هدایت شده از شناخت رهبری
✅ #کتاب_سیر_مطالعاتی آشنایی با اندیشه های مقام معظم رهبری
📚 📚 📚 📚 📚 📚
رهبر معظم انقلاب:
يكي از كارهاي مهم اين است كه ما ذهن را عادت بدهيم به #نظم_در_مطالعه. گاهي مراجعه به يك كتاب اگر در جاي خود قرار بگيرد، يعني قبل از اين كتاب، كتاب هاي ديگري كه متناسب با اين موضوع است، خوانده شده باشد، بعد اين كتاب مطالعه شود، تاثير بمراتب بيشتر و عميق تري خواهد داشت از اين كه اين كتاب بدون ملاحظه آنچه كه مرتبط با آن است، ديده شده باشد.
خب، اين #راهنمائي مي خواهد.⚠️
بارها اتفاق مي افتد كه جوان ها را، نوجوان ها را به كتابخواني تشويق مي كنيم، مراجعه مي كنند، مي گويند آقا چه بخوانيم؟ اين سوال يك جواب ندارد. احتمالا جواب هاي متعددي دارد. مجموعه متصديان امر كتاب -چه در وزارت ارشاد، چه در مجموعه كتابخانه ها - روي اين مساله بايد #كار_جدي بكنند؛ در بخش هاي مختلف، براي قشرهاي مختلف، به شكل هاي مختلف، با تنوع متناسب، #سير_مطالعاتي درست كنند؛ اول اين كتاب، بعد اين كتاب، بعد اين كتاب.
📗29/04/1390
✅ کتاب #سیر_مطالعاتی آشنایی با اندیشه های #مقام_معظم_رهبری
با 6 #ویژگی_ممتاز
📸معرفی بیشتر را در تصویر ببینید.
📍علاقه مندان میتوانند سفارش خرید خود را از طریق آیدی روابط عمومی مجموعه، ثبت نمایند↙️
@rahro_e_khamenei
📚 @shenakhte_rahbari
📢 مشکل اقتصاد کشور موکول شد به برجام، اما برجام دردی از اقتصاد ما دوا نکرد
✍رهبرانقلاب : ما یک روز مشکل اقتصادی کشور را موکول کردیم به برجام، [امّا] برجام نتوانست مشکل اقتصادی کشور ما را برطرف کند و به ما کمک قابل توجّهی بکند؛ و نتیجه این شد که مردم نسبت به برجام شرطی شدند، که وقتی آن بابا(ترامپ) میخواهد از برجام خارج بشود، تا مدّتی که او میگوید خارج میشوم، ما همینطور دچار تلاطم در بازار خواهیم بود.
۹۷/۴/۲۴
☑️ @shenakhte_rahbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ «تماشاچیِ ظلم»، شریک جرمِ «ظالم» است
🎙آیتالله #خامنهای، ۲۱ شهریور ۱۳۶۵:
💬 قیام امام حسین (ع)، دعوای با یزید نبود، دعوای با نظام ظلم بود...
💬 در پیشگاه پروردگار، هم ظالم، هم ستمپذیر (کسی که ظلم را میپذیرد و اقدامی نمیکند) و هم #تماشاچی_بیطرف، منفور و شریک جرم هستند. این درس امام حسین (ع) است...
🎬 @shenakhte_rahbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ماجرای شنیدنی زنی که در نماز جمعه از والی شهر خود نزد امام علی (ع) شکایت برد و حضرت قبل از شروع خطبهها حکم #عزل آن والی را امضا کرد!
#نمازجمعه_علوی
#حکومت_علوی
🎬 @shenakhte_rahbari
✅✅جلسه قرآنی که آیتالله خامنهای در آن شرکت نکرد
امروز با گذشته قابل مقایسه نیست. در گذشته این همه تلاوت کنندهی قرآن، این همه حافظ قرآن، این همه آشنای با متن قرآن، این همه عاشق و علاقهمند به تلاوت قرآن وجود نداشت؛ در حالی که همین کشور بود، همین ملت بود.
من یادم هست که یکی از قرّاء برجستهی مصری - مرحوم ابوالعینین شعیشع - آمده بود مشهد و در مسجد گوهرشاد قرآن تلاوت میکرد، که خیلی هم خوب میخواند. چون جلسه مال اوقافِ آن زمان بود و اوقاف هم برخلاف امروز که الحمدللَّه سازمان مفتخری است، آن روز سازمان بدنامی بود، بنده با اینکه خیلی شائق بودم تلاوت آن قاری را بشنوم، نمیخواستم بروم توی آن مجلس بنشینم؛ از دور نگاه میکردم و صدا را میشنفتم. همهی کسانی که در آن مجلس شرکت داشتند، گمان نمیکنم پنجاه نفر، شصت نفر میشدند. یک عدهای مأمورین دولتی بودند، یک عده هم همین قرّاء معروف مشهدی خودمان بودند.
@shenakhte_rahbari
بیانات در دیدار قاریان، حافظان و اساتید قرآنی ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
✅✅از علم در عرفان نظری تا بیعملی در عرفان عملی
بنده هیچ دشمنی و مخالفتی با عرفان نظری ندارم. گفته میشود: «الانسان عدوّ لما جهله». بنده هیچ ورودی در عرفان نظری ندارم، اما هیچ عداوتی هم ندارم؛ منتها اعتقادم این است که ما نباید عرفان را به معنای الفاظ و تعبیرات و فرمولهای ذهنی مثل بقیهی علوم ببینیم. عرفان، همان مرحوم قاضی است؛ مرحوم ملا حسینقلی همدانی است؛ مرحوم سید احمد کربلائی است؛ عرفان واقعی اینهاست. مرحوم آقای طباطبائی خودش فیلسوف بود، اهل فلسفه بود، بلاشک در عرفان هم وارد بود؛ منتها آنچه که در عرفان از ایشان معهود است، عرفان عملی است؛ یعنی سلوک، دستور، تربیت شاگرد؛ شاگرد به معنای سالک. عرفان نظری باید به سلوک بینجامد. خب، موضوع عرفان، ذات مقدس پروردگار است. موضوع عرفان، خداست. از این جهت، برتر از همهی علوم است. خب، این خدا باید در زندگی کسی که اهل عرفان است، تجلی پیدا کند. ما کسانی را دیدیم که گفته میشد در عرفان نظری از همه بهترند، اما در عرفان عملی یک قدم برنداشته بودند. ما افراد اینجوری را دیدیم و درک کردیم که اصلاً مسائل سلوکی و اینها را مس نکرده بودند. آنچه که من به آن تکیه دارم، این است که واقعاً یک حرکت عملی دیده شود؛ که این در مورد اهل معقول، به طور عام مطلوب است. آن کسانی هم که به عنوان اهل حکمت و اهل معقول شناخته شدند، غالباً کسانیاند که این جنبهی معنوی در آنها وجود داشته.
@shenakhte_rahbari
بیانات در دیدار اعضای مجمع عالی حکمت اسلامی ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
بدتر از این هم میشود؟؟👇
نفت را که سرمایهی ماندگار ما است و امکان ارزش افزودهی چندین برابری در آن وجود دارد، از زیرزمین بکشیم بیرون، خام خام بفروشیم بدنیا، پولش را بگیریم وصرف امور جاری کشور بکنیم؛ از این بدتر واقعاً چیزی نمیشود
@shenakhte_rahbari
✅✅تأثیر مرحوم نواب صفوی و امام و پدر و مادر در امام خامنه ای
🖍و اما این که چه شخصیتهایی روی من اثر گذاشته اند، باید بگویم شخصیهای زیادی بودند. آن کسی که در دوره جوانی من خیلی روی من اثر گذاشت، در درجه اوّل، مرحوم «نوّاب صفوی» بود. آن زمانی که ایشان به مشهد آمد، حدوداً پانزده سالم بود. من به شدّت تحت تأثیر شخصیت او قرار گرفتم و بعد هم که از مشهد رفت، به فاصله چند ماه بعد، با وضع خیلی بدی شهیدش کردند. این هم تأثیر او را در ما بیشتر عمیق کرد. بعد هم امام روی من اثر گذاشتند. من قبل از آن که به قم بیایم و قبل از شروع مبارزات، نام امام را شنیده بودم و بدون این که ایشان را دیده باشم، به ایشان علاقه و ارادت داشتم. علّت هم این بود که در حوزه قم، همه جوانان به درس ایشان رغبت داشتند. درس جوان پسندی داشتند. من هم که به قم رفتم، تردید نکردم که به درس ایشان بروم. از اوّل در درس ایشان حاضر میشدم و تا آخر که در قم بودم، به یک درس ایشان مستمرّاً میرفتم. ایشان هم روی من خیلی اثر داشتند. البته پدرم در من اثرداشت، مادرم در من خیلی اثر داشت. از جمله شخصیتهایی که عمیقاً روی من اثر گذاشته، مادرم است. خانم خیلی مؤثّری بود.
📙دیدار و گفت و گوی صمیمانه با جوانان به مناسبت هفته جوان 7/2/77
@shenakhte_rahbari