هدایت شده از يا مولا علی
▪️◾️◼️⬛️◼️
◾️◼️⬛️
◼️⬛️
⬛️
◼️
🏴 #شبهه
🔺 ابن تیمیه حرانی، دشمن نام آشنای اهلبیت (علیهمالسلام) هنگامیکه به اقامهی مجالس #عزاداری_سیدالشهداء (علیهالسلام) میرسد، در کتابش مینویسد:
👈 «شيطان به واسطه كشته شدن حسين (عليهالسلام) برای مردم دو بدعت ايجاد كرده است؛ اول #بدعت_گريه و ناله و حزن در روز #عاشوراء که این بدعت از منظر علمای اسلام نه واجب و نه مستحب است،
👈 و دوم بدعت شادی و سرور.»
🔻 او در جای دیگر بعد از #توهین به شیعیان مینویسد:
👈 «از حماقتهای روافض، برگزاری مجالس ماتم و نوحه برای كسی است كه سالهای خیلی پیش كشته شده است.»
"پاسخ در پست بعدی"
╭─═ঊঈ علے ঊঈ═─╮
🏴 @shiaAlawi
╰─═ঊঈ مولا ঊঈ═─╯
هدایت شده از يا مولا علی
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄
⬛️ پاسخ به شبههی #ابن_تیمیه پیرامون برپایی مجالس عزاداری
🔺 اما در جواب شبهات بیاساس #ابنتیمیه باید گفت: اگر عزاداری و حزن و اندوه بدعت است و شیطان آن را ابداع کرده است، چرا پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) در کنار بدن #جناب_حمزه، گریه و حزن و اندوه شدیدی داشتند.
👈 آیا پیامبر خدا (صلیاللهعلیهوآله) نیز اهل بدعت بودند. #احمد_بن_حنبل امام ابن تیمیه دراینباره مینویسد: ........
👊 ادامه ی #پاسخ_به_شبهه را در لینک زیر #ببینید.
👇👇 👇👇 👇👇
https://www.adyannet.com/fa/news/34817
❌ #بخوانید_و_انتشار_دهید.
╭─═ঊঈ علے ঊঈ═─╮
🏴 @shiaAlawi
╰─═ঊঈ مولا ঊঈ═─╯
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄
📚 مقالہ
تاریخ اهل بیت (علیهم السلام)
👈 مقالهای تحقیقی درباره وجود حضرت #رقیه(سلام الله علیها) در میان دختران #سیدالشهداء (علیه السلام)
🖌به قلم: حسین #عبدالمحمدی
و اسدالله #رحیمی
بررسی و تحلیل منابع تاریخی درباره رقیه بنت الحسین سلام الله علیهما از آغاز تا قرن هفتم هجری
❌ این مقاله برای اهل تحقیق قابل #ملاحظه و #مفید است.
#بخوانید_و_انتشار_دهید.
╭─═ঊঈ علے ঊঈ═─╮
🏴 @shiaAlawi
╰─═ঊঈ مولا ঊঈ═─╯
تحقیق درباره رقیه بنت الحسین.pdf
1.73M
👆👆 👆👆 👆👆
#دانلود_رایگان
👈 (مقالهای تحقیقی درباره وجود حضرت رقیه(سلام الله علیها) در میان #دختران #سیدالشهداء (علیه السلام)
🖌به قلم: حسین #عبدالمحمدی
و اسدالله #رحیمی
❌ #بخوانید_و_انتشار_دهید.
╭─═ঊঈ علے ঊঈ═─╮
🏴 @shiaAlawi
╰─═ঊঈ مولا ঊঈ═─╯
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄
#قطره_از_دریا
🔥 #ابن_عساکر عالم مشهور اهل سنت در "کتاب #تاریخ_مدینة_دمشق" به بیت شعری در مورد سیدالشهدا (علیه السلام) در کنیسه ی روم اشاره می کند و می نویسد:
◼️ أخبرنا أبو بكر محمد بن عبد الباقي ... نا يحيى بن يمان أخبرني إمام مسجد بني سليم قال:
👈 غزا أشياخ لنا #الروم فوجدوا في #كنيسة من كنائسهم
كيف ترجو أمة قتلت حسينا
شفاعة جده يوم الحساب
فقالوا منذ كم وجدتم هذا الكتاب في هذه الكنيسة قالوا قبل أن يخرج نبيكم #بستمائة_عام
◼️ شيوخ ما میگویند: در جنگی با روم در کنیسه از کنیسههایشان خواندیم که شعری نوشته بود: «آیا امتی که #حسین [علیه السلام] را کشتند امیدی به #شفاعت جدش در روز حساب دارند؟»
👈 پس از رومیان پرسیدیم چه کسی این شعر را بر کنیسه شما نوشته است؟گفتند: این شعر #ششصد_سال قبل از مبعث پیامبر شما اینجا بود.
📚 تاريخ مدينة دمشق ج 14 ص 243، دار النشر : دار الفكر - بيروت - 1995 ، تحقيق : محب الدين أبي سعيد عمر بن غرامة العمري
╭─═ঊঈ علے ঊঈ═─╮
🏴 @shiaAlawi
╰─═ঊঈ مولا ঊঈ═─╯
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄
⬛️ شهادت حضرت علی اصغر، از نگاه علمای #اهل_سنت
🖌 بقلم حجةالاسلام محمد مهریار
#مقدمه
🏴 واقعهی عظیم عاشورا و بیان نحوهی شهادت برترین بندگان خدا، بیانکنندهی مظلومیت اهلبیت پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) است؛ اما آنچه پرده از شقاوت لشکریان بنیامیه برمیدارد، نقل مقتل کودک شیرخوارهای است که مورخین اهلسنت با توجه به اوج مظلومیت این شخصیت، به آن پرداختهاند.
#متن_مقاله
به یقین باید گفت یکی از بزرگترین مصائبی که در کربلا بر اهل بیت پیامبر تحمیل شد، مصیبت شهادت مظلومانهی کودک شیرخوارهی
سیدالشهداء (علیهالسلام) است؛
اما شهادت حضرت علی اصغر (سلاماللهعلیه) از دو بُعد اهمیت فراوانی دارد:
🏴 #اول از آن جهت که هدف دشمن از شهادت طفل شیرخوار، نسلکشی فرزندان و ذریهی امیرالمؤمنین علی (علیهالسلام) بوده و
🏴 #دوم آنکه حضور علی اصغر (سلاماللهعلیه) و شهادت ایشان و به تَبع آن، حضور زنان و کودکان در کربلا، نشان از ظلم بیشمار دشمنان اهل بیت (علیهالسلام) به خاندان پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) دارد.
👈 #ابنکثیر_دمشقی از علما و مورخین مشهور اهل سنت، با بیان چگونگی شهادت حضرت علیاصغر (سلاماللهعلیه) اوج این فاجعه را بیان میکند و مینویسد: «حسین (علیهالسلام) خسته شد و به سمت خیمهاش آمد؛ او طفل صغیرش به نام عبدالله را در آغوش گرفت و او را میبوسید و میبویید و با او وداع کرد و به خانوادهاش نیز وصیت کرد. در این هنگام مردی از بنیاسد به نام ابن موقد النار، تیری را به سمت آن طفل رها کرد و گلویش را درید. حسین (علیهالسلام) خون آن طفل را در دست گرفت و به جانب آسمان پاشید و فرمود: پروردگارا! اگر نصرت از جانب آسمان را از ما گرفتهاى، چنان كن كه به سبب خير باشد و انتقام ما را از اين ستمگران بگير.»[1]
#ابناعثم در کتاب #الفتوح[2] که صفحات زیادی از این کتاب را به حادثهی عظیم عاشورا اختصاص داده، حوادثی را بیان میکند که بسیار اندوهناک است و قلب هر انسان آزادهای را میرنجاند. از جملهی این وقایع، اشارهی نویسنده به نحوهی شهادت حضرت علی اصغر (سلاماللهعلیه) است.
👈 ابناعثم مینویسد:
حسین (در عصر عاشورا) تنها مانده بود و هیچ یاری نداشت؛ ... اباعبدالله پسر دیگری داشت به نام علی که شیرخواره بود. حسین (علیهالسلام) به درب خيمه آمد و فرمود: اين طفل را به من دهيد تا با او وداع كنم. او را غرق در بوسه ساخت در حالىكه میفرمود: اى پسركم! واى بر حال اين قوم، وقتى پیامبر (صلیاللهعليهوآله) با آنان مخاصمه كند! راوی گفت: ناگهان تيرى آمد و بر بالاى سينه آن طفل نشست و او را كُشت؛ حسین (عليهالسلام) از اسب پیاده شد و با غلاف شمشير قبرى كند و در حالیکه طفل، خونین بود بر او نماز خواند و او را دفن کرد.[3]
👈 #سبط_ابن_جوزی، شرح شهادت حضرت علی اصغر (سلاماللهعلیه) را اینچنین مینویسد: «وقتى امام حسين (عليهالسلام) ديد كه لشکریان بر کشتن ایشان پافشارى میكنند، ... حسين (عليهالسلام)، به سوى يكى از كودكانش كه از تشنگى مىگريست رفت. او را بر سرِ دست گرفت و فرمود: اى قوم! اگر بر من رحم نمیكنيد، بر اين طفل رحم كنيد.
در اين هنگام، تيرى از جانب دشمن به سوى طفل پرتاب شد و او را ذبح كرد. حسين (عليهالسلام) مىگريست و فرمود: خدايا! ميان ما و گروهى كه ما را دعوت كردند تا ما را يارى دهند، اما ما را كُشتند داورى كن. در اين هنگام از آسمان ندايى رسيد: ای حسین! علی اصغر را وا گذار كه در بهشت او را شير مىدهند.»[4]
👈 #بلاذری مورخ مشهور اهل سنت، با ذکر نام حرمله مینویسد: «#حرملة بن كاهل تیری به سمت عبدالله بن حسین رها کرد و او را ذبح کرد.»[5]