقی بود. مراقبت از خویش در این زمینه را باید جدّی گرفت.
🔹نکتهی آخر یادآوریِ این حقیقت است که هر یک از نمایندگان مجلس، نمایندهی همهی ملّت ایران است؛ این بدان معنی است که کار اصلی نماینده تأمین منافع ملّی است. پیگیری مسائل حوزهی انتخابیّه باید در چارچوب نگاه کلان به مسائل کشور انجام گیرد و از تصویب طرحهای آبادانی به صورت افراطی و بیرون از حدّ طاقت بودجهی عمرانی پرهیز شود.
🔹برادران و خواهران گرامی! کار با نیّت خدمت به مردم، عمل صالح و حسنهی مأجور الهی است و خدای شاکر علیم، در دنیا و آخرت به آن پاداش خواهد داد. جذب دلهای مردم و سپاس بیدریغ آنان یکی از پاداشهای الهی در دنیا است و تشییع چندینمیلیونی رئیسجمهور فقید و همراهان عزیزش نمونهای از این پاداش الهی است. مردم وفادار و هوشیار در شهرهای مختلف، با گلباران و اشکباران این پیکرهای پاک، یاد شهیدان دههی ۶۰ را برای نسل جدید کشور زنده کردند و در عمل، به هزاران دروغ و تهمت و شایعه پاسخ دادند. رحمت و درود خدا بر آنان!
🔹در پایان لازم میدانم از نمایندگان محترم دورهی یازدهم، بویژه رئیس پُرتلاش و هیئترئیسهی فعّال آن، تشکّر کنم.
والسّلامعلیکمورحمةالله
سیّدعلی خامنهای
🔴توئیت عبری حساب رهبر انقلاب: وعده الهی مبنی بر تأسيس فلسطين از دريا تا نهر محقق خواهد شد، همان گونه كه وعده الهی به مادر موسی (ع) محقق شد.
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢گریه وزرا و مخبر هنگام پخش کلیپی درباره رئیسجمهور فقید در مراسم آغاز به کار مجلس دوازدهم
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
هدایت شده از شناخت رهبری
⭕️ هشتم تیرماه، روی دوم خرداد ۱۴۰۰
🔻 آنچه از شرایط مدیریتی کشور میفهمیم این است که بر اساس منظومه فکری مقامات عالی نظام، احتمال تغییر ترکیب مدیریتی سیستم اجرایی، بسیار کم است؛ به عبارتی، با از دست رفتن کاپیتان تیم اجرایی، قاعدتا افرادی برای کاندیداتوری مورد تایید قرار خواهند گرفت که ترکیب تیم فعلی را برهم نزنند. در این چارچوب تحلیلی، افرادی همچون علیرضا زاکانی، پرویز فتاح، امیرحسین قاضیزاده هاشمی، مهرداد بذرپاش، محمد مخبر، سعید جلیلی، سعید محمد، و شاید افرادی با ظرفیت حداقلی در جبهه اصلاحات همچون محمدرضا عارف،پزشکیان بتوانند با موافقت شورای نگهبان، در انتخابات شرکت کنند.
عدم اجازه حضور به حسن روحانی و علی لاریجانی و محمدجواد ظریف در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ (علیرغم حضور رسمی و جاری در دولت وقت) و عدم انتصاب اسحاق جهانگیری و دیگر افراد یاد شده برای عضویت در شورای مشورتی حداقلی همچون مجمع تشخیص نظام، تکلیف مابقی ماجرا را روشن میکند.
عدم شرکت در انتخابات توسط محمد خاتمی، انتشار نامههای انتقادیِ حسن روحانی خطاب به شورای نگهبان و ناراحتی اخوان لاریجانی نسبت به موضوع عدم احراز صلاحیت علی لاریجانی، و البته ماجرای صوت جنجالی محمدجواد ظریف در خصوص دو گانه میدان و دیپلماسی، امیدهای اندک جریانات اصلاحطلب و اعتدالی را نسبت به انتخابات ۱۴۰۰، دچار اُفت هم کرده است.
اما موئلفههای یاد شده، با تغییر شرایط، میتواند دگرگونی داشته باشد.
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
شناخت رهبری
⭕️ هشتم تیرماه، روی دوم خرداد ۱۴۰۰ 🔻 آنچه از شرایط مدیریتی کشور میفهمیم این است که بر اساس منظومه
⭕️ ۸ تیرماه ۱۴۰۳؛ چهار راه سرنوشت
🔻در خصوص هندسه و چارچوبِ احتمالیِ انتخابات پیشرو، نباید تا موعد لزوم وارد جزییات و مصداق شد؛ اما بهصورت کلی اینطور میفهمم که بر اساس تقسیمبندی منابع قدرت و جابجاییِ اجباریِ فعلی در راس قوه مجریه، کشور در یک چهار راه سرنوشتساز قرار گرفته که انتخاب هر کدام از این چهار مسیر، تفاوتی عمده در آیندهی میان و بلندمدت ایران ایجاد خواهد کرد:
۱- امتداد مسیر فعلی در دولت، با جایگزینیِ فردی همشان و همجریان با رئیس دولت فقید
۲- جایگزینی و کوچِ دو جریان رقیب در قوه مقننه به قوه مجریه، و قوه مجریه به مقننه
۳- باز کردن فضای انتخابات، برای تغییر سطح حرکت کشور، با یک انتخابات نسبتا رقابتی؛ با حضور چهرههای جریان اعتدالی و اصلاحطلب
۴- انقلاب مدیریتی مجدد؛ با اجازه حضور به چهرههای دارای ظرفیت حداکثری اجتماعی
در حالت اول: حلقهای که در ۱۴۰۰، شهید سید ابراهیم رئیس السادات را در مقابل دکتر قالیباف بر کشید، احتمالا فرد شماره یک و پشتپرده دولت (سعید جلیلی یا حتی سعید محمد) را به صحنه خواهد آورد؛ در این حالت، جریان اصولگرای به اصطلاح قدیمیتر، با وجود از دست دادن اکثر کرسیهای پارلمان، از فرصت پیشآمده اجتناب نکرده، و یک انتخابات بشدت پر حاشیه و تسویهحساب اساسی، پیش چشم ملت، مابین جماعت مدعی اصولگرایی و انقلابیهای منتقد، شکل خواهد گرفت. بلاشک در این دوئل، تلفات حیثیتی فراوانی به وجود خواهد آمد و باید انتظار داشت جریان پایداری، با پشتیبانی و داشتن تریبون مجلس جدید، با بولدوزر از روی رقیب تازه شکست خورده، و البته سرعتگیرِ و سنگاندازِ سه ساله دولت فعلی، رد شود.
در حالت دوم: اصولگرایان سنتی و جریان متصل به ارکان قدرت، بهگونهای فضا را بر علیه باقیمانده و حلقهی پشتپرده دولت، بسیج خواهند کرد، که جریان به اصطلاح انقلابی، چارهای جز واگذاری دولت به آنها نداشته باشد؛ در این حالت، چنانچه حکم ارکان، بر پایان حضور سه ساله جریان پایداری و انقلابی باشد، به آنها به اشکال مختلف تفهیم خواهد شد که به مجلس بسنده کنند؛ و کیست که نداند، این یعنی پایان جریان به اصطلاح انقلابی درون دولت.
حالت سوم: چنانچه به حتی یک نفر همچون علی لاریجانی، اجازه ورود به انتخابات داده شود، به معنای ریسک بازگشت کشور، به ریل اعتدال و بهم خوردن کل ساختار مدیریت اجرایی کشور، ذیل فراخوان و اتحاد جریان اصلاحطلب و اعتدالی، برای پیروزی اینچنین گزینهایست. به شخصه پذیرفتن چنین ریسکی را در جریان غالب فعلی در ارکان قدرت، زیاد نمیدانم.
در حالت چهارم: نظام با توجه به شرایط داخلی و بینالمللی، تصمیم خواهد گرفت که با یک مشارکت حداکثری، به استقبال رئیس احتمالا "جمهوریخواه" ایالات متحده رفته، و با ظرفیت حداکثری اجتماعی، اکثر برنامههای تحولی در حوزه اقتصادی و منطقهای و بینالمللی را به اجرا در آورد؛ که بیتعارف، این احتمال را ضعیف برآورد میکنم.
تا تعیین تکلیف آینده کشور، خیلی نباید انتظار کشید؛ زود تکلیف مشخص میشود!
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
📝 #جدول | ۱۲ توصیه امروز رهبر معظم انقلاب به نمایندگان دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d